המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:אני מסכים עם אלמוג: מורן רוט יכול להיות תחליף לא רע. מכבי צריכה גם להביא את יותם ואת לנדסברג, אין ברירה. אני עדיין מקווה שבסוף כולנו נתבדה.
Holiday_Armadillo כתב:er79 כתב:אני מסכים עם אלמוג: מורן רוט יכול להיות תחליף לא רע. מכבי צריכה גם להביא את יותם ואת לנדסברג, אין ברירה. אני עדיין מקווה שבסוף כולנו נתבדה.
שום מורן רוט
אם אפשר להביא את יותם ולאנדסברג אז מביאים אותם לעמדה 2 ולעמדה 1 מביאים רכז זר טוב שמתרכז במסירה ורכז שיכול לתפקד גם בקומבו וזה מתאפיין בקליעה טובה
אם עושים את המהלכים האלה אחד לאחד אני לא אתלונן אפילו קצת..להפך, אני אשבח את מכבי כי לפי דעתי זה יהיה צעד נהדר לאיכות הקבוצה
קודי כתב:Holiday_Armadillo כתב:er79 כתב:אני מסכים עם אלמוג: מורן רוט יכול להיות תחליף לא רע. מכבי צריכה גם להביא את יותם ואת לנדסברג, אין ברירה. אני עדיין מקווה שבסוף כולנו נתבדה.
שום מורן רוט
אם אפשר להביא את יותם ולאנדסברג אז מביאים אותם לעמדה 2 ולעמדה 1 מביאים רכז זר טוב שמתרכז במסירה ורכז שיכול לתפקד גם בקומבו וזה מתאפיין בקליעה טובה
אם עושים את המהלכים האלה אחד לאחד אני לא אתלונן אפילו קצת..להפך, אני אשבח את מכבי כי לפי דעתי זה יהיה צעד נהדר לאיכות הקבוצה
הייתי עושה משהו קצת שונה - מביא את הלפרין ולנדסברג ומשאיר את קית' לנגפורד יחד עם עוד רכז זר צעיר. הלפרין והרכז הזר יהיו בעמדה 1 (הלפרין הוא אולי לא הרכז האידיאלי אבל ליד לנגפורד זה יעבוד יפה), כאשר לנגפורד ולנדסברג יכסו את עמדה 2. הסיבה היא שאני לא רואה את מכבי מביאה שני רכזים זרים ואין רכז ישראלי אחר שהיייתי מביא, מה עוד שחשוב מאוד לשמור על האיכויות של לנגפורד בקו האחורי.
er79 כתב:הולידיי, זה לא עניין של עמדות, מכבי צריכה 3 ישראלים במקום אוחיון (אם יעזוב), בלו ובורשטיין. ולכן פתרון הגיוני נראה לי רוט, יותם ולנדסברג. לא הייתי רוצה את טיוס אלא הייתי מעדיף זר בעמדה שלו. ההבדלים בין רוט לאוחיון לא כל כך תהומיים. לא הצעתי שרוט יהיה רכז ראשון כמובן. ואני עדיין חושב שהצבת יותם בעמדת הרכז היא רעיון מטומטם, סליחה.
er79 כתב:הולידיי, מסכים איתך לגבי הלפרין, הוא צריך להיות בעמדה 2, לא מסכים איתך לגבי טיוס וזה משתי סיבות: 1. הבחור נגר, ג'יימס בעל אופי טוב יותר ופוטנציאל טוב יותר. 2. אני בכלל לא בטוח שמכבי תבנה גם בעונה הבאה קו קדמי של שלושה סנטרים. יש סיכויים שיהיו רק שני סנטרים (שרמדיני וזר נוסף), ואת אליהו עם שחקן נוסף בעמדה 4. אני חושש שהשחקן הנוסף הזה יהיה טיוס. אני כלל לא בטוח שמכבי תקציבית, על אחת כמה וכמה שבעונה הבאה אין אדריאטית, תרשה לעצמה להתפרע עם 5 שחקנים בקו הקדמי. מהסיבה הזו אני מעדיף 4 זר לצידו של אליהו, ואם כן יהיו שלושה סנטרים, עדיין פוטנציאלית עדיף שג'יימס יהיה הסנטר השלישי, ובתנאי שהוא יוריד בדרישות השכר שלו בשל בעיות המס.
drorshra כתב:קודם כל אולי השתן עלה לו לראש, ואולי לא השלישי אבל אני באמת לא רואה ישראלי שהייתי לוקח לפניו חוץ מהלפרין ,אליהו וכספי (ובטח הרכז הישראלי הכי טוב כרגע).
