המלפפונים באים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: המלפפונים באים

הודעהעל ידי gandya » 04 יולי 2012, 18:18

שחף כתב:למכבי לא התפנתה אגורה. החוזה של בורשטיין ילך כנראה ללאנדסברג. אוחיון, אם ילך, ישלם כנראה ביי אאוט של איזה 200K שיספיק כנראה לממן את הלפרין(בלי המיסים שלו כן?) וזה עוד בלי שנתקענו עם רוט\ת'יוס כישראלי מספר 5. מה שמכבי קיבלה זה 80K מלאנגפורד.

הלו, ממתי שחקן מליגת העל(בשנה הראשונה) מקבל ממכבי משכורת שקיבל בורשטיין? לנסברג לא ייקבל יותר מ250-300K שהיה אמור לקבל יוגב.
gandya

הודעהעל ידי Dperk » 04 יולי 2012, 18:20

gandya כתב:
Dperk כתב:לדעתי קנר מדלי לא יעלה פחות ממאצ'באן, עם הביקוש שיש לו בשוק, ולדעתי מאצ'באן שחקן טוב יותר, ככה שלא הייתי מוותר עליו כל כך מהר.

כמובן, מצבאן הוא שחקן עילוי, חצי מאירופה כבר רודפת אחריו, וממש מחר הוא חותם בצסק"א. :insist

התכוונתי הביקוש שיש לקנר מדלי, אתה מסכים שהוא מבוקש, נכון? ראיתי את שני השחקנים העונה ואני לא חושב שלקנר מדלי יש יתרון עליו, אם בכלל. אני גם לא חושב שהשכר שמאצ'באן אמור לקבל בעונה הבאה יהיה גבוה מהחוזה של קנר מדלי, לאור הביקוש והטורקיות וכו'.
Dperk

הודעהעל ידי Dperk » 04 יולי 2012, 18:21

gandya כתב:
שחף כתב:למכבי לא התפנתה אגורה. החוזה של בורשטיין ילך כנראה ללאנדסברג. אוחיון, אם ילך, ישלם כנראה ביי אאוט של איזה 200K שיספיק כנראה לממן את הלפרין(בלי המיסים שלו כן?) וזה עוד בלי שנתקענו עם רוט\ת'יוס כישראלי מספר 5. מה שמכבי קיבלה זה 80K מלאנגפורד.

הלו, ממתי שחקן מליגת העל(בשנה הראשונה) מקבל ממכבי משכורת שקיבל בורשטיין? לנסברג לא ייקבל יותר מ250-300K שהיה אמור לקבל יוגב.

בורשטיין קיבל 300K, לא?
Dperk

הודעהעל ידי gandya » 04 יולי 2012, 18:25

Dperk כתב:
gandya כתב:

בורשטיין קיבל 300K, לא?

ממש לא.. אני לא יודע בדיוק כמה, אבל הרבה יותר "מהמינימום" לישראלי המתחיל. (אני מניח שזה היה סביב החצי מיליון).
gandya

הודעהעל ידי jol9 » 04 יולי 2012, 18:56

gandya כתב:
Dperk כתב:
gandya כתב:

בורשטיין קיבל 300K, לא?

ממש לא.. אני לא יודע בדיוק כמה, אבל הרבה יותר "מהמינימום" לישראלי המתחיל. (אני מניח שזה היה סביב החצי מיליון).

בקדנציה האחרונה שלו במכבי הוא קיבל 300K. בזו שלפני (שהיה פצוע ברובה) הוא לקח הביתה משהו כמו 500-600K.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 04 יולי 2012, 18:57

rc4991 כתב:
שחף כתב:אני שוב נאלץ להסכים עם שתי תובנות שעולות כאן :)
מצד אחד, אין למכבי כל כך ברירות. אנחנו לא צסק''א שיכולים לחכות ששחקנים טובים יפלו לנו ליד. אם אפשר להחתים פאוור טוב ברמה האירופאית כמו קנר מדלי צריך לעשות את זה עכשיו. מצד שני עמדות הרכז והסנטר הן הקריטיות ביותר בסופו של דבר ועליהן בדרך כלל קמה ונופלת העונה(לפני שנתיים מכבי פגעה עם סופו ופארגו והגיעה עד הגמר).

