אשכול אירופי החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול אירופי החדש

הודעהעל ידי refael » 21 ספטמבר 2011, 04:01

אורי כתב:מסכים לגביי עם הקביעה לפיה רודי הוא כוכב על ברמות של אירופה...לא חושב שנבארו היה מתבייש ללחוץ לו את היד(רחוק מזה), אבל הוא בהחלט מסוג השחקנים שיכולים לסחוב קבוצה לתואר גדול כמו היורוליג. שחקן אמיתי!
אבל קחו בחשבון שזה זמני וברגע שהשביתה נגמרת הוא חוזר לדאלאס.

וגיסט עדיין בפנר.
ואני חושב שהבנייה של אפס פילזן לא רעה בכלל, לולא ההחתמה הנוראית של אילייבסקי שיוביל אותם לעונה נוספת שתיגמר בטופ 16.

ראית מה הוא עשה עכשיו באליפות אירופה ?
יש פה נטייה בפורום לזלזל יותר מידי בשחקנים ובמועדונים באירופה .
זה לא שלנו יש משהו יותר טוב- אוחיון ופאפא ...
לפי דעתי הבית שלנו הוא בית מוות ויהיה קשה לשחק מול כולם ויש פה אנשים שאומרים לתפוס את מילאנו במחזור הראשון אולי מלחץ לנצח אותם - אני מזכיר לכם שיש להם שחקנים בקליבר הגבוה של אירופה כמו ברוסיס פוטסיס וניקולאס עליהם זה לא אמור להשפיע הלחץ דווקא אז הם ירצו להוכיח יותר ולשחק יותר טוב .

דרך אגב קאחה לאבורל החתימה את הפוורוד\סנטר סראפין מצרפת שהתגלה באליפות אירופה האחרונה.
מרוב שדיברנו על רודי וגלינארי גם הם עשו החתמה יפה,פוטנציאל טוב מאוד, מה אתם אומרים ?
נערך לאחרונה על ידי refael בתאריך 21 ספטמבר 2011, 04:21, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
refael

הודעהעל ידי קודי » 21 ספטמבר 2011, 04:16

בהחלט יכול להיות מצב שמכבי תתמודד על העלייה לטופ 16 עד המחזור האחרון. יהיו בבית הזה (בהנחה שחימקי עולה, שזה מה שנראה הכי סביר למרות שהיא באה מבית המוקדמות השני) ארבע קבוצות עם סגל לא פחות טוב מזה של מכבי ועם קו אחורי שבוודאות הוא טוב יותר (ללא קשר לשביתה ולחוזים הזמניים) - ריאל, פילזן, מילאנו וחימקי. לא מצליח להבין איך הדבר הזה לא מדיר שינה מהעיניים של מנהלי מכבי, שהרי השלב הראשון מסתיים באמצע דצמבר ולא יהיה זמן בעוד חודש או חודשיים לחפש שחקן שיחליף את פארמר במידה שיעזוב.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yzafrir » 21 ספטמבר 2011, 04:59

העונה הזאת צריכה לשמש גשר לעונה הבאה ורק לדאוג להמשכיות בסגל וזיהוי כשרונות חדשים....לא מעניין אותי לראות שפתאום קבוצות שהמסורת שלהם לא מתקרבת לזו של מכבי מצליחות העונה בגלל השביתה ושנה הבאה קורוסות וחוזרות למציאות העגומה שלהם . מכבי לא צריכה להיכנס למלחמות תקציב האלו אפילו במחיר של הישגים מקצועיים....

איידסון ממשיך להצטיין במשחקי האימון של ברצלונה ....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Euro_Basket » 21 ספטמבר 2011, 05:23

Mta_atic כתב:ההצעה של וירטוס בולוניה לקובי: 600 אלף דולר למשחק.
http://sports.walla.co.il/?w=/7/1862203

סכום לא נתפס בקנה מידה אירופי.

אחרי 7 עונות פיננסיות פתאום חזר לשם הכסף?
בהנחה שקובי לא יישאר שם עונה שלמה זה יהיה טמטום גדול מבחינתם לעשות דבר כזה במקום להחתים עוד 3-4 שחקנים איכותיים לעונה שלמה.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי cannon » 21 ספטמבר 2011, 17:28

שוב לא אירופה, אבל גם קניון מרטין עוזב את דנבר וחותם לשנה מלאה בקבוצה בסין תמורת 2.65 מליון דולר לעונה.
cannon

הודעהעל ידי refael » 21 ספטמבר 2011, 17:30

cannon כתב:שוב לא אירופה, אבל גם קניון מרטין עוזב את דנבר וחותם לשנה מלאה בקבוצה בסין תמורת 2.65 מליון דולר לעונה.

