פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: רשמית: קית' לנגפורד עוזב את מכבי

30 יוני 2012, 12:06

Dperk כתב:
שמואל1 כתב:ג'מונט גורדון יהיה תחליף הולם לקית' לנגפורד. אומנם מדובר בשחקן פחות טוב, אבל הוא יחסית שוטינג גארד איכותי ברמות היורוליג.
אני בכל אופן, הייתי הולך על קונספט אחר. במקום לנגפורד הייתי מציב את היקמן כמספר 2 הפותח. זה אומנם הימור, אבל לדעתי להיקמן יש את היכולות הדרושות. הוא קלעי פנטסטי וזה מה שצריך בעמדה הזו.
בעמדה 1 הייתי מביא בכל הכוח רכז תותח. שמעתי שמכבי מנסה להביא את ג'ורדן פארמר. הסיכויים אומנם קלושים אבל לדעתי מכבי צריכה ללכת על זה חזק. ג'ורדן פארמר רכז אדיר, הוא היה פה חלק מהעונה ונהנה כאן. אולי כן יהיה אפשר לשכנע אותו ואני מאמין שגם מכבי תסכים לשלם עבורו סכומים גדולים.

לפי גלדסטון פארמר כבר קיבל הצעה ממכבי וסרב http://www.mako.co.il/Sports-basketball ... =525690202

ידוע. עדיין שום דבר לא סגור, עם הרבה לחץ ושיפור ההצעה הכספית, זה יכול לצאת לפועל.

30 יוני 2012, 12:52

שמואל1 כתב:ג'מונט גורדון יהיה תחליף הולם לקית' לנגפורד. אומנם מדובר בשחקן פחות טוב, אבל הוא יחסית שוטינג גארד איכותי ברמות היורוליג.
אני בכל אופן, הייתי הולך על קונספט אחר. במקום לנגפורד הייתי מציב את היקמן כמספר 2 הפותח. זה אומנם הימור, אבל לדעתי להיקמן יש את היכולות הדרושות. הוא קלעי פנטסטי וזה מה שצריך בעמדה הזו.
בעמדה 1 הייתי מביא בכל הכוח רכז תותח. שמעתי שמכבי מנסה להביא את ג'ורדן פארמר. הסיכויים אומנם קלושים אבל לדעתי מכבי צריכה ללכת על זה חזק. ג'ורדן פארמר רכז אדיר, הוא היה פה חלק מהעונה ונהנה כאן. אולי כן יהיה אפשר לשכנע אותו ואני מאמין שגם מכבי תסכים לשלם עבורו סכומים גדולים.

אני מסכים שצריך לשנות קונספט ולהביא רכז טוב, למרות שכנראה שאין הרבה כאלה.
בעמדה 2 הייתי דווקא הולך בכל הכוח על הלפרין, ומביא אותו לחמישייה של הקבוצה. שחקן שמחבר את הקו האחורי עם הקדמי, ויכול להפעיל טוב את הגבוהים, וגם את הקלעים.

30 יוני 2012, 12:54

שמואל1 כתב:
Dperk כתב:

לפי גלדסטון פארמר כבר קיבל הצעה ממכבי וסרב http://www.mako.co.il/Sports-basketball ... =525690202

ידוע. עדיין שום דבר לא סגור, עם הרבה לחץ ושיפור ההצעה הכספית, זה יכול לצאת לפועל.

אתה באמת חושב שאפשרי שפארמר, מאריץ' ומצ'באן יהיו במכבי בעונה הבאה?

30 יוני 2012, 13:05

felix_r כתב:זה יפה, שכולכם רוצים רכז ברמה. הבעיה שאין כזה בשוק. אז מספיק כבר לחזור על מאנטרה הזאת.

מכבי של פדרמן - קבוצת תת רמה

אין כזה בשוק? אתה באמת מאמין למה שאתה אומר? נניח משהו יקרה לרכז בכיר של צסק"א, האם הם לא ימצאו תחליף הוגן? בעיה לדוג משהו מקבוצה אחרת? או הNBA? זה לא שאין, אלה שלמכבי "אין תקציב", וזאת למרות שהסגל שחתום עד כאן שווה ל1.90 ש"ח.

30 יוני 2012, 13:05

Dperk כתב:
שמואל1 כתב:
Dperk כתב:

הסגל של שמואל לא ריאלי בשום קנה מידה. 12 שחקנים בכירים, שכולם מרוויחים יחסית יפה ועוד 3 שחקנים
עם שכר של למעלה ממליון דולר נטו...

את אוחיון צריך להעיף מהסגל כי הוא לא יישחק במכבי, ג'יימס יישאר במכבי, רק כסנטר (או פאוור פורוורד) שני ולא שלישי ופארמר, מצ'באן לא יהיה
כאן, וכמובן גם לא פארמר.

30 יוני 2012, 13:17

jol9 כתב:
Dperk כתב:
שמואל1 כתב:
Dperk כתב:

הסגל של שמואל לא ריאלי בשום קנה מידה. 12 שחקנים בכירים, שכולם מרוויחים יחסית יפה ועוד 3 שחקנים
עם שכר של למעלה ממליון דולר נטו...

את אוחיון צריך להעיף מהסגל כי הוא לא יישחק במכבי, ג'יימס יישאר במכבי, רק כסנטר (או פאוור פורוורד) שני ולא שלישי ופארמר, מצ'באן לא יהיה
כאן, וכמובן גם לא פארמר.

