פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: פאקינ איי

22 יוני 2012, 12:34

חנו'ש כתב:
LIAV10 כתב:
Mta_atic כתב:ספורט 5 מצטרפים, ושמעון מגיב:
"במידה שהפרטים נכונים, גם יוגב אוחיון וגם קובאן עשו טעות. יוגב הוא שחקן שלנו והוא תחת חוזה, ובכל מקרה לא קיבלנו שום פניה מפיב"א בנוגע להתרת החוזה של יוגב".
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 23003.html

מעניין למה הוא מתכוון שהוא אומר שקובאן עשו טעות..

לא נראה לי שמותר לקבוצה להחתים שחקן שכבר נמצא תחת חוזה לעונה הקרובה בלי להתיר קודם את החוזה מול הקבוצה שמחזיקה בחוזה (תמורת בייאאוט אוכל הסכם אחר).

ברור..אבל איך הוא מתכוון "להעניש" אותם?

22 יוני 2012, 12:35

LIAV10 כתב:
חנו'ש כתב:
LIAV10 כתב:
"במידה שהפרטים נכונים, גם יוגב אוחיון וגם קובאן עשו טעות. יוגב הוא שחקן שלנו והוא תחת חוזה, ובכל מקרה לא קיבלנו שום פניה מפיב"א בנוגע להתרת החוזה של יוגב".

לא נראה לי שמותר לקבוצה להחתים שחקן שכבר נמצא תחת חוזה לעונה הקרובה בלי להתיר קודם את החוזה מול הקבוצה שמחזיקה בחוזה (תמורת בייאאוט אוכל הסכם אחר).

לבקש מפיבא שיטילו עליהם קנס?? :unsure

22 יוני 2012, 12:36

EulGam05 כתב:מהתגובה של שמעון אפשר ללמוד שכל העסק לא נעשה בתיאום עם מכבי. אוחיון צריך לקוות שהבסיס המשפטי שלו ליציאה מהחוזה לא ניתן לערעור כי אחרת הוא יקבל בראש משני הצדדים - גם ממכבי על הפרת חוזה וייתכן שגם מקובאן שמצידה יכולה להתער מאחריות ע"י הטענה שהשחקן אמר שאין לו חוזה.

נו ואז מה כבר יקרה? יוגב יהיה שחקן חופשי ויחתום ביוון או בספרד. ימשיך להינות מסיר הבשר אל תדאג לו.
עד שהחברה המחוייטים של פיב"א לא יגדלו זוג ביצים אנחנו נמשיך לראות את התופעות המסריחות האלה בכדורסל.

22 יוני 2012, 12:37

חנו'ש כתב:
LIAV10 כתב:
חנו'ש כתב:
LIAV10 כתב:

לבקש מפיבא שיטילו עליהם קנס?? :unsure

200 אלף דולר בשביל קובאן על שחקן שהם מאוד רוצים זאת לא טעות בשבילהם..

22 יוני 2012, 12:39

מי דיבר על 200 אלף??
חוץ מזה שפיבא גם יכול לבטל את החוזה עם קובאן כמו שעשו למכבי עם החוזה הראשון עם פניני.

22 יוני 2012, 12:40

בושה פשוט ששחקן כזה עושה דבר כזה, לא רוצה לראות אותו לעולם בצהוב :throwup2

22 יוני 2012, 12:44

וכך פדרמן שיקר על אוהדי מכבי בלי בושה?
אם היה בדל של אמת בדברים שאמר, קובאן לא הייתה מעזה להחתים את יוגב.

22 יוני 2012, 12:45

Mta_atic כתב:
EulGam05 כתב:מהתגובה של שמעון אפשר ללמוד שכל העסק לא נעשה בתיאום עם מכבי. אוחיון צריך לקוות שהבסיס המשפטי שלו ליציאה מהחוזה לא ניתן לערעור כי אחרת הוא יקבל בראש משני הצדדים - גם ממכבי על הפרת חוזה וייתכן שגם מקובאן שמצידה יכולה להתער מאחריות ע"י הטענה שהשחקן אמר שאין לו חוזה.

נו ואז מה כבר יקרה? יוגב יהיה שחקן חופשי ויחתום ביוון או בספרד. ימשיך להינות מסיר הבשר אל תדאג לו.
עד שהחברה המחוייטים של פיב"א לא יגדלו זוג ביצים אנחנו נמשיך לראות את התופעות המסריחות האלה בכדורסל.

יוגב אולי יהיה שחקן חופשי אבל הוא יצטרך לשלם פיצוי שיהיה כמינימום 200 אלף דולר שהוא היה אמור לשלם ממילא מתוקף החוזה שלו ובנוסף לכך הוא יצטרך לקוות שהבוררות הזאת לא תיקח 3.5 חודשים כמו עם פארגו אחרת אולי גם לרוסים תיגמר הסבלנות מלחכות לו.

22 יוני 2012, 12:50

EulGam05 כתב:
Mta_atic כתב:

יוגב אולי יהיה שחקן חופשי אבל הוא יצטרך לשלם פיצוי שיהיה כמינימום 200 אלף דולר שהוא היה אמור לשלם ממילא מתוקף החוזה שלו ובנוסף לכך הוא יצטרך לקוות שהבוררות הזאת לא תיקח 3.5 חודשים כמו עם פארגו אחרת אולי גם לרוסים תיגמר הסבלנות מלחכות לו.

