פיצוץ בין מכבי לאוחיון - עלול לעזוב!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פיצוץ בין מכבי לאוחיון - עלול לעזוב!

הודעהעל ידי קודי » 11 יוני 2012, 05:39

אני מניח שגם יוגב עצמו קצת נבהל מעוצמת הידיעות בצקשורת ולא ממש מעוניין להפוך פתאום ל"פרסונה נון גרטה" בקרב אוהדי מכבי. אני מניח שפדרמן יישב איתו לפגישה צפופה בה יבהיר לו היטב מצד אחד עד כמה הוא שומר עליו וידאג שהוא יתוגמל יפה ומצד שני מה ההשלכות של עזיבה שלו, לאחריה יסגרו הצדדים משהו באמצע ואוחיון ישאר כאן עוד זמן רב. מה שכן, אם יימשכו המריבות על דפי התקשורת הצדדים עוד עלולים להגיע למצב בלתי הפיך ולכן פדרמן צריך לעצור את הסחף הזה עוד היום ולסגור את העניין.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 יוני 2012, 05:40

er79 כתב:אני מסכים עם אלמוג: מורן רוט יכול להיות תחליף לא רע. מכבי צריכה גם להביא את יותם ואת לנדסברג, אין ברירה. אני עדיין מקווה שבסוף כולנו נתבדה.

שום מורן רוט

אם אפשר להביא את יותם ולאנדסברג אז מביאים אותם לעמדה 2 ולעמדה 1 מביאים רכז זר טוב שמתרכז במסירה ורכז שיכול לתפקד גם בקומבו וזה מתאפיין בקליעה טובה
אם עושים את המהלכים האלה אחד לאחד אני לא אתלונן אפילו קצת..להפך, אני אשבח את מכבי כי לפי דעתי זה יהיה צעד נהדר לאיכות הקבוצה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 11 יוני 2012, 05:47

Holiday_Armadillo כתב:
er79 כתב:אני מסכים עם אלמוג: מורן רוט יכול להיות תחליף לא רע. מכבי צריכה גם להביא את יותם ואת לנדסברג, אין ברירה. אני עדיין מקווה שבסוף כולנו נתבדה.

שום מורן רוט

אם אפשר להביא את יותם ולאנדסברג אז מביאים אותם לעמדה 2 ולעמדה 1 מביאים רכז זר טוב שמתרכז במסירה ורכז שיכול לתפקד גם בקומבו וזה מתאפיין בקליעה טובה
אם עושים את המהלכים האלה אחד לאחד אני לא אתלונן אפילו קצת..להפך, אני אשבח את מכבי כי לפי דעתי זה יהיה צעד נהדר לאיכות הקבוצה

הייתי עושה משהו קצת שונה - מביא את הלפרין ולנדסברג ומשאיר את קית' לנגפורד יחד עם עוד רכז זר צעיר. הלפרין והרכז הזר יהיו בעמדה 1 (הלפרין הוא אולי לא הרכז האידיאלי אבל ליד לנגפורד זה יעבוד יפה), כאשר לנגפורד ולנדסברג יכסו את עמדה 2. הסיבה היא שאני לא רואה את מכבי מביאה שני רכזים זרים ואין רכז ישראלי אחר שהיייתי מביא, מה עוד שחשוב מאוד לשמור על האיכויות של לנגפורד בקו האחורי.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי er79 » 11 יוני 2012, 05:50

הולידיי, זה לא עניין של עמדות, מכבי צריכה 3 ישראלים במקום אוחיון (אם יעזוב), בלו ובורשטיין. ולכן פתרון הגיוני נראה לי רוט, יותם ולנדסברג. לא הייתי רוצה את טיוס אלא הייתי מעדיף זר בעמדה שלו. ההבדלים בין רוט לאוחיון לא כל כך תהומיים. לא הצעתי שרוט יהיה רכז ראשון כמובן. ואני עדיין חושב שהצבת יותם בעמדת הרכז היא רעיון מטומטם, סליחה.
er79

