25 אפריל 2012, 11:42
felix_r כתב:LIAV10 כתב:פדרמן החוצפן מעביר ביקורת על האימון של בלאט? על כמה דקות הוא משתף את מי?
חוצפן! שיאמן הוא את מכבי, נראה מה יקרה..
סלח לי, אבל הטענה שלך ממש מפגרת![]()
נגיד והזמנת שיפוצניק להחליף לך ריצוף בבית. השיפוצניק עשה עבודה רעה, כל הריצוף עקום. אז אתה בא אליו בטענות, והשיפוצניק עונה לך: איזה חוצפן אתה! איך אתה מעז לבקר את עבודתי? בוא נראה אותך מרצף בעצמך!
25 אפריל 2012, 11:43
felix_r כתב:LIAV10 כתב:פדרמן החוצפן מעביר ביקורת על האימון של בלאט? על כמה דקות הוא משתף את מי?
נגיד והזמנת שיפוצניק להחליף לך ריצוף בבית. השיפוצניק עשה עבודה רעה, כל הריצוף עקום. אז אתה בא אליו בטענות, והשיפוצניק עונה לך: איזה חוצפן אתה! איך אתה מעז לבקר את עבודתי? בוא נראה אותך מרצף בעצמך!
25 אפריל 2012, 11:53
יוסי22 כתב:felix_r כתב:LIAV10 כתב:פדרמן החוצפן מעביר ביקורת על האימון של בלאט? על כמה דקות הוא משתף את מי?
ומעבר לזה היו פה לא מעט שטענו בדיוק את מה שטוען פדרמן , ההתנהלות של בלאט בענין פאפלוקאס היתה לא הוגנת ולא חכמה בלשון המעטה .
הוא לא היה צריך לפתוח את זה בתקשורת בצורה כזו , אם כי אני בטוח שבעריכה לקחו את חומר הגלם ויצרו ממנו חומר בעירה , כשאת החלק של וואלה לא טרחתי לקרוא , בטח חלום לילי של אחד הכותבים.
25 אפריל 2012, 12:15
25 אפריל 2012, 12:20
yzafrir כתב:אין ספק שההתבטאות של פדרמן הייתה מטומטמת ומזכירה מאוד את כץ .
אני בכלל מתחיל לחשוב שהבעיה במכבי היא הרבה יותר פדרמן מאשר כץ בזמנו...
ההתערבות של פדרמן בנושאים מקצועיים מסוכנת מאוד למכבי כי זה ימנה ממאמנים גדולים להגיע לכאן בעתיד ואולי אף יגרום לבלאט לשקול שנית את החוזה החדש...
25 אפריל 2012, 12:26
יוסי22 כתב:felix_r כתב:LIAV10 כתב:פדרמן החוצפן מעביר ביקורת על האימון של בלאט? על כמה דקות הוא משתף את מי?
ומעבר לזה היו פה לא מעט שטענו בדיוק את מה שטוען פדרמן , ההתנהלות של בלאט בענין פאפלוקאס היתה לא הוגנת ולא חכמה בלשון המעטה .
הוא לא היה צריך לפתוח את זה בתקשורת בצורה כזו , אם כי אני בטוח שבעריכה לקחו את חומר הגלם ויצרו ממנו חומר בעירה , כשאת החלק של וואלה לא טרחתי לקרוא , בטח חלום לילי של אחד הכותבים.
25 אפריל 2012, 12:32
25 אפריל 2012, 12:35
שמואל1 כתב:מכבי תל אביב נגד בלאט: "גרם להפסדים, שישמור על צניעות"
אחרי פדרמן, נמשכת המתקפה במכבי תל אביב כנגד המאמן, דווקא על רקע המגעים להארכת החוזה. גורם במועדון: "הוא החתים שחקנים שעלו למועדון הרבה מאוד כסף ועזבו"
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2527917
25 אפריל 2012, 12:39
25 אפריל 2012, 12:41
yzafrir כתב:הכתבה הזאת בוואלה שנמעת כמו בלוף אחד גדול שנועד אך ורק למטרה אחת , לפגוע במכבי.