אני מניח שגם במכבי יודעים את זה ושהם שמו בצד מספיק כסף לסנטר ורכז,ההנהלה לא דפוקה בקטע הזה
התפנה עכשיו כסף מהעזיבה של לאנגפורד גם כי הם קיבלו פיצוי קטן וגם כי הם לא יוציאו את כל הכסף שנחסך עליו על שחקן אחד ויכול להיות שעם הכסף הזה הם שדרגו את ההצעה למדלי
יכולות להיות עוד אפשרויות כמו שעד עכשיו הם עוד חשבו להשאיר את אוחיון אבל בימים האחרונים הם החליטו שהם לא רוצים אותו ושוב התפנה לא מעט כסף

דווקא נראה שמכבי חוזרת לעניינים :)

אתה אופטימיסט חסר תקנה. נדמה לי שאתה בנית סגלים בשרשורי המלפפונים הקודמים, עם ג'קסון, לאנגפורד, מאריץ' ומצ'באן וטענת בלהט שמכבי יכולה לעמוד בזה...

אם לא אתה, אז התנצלותי מראש, אבל אתה עדיין אופטימיסט חסר תקנה... :bigsmile3
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 04 יולי 2012, 18:59

שמעתי את גולדסטון מערוץ הספורט ברדיו והוא אומר שמדלי הלז קרוב מאוד למכבי והוא כנראה יחליף את בלו בעמדה 4 , זאת כי השתחרר כסף מכך שלאנגפורד לא ממשיך.
האם זה אומר שלא יהיה כסף גדול על הגארד הבכיר ? האם עמדה 4 במכבי, כל עוד אליהו בפנים, תשאב את הסכום הגדול ביותר לעמדה אחת ?
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי gandya » 04 יולי 2012, 19:00

jol9 כתב:
gandya כתב:
Dperk כתב:
gandya כתב:

בורשטיין קיבל 300K, לא?

בקדנציה האחרונה שלו במכבי הוא קיבל 300K. בזו שלפני (שהיה פצוע ברובה) הוא לקח הביתה משהו כמו 500-600K.

טוב.. הייתי בטוח שהוא מקבל 450K. אתה אומר שבזמן שהיה פצוע קיבל הרבה, מצד שני בזמן השושלת, שכרו היה בשיאו כ300K(ואת זה אני זוכר בוודאות). מוזר הייתי חושב שהוא חזר הנה מהליגה הספרדית בשביל יותר מ300K, בכל זאת הייתה לו עונה סבירה בספרד, ומכבי הייתה בלחץ להחזיר את "הציביון הישראלי".
gandya

הודעהעל ידי gandya » 04 יולי 2012, 19:02

yarinsaky כתב:שמעתי את גולדסטון מערוץ הספורט ברדיו והוא אומר שמדלי הלז קרוב מאוד למכבי והוא כנראה יחליף את בלו בעמדה 4 , זאת כי השתחרר כסף מכך שלאנגפורד לא ממשיך.
האם זה אומר שלא יהיה כסף גדול על הגארד הבכיר ? האם עמדה 4 במכבי, כל עוד אליהו בפנים, תשאב את הסכום הגדול ביותר לעמדה אחת ?

יש גם משהו מאינטרבאסקט(טוען שהוא מקורב לשחקן עצמו), שאומר שהנ"ל קרוב לסיכום.
gandya

הודעהעל ידי er79 » 04 יולי 2012, 19:07

טעות אדירה להוציא את הסכום הגבוה בעמדה 4, מה שחשוב זה עמדת הגארד ועמדת הסנטר. אני מאוד מקווה שמכבי לא תעשה טעות שהיא תצטער עליה
er79

הודעהעל ידי Dperk » 04 יולי 2012, 19:10

er79 כתב:טעות אדירה להוציא את הסכום הגבוה בעמדה 4, מה שחשוב זה עמדת הגארד ועמדת הסנטר. אני מאוד מקווה שמכבי לא תעשה טעות שהיא תצטער עליה

אתה צודק, אבל כבר שתי עונות שאנחנו רואים שלהסתמך על אליהו כמספר 4 הבכיר זה בעייתי.
Dperk

הודעהעל ידי gandya » 04 יולי 2012, 19:11

er79 כתב:טעות אדירה להוציא את הסכום הגבוה בעמדה 4, מה שחשוב זה עמדת הגארד ועמדת הסנטר. אני מאוד מקווה שמכבי לא תעשה טעות שהיא תצטער עליה