מה עובר על שחקני דנבר שכולם בורחים מNBA ?
לפחות שתסתיים השביתה יחזרו בכושר טוב יותר מאחרים ;)
תמונה
refael

הודעהעל ידי refael » 21 ספטמבר 2011, 18:08

גוראן ירטין בריטאס
קורטני סימס בריגה
תמונה
refael

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 21 ספטמבר 2011, 18:24

עוד החתמה טובה לפרטיזן..
ג'וש מקרוברטס בלי סעיף יציאה(אני לא יודעת אם זה סופי)
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 21 ספטמבר 2011, 19:01

Holiday_Armadillo כתב:עוד החתמה טובה לפרטיזן..

לפי הסטטיסטיקה הוא נראה טוב,מאיפה יש לפרטיזן כסף לשחקן כזה?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 21 ספטמבר 2011, 19:51

LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:
LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:ליאב
נבארו היה מתחנן ללחוץ לרודי את היד?! וואו אתה מגזים בטירוף
נבארו שחקן הרבה הרבה יותר טוב מרודי. בNBA או באירופה, זה לא משנה. ההוכחה לכך זה האליפות שרודי היה די אנמי, ונבארו היה MVP לפני שלל כוכבי הNBA. אז רודי גבוה יותר ואתלט יותר. אז? נבארו קילר מדהים. קלעי שלשות ענק. יש לו את הראנר הטוב בעולם אולי, ומשחק פיק-אנד רול יוצא מהכלל.
גם עם פוטסיס מאוד הגזמת. בלו עם פחות הגנה? ממש לא. פוטסיס שחקן טוב יותר. קודם כל, הוא עולה על בלו בהגנה. הוא שומר לא פחות טוב, וחוסם לא רע. הוא ריבאונדר די טוב. הוא גם די אתלטי. דפק למכבי דנק גדול בגמר. הוא שחקן שלא עושה דברים שהוא לא יודע, ובגלל זה האחוזים הנפלאים שלו מכל טווח. שחקן טוב מבלו, אין בכלל ספק.
ראדוסוביץ' נתן הצגות נפלאות שנה שעברה מול קבוצות טופ יורוליג. כמחליף לבורוסיס, הסנטר הטוב באירופה, זה צבע אדיר. עם גלינרי ופוטסיס ב4, מאנצ'ינלי והייריסטון ב3, וקוק, ניקולאס, ושאר הגארדים האיטלקיים בקוו האחורי, לא הייתי מזלזל בהם. לדעתי אנחנו לא באים כפייבורטים למשחק הראשון מולם, שיערך אצלם. בהחלט אפשר לנצח, אבל אל תופתעו אם נפסיד. יש להם סגל יוצא מהכלל.

הגזמה לשם הדגשה..

הדגשה למה? לזה שנבארו פחות טוב מרודי? זה פשוט לא נכון. ראית את המשחקים של ספרד באליפות? איזה הבדלים... אחד נראה כמו כוכב על, גרסה חדשה לפטרוביץ' (לפני שקופצים עלי פה, אני לא אומר שנבארו ברמה הזאת :) ), והשני נראה כמו שחקן נחמד, לא יותר.
גם עם פוטסיס, זה פשוט לא נכון. לא סתם הוא שיחק בקבוצה החזקה באירופה בחמישיה, ועבר למילאנו תמורת חוזה גבוה מאוד (מעל מיליון וחצי יורו אם אני לא טועה). אחד מ5 הפאוור פורוורדים הטובים באירופה

שמע, לגבי רודי אני לא מסכים, אם הוא היה עובר לאירופה במקום להתייבש על הספסל בפורטלנד הוא היה היום כמה רמות מעל..
אחד מחמשת הפורוורדים הטובים באירופה זה יפה, אבל הוא ממש לא מפלצת..אני למשל חושב שאם הנדריקס שומר עליו הוא שם 2 נקודות עם אחוזים רעים (אל תתנפלו עלי)..
אבל זה לא העניין..אני פשוט חושב שלא צריך לשקשק מקבוצות כמו אנאדולו, צסק"'א ומילאנו, הן לא בנו את עצמן נכון לדעתי..יותר מידי אגו..
למשל נראה לי שפנר' בנו קבוצה יותר טובה מאנאדולו (גיסט עדיין שמה או שהעיפו אותו בגלל סמים?)..