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 יוני 2012, 05:56

קודי כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

שום מורן רוט

הייתי עושה משהו קצת שונה - מביא את הלפרין ולנדסברג ומשאיר את קית' לנגפורד יחד עם עוד רכז זר צעיר. הלפרין והרכז הזר יהיו בעמדה 1 (הלפרין הוא אולי לא הרכז האידיאלי אבל ליד לנגפורד זה יעבוד יפה), כאשר לנגפורד ולנדסברג יכסו את עמדה 2. הסיבה היא שאני לא רואה את מכבי מביאה שני רכזים זרים ואין רכז ישראלי אחר שהיייתי מביא, מה עוד שחשוב מאוד לשמור על האיכויות של לנגפורד בקו האחורי.

אני כידוע לא מתלהבת מלאנגפורד אז אני לא רואה אותו כחלק אינטגרלי מהקבוצה ''שלי'' בעונה הבאה
אני לא אוהבת את הרעיון של הלפרין בעמדה 1 כי אני רואה את הלפרין כמו פניני מבחינת ניהול משחק(חכו, אל תצאו עליי עדיין)
פניני יודע לנהל משחק נפלא, אנדרייטד בטירוף באספקט הזה של המשחק, אבל שים אותו על המגרש בתור רכז ובלי שחקן טבעי בעמדה 1 וההתקפה פשוט תהיה תקועה
כנ''ל הלפרין, שים אותו ליד רכז טבעי והוא יכול לפרוח כמוביל כדור שני אבל שים אותו כרכז היחידי על המגרש ותראה הרבה כדרורים חסרי משמעות ומסירות סוף שעון בשביל ששחקן אחר יעשה משהו

הלפרין ולאנדסברג+רכז וקומבו עם קליעה לפי דעתי יהיה פשוט מצוין משתי סיבות:
1)הלפרין קלעי נהדר מחוץ לקשת ויוכל להיות מוביל כדור שני אבל לא יצטרך להיות המחליף הראשון לעמדת הרכז
2)אני לא סומכת על לאנדסברג כרגע שיתפקד ברמות הגבוהות של היורוליג אז קומבו בעמדה 1 יוכל גם להיות מחליף לרכז וגם לשחק ליד הרכז אם צריך 2 אתלטי במידה ולאנדסברג לא פוגע(הלפרין מתאים לסגנון משחק אחר)

er79 כתב:הולידיי, זה לא עניין של עמדות, מכבי צריכה 3 ישראלים במקום אוחיון (אם יעזוב), בלו ובורשטיין. ולכן פתרון הגיוני נראה לי רוט, יותם ולנדסברג. לא הייתי רוצה את טיוס אלא הייתי מעדיף זר בעמדה שלו. ההבדלים בין רוט לאוחיון לא כל כך תהומיים. לא הצעתי שרוט יהיה רכז ראשון כמובן. ואני עדיין חושב שהצבת יותם בעמדת הרכז היא רעיון מטומטם, סליחה.

אז פה הפערים בסיפור
אתה לא היית רוצה את טיוס ואני מעדיפה אותו על כל גארד ישראלי שאפשר להביא(רוט, מקל, חנוכי וכו')
ג'יימס שחקן נחמד וסימפטי אבל אם טיוס יעלה פחות ויוכל לבוא הנה כישראלי וכגבוה חמישי שזה יהיה בעצם התפקיד של ג'יימס אז אני מעדיפה את טיוס
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 11 יוני 2012, 05:57, נערך 2 פעמים בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 11 יוני 2012, 05:56

אם הציטוטים של "מקורבי אוחיון" ("אוחיון הוא אחד משלושת הישראלים הטובים ביותר יחד עם כספי ואליהו", "אוחיון יעזוב כמו שבלו עזב" וכד') הגיעו ממנו או הם על דעתו אז כנראה שבאמת השתן עלה לו גבוה גבוה ואולי עדיף שהוא יצטנן איזה שנה-שנתיים בערבות רוסיה או אצל איבנוביץ בויטוריה (פאו, שעתידה בכלל לא ברור, לא ממש תיתן לו חוזה עתק) ואז יחזור לגודל האמיתי שלו.
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 11 יוני 2012, 06:03

לכל ילד יש היום מקורבים, אני חושש שהכדורסלן הישראלי עובר תהליך של כדורגלניזציה. ( תרבות הכדורגל זולגת ).