הבעיה היא לא רק של יוגב, אלה של הקבוצה הרוסית, היא תחטוף מפיב"א עוד יותר מיוגב, אם אכן יהיה ליוגב חוזה רשמי חתום, אני חושש שדבריו של פדרמן היו שקר וכזב.

22 יוני 2012, 12:52

קצת מוזר שהרוסים מוכנים להסתכן ככה בשביל פאקינג יוגב אוחיון.
מקסימום אם זה היה בשביל איזה לורבק או דיאמנטידיס... אבל יוגב??? :stoned

22 יוני 2012, 12:59

את מי הייתם מביאים במקום אוחיון(במידה ולאנגפורד נשאר)?
אם הולכים על ישראלי הייתי הולך על רוט שדווקא יכול לפרוץ ולהיות שחקן יורוליג משלים,מה גם שהוא מנהל משחק נהדר עם קליעה טובה והוא שומר טוב שמתאים למכבי
אם הולכים על זר אז הייתי הולך בכל הכח על אוקיץ' כי חייבים מנהל משחק טוב ומבחינה כספית אולי זה אפשרי בעקבות חסכון השכר של אוחיון(400 במונחים של זר)+הפיצויים הצפויים ממנו ומקובאן

22 יוני 2012, 13:00

אוקיץ' ורוט זה די פרווה מבחינת הגנה. חוץ מזה, אוקיץ' כנראה יסגור במלאגה

22 יוני 2012, 13:00

אני לא מחבב יותר מדי את מקל בלשון המעטה אבל אני מעדיף אותו על פני רוט כי לו יש לפחות נתונים פיזיים מתאימים להיות שחקן יורוליג לגיטימי, רוט לעומת זאת נראה לי כמו הביאה השניה של דרור חג'ג'.

22 יוני 2012, 13:01

אני לא מנסה לרדת כאן על מכבי כי אני באמת לא חושבת שהיא אשמה בעניין.
אבל, משהו אולי לא מתקתק בחוזים של מכבי (או שזה אולי במשהו אחר), אם כבר שנה שנייה ברציפות שמכבי צריכה לכתת רגליה שוב במשרדי פיבא וללכת לבוררות.
יש עוד קבוצה באירופה ששנתיים ברצף נכנסת עם שחקנים שלה לבוררות??
אולי כדאי לחשוב על לעשות איזשהוא בדק בית??

22 יוני 2012, 13:02

er79 כתב:אוקיץ' ורוט זה די פרווה מבחינת הגנה. חוץ מזה, אוקיץ' כנראה יסגור במלאגה

מורן רוט שחקן הגנה לא רע בכלל. נצמד כמו עלוקה לשחקן שלו.
לטעמי יכול לתת עונה הרבה יותר יציבה משנתן יוגב בעונה האחרונה (אל תשכחו שכל הפריצה שלו הגיעה בפליאוף)

22 יוני 2012, 13:02

gandya כתב:
EulGam05 כתב:
Mta_atic כתב:

הבעיה היא לא רק של יוגב, אלה של הקבוצה הרוסית, היא תחטוף מפיב"א עוד יותר מיוגב, אם אכן יהיה ליוגב חוזה רשמי חתום מצד קובאן(ובו בזמן הבוררות תחליט שהיה חוזה תקף עם מכבי), אני חושש שדבריו של פדרמן היו שקר וכזב, אין סיכוי שקובאן היו לוקחים סיכון מטורף שכזה, בטח לא בשביל יוגב אוחיון

22 יוני 2012, 13:04

אם אני מכבי- לא מביא אף רכז ישראלי.
זו לא העמדה לעשות גמבלינג. צריך רכז חזק והוא צריך להיות זר.

22 יוני 2012, 13:05

זה באמת כל כך משנה איזה ישראלי זה יהיה??
אני רוצה שיביאו זר ראוי וטוב להיות הרכז הבכיר שלנו!!
ביחד עם לאנגפורד והיקמן יש לנו קו אחורי שישאיר כמה דקות ספורות ביורוליג לישראלי (אפילו פניני יוכל לתת דקות ב-2).
ות'אמת, לא ממש אכפת לי מי זה יהיה.

22 יוני 2012, 13:06

gandya כתב:
gandya כתב:
EulGam05 כתב:
Mta_atic כתב:

הבעיה היא לא רק של יוגב, אלה של הקבוצה הרוסית, היא תחטוף מפיב"א עוד יותר מיוגב, אם אכן יהיה ליוגב חוזה רשמי חתום מצד קובאן(ובו בזמן הבוררות תחליט שהיה חוזה תקף עם מכבי), אני חושש שדבריו של פדרמן היו שקר וכזב, אין סיכוי שקובאן היו לוקחים סיכון מטורף שכזה, בטח לא בשביל יוגב אוחיון

אבל גם מזרחי אמר שליוגב יש חוזה במכבי, מילא פדרמן שבזמן האחרון סיגל לעצמו נטייה לקשקש שטויות בלי צורך אבל מזרחי?

22 יוני 2012, 13:08

Mta_atic כתב:
er79 כתב:אוקיץ' ורוט זה די פרווה מבחינת הגנה. חוץ מזה, אוקיץ' כנראה יסגור במלאגה

מורן רוט שחקן הגנה לא רע בכלל. נצמד כמו עלוקה לשחקן שלו.
לטעמי יכול לתת עונה הרבה יותר יציבה משנתן יוגב בעונה האחרונה (אל תשכחו שכל הפריצה שלו הגיעה בפליאוף)

נכון,ואוקיץ' הוא הרכז הטוב היחיד שנשאר בשוק
פרסם תגובה