06 יוני 2012, 17:53
06 יוני 2012, 17:54
06 יוני 2012, 17:58
06 יוני 2012, 18:01
Holiday_Armadillo כתב:כל שנה בהצבעות לסרטונים יש איזה סירטון של מכבי שמוביל ב-20% ואז תוך שעה סירטון אחר מקבל 80% מהקולות ועובר אותו..זה מכור
06 יוני 2012, 18:03
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כל שנה בהצבעות לסרטונים יש איזה סירטון של מכבי שמוביל ב-20% ואז תוך שעה סירטון אחר מקבל 80% מהקולות ועובר אותו..זה מכור
עוד פעם הפולניות יוצאת ממך
06 יוני 2012, 18:04
שחף כתב:קודי כתב:מירזה טלטוביץ סיכם עם קאחה לבוראל את גובה הביי אאוט שלו למקרה שיעבור ל-NBA (כנראה באזור ה-3 מיליון דולר) ונראה שלאור מספר ההצעות הרב שיש לו מעבר לים הוא אכן יעבור לשם. כך שמסתמן שיש עוד קבוצה גדולה שתהיה מוכנה לשלם סכום כסף רציני בקיץ הקרוב על פאוור פורוורד.
מעולה אפשר לדחוף להם את מאצ'באן בסכום מופרך שיספיק כדי להשאיר את לאנגפורד+רכז סביר. משהו כמו ה-500 אלף יורו שאולימפיאקוס שילמו על הלפרין.
06 יוני 2012, 18:07
rc4991 כתב:שחף כתב:קודי כתב:מירזה טלטוביץ סיכם עם קאחה לבוראל את גובה הביי אאוט שלו למקרה שיעבור ל-NBA (כנראה באזור ה-3 מיליון דולר) ונראה שלאור מספר ההצעות הרב שיש לו מעבר לים הוא אכן יעבור לשם. כך שמסתמן שיש עוד קבוצה גדולה שתהיה מוכנה לשלם סכום כסף רציני בקיץ הקרוב על פאוור פורוורד.
מעולה אפשר לדחוף להם את מאצ'באן בסכום מופרך שיספיק כדי להשאיר את לאנגפורד+רכז סביר. משהו כמו ה-500 אלף יורו שאולימפיאקוס שילמו על הלפרין.
מכבי יכולה למכור אותו במחיר כפול
אם על באראץ' וסבאנוביץ' שילמו כל כך הרבה ועל תאודוסיץ' 2.5 מכבי יכולה לבקש עליו בכיף מיליון יורו ביי-אאוט
06 יוני 2012, 18:12
06 יוני 2012, 18:13
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כל שנה בהצבעות לסרטונים יש איזה סירטון של מכבי שמוביל ב-20% ואז תוך שעה סירטון אחר מקבל 80% מהקולות ועובר אותו..זה מכור
עוד פעם הפולניות יוצאת ממך
06 יוני 2012, 18:19
yarinsaky כתב:מיליון יורו ביי אאוט על מצ'אבאן ? מי בדיוק הולך לשלם את זה למכבי היום ? הגזמה גדולה לדעתי.
06 יוני 2012, 18:36
yarinsaky כתב:מיליון יורו ביי אאוט על מצ'אבאן ? מי בדיוק הולך לשלם את זה למכבי היום ? הגזמה גדולה לדעתי.
06 יוני 2012, 18:38
asafb96 כתב:yarinsaky כתב:מיליון יורו ביי אאוט על מצ'אבאן ? מי בדיוק הולך לשלם את זה למכבי היום ? הגזמה גדולה לדעתי.
תתפלא, אבל יש סיכוי שנקבל משהו באיזור הזה. אם על סאבאנוביץ' שילמו הרבה יותר מזה, אז אני לא רואה סיבה שנקבל את זה על מאצ'בן, שחקן שנחשב מוכשר יותר, אחד הכשרונות הגדולים ביבשת, שקאחה רצו בעבר, נתן שלב ראשון אדיר, והם כאמור יקבלו כנראה על טלטוביץ' 3 מיליון יורו, ככה שכסף לא יחסר להם. אם מוסיפים לכך את השכר הנמוך יחסית שהוא אמור לקבל, אפשר לקבל סכום גדול מאוד עבורו מקאחה
06 יוני 2012, 18:40
06 יוני 2012, 18:41
06 יוני 2012, 18:42
LIAV10 כתב:asafb96 כתב:yarinsaky כתב:מיליון יורו ביי אאוט על מצ'אבאן ? מי בדיוק הולך לשלם את זה למכבי היום ? הגזמה גדולה לדעתי.
תתפלא, אבל יש סיכוי שנקבל משהו באיזור הזה. אם על סאבאנוביץ' שילמו הרבה יותר מזה, אז אני לא רואה סיבה שנקבל את זה על מאצ'בן, שחקן שנחשב מוכשר יותר, אחד הכשרונות הגדולים ביבשת, שקאחה רצו בעבר, נתן שלב ראשון אדיר, והם כאמור יקבלו כנראה על טלטוביץ' 3 מיליון יורו, ככה שכסף לא יחסר להם. אם מוסיפים לכך את השכר הנמוך יחסית שהוא אמור לקבל, אפשר לקבל סכום גדול מאוד עבורו מקאחה
דולר*
קאחה לאחרונים מכניסה כסף מבאיי אאוט אבל לא מבזבזת יותר מידי..