בטח שהוא היה כוכב, הוא היה אולי הסמול פורוורד הטוב באירופה, אבל מפה ועד ללהגיד "נבארו היה מתחנן ללחוץ לו את היד?" מאיפה הבאת את זה? אם מישהו היה מתחנן, זה רודי לנבארו, שעם כל הכבוד רודי לא ברמה של לה בומבה.
אני לא אתנפל עליך :) , אני אגיד לך בעדינות שאתה טועה טעות רצינית. רבים וטובים מהנדריקס לא עצרו את פוטסיס שהוא ביום טוב. הוא יעשה להנדריקס קרקס אם רי'צי ישמור עליו, עם כל הכבוד...להגיד שהוא "בלו עם פחות הגנה" זה מנותק מהמציאות..
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 21 ספטמבר 2011, 20:02

asafb96 כתב:
LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:
LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:ליאב
נבארו היה מתחנן ללחוץ לרודי את היד?! וואו אתה מגזים בטירוף
נבארו שחקן הרבה הרבה יותר טוב מרודי. בNBA או באירופה, זה לא משנה. ההוכחה לכך זה האליפות שרודי היה די אנמי, ונבארו היה MVP לפני שלל כוכבי הNBA. אז רודי גבוה יותר ואתלט יותר. אז? נבארו קילר מדהים. קלעי שלשות ענק. יש לו את הראנר הטוב בעולם אולי, ומשחק פיק-אנד רול יוצא מהכלל.
גם עם פוטסיס מאוד הגזמת. בלו עם פחות הגנה? ממש לא. פוטסיס שחקן טוב יותר. קודם כל, הוא עולה על בלו בהגנה. הוא שומר לא פחות טוב, וחוסם לא רע. הוא ריבאונדר די טוב. הוא גם די אתלטי. דפק למכבי דנק גדול בגמר. הוא שחקן שלא עושה דברים שהוא לא יודע, ובגלל זה האחוזים הנפלאים שלו מכל טווח. שחקן טוב מבלו, אין בכלל ספק.
ראדוסוביץ' נתן הצגות נפלאות שנה שעברה מול קבוצות טופ יורוליג. כמחליף לבורוסיס, הסנטר הטוב באירופה, זה צבע אדיר. עם גלינרי ופוטסיס ב4, מאנצ'ינלי והייריסטון ב3, וקוק, ניקולאס, ושאר הגארדים האיטלקיים בקוו האחורי, לא הייתי מזלזל בהם. לדעתי אנחנו לא באים כפייבורטים למשחק הראשון מולם, שיערך אצלם. בהחלט אפשר לנצח, אבל אל תופתעו אם נפסיד. יש להם סגל יוצא מהכלל.

הגזמה לשם הדגשה..

הדגשה למה? לזה שנבארו פחות טוב מרודי? זה פשוט לא נכון. ראית את המשחקים של ספרד באליפות? איזה הבדלים... אחד נראה כמו כוכב על, גרסה חדשה לפטרוביץ' (לפני שקופצים עלי פה, אני לא אומר שנבארו ברמה הזאת :) ), והשני נראה כמו שחקן נחמד, לא יותר.
גם עם פוטסיס, זה פשוט לא נכון. לא סתם הוא שיחק בקבוצה החזקה באירופה בחמישיה, ועבר למילאנו תמורת חוזה גבוה מאוד (מעל מיליון וחצי יורו אם אני לא טועה). אחד מ5 הפאוור פורוורדים הטובים באירופה

שמע, לגבי רודי אני לא מסכים, אם הוא היה עובר לאירופה במקום להתייבש על הספסל בפורטלנד הוא היה היום כמה רמות מעל..
אחד מחמשת הפורוורדים הטובים באירופה זה יפה, אבל הוא ממש לא מפלצת..אני למשל חושב שאם הנדריקס שומר עליו הוא שם 2 נקודות עם אחוזים רעים (אל תתנפלו עלי)..
אבל זה לא העניין..אני פשוט חושב שלא צריך לשקשק מקבוצות כמו אנאדולו, צסק"'א ומילאנו, הן לא בנו את עצמן נכון לדעתי..יותר מידי אגו..
למשל נראה לי שפנר' בנו קבוצה יותר טובה מאנאדולו (גיסט עדיין שמה או שהעיפו אותו בגלל סמים?)..

