ניק קיינר מדלי חתם לשנתיים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ניק קיינר מדלי חתם לשנתיים

הודעהעל ידי gandya » 05 יולי 2012, 14:08

חנו'ש כתב:זה מרגיש כאילו מכבי התעוררו פתאום מתנומת החורף שלהם.
סוף סוף יש קצת תנועה והיא לכיוון פנימה ולא החוצה.
כשחושבים על זה, אם מכבי מחתימה עכשיו גם את טיוס ואת הלפרין, כל מה שנותר לה זה רק עוד 2 שחקנים, השחקנים הכי חשובים כמובן, אבל עדיין, רק עוד 2 שחקנים....
זה כבר מתחיל להרגיש כמו קבוצה.

חכי, ליאור יכול ללכת לNBA, לנדסברג* גם(מאוד יכול להיות שאחד מהם יילך), ומנדלי עדיין בכלל לא חתם.
האמת לא ברור לי למה מנסים להביא לכאן את טיוס? (או שבסופו של דבר החליטו לשחרר את גיימס בגלל העלות, אחרי הכול)? באמת לא ברור..
מה שכן משום מה יש התעניינות גדולה בטיוס מצד קבוצה ספרדית, וקאנטו(שניהם אף נתנו הצעות גדולות יותר ממכבי), אולי מכבי רוצה לשים יד על מתאזרח ברמה במחיר סביר, גם ללא צורך ממשי בו העונה?
נערך לאחרונה על ידי gandya בתאריך 05 יולי 2012, 16:08, נערך פעם אחת בסך הכל.
gandya

הודעהעל ידי tomerp » 05 יולי 2012, 14:08

Holiday_Armadillo כתב:פיק טוען שהסיבה שהעסקה לא נחתמה היא שמכבי רוצים 1+1 ומדלי רוצה 2+1
תגידו לי הם רוצים מכות!?!?!?!?!?!?!?!?
הם משיגים את אחד ה-PFים הטובים ביבשת שרוצה לחתום לשנתיים והם מביאים לו 1+1?! בשביל מה?! ששוב פעם יהיו סיבוכים עם אופציות והצעות גבוהות יותר? לא למדו כלום?!

פיק טועה....מכבי רוצים אותו לשנתיים מובטחות ואופציה לעוד שנה, אבל מדלי רוצה לשנתיים ואופציית יציאה בשנה הראשונה...
הסגל שלי לשנת 2014\2013:
PG: כרס פול(כרס מיותר מדי פול),מורן רוט
SG:חנוכי, קובי(מהפורום)
SF: קרמבו, ד"ר לב רון
PF: אליהו ,בוש(ה)
C: שרמאן(הטנק),יניב
tomerp

הודעהעל ידי LIAV10 » 05 יולי 2012, 14:14

felix_r כתב:
itai7 כתב:יופי של החתמה :dance4

לא יודע... שחקן לא רע ולאור המצב הקייץ אולי זאת באמת החתמה טובה, אבל משום מה נראה לי, שהוא מביא איתו את אותן הבעיות של בלו. אישית, רציתי איזה שחור אתלטי

מסכים, אבל שיהיה בהצלחה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חנו'ש » 05 יולי 2012, 14:22

gandya כתב:
כשחושבים על זה, אם מכבי מחתימה עכשיו גם את טיוס ואת הלפרין, כל מה שנותר לה זה רק עוד 2 שחקנים, השחקנים הכי חשובים כמובן, אבל עדיין, רק עוד 2 שחקנים....

חכי, ליאור יכול ללכת לNBA, לנגפורד גם(מאוד יכול להיות שאחד מהם יילך), ומנדלי עדיין בכלל לא חתם.
האמת לא ברור לי למה מנסים להביא לכאן את טיוס? (או שבסופו של דבר החליטו לשחרר את גיימס בגלל העלות, אחרי הכול)? באמת לא ברור..
מה שכן משום מה יש התעניינות גדולה בטיוס מצד קבוצה ספרדית, וקאנטו(שניהם אף נתנו הצעות גדולות יותר ממכבי), אולי מכבי רוצה לשים יד על מתאזרח ברמה במחיר סביר, גם ללא צורך ממשי בו העונה?