מסכים עם כל מילה.

30 יוני 2012, 13:22

אולי אנחנו צריכים להחרים שנה, ולא לקנות מנויים.
ככה זה פשוט לא יכול להימשך.

30 יוני 2012, 13:36

אני לא חושב שאנשים צריכים ללכת רחוק כל כך עד חרם של מנויים.זה אולי היה רלוונטי לפני 3-4 שנים, אבל היום? יש פייסבוק, יש טוויטר וכו'. דמיינו את דף הפייסבוק של מכבי מוצף בתגובות של אוהדים ממורמרים. באמת נראה לכם שלא תהיה לזה השפעה?

30 יוני 2012, 15:22

בקיצור מחכה לנו קיץ ארוך, יהיה קשה למלא את המקום של השחקנים שעזבו, והחוסר המשכיות הזה כבר מתחיל להיות מאוס. מכבי לא מזכירה בכלום קבוצה ששואפת גבוה ביורוליג.
מדהים שעד לפני כמה שנים מכבי החזיקה כמה שחקנים שהרוויחו מעל מיליון דולר(פארקר, ניקולה, קרלוס ארויו, מרכוס בראון)והיום מתבססת על זרים של 350-400 אלף דולר!

30 יוני 2012, 18:20

חבל,אני דווקא חשבתי שישאר אבל אני בכלל לא מאשים אותו
זו מכה קשה למכבי שכן מדובר באחד הגארדים הטובים באירופה ובשחקן הכי טוב שלנו השנה ביי פאר
אני הייתי מסית עכשיו את היקמן לעמדה 2 ומביא רכז טוב לידו אבל זה לא ריאלי כי אין כאלה

30 יוני 2012, 18:25

אין מה לצאת בהאשמות מול מכבי.
סה"כ הקבוצה עשתה את המוטל עליה ומימשה עליו את האופציה שגם ככה הייתה בסכום גבוה.
זה שהפריץ הטורקי/ספרדי השתגע לא אומר שגם אנחנו צריכים.

מה שכן - בינתיים הכל הולך לאט, כך שאני מאמין שאם בהגרלה שבוע הבא נקבל שוב בית מוות זה יתן להנהלה בעיטה בתחת להתחיל לעבוד מהר יותר ולהביא לפה שמות גדולים יותר.

30 יוני 2012, 18:52

נפלא.

30 יוני 2012, 19:51

Mta_atic כתב:אין מה לצאת בהאשמות מול מכבי.
סה"כ הקבוצה עשתה את המוטל עליה ומימשה עליו את האופציה שגם ככה הייתה בסכום גבוה.
זה שהפריץ הטורקי/ספרדי השתגע לא אומר שגם אנחנו צריכים.

מה שכן - בינתיים הכל הולך לאט, כך שאני מאמין שאם בהגרלה שבוע הבא נקבל שוב בית מוות זה יתן להנהלה בעיטה בתחת להתחיל לעבוד מהר יותר ולהביא לפה שמות גדולים יותר.

מסכימה עם החלק הראשון..

לגבי המשפט האחרון- אתה מבין שזה אבסורד ?
מכבי צריכה לחכות להגרלה כדי לקבל בעיטה בתחת ולהתחיל לעבוד ולהחתים פה שחקנים טובים ?
מכבי מחוייבת קודם כל לאוהדים שלה, ולא פחות, לשם ולמוניטין שהיא יצרה לעצמה. ולכן היא מחוייבת לעשות את המקסימום כדי לבנות פה את הקבוצה הטובה ביותר שהיא יכולה.

30 יוני 2012, 21:27

על פי האתר eurohoops, מילאנו הגישה הצעה ללנגפורד על סך 1.5 מליון דולר. רק להדגיש, האתר לא טוען כי הוא סגר שם, אלא רק מה הייתה ההצעה של מילאנו.

01 יולי 2012, 05:22

פיק טוען, לעומת זאת, שההצעה שקיבל לנגפורד גם גבוהה מזו של מילאנו. השערה שלי: הבחור בפנר. פנר גם הולכת להשתולל השנה (שואפת לבנות קו אחורי של מקאלב-לנגפורד-סאטו) וגם המאמן שלהם, האיטלקי פיאנג'יאני, אולי עוד זוכר ללנגפורד חסד נעורים מתקופתו באיטליה.

01 יולי 2012, 08:22

לאנגפורד סיכם במילאנו!!

01 יולי 2012, 08:24

לינק, אחי

01 יולי 2012, 08:28

er79 כתב:לינק, אחי

ספורטאנדו:
In Italy it's reported that Keith Langford will play in Milano next season. Deal done

01 יולי 2012, 08:31

יהיה קצת עצוב אם אנחנו מפסידים את שני השחקנים הכי טובים שלנו לקבוצה כמו מילאנו, שהיא ממש לא מעשירות היבשת.

01 יולי 2012, 08:31

טוב, זה מצד אחד מפתיע כי הדיווחים היו שמילאנו הציעו 1.5 מליון והיו קבוצות שהציעו יותר. אם העסקה באמת הייתה על 1.5 מליון, מכבי עשו טעות שלא הוסיפו לו עוד 400K. מצד שני, אולי השכר יהיה גבוה יותר. לפחות הוא מתאחד עם חבר שלו. בונים שם קבוצה לא רעה, אבל אני מניח שהיירסטון יעזוב אם לנגפורד מגיע.
פרסם תגובה