06 יוני 2012, 18:43
rc4991 כתב:yarinsaky כתב:מיליון יורו ביי אאוט על מצ'אבאן ? מי בדיוק הולך לשלם את זה למכבי היום ? הגזמה גדולה לדעתי.
זו לא הגזמה בכלל ואסף כבר פירט למה
06 יוני 2012, 18:45
asafb96 כתב:LIAV10 כתב:asafb96 כתב:yarinsaky כתב:מיליון יורו ביי אאוט על מצ'אבאן ? מי בדיוק הולך לשלם את זה למכבי היום ? הגזמה גדולה לדעתי.
דולר*
כן, אבל זה כי הם לא מביאים שחקנים ברמה. אחרי שהכניסו שנה שעברה כל כך הרבה כסף, ועפו בבושת פנים בשלב הראשון בבית הכי קל ביורוליג, ועוד כנראה יאבדו את טלטוביץ', הכוכב שלהם, ויכניסו עוד המון המון כסף (תוסיף את השכר הגבוה שלו בקאחה), אז בהחלט יכול להיות שהם "יתפרעו" על מחליף עבורו בעמדה 4, ומי מתאים יותר מאשר מאצ'בן, כשרון אירופאי גדול כמו שהם אוהבים, שמועמד כנראה למכירה, והם רצו אותו בעבר, אחרי שהרשים מאוד בשלב הראשון, ולא אמור להיות יקר מדי יחסית לסכומים היום באירופה. אני חושב שאם מוכרים אותו לקאחה, אחרי שטלטוביץ' עוזב לNBA, אפשר בהחלט להכניס סכום גבוה מאוד עבורו.
06 יוני 2012, 18:57
asafb96 כתב:yarinsaky כתב:מיליון יורו ביי אאוט על מצ'אבאן ? מי בדיוק הולך לשלם את זה למכבי היום ? הגזמה גדולה לדעתי.
תתפלא, אבל יש סיכוי שנקבל משהו באיזור הזה. אם על סאבאנוביץ' או באטיסטה שילמו הרבה יותר מזה, אז אני לא רואה סיבה שנקבל את זה על מאצ'בן, שחקן שנחשב מוכשר יותר, אחד הכשרונות הגדולים ביבשת, שקאחה רצו בעבר, נתן שלב ראשון אדיר, והם כאמור יקבלו כנראה על טלטוביץ' 3 מיליון יורו, ככה שכסף לא יחסר להם. אם מוסיפים לכך את השכר הנמוך יחסית שהוא אמור לקבל, אפשר לקבל סכום גדול מאוד עבורו מקאחה
06 יוני 2012, 18:58
LIAV10 כתב:asafb96 כתב:LIAV10 כתב:asafb96 כתב:yarinsaky כתב:מיליון יורו ביי אאוט על מצ'אבאן ? מי בדיוק הולך לשלם את זה למכבי היום ? הגזמה גדולה לדעתי.
דולר*
כן, אבל זה כי הם לא מביאים שחקנים ברמה. אחרי שהכניסו שנה שעברה כל כך הרבה כסף, ועפו בבושת פנים בשלב הראשון בבית הכי קל ביורוליג, ועוד כנראה יאבדו את טלטוביץ', הכוכב שלהם, ויכניסו עוד המון המון כסף (תוסיף את השכר הגבוה שלו בקאחה), אז בהחלט יכול להיות שהם "יתפרעו" על מחליף עבורו בעמדה 4, ומי מתאים יותר מאשר מאצ'בן, כשרון אירופאי גדול כמו שהם אוהבים, שמועמד כנראה למכירה, והם רצו אותו בעבר, אחרי שהרשים מאוד בשלב הראשון, ולא אמור להיות יקר מדי יחסית לסכומים היום באירופה. אני חושב שאם מוכרים אותו לקאחה, אחרי שטלטוביץ' עוזב לNBA, אפשר בהחלט להכניס סכום גבוה מאוד עבורו.
הייתי אומר שיביאו גם את אמיטריו אבל סמית' פה..
חבל שאין להם רכז שאפשר לעשות עליו טרייד רק איזה ארגנטינאי זקן..(מישהו אמר ג'ינובלי?)
06 יוני 2012, 19:01
jol9 כתב:asafb96 כתב:yarinsaky כתב:מיליון יורו ביי אאוט על מצ'אבאן ? מי בדיוק הולך לשלם את זה למכבי היום ? הגזמה גדולה לדעתי.
תתפלא, אבל יש סיכוי שנקבל משהו באיזור הזה. אם על סאבאנוביץ' או באטיסטה שילמו הרבה יותר מזה, אז אני לא רואה סיבה שנקבל את זה על מאצ'בן, שחקן שנחשב מוכשר יותר, אחד הכשרונות הגדולים ביבשת, שקאחה רצו בעבר, נתן שלב ראשון אדיר, והם כאמור יקבלו כנראה על טלטוביץ' 3 מיליון יורו, ככה שכסף לא יחסר להם. אם מוסיפים לכך את השכר הנמוך יחסית שהוא אמור לקבל, אפשר לקבל סכום גדול מאוד עבורו מקאחה
אסף, מדובר בחלומות לא רלוונטיים. זה לא יקרה.
אם מכבי היתה רוצה למכור אותו ביוקר, היא היתה צריכה לשדר לכל העולם, שמצ'באן הוא שחקן מפתח ושבונים עליו לעונה הבאה.
כשמשדרים לכל העולם, שרוצים שהוא לא יהיה בקבוצה, אז לא רק שלא יהיה ביי אאוט של מליון, אלא לא יהיה ביי אאוט בכלל.