המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:אין שחקן שלא שמעת עליו אה?החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:ג'ריאן גראנט מועמד.
מישהו מכיר ויכול לספר?
viewtopic.php?f=2&t=4162&p=592385#p592385שימו עיניכם על ג׳ריאן גראנט.
לדעתי- קריירת האן בי איי שלו גמורה, אחרי עונה כושלת באורלנדו, אבל לאירופה- וספציפית למכבי תל אביב- הוא מתאים מצויין.
רכז גדול, אתלטי וחזק, עם פוטנציאל גבוה כפליימייקר איכותי בשני צדי המגרש.
הקריירה שלו באן בי איי פשוט מסרבת להמריא ואני בספק אם ימצא קונים אחרי העונה הרעה הזאת באורלנדו, ששיוועה לתרומה ממנו.
הבטחון שלו כבר היה ברצפה כשציפו ממנו להופיע והבחור הזה צריך לפתוח פרק חדש בסיפור שלו- לדעתי, באירופה.
בגיל 26, עם רזומה של אול-אמריקן, תואר ACC יוקרתי וMVP, עלית8 במכללות, יש לו מספיק הישגים להאחז בהם כדי לשקם את הבטחון שלו.
בשביל להיות שחקן אן בי איי- עם כל הכוונות הטובות- הוא צריך הרבה ליטוש, והוא לא יצליח לקבל את זה כשהוא דבוק לספסלים.
הסיכוי שמכבי תל אביב תלך על רכז מהאן בי איי נמוך מאוד לדעתי, אבל הייתי מסתכל עליו כאופציה אמיתית.
יש לו את כל החבילה שמכבי רוצה ליד ווילבקין.
תודה. נשמע לא רע אבל חסר ניסיון ואני מבין שהקליעה גם חשודה.
אנטוניו כתב:כל הכבוד חציל עוד פגיעה בול שלך.
תוכל לתת דוח סקאוטינג גם על ניק סטאוסקס.
כל דיווחי הסקאוטים עליו מדברים על מוביל כדור, יוצר ומוסר טובyarin150 כתב:er79 כתב:yarin150 כתב:er79 כתב:זה היה ברור שיבואו שמות לא מוכרים. איך הגרנט הזה? כמו מילר מקינטייר? שומר טוב קולע חרא?
שומר מעולה אפילו , קולע בסדר , מנהל משחק לא מספיק טוב לרכז ..
לא בטוח כמה שזה יתאים , הוא מאוד דומה לנוריס קול רק בלי ניסיון באירופה
אז לא עדיף כבר קול? שיילכו קיבינימט מועדון רקוב
עדיף רכז אמיתי .
שניהם לא אופציות טובות לדעתי .
שמואל1 כתב:Maccabi Tel Aviv reportedly in advanced negotiations with Omri Casspi
| Eurohoops https://t.co/mFrSeiwe22
החציל האצטקי כתב:אנטוניו כתב:כל הכבוד חציל עוד פגיעה בול שלך.
תוכל לתת דוח סקאוטינג גם על ניק סטאוסקס.
אני לא חושב שסטאוסקאס יגיע.
בגדול- ורסיה מעט גדולה ואתלטית יותר של מייקל רול. קלעי נהדר שיכול לעזור קצת בהובלת הכדור ושומר בינוני.
שחקן נחמד, אבל לא ברור מי אמור לרכז.
אני לא מתלהב מאדאמס. כבר 3 שנים מחלטר בסין.er79 כתב:ממש מבאס. אין לי ספק שאדאמס עדיף
cifkcv כתב:אני חושב שעדיף את אדמאס\דילייני. אפשר להשקיע קצת ולהעמיד חמישייה באמת חזקה ומאוזנת יחד עם כספי ו3\4 זר. תלוי מה העמדה שמייעדים לכספי.