אוחיון עדיין צעיר ויש לו פנים יפות. אני מקווה שהוא חכם מספיק לא לשרוף גשרים מהיום, זה לא יהיה לטובתו.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי er79 » 11 יוני 2012, 06:05

הולידיי, מסכים איתך לגבי הלפרין, הוא צריך להיות בעמדה 2, לא מסכים איתך לגבי טיוס וזה משתי סיבות: 1. הבחור נגר, ג'יימס בעל אופי טוב יותר ופוטנציאל טוב יותר. 2. אני בכלל לא בטוח שמכבי תבנה גם בעונה הבאה קו קדמי של שלושה סנטרים. יש סיכויים שיהיו רק שני סנטרים (שרמדיני וזר נוסף), ואת אליהו עם שחקן נוסף בעמדה 4. אני חושש שהשחקן הנוסף הזה יהיה טיוס. אני כלל לא בטוח שמכבי תקציבית, על אחת כמה וכמה שבעונה הבאה אין אדריאטית, תרשה לעצמה להתפרע עם 5 שחקנים בקו הקדמי. מהסיבה הזו אני מעדיף 4 זר לצידו של אליהו, ואם כן יהיו שלושה סנטרים, עדיין פוטנציאלית עדיף שג'יימס יהיה הסנטר השלישי, ובתנאי שהוא יוריד בדרישות השכר שלו בשל בעיות המס.
er79

הודעהעל ידי drorshra » 11 יוני 2012, 06:07

קודם כל אולי השתן עלה לו לראש, ואולי לא השלישי אבל אני באמת לא רואה ישראלי שהייתי לוקח לפניו חוץ מהלפרין ,אליהו וכספי (ובטח הרכז הישראלי הכי טוב כרגע).

חוץ מזה בוא נחשוב רגע מהצד של יוגב - מכבי חתמה איתו בקיץ על חוזה שהיא יכולה להשתחרר ממנו בקיץ תמורת 25 אלף דולר , במידה ויוגב היה נותן עונה גרועה כולם כאן היו קוראים להתיר את החוזה ובצדק.

ומצד שני , אם אכן ישנו סעיף שמתיר ליוגב להשתחרר תמורת 200 אלף דולר (ושוב במידה וסעיף כזה אכן קיים) יושב יוגב בבית ואומר , אני יכול לקבל פי כמה בקבוצה אחרת , סיכוי טוב שכשאני ירצה אני יוכל לחזור למכבי בזרועות פתוחות (עיין ערך הלפרין ), ובנוסף אם אני ישאר במכבי ולא יהיה טוב העונה אני עלול למצוא את עצמי בחזרה בגליל.

אני לא רואה שום סיבה למה לו לא לקבל את ההצעות מבחוץ .
drorshra

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 יוני 2012, 06:14

er79 כתב:הולידיי, מסכים איתך לגבי הלפרין, הוא צריך להיות בעמדה 2, לא מסכים איתך לגבי טיוס וזה משתי סיבות: 1. הבחור נגר, ג'יימס בעל אופי טוב יותר ופוטנציאל טוב יותר. 2. אני בכלל לא בטוח שמכבי תבנה גם בעונה הבאה קו קדמי של שלושה סנטרים. יש סיכויים שיהיו רק שני סנטרים (שרמדיני וזר נוסף), ואת אליהו עם שחקן נוסף בעמדה 4. אני חושש שהשחקן הנוסף הזה יהיה טיוס. אני כלל לא בטוח שמכבי תקציבית, על אחת כמה וכמה שבעונה הבאה אין אדריאטית, תרשה לעצמה להתפרע עם 5 שחקנים בקו הקדמי. מהסיבה הזו אני מעדיף 4 זר לצידו של אליהו, ואם כן יהיו שלושה סנטרים, עדיין פוטנציאלית עדיף שג'יימס יהיה הסנטר השלישי, ובתנאי שהוא יוריד בדרישות השכר שלו בשל בעיות המס.

