jol9 כתב:שחקן של 11.5 נק', 4 אס', 3 רב', 1.5 חט' בסגנית אלופת היורוליג, אצל ז'ליקו? הוא ירצה קבוצת יורוליג וגם יקבל קבוצת יורוליג.
כמעט כל קבוצה ביורוליג תשמח להחתים אותו.
כל קבוצה
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:שחקן של 11.5 נק', 4 אס', 3 רב', 1.5 חט' בסגנית אלופת היורוליג, אצל ז'ליקו? הוא ירצה קבוצת יורוליג וגם יקבל קבוצת יורוליג.
גל גל כתב:מצוין גם ספורט 5 שמכבי רוצה להשאיר את פארגו כנראה
אני לא הכי מתלהב מקו אחורי של וונאמייקר ופארגו למען האמת
אלא אם כן נראה פה עוד כמה כוכבים בעמדה 3-4-5
גל גל כתב:מצוין גם ספורט 5 שמכבי רוצה להשאיר את פארגו כנראה
אני לא הכי מתלהב מקו אחורי של וונאמייקר ופארגו למען האמת
אלא אם כן נראה פה עוד כמה כוכבים בעמדה 3-4-5
my man כתב:מדהימה ההנהלה שלנו..כמה משחקים טובים מול ציונה ואתה מקבל חוזה לעונה עם 30 משחקי יורוליג..מדהים
Jack55 כתב:my man כתב:מדהימה ההנהלה שלנו..כמה משחקים טובים מול ציונה ואתה מקבל חוזה לעונה עם 30 משחקי יורוליג..מדהים
הוא בסהכ יהיה פה מחליף, אין סרט כזה שספאחיה יפתח איתו .
אם יישאר הוא ירוויח פה סכום מצחיק, הוא הראה לנו עד עכשיו בליגה שיש לו את זה ועם כל הניסיון שלו ברמות האלה אני חושב שלהשאיר אותו כרכז מחליף זאת אחלה אופציה, במיוחד גם בגלל הכסף הקטן .
ודרך אגב אני חושב שזה לא משנה אם זאת נס ציונה ולא הפועל ירושלים לדוגמה, רואים שהוא עדיין יודע לנהל משחק ברמה גבוהה ולא לעשות שטויות כמו שג'קסון לדוגמה היה עושה, אין לו בעיית כדררת, הוא תמיד מוצא את השחקנים הפנויים, עדיין יש לו יד לא רעה ואת החדירות היפות שלו, החיסרון היחידי הוא ההגנה אצלו וזה חיסרון גדול, ובגלל זה מכבי צריכים ללכת על רכז ראשון שיודע לעשות הגנה .
כל הניהול משחק, ראיית משחק, למצוא את השחקנים בזמן הנכון - אלה דברים סופר חשובים אצל רכז ואלה דברים שזה לא משנה אם הוא עושה אותם נגד נס ציונה כי זה לא קשור לרמה של הקבוצה היריבה .
my man כתב:מדהימה ההנהלה שלנו..כמה משחקים טובים מול ציונה ואתה מקבל חוזה לעונה עם 30 משחקי יורוליג..מדהים
jay כתב:my man כתב:מדהימה ההנהלה שלנו..כמה משחקים טובים מול ציונה ואתה מקבל חוזה לעונה עם 30 משחקי יורוליג..מדהים
אם זה נכון, בשלב הזה זה דיי ברור שספאחיה נתן אור ירוק. לזכותו ייאמר שהוא באמת רואה פארגו אחראי ועושה משחק כמו שאולי לא היה מעולם.
קבל את הנתונים מהכלום משחקים שהיו..
בעונה: 14 נק', 64% ל-2, 40% ל-3, 2.6 ריב', 0.8 חט', 3 איב', 4.6 אס' ב-24 דק'
בפלייאוף: 12.5 נק', 56.5% מ-2, 40% ל-3, 3 ריב', 0.8 חט', 3.3 איב', 10.3 אס' ב-32 דק'
אלה אולי המספרים הכי טובים שהוא סיפק בקריירה פר דקה, וזה כל מה שספאחיה מכיר ממנו.
זה כאילו הם החליטו ללכת על קונספט מהפכני של עומק איכותי בכל עמדהcifkcv כתב:לא הבנתי, יש רכז שברצלונה לא סגרה איתו עדין?
Holiday_Armadillo כתב:זה כאילו הם החליטו ללכת על קונספט מהפכני של עומק איכותי בכל עמדהcifkcv כתב:לא הבנתי, יש רכז שברצלונה לא סגרה איתו עדין?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], JarJarBinx ו־11 אורחים