בטח שהוא היה כוכב, הוא היה אולי הסמול פורוורד הטוב באירופה, אבל מפה ועד ללהגיד "נבארו היה מתחנן ללחוץ לו את היד?" מאיפה הבאת את זה? אם מישהו היה מתחנן, זה רודי לנבארו, שעם כל הכבוד רודי לא ברמה של לה בומבה.
אני לא אתנפל עליך :) , אני אגיד לך בעדינות שאתה טועה טעות רצינית. רבים וטובים מהנדריקס לא עצרו את פוטסיס שהוא ביום טוב. הוא יעשה להנדריקס קרקס אם רי'צי ישמור עליו, עם כל הכבוד...להגיד שהוא "בלו עם פחות הגנה" זה מנותק מהמציאות..

שוב, הגזמתי עם הבלו בלי הגנה כדי להדגיש שאני חושב שהוא אוברייטד..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי אורי » 21 ספטמבר 2011, 20:20

פוטציס הוא שחקן נהדר בייחוד כשאתה מגיע עם ציפיות בהתאם למה שהשחקן הזה יכול לתת(כלומר בלי להמעיט ובעיקר להפריז ביכולתו). לא מדובר בשחקן שיתן 20 נקודות למשחק, אבל בקבוצה הנכונה הוא יכול לתת את ה-12-13 נקודות ו-8 ריבאונדים, בתוספת הגנה נהדרת. לא מכיר יותר מידי פורוורדים טובים ממנו ביבשת, והוא משלים את בורוסיס בצורה נפלאה לדעתי.

מילאנו מסודרים למדי, וסימןם השאלה העיקרי הוא היכולת שיציג עומר קוק. אם את הניהול משחק המצויין שלו הוא יביא בלי יותר מידי פוזות וזריקות מטופשות ל-3, אז מילאנו יכולים לסמן וי בעמדת הרכז. יש להם מספיק שחקנים מוכשרים שיקלעו במקומו.
אורי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 21 ספטמבר 2011, 20:31

Holiday_Armadillo כתב:עוד החתמה טובה לפרטיזן..

טעות שלי,הם רק מדברים איתו כרגע..פספסתי את הקטע של ה''במשא ומתן'' במשפט חחח
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 22 ספטמבר 2011, 09:15

אורי כתב:פוטציס הוא שחקן נהדר בייחוד כשאתה מגיע עם ציפיות בהתאם למה שהשחקן הזה יכול לתת(כלומר בלי להמעיט ובעיקר להפריז ביכולתו). לא מדובר בשחקן שיתן 20 נקודות למשחק, אבל בקבוצה הנכונה הוא יכול לתת את ה-12-13 נקודות ו-8 ריבאונדים, בתוספת הגנה נהדרת. לא מכיר יותר מידי פורוורדים טובים ממנו ביבשת, והוא משלים את בורוסיס בצורה נפלאה לדעתי.

מילאנו מסודרים למדי, וסימןם השאלה העיקרי הוא היכולת שיציג עומר קוק. אם את הניהול משחק המצויין שלו הוא יביא בלי יותר מידי פוזות וזריקות מטופשות ל-3, אז מילאנו יכולים לסמן וי בעמדת הרכז. יש להם מספיק שחקנים מוכשרים שיקלעו במקומו.