אני דווקא מאלה שכן אוהבים את אליהו ואני מעדיפה שהוא יישאר.
אבל אם יילך לנ.ב.א אז בסה"כ זה לא יהיה כזה נורא.
יש לך עדיין שחקן טוב מוביל ל-4 והמחליף יכול גם להיות שון ג'יימס שיהיה זול בהרבה מליאור ובתוספת הפיצוי עליו נוכל להביא סנטר וגארד טובים.
בנוסף יהיה את טיוס שימלא את הפונקציה הישראלית וייתן עוד אופציה של גבוה ואם עדיין יהיה מחסור בישראלים תמיד אפשר לצרף את מורן רוט או משהו בססגנון.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

ניק קיינר מדלי חתם לשנתיים

הודעהעל ידי yehooda » 05 יולי 2012, 15:56

אם קאנר מדלי יהיה על תקן המחליף של בלו זה מצויין כי גם הוא בדומה לבלו עומד על עמדה 3-4 אמנם הוא כקלעי פחות טוב מבלו אבל באספקטים של אתלטיות ריבאונד, הגנה וכדרור הוא יותר טוב ממנו. אבל אם ההחתמה שלו היא במקום הנדריקס המצב קשה כיוון שהנדריקס תפס את עמדת 4-5 היה פיזי מאוד מתחת לסלים הגנתית והתקפית ובניגוד אליו קאנר מדלי חי מתנועה הוא לא פיזי כמו הנדריקס אין לו משחק עם הגב לסל ולמכבי תהיה חמישיה רכה לא פיזית בקיצור לא חמישיה - אלא גמדיה. מה שיגביר את הבעיה במשחק עומד כשברגעים שמכבי תצטרך לחפור היא תתיקל בבעיה קשה.
yehooda

הודעהעל ידי שמואל1 » 05 יולי 2012, 16:17

לא יודע, אני לא מתלהב מקיינר מדלי. הבאנו שחקן בעמדה 4, לא זול במיוחד, כשיש לנו שחקן באותה עמדה הרבה יותר טוב ומוכשר (מילאן מצ'באן).
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי משה » 05 יולי 2012, 16:24

שמואל1 כתב:לא יודע, אני לא מתלהב מקיינר מדלי. הבאנו שחקן בעמדה 4, לא זול במיוחד, כשיש לנו שחקן באותה עמדה הרבה יותר טוב ומוכשר (מילאן מצ'באן).

שמואל, אני מסכים איתך. ההחתמה של מדלי חוסמת כל אפשרות שנראה פה את מאצ'בן בעונה הבאה. ואת האמת אני משוכנע שכבר היום הוא שחקן לא פחות טוב ממדלי, ויהיה טוב הרבה יותר בעתיד, זה בוודאות.
משה

הודעהעל ידי yellowaura » 05 יולי 2012, 16:25

גם אם לא מחתימים את טיוס יש עוד 2 שחקנים. בגלל שזה אני חושב שהוא מיותר
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי yellowaura » 05 יולי 2012, 16:28

yehooda כתב:אם קאנר מדלי יהיה על תקן המחליף של בלו זה מצויין כי גם הוא בדומה לבלו עומד על עמדה 3-4 אמנם הוא כקלעי פחות טוב מבלו אבל באספקטים של אתלטיות ריבאונד, הגנה וכדרור הוא יותר טוב ממנו. אבל אם ההחתמה שלו היא במקום הנדריקס המצב קשה כיוון שהנדריקס תפס את עמדת 4-5 היה פיזי מאוד מתחת לסלים הגנתית והתקפית ובניגוד אליו קאנר מדלי חי מתנועה הוא לא פיזי כמו הנדריקס אין לו משחק עם הגב לסל ולמכבי תהיה חמישיה רכה לא פיזית בקיצור לא חמישיה - אלא גמדיה. מה שיגביר את הבעיה במשחק עומד כשברגעים שמכבי תצטרך לחפור היא תתיקל בבעיה קשה.

1+

צודק ב- 100%.

מכבי חייבת עכשיו סנטר כמו מאריץ' עם הרבה מסה ואגרסיביות שחופר פנימה.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי ankram » 05 יולי 2012, 16:30

החתמה טוב הוראויה בעמדה 4 צריך שחקן שיודע לידות משהו חוץ מגויאבות
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי jol9 » 05 יולי 2012, 16:46

שמואל1 כתב:לא יודע, אני לא מתלהב מקיינר מדלי. הבאנו שחקן בעמדה 4, לא זול במיוחד, כשיש לנו שחקן באותה עמדה הרבה יותר טוב ומוכשר (מילאן מצ'באן).