למה לדעתך יש איזושהי עמדה חשובה יותר מאחרת? למה לדעתך עמדת הסמול פרווד פחות חושבה מעמדת הגארד? למה עמדת הפרווד פחות חושבה מהסנטר?
הסיבה היחידה שתמיד מדברים על סנטר, זה רק כי יש מעט שחקנים שבנויים פיזית לשחק בעמדה, זה לא אומר שהעמדה הזו חשובה יותר מכל עמדה אחרת.
gandya

הודעהעל ידי שחף » 04 יולי 2012, 19:28

אנחנו עוד לא יודעים על איזה סכום מדובר. יכול להיות שלמכבי התפנה עוד כסף שאנחנו לא יודעים עליו מעבר לזה.
שחף

הודעהעל ידי rc4991 » 04 יולי 2012, 19:31

jol9 כתב:
rc4991 כתב:
שחף כתב:אני שוב נאלץ להסכים עם שתי תובנות שעולות כאן :)
מצד אחד, אין למכבי כל כך ברירות. אנחנו לא צסק''א שיכולים לחכות ששחקנים טובים יפלו לנו ליד. אם אפשר להחתים פאוור טוב ברמה האירופאית כמו קנר מדלי צריך לעשות את זה עכשיו. מצד שני עמדות הרכז והסנטר הן הקריטיות ביותר בסופו של דבר ועליהן בדרך כלל קמה ונופלת העונה(לפני שנתיים מכבי פגעה עם סופו ופארגו והגיעה עד הגמר).

אני מניח שגם במכבי יודעים את זה ושהם שמו בצד מספיק כסף לסנטר ורכז,ההנהלה לא דפוקה בקטע הזה
התפנה עכשיו כסף מהעזיבה של לאנגפורד גם כי הם קיבלו פיצוי קטן וגם כי הם לא יוציאו את כל הכסף שנחסך עליו על שחקן אחד ויכול להיות שעם הכסף הזה הם שדרגו את ההצעה למדלי
יכולות להיות עוד אפשרויות כמו שעד עכשיו הם עוד חשבו להשאיר את אוחיון אבל בימים האחרונים הם החליטו שהם לא רוצים אותו ושוב התפנה לא מעט כסף

דווקא נראה שמכבי חוזרת לעניינים :)

אתה אופטימיסט חסר תקנה. נדמה לי שאתה בנית סגלים בשרשורי המלפפונים הקודמים, עם ג'קסון, לאנגפורד, מאריץ' ומצ'באן וטענת בלהט שמכבי יכולה לעמוד בזה...

אם לא אתה, אז התנצלותי מראש, אבל אתה עדיין אופטימיסט חסר תקנה... :bigsmile3

אני באמת רשמתי אז סגל כזה ואפילו נראה שמכבי כיוונה אליו(מימוש האופציה על לאנ',מו"מ רציני ומהיר עם מאריץ',רצון גדול מאוד לראות את ג'קסון בקבוצה כולל דיווחים על הצעה באיזור השמונה מאות אלף שזה בהחלט מכובד ומשא ומתן עם הלפרין)חוץ מהשארת מצ'באן והבאת טיוס ולאנד' כך שתקציבית זה אותו הדבר בערך.
אני חושב שדברים לא יסתדרו לה כמו שרצתה(מאריץ' לא מוכן לחתום וינסה עד הסוף את אופציית ה-NBA,לאנ' הביא הצעה גדולה יותר והלך,ג'קסון קיבל הצעה ענקית מצסק"א,בעיות מס עם הלפרין ואפילו שבירת החוזה של אוחיון).בסך הכל למכבי היו כוונות טובות שנראה שמחוסר מזל וכסף לא הצליחו לה אבל אל תחשוב שאין לי טענות להנהלה על דברים מסויימים כמו כתיבת החוזים,אפשרויות היציאה,ההתנהלות האיטית וחוסר הרצון לראות את מצ'באן בקבוצה.

כשאמרתי שמכבי חוזרת לעניינים הכוונה היתה יחיסת לקיץ היבש שעובר עלינו,יש סיכוי גדול שמדלי יחתום כאן,אופציית מאריץ' לא ירדה מהפרק אבל בודקים עוד אופציות ויש דיבורים על החתמה של גארד על וגם אם לא אז יביאו גארד נחמד.זה לא ממש דומה לסגל שרציתי אבל זה סגל לא רע
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yellowaura » 04 יולי 2012, 19:48

רק אני שחושב שפרוביץ' יותר יקר מוויקאס למשל ?

