30 יוני 2012, 12:06
Dperk כתב:שמואל1 כתב:ג'מונט גורדון יהיה תחליף הולם לקית' לנגפורד. אומנם מדובר בשחקן פחות טוב, אבל הוא יחסית שוטינג גארד איכותי ברמות היורוליג.
אני בכל אופן, הייתי הולך על קונספט אחר. במקום לנגפורד הייתי מציב את היקמן כמספר 2 הפותח. זה אומנם הימור, אבל לדעתי להיקמן יש את היכולות הדרושות. הוא קלעי פנטסטי וזה מה שצריך בעמדה הזו.
בעמדה 1 הייתי מביא בכל הכוח רכז תותח. שמעתי שמכבי מנסה להביא את ג'ורדן פארמר. הסיכויים אומנם קלושים אבל לדעתי מכבי צריכה ללכת על זה חזק. ג'ורדן פארמר רכז אדיר, הוא היה פה חלק מהעונה ונהנה כאן. אולי כן יהיה אפשר לשכנע אותו ואני מאמין שגם מכבי תסכים לשלם עבורו סכומים גדולים.
לפי גלדסטון פארמר כבר קיבל הצעה ממכבי וסרב http://www.mako.co.il/Sports-basketball ... =525690202
30 יוני 2012, 12:52
שמואל1 כתב:ג'מונט גורדון יהיה תחליף הולם לקית' לנגפורד. אומנם מדובר בשחקן פחות טוב, אבל הוא יחסית שוטינג גארד איכותי ברמות היורוליג.
אני בכל אופן, הייתי הולך על קונספט אחר. במקום לנגפורד הייתי מציב את היקמן כמספר 2 הפותח. זה אומנם הימור, אבל לדעתי להיקמן יש את היכולות הדרושות. הוא קלעי פנטסטי וזה מה שצריך בעמדה הזו.
בעמדה 1 הייתי מביא בכל הכוח רכז תותח. שמעתי שמכבי מנסה להביא את ג'ורדן פארמר. הסיכויים אומנם קלושים אבל לדעתי מכבי צריכה ללכת על זה חזק. ג'ורדן פארמר רכז אדיר, הוא היה פה חלק מהעונה ונהנה כאן. אולי כן יהיה אפשר לשכנע אותו ואני מאמין שגם מכבי תסכים לשלם עבורו סכומים גדולים.
30 יוני 2012, 12:54
שמואל1 כתב:Dperk כתב:שמואל1 כתב:ג'מונט גורדון יהיה תחליף הולם לקית' לנגפורד. אומנם מדובר בשחקן פחות טוב, אבל הוא יחסית שוטינג גארד איכותי ברמות היורוליג.
לפי גלדסטון פארמר כבר קיבל הצעה ממכבי וסרב http://www.mako.co.il/Sports-basketball ... =525690202
ידוע. עדיין שום דבר לא סגור, עם הרבה לחץ ושיפור ההצעה הכספית, זה יכול לצאת לפועל.
30 יוני 2012, 13:05
felix_r כתב:זה יפה, שכולכם רוצים רכז ברמה. הבעיה שאין כזה בשוק. אז מספיק כבר לחזור על מאנטרה הזאת.
מכבי של פדרמן - קבוצת תת רמה
30 יוני 2012, 13:05
Dperk כתב:שמואל1 כתב:Dperk כתב:שמואל1 כתב:ג'מונט גורדון יהיה תחליף הולם לקית' לנגפורד. אומנם מדובר בשחקן פחות טוב, אבל הוא יחסית שוטינג גארד איכותי ברמות היורוליג.
ידוע. עדיין שום דבר לא סגור, עם הרבה לחץ ושיפור ההצעה הכספית, זה יכול לצאת לפועל.
אתה באמת חושב שאפשרי שפארמר, מאריץ' ומצ'באן יהיו במכבי בעונה הבאה?
30 יוני 2012, 13:17
jol9 כתב:Dperk כתב:שמואל1 כתב:Dperk כתב:שמואל1 כתב:ג'מונט גורדון יהיה תחליף הולם לקית' לנגפורד. אומנם מדובר בשחקן פחות טוב, אבל הוא יחסית שוטינג גארד איכותי ברמות היורוליג.
אתה באמת חושב שאפשרי שפארמר, מאריץ' ומצ'באן יהיו במכבי בעונה הבאה?
הסגל של שמואל לא ריאלי בשום קנה מידה. 12 שחקנים בכירים, שכולם מרוויחים יחסית יפה ועוד 3 שחקנים
עם שכר של למעלה ממליון דולר נטו...
את אוחיון צריך להעיף מהסגל כי הוא לא יישחק במכבי, ג'יימס יישאר במכבי, רק כסנטר (או פאוור פורוורד) שני ולא שלישי ופארמר, מצ'באן לא יהיה
כאן, וכמובן גם לא פארמר.
30 יוני 2012, 13:22
30 יוני 2012, 13:36
30 יוני 2012, 15:22
30 יוני 2012, 18:20
30 יוני 2012, 18:25
30 יוני 2012, 18:52
30 יוני 2012, 19:51
Mta_atic כתב:אין מה לצאת בהאשמות מול מכבי.
סה"כ הקבוצה עשתה את המוטל עליה ומימשה עליו את האופציה שגם ככה הייתה בסכום גבוה.
זה שהפריץ הטורקי/ספרדי השתגע לא אומר שגם אנחנו צריכים.
מה שכן - בינתיים הכל הולך לאט, כך שאני מאמין שאם בהגרלה שבוע הבא נקבל שוב בית מוות זה יתן להנהלה בעיטה בתחת להתחיל לעבוד מהר יותר ולהביא לפה שמות גדולים יותר.
30 יוני 2012, 21:27
01 יולי 2012, 05:22
01 יולי 2012, 08:22
01 יולי 2012, 08:24
01 יולי 2012, 08:28
er79 כתב:לינק, אחי
In Italy it's reported that Keith Langford will play in Milano next season. Deal done
01 יולי 2012, 08:31
01 יולי 2012, 08:31