הסיפור עם מצ'באן לא ברור ולא ידוע. יכול להיות שהוא עצמו כבר לא רצה לחזור למכבי, ויכול להיות שהמערכת לא רצתה אותו בחזרה.
בפועל לא דובר עליו כלל כל הקיץ, ולכן אני לא מאמין שהיתה איזשהי אופציה לכך שיישאר בקבוצה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 05 יולי 2012, 16:47

jol9 כתב:

הסיפור עם מצ'באן לא ברור ולא ידוע. יכול להיות שהוא עצמו כבר לא רצה לחזור למכבי, ויכול להיות שהמערכת לא רצתה אותו בחזרה.
בפועל לא דובר עליו כלל כל הקיץ, ולכן אני לא מאמין שהיתה איזשהי אופציה לכך שיישאר בקבוצה.

בי עדיין יש תקווה קלושה שאולי מצ'באן בכל זאת ישאר במכבי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 05 יולי 2012, 16:49

זה לא קלוש , זה ממש אפס. אין שום סיכוי שזה יקרה עכשיו.
יאללה, את הכסף צריך להשקיע עכשיו בשתי העמדות החשובות של הגארד והסנטר. הם חייבים להיות שחקנים מוכחים לדעתי.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 05 יולי 2012, 16:53

תוציאו לכם מהראש שמצ'באן יותר טוב מקנר-מדלי. ביכולות הנוכחיות שלהם האמריקאי טוב מהסרבי ולא במעט, מה עוד שמצ'באן היה אמור להיות יקר יותר העונה. לגבי כשרון אני באמת שלא יודע, את זה נראה בעוד כמה שנים. קנר-מדלי גם הרבה יותר מתאים ממצ'באן לכדורסל של דייויד בלאט.
מדובר בהחתמה נהדרת של מכבי, שלא יכולה היתה לשים יד על פאוור פורוורד טוב יותר ממנו.
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 05 יולי 2012, 16:54, נערך פעם אחת בסך הכל.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Dperk » 05 יולי 2012, 16:53

שמואל1 כתב:
jol9 כתב:

בי עדיין יש תקווה קלושה שאולי מצ'באן בכל זאת ישאר במכבי.

איך? הוא רע מאוד ב5 וראינו את זה בחצי עונה ששיחק כאן, ואם אליהו יעזוב אז כנראה טיוס יחלוק את עמדה 4 עם קיינר מדלי. מכבי לא תשים שני זרים בעמדה הזו.
Dperk

הודעהעל ידי שחף » 05 יולי 2012, 17:09

בפעם ה-555,555: מאצ'באן לא ישחק במכבי תל אביב בעונה הבאה. לפי מחירו של מדלי(700K) אפשר לומר גם בפה מלא שאין לזה שום קשר לכסף. מאמן הקבוצה הידוע גם בשמו דייויד בלאט, לא מעוניין לראות את מאצ'באן. אני חושבב שזה היה צריך להיות ברור לאנששים כבר לפני ארבעה חודשים, כשבלאט התראיין ואמר שאם בלו יעזוב מכבי תחתים 4 זר. זה היה אמור לסגור כל ספק שהוא שמאצ'באן כנראה לא יהיה במכבי בעונה הבאה, אחרת בלאט כנראה היה נוקב בשמו. אני מניח שמכבי חיכו עם השיחרור שלו עד שסגרו עם 4 זר באמת(כדי לא להישאר קירחים משני הכיוונים) אבל עכשיו אני מניח שמאצ'באן ימצא לעצמו קבוצה אחרת, בתקווה שמכבי תצליח להוציא ממנה ביי אאוט ראוי שיהפוך את ההחתמה שלו למשתלמת(כלכלית) עבור מכבי, בתקווה שהכסף הזה יופנה לעמדות אחרות.

לגבי הטיעון שמאצ'באן טוב ממדלי, האם מאצ'באן הוא קלעי ברמה של מדלי? אתלט ברמה של מדלי? מוריד כדור לרצפה ברמה של מדלי? שומר טוב יותר? אני מניח שהתשובה שלילית בכל המקרים. זה כבר אמור להשאיר ספק די גדול לגבי העדיפות לכאורה שלו.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 05 יולי 2012, 17:22