אני לא הייתי מחשיבה אותו כנגר..אולי רק מהקו
גם האמירה של ''אופי טוב יותר ופוטנציאל טוב יותר'' לא מובנת לי
טיוס לא הסתבך בשום שערוריית אגו או משהו כזה שאפשר להגיד עליו שיש לו אופי פחות טוב והוא גם בן 24 לעומת ג'יימס בן ה-30 אז גם על העניין של הפוטנציאל אני לא מסכימה איתך

במידה ומכבי תביא את טיוס כשחקן חמישי אני מאוד רוצה אותו פה
אם זה רק הוא ועוד 3 גבוהים(אליהו+שרמאן+?)אז אין לו מקום פה אבל מצד שני גם לא לג'יימס
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 11 יוני 2012, 06:16

drorshra כתב:קודם כל אולי השתן עלה לו לראש, ואולי לא השלישי אבל אני באמת לא רואה ישראלי שהייתי לוקח לפניו חוץ מהלפרין ,אליהו וכספי (ובטח הרכז הישראלי הכי טוב כרגע).

חוץ מזה בוא נחשוב רגע מהצד של יוגב - מכבי חתמה איתו בקיץ על חוזה שהיא יכולה להשתחרר ממנו בקיץ תמורת 25 אלף דולר , במידה ויוגב היה נותן עונה גרועה כולם כאן היו קוראים להתיר את החוזה ובצדק.

ומצד שני , אם אכן ישנו סעיף שמתיר ליוגב להשתחרר תמורת 200 אלף דולר (ושוב במידה וסעיף כזה אכן קיים) יושב יוגב בבית ואומר , אני יכול לקבל פי כמה בקבוצה אחרת , סיכוי טוב שכשאני ירצה אני יוכל לחזור למכבי בזרועות פתוחות (עיין ערך הלפרין ), ובנוסף אם אני ישאר במכבי ולא יהיה טוב העונה אני עלול למצוא את עצמי בחזרה בגליל.

אין בעיה, רק שבגליל הוא אולי יקבל חצי מהשכר שהיה לו במכבי. אני חושב שפדרמן, שישב ושמר על יוגב כל העונה, דאג שהוא ישחק והבטיח לו אישית שהוא ישוחרר אם לא ישחק, יקח עזיבה שלו ברמה האישית. אין לי בכלל ספק שפדרמן גם יבהיר לאוחיון שבמידה שהוא יעזוב לא תהיה לו דרך חזרה למכבי. בשונה מהלפרין, שהיה לו די רע כאן וגם יחס הקהל אליו לא היה בשמיים, יוגב נתן בסך הכל עונה אחת לא רעה וזכה לגיבוי מטורף מהמאמן, ההנהלה והקהל. מבחינת האוהדים וגם מבחינת פדרמן עזיבתו תהיה יריקה בפרצוף שאין עליה סליחה, משהו בסגנון של עזיבת ספאנוליס את פאו ליריבתה השנואה (גם ספאנוליס לא גדל באואקה), עזיבה עליה אובראדוביץ כבר הצהיר שלעולם לא יסלח. אמנם לא מדובר כאן על עזיבה ליריבה השנואה אבל מדובר על שחקן תחת חוזה שמנצל איזו חצי פירצה שכנראה נולדה בטעות כדי לעזוב ולא מוקיר אפילו קצת את מה שעשו בשבילו. מעניין איך אוחיון היה מתנהג אם הוא היה נותן עונה נוראית - האם הוא היה מוכן לוותר על חלק משכרו?
קודי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 יוני 2012, 06:19

קודי כתב:
drorshra כתב:קודם כל אולי השתן עלה לו לראש, ואולי לא השלישי אבל אני באמת לא רואה ישראלי שהייתי לוקח לפניו חוץ מהלפרין ,אליהו וכספי (ובטח הרכז הישראלי הכי טוב כרגע).