קוק זה בדיוק השחקן שהיו צריכים. יש להם כלים התקפיים אדירים בכל עמדה, אז בעמדת הרכז הביאו את קוק, שהוא לא לוקח הרבה זריקות, ולא ממש מוכשר התקפית אבל מנהל משחק יוצא מהכלל (אחד הטובים ביבשת), מוסר מעולה, ושחקן הגנה טוב מאוד. בניית הקבוצה שלהם נראת לי מאוד מאוד טובה, בשונה מרוב הקבוצות שרוצות לעשות את קפיצת המדרגה הזאת לליגה של הגדולים בבום גדול. כמו הקבוצות הרוסיות והטורקיות למינהם.
הדבר היחיד שחסר להם לדעתי, זה גארד מחליף קצת יותר טוב מהאיטלקים האלה שהביאו... הם יכול ליפול בדקות שקוק וניקולאס לא יהיה על המגרש.
אי אפשר לדעת איך זה יתחבר שם, אבל אני מאוד חושש מהם. יש להם סגל יוצא מהכלל, לדעתי עד עכשיו זה הסגל הכי מרשים בבית שלנו (כל עוד מכבי לא החתימה גארד..)
asafb96

הודעהעל ידי קובי » 22 ספטמבר 2011, 09:32

אורי כתב:פוטציס הוא שחקן נהדר בייחוד כשאתה מגיע עם ציפיות בהתאם למה שהשחקן הזה יכול לתת(כלומר בלי להמעיט ובעיקר להפריז ביכולתו). לא מדובר בשחקן שיתן 20 נקודות למשחק, אבל בקבוצה הנכונה הוא יכול לתת את ה-12-13 נקודות ו-8 ריבאונדים, בתוספת הגנה נהדרת. לא מכיר יותר מידי פורוורדים טובים ממנו ביבשת, והוא משלים את בורוסיס בצורה נפלאה לדעתי.

קוק לא ממש כופה את עצמו על המשחק. המסירה לאחרים היא, ביי פאר, מועדפת אצלו על פני זריקה.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי rc4991 » 22 ספטמבר 2011, 11:41

לאחר ההצעה המרשימה(במיוחד) של וירטוס בולוניה לבראיינט,הסוכן שלו אמר שקובי מוכן לשחק שם גם שנה(עם אופציית יציאה כמובן)
הנשיא של בולוניה קופץ על המציאה וכבר הציע לו חמישה מיליון דלורים לעונה
מעניין איך זה יתקדם......
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 ספטמבר 2011, 11:42

rc4991 כתב:לאחר ההצעה המרשימה(במיוחד) של וירטוס בולוניה לבראיינט,הסוכן שלו אמר שקובי מוכן לשחק שם גם שנה(עם אופציית יציאה כמובן)

אם אני לא טועה קובי אמר שבשביל פחות ממליון דולר לחודש הוא לא יוצא מהמיטה..אז אני לא בטוחה שהוא יתרצה מ-5 מליון דולר לעונה...
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 ספטמבר 2011, 14:48

מוטיונאס חתם בפרוקום..יופי של החתמה בשבילם..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 22 ספטמבר 2011, 15:04

Holiday_Armadillo כתב:
rc4991 כתב:לאחר ההצעה המרשימה(במיוחד) של וירטוס בולוניה לבראיינט,הסוכן שלו אמר שקובי מוכן לשחק שם גם שנה(עם אופציית יציאה כמובן)

אם אני לא טועה קובי אמר שבשביל פחות ממליון דולר לחודש הוא לא יוצא מהמיטה..אז אני לא בטוחה שהוא יתרצה מ-5 מליון דולר לעונה...

מה שמראה על האישיות המגעילה שלו.
גם רוצה מיליונים, וגם ברור שהוא ירגיש שהוא עושה טובה ו"יורד לעם באירופה", ישחק כל משחק על 10% מאמץ כדי לא להיפצע ולא להזיע... הרי את המיליונים שלו הוא יקבל
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי asafb96 » 22 ספטמבר 2011, 16:58

Ido_Maccabi כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

מה שמראה על האישיות המגעילה שלו.
גם רוצה מיליונים, וגם ברור שהוא ירגיש שהוא עושה טובה ו"יורד לעם באירופה", ישחק כל משחק על 10% מאמץ כדי לא להיפצע ולא להזיע... הרי את המיליונים שלו הוא יקבל

מה זה אישיות מגעילה??? זכותו לדרוש כמה הוא רוצה, וזכותו לשבת בבית אם הוא רוצה.
בן אדם שמשחק שנים באופן רציף, וקורע את הגוף שלו, רוצה גם מנוחה. אם הוא יקבל הצעה גבוה, הוא כנראה ילך עליה, אבל בשביל 5 מיליון דולר הוא מעדיף לתת לגוף שלו מנוחה. זה בסדר גמור
asafb96

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־15 אורחים