כספי כבר אמר בראיון להאוזמן שהוא 4 באירופה והכדורסל היום הולך לכיוון של סמול בול.cifkcv כתב:אני חושב שעדיף את אדמאס\דילייני. אפשר להשקיע קצת ולהעמיד חמישייה באמת חזקה ומאוזנת יחד עם כספי ו3\4 זר. תלוי מה העמדה שמייעדים לכספי.
שמואל1 כתב:אני לא מתלהב מאדאמס. כבר 3 שנים מחלטר בסין.er79 כתב:ממש מבאס. אין לי ספק שאדאמס עדיף
כספי דורש בשלב זה כ-1.5 מיליון דולר לעונה, בעוד מכבי ת”א מוכנה לשלם כ-1.1 מיליון דולר ובסופו של דבר עושה רושם שהצדדים יהיו מוכנים להתפשר וייפגשו באמצע על מנת להחזיר את הכוכב הישראלי למדים הצהובים של אלופת ישראל אחרי 10 שנים בליגה הטובה בעולם.
במסגרת ההסכם להחזרת הפורוורד ארצה מדובר בחוזה למספר עונות במכבי תל אביב, כאשר ניקולה וויצ’יץ’ מוביל את המגעים מצד הצהובים מול כספי. ההערכה היא כי בתוך מספר ימים, עד כשבוע, יוכלו הצדדים להכריז על הקאמבק של השחקן לצהובים.
Jack55 כתב:שמואל1 כתב:אני לא מתלהב מאדאמס. כבר 3 שנים מחלטר בסין.er79 כתב:ממש מבאס. אין לי ספק שאדאמס עדיף
כנל, הוא שחקן טוב אבל יכול להיות שהתקופה בסין רק עשתה לו רע.
גראנט נראה לי מתאים לסגל בצורה מושלמת והוא גם שחקן טוב, אם יחתום אני אהיה מרוצה.
סמול בול זה בולשיט נחמד והכל, אבל גם ב-NBA שיש מגמה לעבור לסמול בול, עדיין יש לא מעט 7 פוטרים, או לפחות 11'6 ולפחות אחד כזה בכל סגל. כספי ב-4 זה לא כזה סמול בול, הבעיה היא בלאק שבגובה של כספי משחק בעמדה 5, אז אם כספי באמת בא לעמדה 4, המחליף של בלאק צריך לתת את הגובה והמסה שחסרים לו.שמואל1 כתב:כספי כבר אמר בראיון להאוזמן שהוא 4 באירופה והכדורסל היום הולך לכיוון של סמול בול.cifkcv כתב:אני חושב שעדיף את אדמאס\דילייני. אפשר להשקיע קצת ולהעמיד חמישייה באמת חזקה ומאוזנת יחד עם כספי ו3\4 זר. תלוי מה העמדה שמייעדים לכספי.
גם לפי הכתבות האחרונות הוא מיועד להיות המחליף של אובראיינט.
Rampel כתב:סמול בול זה בולשיט נחמד והכל, אבל גם ב-NBA שיש מגמה לעבור לסמול בול, עדיין יש לא מעט 7 פוטרים, או לפחות 11'6 ולפחות אחד כזה בכל סגל. כספי ב-4 זה לא כזה סמול בול, הבעיה היא בלאק שבגובה של כספי משחק בעמדה 5, אז אם כספי באמת בא לעמדה 4, המחליף של בלאק צריך לתת את הגובה והמסה שחסרים לו.שמואל1 כתב:כספי כבר אמר בראיון להאוזמן שהוא 4 באירופה והכדורסל היום הולך לכיוון של סמול בול.cifkcv כתב:אני חושב שעדיף את אדמאס\דילייני. אפשר להשקיע קצת ולהעמיד חמישייה באמת חזקה ומאוזנת יחד עם כספי ו3\4 זר. תלוי מה העמדה שמייעדים לכספי.
גם לפי הכתבות האחרונות הוא מיועד להיות המחליף של אובראיינט.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], משה ו־21 אורחים