חוץ מזה בוא נחשוב רגע מהצד של יוגב - מכבי חתמה איתו בקיץ על חוזה שהיא יכולה להשתחרר ממנו בקיץ תמורת 25 אלף דולר , במידה ויוגב היה נותן עונה גרועה כולם כאן היו קוראים להתיר את החוזה ובצדק.
ומצד שני , אם אכן ישנו סעיף שמתיר ליוגב להשתחרר תמורת 200 אלף דולר (ושוב במידה וסעיף כזה אכן קיים) יושב יוגב בבית ואומר , אני יכול לקבל פי כמה בקבוצה אחרת , סיכוי טוב שכשאני ירצה אני יוכל לחזור למכבי בזרועות פתוחות (עיין ערך הלפרין ), ובנוסף אם אני ישאר במכבי ולא יהיה טוב העונה אני עלול למצוא את עצמי בחזרה בגליל.
אני לא רואה שום סיבה למה לו לא לקבל את ההצעות מבחוץ .
קודי כתב:drorshra כתב:קודם כל אולי השתן עלה לו לראש, ואולי לא השלישי אבל אני באמת לא רואה ישראלי שהייתי לוקח לפניו חוץ מהלפרין ,אליהו וכספי (ובטח הרכז הישראלי הכי טוב כרגע).
חוץ מזה בוא נחשוב רגע מהצד של יוגב - מכבי חתמה איתו בקיץ על חוזה שהיא יכולה להשתחרר ממנו בקיץ תמורת 25 אלף דולר , במידה ויוגב היה נותן עונה גרועה כולם כאן היו קוראים להתיר את החוזה ובצדק.
ומצד שני , אם אכן ישנו סעיף שמתיר ליוגב להשתחרר תמורת 200 אלף דולר (ושוב במידה וסעיף כזה אכן קיים) יושב יוגב בבית ואומר , אני יכול לקבל פי כמה בקבוצה אחרת , סיכוי טוב שכשאני ירצה אני יוכל לחזור למכבי בזרועות פתוחות (עיין ערך הלפרין ), ובנוסף אם אני ישאר במכבי ולא יהיה טוב העונה אני עלול למצוא את עצמי בחזרה בגליל.
אין בעיה, רק שבגליל הוא אולי יקבל חצי מהשכר שהיה לו במכבי. אני חושב שפדרמן, שישב ושמר על יוגב כל העונה, דאג שהוא ישחק והבטיח לו אישית שהוא ישוחרר אם לא ישחק, יקח עזיבה שלו ברמה האישית. אין לי בכלל ספק שפדרמן גם יבהיר לאוחיון שבמידה שהוא יעזוב לא תהיה לו דרך חזרה למכבי. בשונה מהלפרין, שהיה לו די רע כאן וגם יחס הקהל אליו לא היה בשמיים, יוגב נתן בסך הכל עונה אחת לא רעה וזכה לגיבוי מטורף מהמאמן, ההנהלה והקהל. מבחינת האוהדים וגם מבחינת פדרמן עזיבתו תהיה יריקה בפרצוף שאין עליה סליחה, משהו בסגנון של עזיבת ספאנוליס את פאו ליריבתה השנואה (גם ספאנוליס לא גדל באואקה), עזיבה עליה אובראדוביץ כבר הצהיר שלעולם לא יסלח. אמנם לא מדובר כאן על עזיבה ליריבה השנואה אבל מדובר על שחקן תחת חוזה שמנצל איזו חצי פירצה שכנראה נולדה בטעות כדי לעזוב ולא מוקיר אפילו קצת את מה שעשו בשבילו. מעניין איך אוחיון היה מתנהג אם הוא היה נותן עונה נוראית - האם הוא היה מוכן לוותר על חלק משכרו?