אין בעיה, רק שבגליל הוא אולי יקבל חצי מהשכר שהיה לו במכבי. אני חושב שפדרמן, שישב ושמר על יוגב כל העונה, דאג שהוא ישחק והבטיח לו אישית שהוא ישוחרר אם לא ישחק, יקח עזיבה שלו ברמה האישית. אין לי בכלל ספק שפדרמן גם יבהיר לאוחיון שבמידה שהוא יעזוב לא תהיה לו דרך חזרה למכבי. בשונה מהלפרין, שהיה לו די רע כאן וגם יחס הקהל אליו לא היה בשמיים, יוגב נתן בסך הכל עונה אחת לא רעה וזכה לגיבוי מטורף מהמאמן, ההנהלה והקהל. מבחינת האוהדים וגם מבחינת פדרמן עזיבתו תהיה יריקה בפרצוף שאין עליה סליחה, משהו בסגנון של עזיבת ספאנוליס את פאו ליריבתה השנואה (גם ספאנוליס לא גדל באואקה), עזיבה עליה אובראדוביץ כבר הצהיר שלעולם לא יסלח. אמנם לא מדובר כאן על עזיבה ליריבה השנואה אבל מדובר על שחקן תחת חוזה שמנצל איזו חצי פירצה שכנראה נולדה בטעות כדי לעזוב ולא מוקיר אפילו קצת את מה שעשו בשבילו. מעניין איך אוחיון היה מתנהג אם הוא היה נותן עונה נוראית - האם הוא היה מוכן לוותר על חלק משכרו?

לא חושבת שהסכמתי עם הודעה יותר מאז שהצטרפתי לפורום הזה
כל אות ומילה פגעה בול
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 11 יוני 2012, 06:20

ד"א, פדרמן בעצמו דאג לניפוח האגו של הבחור בראיון המפורסם שלו כשאמר שלדעתו הוא צריך להיות הרכז המוביל של מכבי.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי er79 » 11 יוני 2012, 06:24

אני לא הייתי מחשיבה אותו כנגר..אולי רק מהקו
גם האמירה של ''אופי טוב יותר ופוטנציאל טוב יותר'' לא מובנת לי
טיוס לא הסתבך בשום שערוריית אגו או משהו כזה שאפשר להגיד עליו שיש לו אופי פחות טוב והוא גם בן 24 לעומת ג'יימס בן ה-30 אז גם על העניין של הפוטנציאל אני לא מסכימה איתך

במידה ומכבי תביא את טיוס כשחקן חמישי אני מאוד רוצה אותו פה
אם זה רק הוא ועוד 3 גבוהים(אליהו+שרמאן+?)אז אין לו מקום פה אבל מצד שני גם לא לג'יימס

כנראה לא הבהרתי את עצמי טוב. אם מכבי תלך על 4 שחקנים בקו הקדמי, ג'יימס בטוח לא יהיה אחד מהם, אבל אני חושש שטיוס יהיה אחד מהם (בעמדה 4) וזו טעות איומה. אם מכבי תשמור על צביון 5 שחקנים בקו הקדמי, ג'יימס שחקן יותר שלם מטיוס. שאני מדבר על אופי אני לא מסתכל על עבירות משמעת, אלא על שני דברים: הראשון הוא החיבור הנפלא של ג'יימס לבלאט ולמועדון. הוא שחקן נוח ונטול אגו, עושה לי גם רושם שיקצץ מעט משכרו בשביל להישאר במועדון. מבחינה מקצועית הוא חוסם טוב יותר מטיוס, לא נופל ממנו בריבאונדים ובתרומה ההגנתית, וטוב בהרבה התקפית, כולל כאמור מהקו. זאת הסיבה שאם יהיו 5 שחקנים בקו הקדמי אני מעדיף שהחמישי יהיה ג'יימס ולא טיוס. לסיכומו של עניין, מבחינתי אם מכבי מחליפה 3 ישראלים ב-3 ישראלים, אני לא הייתי רוצה את טיוס ביניהם, אבל איש באמונתו יחיה.
er79

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 יוני 2012, 06:28

yarinsaky כתב:ד"א, פדרמן בעצמו דאג לניפוח האגו של הבחור בראיון המפורסם שלו כשאמר שלדעתו הוא צריך להיות הרכז המוביל של מכבי.

