המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:איי האמפריס האמפריס..
אחרי שהיה נשוי ל-72 יום, ככל הנראה הכניס מישהי אחרת להריון, עכשיו הוא זה שתוקע את הטרייד המפלצתי בין הנטס, קליבלנד ואורלנדו שמונע מהווארד לעבור לברוקלין
מצטיין בתקיעות...
אני מאוכזבת מעצמי שלא חשבתי על זה לבד
אל תהיי מאוכזבת, ללמוד למבחן ב12 בלילה מביא אותך לשיא היצירתיות (או שאתה מתמוטט ומקלל את היום שחתמת על חוזה ל9 שנים עם הצבא)
nzitser כתב:Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:איי האמפריס האמפריס..
אחרי שהיה נשוי ל-72 יום, ככל הנראה הכניס מישהי אחרת להריון, עכשיו הוא זה שתוקע את הטרייד המפלצתי בין הנטס, קליבלנד ואורלנדו שמונע מהווארד לעבור לברוקלין
מצטיין בתקיעות...
אני מאוכזבת מעצמי שלא חשבתי על זה לבד
אל תהיי מאוכזבת, ללמוד למבחן ב12 בלילה מביא אותך לשיא היצירתיות (או שאתה מתמוטט ומקלל את היום שחתמת על חוזה ל9 שנים עם הצבא)
9 שנים?!?!?!!
כולל הלימודים אני מקווה (חבצלות?)
misha כתב:-רמון סשיונס עבר לשארלוט.
misha כתב:- פלטון חזר לניקס, ירוויח 10 מיליון ב3 שנים. תמורתו וקורט תומאס, הבלייזרס קיבלו את ג'פריס, גאדזוריץ' ובחירת סיבוב שני.
- נראה שהניקס לא ישוו את ההצעה שלין קיבל מהרוקטס 25 מיליון ל3 שנים (5 בעונה הראשנה, 5 בשניה, 15 בשלישית).
- אלטון בראנד נלקח עד יד מאבס, סקולה על ידי סאנס.
- נטס החתימו את סי ג'יי ווטסון וג'רי סטוקהאוס
- בולס שלחו את קייל קורבר בטרייד לאטלנטה עבור כסף וטרייד אקספשן. אטלנטה החתימו את
- או ג'יי מאיו קרוב לחתום במאב לשנתיים.
- ג'יימיסון אולי יחתום בלייקרס בקרוב, קליפרס רוצים את גראנט היל.
- וזירדס רוצים לזרוק את אנדרה באלטצ'ה דרך אמנסטי
- אירווינג שבר את היד, ייעדר חודשיים.
misha כתב:היית צריך לנחש, נכשלת במשימה![]()
לואיס וויליאמס מפילי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־18 אורחים