המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Euro_Basket כתב:פרטיזן הפסידה לבודוצ'נוסט באדריאטית 68-76.
rc4991 כתב:Euro_Basket כתב:פרטיזן הפסידה לבודוצ'נוסט באדריאטית 68-76.
החיים קשים בלי פקוביץ'....
אגב מה הסטט' של מאצ'באן?
rc4991 כתב:Euro_Basket כתב:פרטיזן הפסידה לבודוצ'נוסט באדריאטית 68-76.
החיים קשים בלי פקוביץ'....
אגב מה הסטט' של מאצ'באן?
itai7 כתב:פופס מנסה בונסו חתם בבשיקטאש
מרקוטה בטורק טלקום
סיינה עם עוד מכה לקבוצה, לברנוביץ' יעדר 3 חודשים בגלל פציעה בגבו
yzafrir כתב:בספרד , במאלגה שניצחה במחזור האחרון שיחק מארק פיין (משחק ראשון שלו ) וקלע 6 נק' (3-5) ומסר 4 אס' , חט' אחת וריבאונד אחד , מדד 11 ב-18 דק'...מישהו העלה את השם שלו בקיץ....
מאוד מזכיר את איידסון במשחק שלו , סוג של פוינט פאוורד...
rc4991 כתב:yzafrir כתב:בספרד , במאלגה שניצחה במחזור האחרון שיחק מארק פיין (משחק ראשון שלו ) וקלע 6 נק' (3-5) ומסר 4 אס' , חט' אחת וריבאונד אחד , מדד 11 ב-18 דק'...מישהו העלה את השם שלו בקיץ....
זה השחק המגוון מהמכללות?
אם כן אני המלצתי עליו
yzafrir כתב:rc4991 כתב:yzafrir כתב:בספרד , במאלגה שניצחה במחזור האחרון שיחק מארק פיין (משחק ראשון שלו ) וקלע 6 נק' (3-5) ומסר 4 אס' , חט' אחת וריבאונד אחד , מדד 11 ב-18 דק'...מישהו העלה את השם שלו בקיץ....
זה השחק המגוון מהמכללות?
אם כן אני המלצתי עליו
כן זה הוא , כתבת בזמנו שקראת עליו באיזה כתבה...
הוא חתם באוקטובר בקבוצת הבת של מלאגה בליגה השניה ואחרי חודש כבר הקפיצו אותו למלאגה...נראה שחקן מעניין מאוד עם סגנון משחק יפה לעין...מעניין אם יצא ממנו משהו ??
rc4991 כתב:yzafrir כתב:rc4991 כתב:yzafrir כתב:בספרד , במאלגה שניצחה במחזור האחרון שיחק מארק פיין (משחק ראשון שלו ) וקלע 6 נק' (3-5) ומסר 4 אס' , חט' אחת וריבאונד אחד , מדד 11 ב-18 דק'...מישהו העלה את השם שלו בקיץ....
זה השחק המגוון מהמכללות?
אם כן אני המלצתי עליו
כן זה הוא , כתבת בזמנו שקראת עליו באיזה כתבה...
הוא חתם באוקטובר בקבוצת הבת של מלאגה בליגה השניה ואחרי חודש כבר הקפיצו אותו למלאגה...נראה שחקן מעניין מאוד עם סגנון משחק יפה לעין...מעניין אם יצא ממנו משהו ??
המעט שאני זוכר עליו זה שהוא 3 שמסוגל לשחק גם בשתיים(ואולי אפילו באחד),מגוון מאוד,מוסר טוב,עם קליעה טובה מבחוץ ואתלטי והוא גם שמאלי(אם זה אומר משהו)
בהחלט שם שכדאי לבחון,אגב למישהו יש את הסטט' שלו מהמכללות?
קודי כתב:בטורקיה מפרסמים שהיעד הראשון של בשיקטאש להחליף את דורון וויליאמס הוא מיודענו קרלוס ארויו ואם לא יצליחו להביא אותו אז הם ינסו להחתים את דמונד מאלט.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], liran ו־22 אורחים