jol9 כתב:rc4991 כתב:שחף כתב:אני שוב נאלץ להסכים עם שתי תובנות שעולות כאן

מצד אחד, אין למכבי כל כך ברירות. אנחנו לא צסק''א שיכולים לחכות ששחקנים טובים יפלו לנו ליד. אם אפשר להחתים פאוור טוב ברמה האירופאית כמו קנר מדלי צריך לעשות את זה עכשיו. מצד שני עמדות הרכז והסנטר הן הקריטיות ביותר בסופו של דבר ועליהן בדרך כלל קמה ונופלת העונה(לפני שנתיים מכבי פגעה עם סופו ופארגו והגיעה עד הגמר).
אני מניח שגם במכבי יודעים את זה ושהם שמו בצד מספיק כסף לסנטר ורכז,ההנהלה לא דפוקה בקטע הזה
התפנה עכשיו כסף מהעזיבה של לאנגפורד גם כי הם קיבלו פיצוי קטן וגם כי הם לא יוציאו את כל הכסף שנחסך עליו על שחקן אחד ויכול להיות שעם הכסף הזה הם שדרגו את ההצעה למדלי
יכולות להיות עוד אפשרויות כמו שעד עכשיו הם עוד חשבו להשאיר את אוחיון אבל בימים האחרונים הם החליטו שהם לא רוצים אותו ושוב התפנה לא מעט כסף
דווקא נראה שמכבי חוזרת לעניינים

אתה אופטימיסט חסר תקנה. נדמה לי שאתה בנית סגלים בשרשורי המלפפונים הקודמים, עם ג'קסון, לאנגפורד, מאריץ' ומצ'באן וטענת בלהט שמכבי יכולה לעמוד בזה...
אם לא אתה, אז התנצלותי מראש, אבל אתה עדיין אופטימיסט חסר תקנה...

אני באמת רשמתי אז סגל כזה ואפילו נראה שמכבי כיוונה אליו(מימוש האופציה על לאנ',מו"מ רציני ומהיר עם מאריץ',רצון גדול מאוד לראות את ג'קסון בקבוצה כולל דיווחים על הצעה באיזור השמונה מאות אלף שזה בהחלט מכובד ומשא ומתן עם הלפרין)חוץ מהשארת מצ'באן והבאת טיוס ולאנד' כך שתקציבית זה אותו הדבר בערך.
אני חושב שדברים לא יסתדרו לה כמו שרצתה(מאריץ' לא מוכן לחתום וינסה עד הסוף את אופציית ה-NBA,לאנ' הביא הצעה גדולה יותר והלך,ג'קסון קיבל הצעה ענקית מצסק"א,בעיות מס עם הלפרין ואפילו שבירת החוזה של אוחיון).בסך הכל למכבי היו כוונות טובות שנראה שמחוסר מזל וכסף לא הצליחו לה אבל אל תחשוב שאין לי טענות להנהלה על דברים מסויימים כמו כתיבת החוזים,אפשרויות היציאה,ההתנהלות האיטית וחוסר הרצון לראות את מצ'באן בקבוצה.
כשאמרתי שמכבי חוזרת לעניינים הכוונה היתה יחיסת לקיץ היבש שעובר עלינו,יש סיכוי גדול שמדלי יחתום כאן,אופציית מאריץ' לא ירדה מהפרק אבל בודקים עוד אופציות ויש דיבורים על החתמה של גארד על וגם אם לא אז יביאו גארד נחמד.זה לא ממש דומה לסגל שרציתי אבל זה סגל לא רע