נראה שאנשים מתייחסים לפרוביץ' כברירת מחדל. אני בכלל חושב שמבחינת שכר בשוק הייתי מדרג ככה:

טומיץ'
פרוביץ'
מאריץ'
וויקאס
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי jol9 » 04 יולי 2012, 19:50

RC, כוונות טובות זה נחמד אבל לא מספיק לקבוצה מקצוענית שמכוונת גבוה.

בכל אופן, אני גם חושב שלבסוף יש סיכוי לראות כאן קבוצה טובה, אבל לדעתי זה יהיה יותר בגלל האיש על הקווים, מאשר בגלל אנשי הצ'קים.

אני גם לא אופתע, אם פונקציה מסויימת בסגל תישאר מיותמת, ובהנהלה ייחכו לראות איך הסגל יתחבר ורק במקרה קיצוני למלא אותה במהלך העונה.
יכול מאוד להיות שיהיה מדובר דווקא בסנטר, שכן עם מדלי, אליהו, שרמאן וג'יימס, יש למכבי לכאורה קו קדמי מלא ואפילו עם איכויות.

דייויד יצליח לסחוט את הלימון ולהפיק מהקבוצה הרבה מעל מה שהיא שווה. תכלס דייויד שווה להנהלה הזאת כמה מליונים כל שנה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Dperk » 04 יולי 2012, 19:51

yellowaura כתב:רק אני שחושב שפרוביץ' יותר יקר מוויקאס למשל ?

נראה שאנשים מתייחסים לפרוביץ' כברירת מחדל. אני בכלל חושב שמבחינת שכר בשוק הייתי מדרג ככה:

טומיץ'
פרוביץ'
מאריץ'
וויקאס

לדעתי מבין ארבעת הסנטרים הללו שני המתאימים יותר למכבי הם מאריץ' וויוקאס, אז טוב שהם השניים הזולים יותר.
Dperk

הודעהעל ידי rc4991 » 04 יולי 2012, 19:55

jol9 כתב:RC, כוונות טובות זה נחמד אבל לא מספיק לקבוצה מקצוענית שמכוונת גבוה.

בכל אופן, אני גם חושב שלבסוף יש סיכוי לראות כאן קבוצה טובה, אבל לדעתי זה יהיה יותר בגלל האיש על הקווים, מאשר בגלל אנשי הצ'קים.

אני גם לא אופתע, אם פונקציה מסויימת בסגל תישאר מיותמת, ובהנהלה ייחכו לראות איך הסגל יתחבר ורק במקרה קיצוני למלא אותה במהלך העונה.
יכול מאוד להיות שיהיה מדובר דווקא בסנטר, שכן עם מדלי, אליהו, שרמאן וג'יימס, יש למכבי לכאורה קו קדמי מלא ואפילו עם איכויות.

דייויד יצליח לסחוט את הלימון ולהפיק מהקבוצה הרבה מעל מה שהיא שווה. תכלס דייויד שווה להנהלה הזאת כמה מליונים כל שנה.

איבדתי אותך בפונקציה :bigsmile3
אם יקרה מצב כזב שלא יבנו את הקבוצה כמו שצריך כבר בקיץ אני נורא יכעס עליהם.ובכלל,הם לא למדו שעל בניה לקויה בקיץ משלמים הרבה יותר במהלך העונה???
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 04 יולי 2012, 20:04

rc4991 כתב:
jol9 כתב:RC, כוונות טובות זה נחמד אבל לא מספיק לקבוצה מקצוענית שמכוונת גבוה.

איבדתי אותך בפונקציה :bigsmile3
אם יקרה מצב כזב שלא יבנו את הקבוצה כמו שצריך כבר בקיץ אני נורא יכעס עליהם.ובכלל,הם לא למדו שעל בניה לקויה בקיץ משלמים הרבה יותר במהלך העונה???

בקטנה... זאת אפילו לא פונקציה מרוכבת :bigsmile3
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 04 יולי 2012, 20:05

yellowaura כתב:רק אני שחושב שפרוביץ' יותר יקר מוויקאס למשל ?

טומיץ'
פרוביץ'
מאריץ'
וויקאס

מבחינתי אפשר לזרוק מטבע - אני מכן לקבל כל אחד מהארבעה הללו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־25 אורחים