25 אפריל 2012, 12:52
yzafrir כתב:הכתבה הזאת בוואלה שנמעת כמו בלוף אחד גדול שנועד אך ורק למטרה אחת , לפגוע במכבי.
25 אפריל 2012, 12:54
25 אפריל 2012, 12:55
jol9 כתב:שמואל1 כתב:מכבי תל אביב נגד בלאט: "גרם להפסדים, שישמור על צניעות"
אחרי פדרמן, נמשכת המתקפה במכבי תל אביב כנגד המאמן, דווקא על רקע המגעים להארכת החוזה. גורם במועדון: "הוא החתים שחקנים שעלו למועדון הרבה מאוד כסף ועזבו"
תכלס הם צודקים. מאז ומעולם לא היה שום מקרה שבו מכבי החתימה שחקן רע שלא שיחק ושוחרר. רק בלאט עשה את הטעויות האלה.
25 אפריל 2012, 13:00
yarinsaky כתב:איך אומר המשפט הערבי, אבן אחד שזרק טיפש לבאר, אלף חכמים לא יצליחו להוציא.
פדרמן יצא גם טיפש וגם מרושע בראיון הזה.
טיפש כי הוא ידע בדיוק איזה אימפקט יהיה לזה ( ואם לא ידע אז הוא עוד יותר טיפש ). עכשיו אי אפשר יהיה לבוא בטענות לאתר כמו ואלה אם הוא בעצמו נותן תחמושת לתבערות בתוך הקבוצה.
מרושע - כי להשוות החלטה מקצועית שאפשר להתווכח איתה ( כן פאלוקאס או לא פאפלוקאס ) להתנהגות על סף הברברית של פיני ( ואני מאוד אוהב אותו בסופו של דבר, שלא יהיה ספק ) על הקווים במשחק ראווה מצולם בארה"ב זה פשוט רשעות.
לדעתי יש לו איזה חשבון עם בלאט על כך שבלאט ניסה לתרץ את ההפסדים האחרונים בכך שמכבי משחקת ב 3 מסגרות ואת העובדה שהנדריקס חלש בגלל שהמו"מ איתו נגרר, יכול להיות שפדרמן ראה בכך גלישה למקומות שבלאט לא צריך להיכנס אליהם.
אולי בלאט גם הבטיח לעשות מאמץ בעניין פאפלוקאס ולא כל כך עמד בהבטחתו ופדרמן ראה בזה פגיעה אישית, לכו תדעו.
אבל את כל זה סוגרים בפגישה אישית בארבע עינים.
מה שעצוב שהוא לא עומד בסטנדרטים שהוא מציב לאחרים. סוג של צביעות.
25 אפריל 2012, 13:05
קודי כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:מכבי תל אביב נגד בלאט: "גרם להפסדים, שישמור על צניעות"
תכלס הם צודקים. מאז ומעולם לא היה שום מקרה שבו מכבי החתימה שחקן רע שלא שיחק ושוחרר. רק בלאט עשה את הטעויות האלה.
בכלל, לבוא בטענות מקצועיות לבלאט זו עזות מצח וחוצפה ממדרגה ראשונה מצד פדרמן או כל אחד אחר בהנהלה. הבן אדם חוטף כאן בלת"מים מההנהלה (אדריאטית, רכז זמני, אי החתמת שחקנים בקיץ ועוד) על ימין ועל שמאל ועדיין מוציא 120% מהסגל שיש לו.
25 אפריל 2012, 13:06
25 אפריל 2012, 13:07
jol9 כתב:שמואל1 כתב:מכבי תל אביב נגד בלאט: "גרם להפסדים, שישמור על צניעות"
25 אפריל 2012, 13:08
חנו'ש כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:מכבי תל אביב נגד בלאט: "גרם להפסדים, שישמור על צניעות"
מעניין שלפי וואלה גם ג'ף פוט הוא אחד מהטעויות הללו.
ואני חשבתי שזה היה שמעון....
25 אפריל 2012, 13:10
25 אפריל 2012, 13:21