שחף כתב:בפעם ה-555,555: מאצ'באן לא ישחק במכבי תל אביב בעונה הבאה. לפי מחירו של מדלי(700K) אפשר לומר גם בפה מלא שאין לזה שום קשר לכסף. מאמן הקבוצה הידוע גם בשמו דייויד בלאט, לא מעוניין לראות את מאצ'באן. אני חושבב שזה היה צריך להיות ברור לאנששים כבר לפני ארבעה חודשים, כשבלאט התראיין ואמר שאם בלו יעזוב מכבי תחתים 4 זר. זה היה אמור לסגור כל ספק שהוא שמאצ'באן כנראה לא יהיה במכבי בעונה הבאה, אחרת בלאט כנראה היה נוקב בשמו. אני מניח שמכבי חיכו עם השיחרור שלו עד שסגרו עם 4 זר באמת(כדי לא להישאר קירחים משני הכיוונים) אבל עכשיו אני מניח שמאצ'באן ימצא לעצמו קבוצה אחרת, בתקווה שמכבי תצליח להוציא ממנה ביי אאוט ראוי שיהפוך את ההחתמה שלו למשתלמת(כלכלית) עבור מכבי, בתקווה שהכסף הזה יופנה לעמדות אחרות.

לגבי הטיעון שמאצ'באן טוב ממדלי, האם מאצ'באן הוא קלעי ברמה של מדלי? אתלט ברמה של מדלי? מוריד כדור לרצפה ברמה של מדלי? שומר טוב יותר? אני מניח שהתשובה שלילית בכל המקרים. זה כבר אמור להשאיר ספק די גדול לגבי העדיפות לכאורה שלו.

לגבי הבייאאוט אפשר להגיד בפעם ה555,556 שמכבי לא תקבל עליו שום בייאאוט מכבי מתים להיפתר ממנו, ואף קבוצה עם GM שהוא לא אייזיה תומאס, לא תשלם כסף
על שחקן שהקבוצה שלו מוכנה לשחרר בחינם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 05 יולי 2012, 17:24

jol9 כתב:
שחף כתב:בפעם ה-555,555: מאצ'באן לא ישחק במכבי תל אביב בעונה הבאה. לפי מחירו של מדלי(700K) אפשר לומר גם בפה מלא שאין לזה שום קשר לכסף. מאמן הקבוצה הידוע גם בשמו דייויד בלאט, לא מעוניין לראות את מאצ'באן. אני חושבב שזה היה צריך להיות ברור לאנששים כבר לפני ארבעה חודשים, כשבלאט התראיין ואמר שאם בלו יעזוב מכבי תחתים 4 זר. זה היה אמור לסגור כל ספק שהוא שמאצ'באן כנראה לא יהיה במכבי בעונה הבאה, אחרת בלאט כנראה היה נוקב בשמו. אני מניח שמכבי חיכו עם השיחרור שלו עד שסגרו עם 4 זר באמת(כדי לא להישאר קירחים משני הכיוונים) אבל עכשיו אני מניח שמאצ'באן ימצא לעצמו קבוצה אחרת, בתקווה שמכבי תצליח להוציא ממנה ביי אאוט ראוי שיהפוך את ההחתמה שלו למשתלמת(כלכלית) עבור מכבי, בתקווה שהכסף הזה יופנה לעמדות אחרות.

לגבי הבייאאוט אפשר להגיד בפעם ה555,556 שמכבי לא תקבל עליו שום בייאאוט מכבי מתים להיפתר ממנו, ואף קבוצה עם GM שהוא לא אייזיה תומאס, לא תשלם כסף

תכיר את הפראיירים מטורקיה שמוכנים לשלם מיליון דולר לעונה על קאימקוגלו. הם לא מתים, רק מתחלפים.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 05 יולי 2012, 17:42

שחף כתב:
jol9 כתב:

תכיר את הפראיירים מטורקיה שמוכנים לשלם מיליון דולר לעונה על קאימקוגלו. הם לא מתים, רק מתחלפים.

הלוואי. זה הזמן להתחיל לנסות לשדך להם את מצ'באן, ואז לצאת בכתבות צבע מוזמנות בכל האתרים ולהכריח את בלאט להגיד שמצ'באן הולך להיות עמוד התווך של מכבי ב-5 העונות הקרובות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 05 יולי 2012, 17:47

jol9 כתב:
שחף כתב:
jol9 כתב:

הלוואי. זה הזמן להתחיל לנסות לשדך להם את מצ'באן, ואז לצאת בכתבות צבע מוזמנות בכל האתרים ולהכריח את בלאט להגיד שמצ'באן הולך להיות עמוד התווך של מכבי ב-5 העונות הקרובות.

אפשר לנסות גם עם קאחה, אחרי שמכרו סופית כנראה את טלטוביץ' לברוקלין, וקיבלו על זה ים כסף. כרגע חסר להם 4 פותח, וכסף יש שם.
asafb96

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־24 אורחים