אני לא הייתי מחשיבה אותו כנגר..אולי רק מהקו
גם האמירה של ''אופי טוב יותר ופוטנציאל טוב יותר'' לא מובנת לי
טיוס לא הסתבך בשום שערוריית אגו או משהו כזה שאפשר להגיד עליו שיש לו אופי פחות טוב והוא גם בן 24 לעומת ג'יימס בן ה-30 אז גם על העניין של הפוטנציאל אני לא מסכימה איתך
במידה ומכבי תביא את טיוס כשחקן חמישי אני מאוד רוצה אותו פה
אם זה רק הוא ועוד 3 גבוהים(אליהו+שרמאן+?)אז אין לו מקום פה אבל מצד שני גם לא לג'יימס
yarinsaky כתב:ד"א, פדרמן בעצמו דאג לניפוח האגו של הבחור בראיון המפורסם שלו כשאמר שלדעתו הוא צריך להיות הרכז המוביל של מכבי.
yarinsaky כתב:ד"א, פדרמן בעצמו דאג לניפוח האגו של הבחור בראיון המפורסם שלו כשאמר שלדעתו הוא צריך להיות הרכז המוביל של מכבי.
קובי כתב:yarinsaky כתב:ד"א, פדרמן בעצמו דאג לניפוח האגו של הבחור בראיון המפורסם שלו כשאמר שלדעתו הוא צריך להיות הרכז המוביל של מכבי.
גם בזה פדרמן אשם... בטח.
קודי כתב:yarinsaky כתב:ד"א, פדרמן בעצמו דאג לניפוח האגו של הבחור בראיון המפורסם שלו כשאמר שלדעתו הוא צריך להיות הרכז המוביל של מכבי.
אני לא ידוע כאחד מאוהבי פדרמן, אבל לבוא אליו בטענות על הדברים האלה זה מגוחך לחלוטין. במה חטא פדרמן כשאמר מילים טובות על בחור צעיר שהוא לקח כבן טיפוחיו? פדרמן התייחס לאוחיון כאל בנו ולכן עוצמת הפגיעה שתהיה אם יוגב יעזוב תהיה עצומה ובלתי נסלחת ובצדק רב. לכן גם קשה לי לראות את אוחיון עושה את הצעד הזה ועוזב בידיעה שאין לו לאן לחזור.
קודי כתב:drorshra כתב:קודם כל אולי השתן עלה לו לראש, ואולי לא השלישי אבל אני באמת לא רואה ישראלי שהייתי לוקח לפניו חוץ מהלפרין ,אליהו וכספי (ובטח הרכז הישראלי הכי טוב כרגע).
אין בעיה, רק שבגליל הוא אולי יקבל חצי מהשכר שהיה לו במכבי. אני חושב שפדרמן, שישב ושמר על יוגב כל העונה, דאג שהוא ישחק והבטיח לו אישית שהוא ישוחרר אם לא ישחק, יקח עזיבה שלו ברמה האישית. אין לי בכלל ספק שפדרמן גם יבהיר לאוחיון שבמידה שהוא יעזוב לא תהיה לו דרך חזרה למכבי. בשונה מהלפרין, שהיה לו די רע כאן וגם יחס הקהל אליו לא היה בשמיים, יוגב נתן בסך הכל עונה אחת לא רעה וזכה לגיבוי מטורף מהמאמן, ההנהלה והקהל. מבחינת האוהדים וגם מבחינת פדרמן עזיבתו תהיה יריקה בפרצוף שאין עליה סליחה, משהו בסגנון של עזיבת ספאנוליס את פאו ליריבתה השנואה (גם ספאנוליס לא גדל באואקה), עזיבה עליה אובראדוביץ כבר הצהיר שלעולם לא יסלח. אמנם לא מדובר כאן על עזיבה ליריבה השנואה אבל מדובר על שחקן תחת חוזה שמנצל איזו חצי פירצה שכנראה נולדה בטעות כדי לעזוב ולא מוקיר אפילו קצת את מה שעשו בשבילו. מעניין איך אוחיון היה מתנהג אם הוא היה נותן עונה נוראית - האם הוא היה מוכן לוותר על חלק משכרו?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־24 אורחים