המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:כן הם ראו שגם בלי פארגו כמעט השתחלנו להצלבה..למה להביא רכז?
וולטרס יתפקד בעמדה הזו וסקוטי ודיבר' יעזרו לו..די בטוח שככה הם רואים את זה..
Blondjam כתב:לא מבין את כל הביקורות פה.מכבי לא הייתה צריכה ללכת על מייק ג'יימס,הוא לא מתאים מקצועית וניסו לבדוק אופציה לא רעה בכלל בדמות אניס תלוי בבדיקות הרפואיות.עכשיו יהיו גם אופציות לא רעות בכללHoliday_Armadillo כתב:עכשיו אתם יכולים להירגע?שמואל1 כתב:רועי כהן: מכבי מוותרת על אניס, תחפש רכז אחר
Sent from my Redmi 6A using Tapatalk
אדאמס הוא לא רכז.הוא סקוטי 2yellowaura כתב:Blondjam כתב:לא מבין את כל הביקורות פה.מכבי לא הייתה צריכה ללכת על מייק ג'יימס,הוא לא מתאים מקצועית וניסו לבדוק אופציה לא רעה בכלל בדמות אניס תלוי בבדיקות הרפואיות.עכשיו יהיו גם אופציות לא רעות בכללHoliday_Armadillo כתב:עכשיו אתם יכולים להירגע?שמואל1 כתב:רועי כהן: מכבי מוותרת על אניס, תחפש רכז אחר
Sent from my Redmi 6A using Tapatalk
במבחן התוצאה מכבי עד עכשיו צולחת עד שלא מוחתם גארד.
צודק גיימס לא היה צריך להגיע.
אבל אניס היה צריך להיות פסילה מיידית. אבל העיקר שנפסל.
הכול יפול ויקום על הגארד.
כרגע בנו סגל עמוק בלי איכות גבוהה בקו האחורי.
החשש של חברי הפורום שיתקמצנו על העמדה של הגארד האחרון ודווקא שם יעשו את הוויתורים.
אני דווקא מאוד בעד הטקטיקה של לחכות לדקה ה 90 אם חיכינו עד עכשיו כנראה יהיו אופציות לא רעות במחיר מציאה.
הסגלים של רוב הקבוצות נסגרות.
יהיה המון לחץ מצד האוהדים והצוות המקצועי לסגור את הסגל ואני מקווה שתהיה עוד טיפה סבלנות גם במחיר איבוד כמה אופציות.
האופציות שאני הייתי מעדיף לפי סדר:
1. אדאמס- כדי להוריד מחיר לשנה נצטרף להציע חוזה לשנתיים. 1.2 מיליון ל 2 עונות.
2. דילייני- חוזה לעונה. שווה לנסות לתת הצעה בדקה 90. 1.2 מיליון לעונה אחת. לא יותר.
3. גיריאן גראנט 700k חוזה לעונה
ג'ריאן גראנט. מוסיף גם אתלטיות.toja27 כתב:לא היה כאן צורך בג'יימס, גם דלייני עושה רושם שהשתן עלה לו לראש.
אניס במבט ראשון עשה רושם שהתאים מאוד למה שנבנה כאן. צריכים מישהו דומה.
jol9 כתב:my man כתב:יפה..לין לין לין!!!
ג'רמי לין למכבי עכשיו!!111
שגיא אתה איתי?
אני בעד. לא יזיק לנו קצת סטאר קוואליטי.
Mitelka כתב:גם דלייני וגם אדמס הם יותר סקוררים ממנהלי משחק. שוב, בהנתן ווילבקין, גראנט הוא האופציה הכי טובה.
Sent from my MI 8 using Tapatalk
my man כתב:יפה..לין לין לין!!!
שגיא אתה איתי?
cifkcv כתב:my man כתב:יפה..לין לין לין!!!
שגיא אתה איתי?
אני איתך אח שלי.
התחלתי ללמוד כמה מילים בסינית בשבילו
Assaf M כתב:ממה שאני יודע הדעות חלוקות- הצוות המקצועי לרבות ניקולה רוצה את דילייני/אדאמס אך ההנהלה לא מוכנה להשקיע כסף. אגב, במכבי כשיש קונצנזוס אז ההחתמות מגיעות כבר באפריל- כשאין, אז מחכים לאוגוסט. זה בדיוק מה שקורה גם עכשיו.
באשר לכספי, למיטב הבנתי הוא סגור הרמטית. טס לארה״ב לסגור עניינים אישיים וביזנס. ההכרזה תהיה לדעתי כשישוב עם מסע״ת מסודר.
הכל טוב ויפה אבל ההורים של הבן מטייוואן, לא מסיןmy man כתב:cifkcv כתב:my man כתב:יפה..לין לין לין!!!
שגיא אתה איתי?
אני איתך אח שלי.
נא לשנן..
歡迎 ברוך הבא בסינית..(נאמר ככה: Huānyíng)
Holiday_Armadillo כתב:הכל טוב ויפה אבל ההורים של הבן מטייוואן, לא מסיןmy man כתב:cifkcv כתב:my man כתב:יפה..לין לין לין!!!
שגיא אתה איתי?
אני איתך אח שלי.
נא לשנן..
歡迎 ברוך הבא בסינית..(נאמר ככה: Huānyíng)
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־11 אורחים