ובדיוק בגלל זה לפי דעתי אם הוא עוזב לא יהיה לו סיכוי לחזור למכבי
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 11 יוני 2012, 06:31

yarinsaky כתב:ד"א, פדרמן בעצמו דאג לניפוח האגו של הבחור בראיון המפורסם שלו כשאמר שלדעתו הוא צריך להיות הרכז המוביל של מכבי.

גם בזה פדרמן אשם... בטח.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי yarinsaky » 11 יוני 2012, 06:37

קובי כתב:

גם בזה פדרמן אשם... בטח.

לא אמרתי שהוא אשם, אני חושב שצריך להיזהר בדברים שאתה אומר בלי קשר למה שקרה עם הבחור עכשיו.

אוחיון עדיין טירון במכבי ולא קושרים כתרים לפני הזמן. זה בדיוק מה שפיני גרשון טען לא מזמן לגביו.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 11 יוני 2012, 06:43

אני לא ידוע כאחד מאוהבי פדרמן, אבל לבוא אליו בטענות על הדברים האלה זה מגוחך לחלוטין. במה חטא פדרמן כשאמר מילים טובות על בחור צעיר שהוא לקח כבן טיפוחיו? פדרמן התייחס לאוחיון כאל בנו ולכן עוצמת הפגיעה שתהיה אם יוגב יעזוב תהיה עצומה ובלתי נסלחת ובצדק רב. לכן גם קשה לי לראות את אוחיון עושה את הצעד הזה ועוזב בידיעה שאין לו לאן לחזור.
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 11 יוני 2012, 06:47

קודי כתב:

אני לא ידוע כאחד מאוהבי פדרמן, אבל לבוא אליו בטענות על הדברים האלה זה מגוחך לחלוטין. במה חטא פדרמן כשאמר מילים טובות על בחור צעיר שהוא לקח כבן טיפוחיו? פדרמן התייחס לאוחיון כאל בנו ולכן עוצמת הפגיעה שתהיה אם יוגב יעזוב תהיה עצומה ובלתי נסלחת ובצדק רב. לכן גם קשה לי לראות את אוחיון עושה את הצעד הזה ועוזב בידיעה שאין לו לאן לחזור.

גם זה מגוחך בעיניי.
אין היום בנים ואין טעוני טיפוח ! היום הכול ביזנס וכל אחד עשוי לעזוב אם יקבל הצעה קצת גבוהה יותר, אני לא מאמין בכל הבולשיט הזה. כל שחקן עושה מה שהאינטרס שלו אומר ברגע מסויים.
כך עשה הלפרין, כך עושה אוחיון וכך יעשה היום כל שחקן. ישראלי כזר.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי drorshra » 11 יוני 2012, 06:50

קודי כתב:

אבל אתה בעצם רק מחזק את זה שכדאי לו לעזוב .
אם הוא ייתן עונה גרועה שנה הבאה במכבי יש סיכוי טוב שמכבי תשתחרר מהחוזה שלו והוא ימצא את עצמו בגליל כאשר הוא בעצם ויתר על האפשרות אולי היחידה בקריירה שלו לעשות כסף גדול.

הרי חצי עונה כל הפורום פה חשב שהוא צריך לעזוב ואמר שהוא נגר ולא שחקן לרמות של היורוליג.
וזה בדיוק מה שיקרה אחרי שלושה ארבעה משחקים לא טובים בפתיחת העונה הבאה.

אני לא מצליח להבין מה האינטרס שלו להישאר במידה והחוזה שלו לא מחייב , הוא יכול רק להפסיד מזה.
זה לא שאומרים לו כך שידרוג בשכר ותהייה הרכז הראשון ותוביל קבוצה מובילה באירופה , אז בשביל להיות מחליף לאיזה זר ב 200 אלף דולר לעונה הוא צריך לוותר על הצעות של פי 3 בשכר .
drorshra

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־24 אורחים