13 יולי 2012, 11:21
felix_r כתב:כל עניין המיסים של הלפרין מתחיל לעלות לי על העצבים.
מה זה הדבר הזה? הוא פאקינג אזרח ישראלי, אז למה שהוא לא ישלם מיסים כמו כל אחד מאיתנו??
לא מספיק שהרבה ספורטאים לא עושים צבא (או כמעט לא עושים), אז עכשיו הם גם לא רוצים לשלם מיסים.
וואלה יופי!
13 יולי 2012, 11:24
nzitser כתב:felix_r כתב:כל עניין המיסים של הלפרין מתחיל לעלות לי על העצבים.
מה זה הדבר הזה? הוא פאקינג אזרח ישראלי, אז למה שהוא לא ישלם מיסים כמו כל אחד מאיתנו??
לא מספיק שהרבה ספורטאים לא עושים צבא (או כמעט לא עושים), אז עכשיו הם גם לא רוצים לשלם מיסים.
וואלה יופי!
הוא שילם מיסים ביוון ורוסיה , חבל לו על הכסף אם הוא יצטרף לשלם מס הכנסה גם בארץ..
אני במקומו גם לא הייתי מגיע אם זה אומר שאני צריך להפרד מחצי ממה שהרווחתי ב4 שנים האחרונות.
13 יולי 2012, 11:24
yarinsaky כתב:הלפרין מתרחק ממכבי כי הוא דורש סכומים גדולים מדי לאורך כמה שנים :
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 24151.html
13 יולי 2012, 11:27
מקובי כתב:nzitser כתב:felix_r כתב:כל עניין המיסים של הלפרין מתחיל לעלות לי על העצבים.
וואלה יופי!
הוא שילם מיסים ביוון ורוסיה , חבל לו על הכסף אם הוא יצטרף לשלם מס הכנסה גם בארץ..
אני במקומו גם לא הייתי מגיע אם זה אומר שאני צריך להפרד מחצי ממה שהרווחתי ב4 שנים האחרונות.
מהמעט שאני יודע לא משלמים מיסים כפולים.
ז"א אם הוא שילם 15% ביוון אז שהוא חוזר לארץ הוא צריך לשלם את ההפרש.
13 יולי 2012, 11:32
13 יולי 2012, 11:35
קודי כתב:כבר מהראיון אתמול עם יותם בגלי צה"ל היה ברור שאין יותר ענייני מס ובסך הכל מדובר על פערים כספיים במשא ומתן עם מכבי. למכבי נוח להראות כלפי חוץ שהם עושים הכל כדי להחתים את יותם אבל האנשים הרעים ממס הכנסה מטרפדים את חזרתו, בעוד שבפועל מדובר בכלל בעוד משא ומתן שדני פדרמן לא מסוגל לסגור. עצוב.
13 יולי 2012, 11:36
קודי כתב:כבר מהראיון אתמול עם יותם בגלי צה"ל היה ברור שאין יותר ענייני מס ובסך הכל מדובר על פערים כספיים במשא ומתן עם מכבי. למכבי נוח להראות כלפי חוץ שהם עושים הכל כדי להחתים את יותם אבל האנשים הרעים ממס הכנסה מטרפדים את חזרתו, בעוד שבפועל מדובר בכלל בעוד משא ומתן שדני פדרמן לא מסוגל לסגור. עצוב.
13 יולי 2012, 11:38
13 יולי 2012, 11:39
חנו'ש כתב:אולי כדאי למכבי פשוט לוותר על כל העסק הזה שנקרא ישראלים??
אני יודעת שהם לא יעשו את זה.
אבל אני הייתי פשוט מוותרת על זה לשנה הקרובה.
מפסיקה לחפש ישראלים בכוח כאילו חיינו תלויים בזה, מחתימה זרים טובים וזולים יותר על כל עמדה בה עוד אין לנו שחקן, גם אם זה אומר 9 זרים.
וכנראה מוותרת על איזשהו הישג בליגה המקומית.
ככה זה כשדוחפים אותנו לפינה....
13 יולי 2012, 11:40
13 יולי 2012, 11:43
13 יולי 2012, 11:43
yarinsaky כתב:זה בתנאי שליאור נשאר.
אם הוא גם בורח מכבי באמת בבעייה.
13 יולי 2012, 11:45
LIAV10 כתב:סעמק, אז שבשנה הראשונה ישלמו לו 500K ובשתיים הבאות 400K, כאילו ילדים מנהלים את מכבי..
כבר שנים מנהלים איתו מו"מ כל קיץ ולא חושבים ללכת לקראתו ולעזור לו עונה ראשונה..
13 יולי 2012, 11:45
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:אולי כדאי למכבי פשוט לוותר על כל העסק הזה שנקרא ישראלים??
אני יודעת שהם לא יעשו את זה.
אבל אני הייתי פשוט מוותרת על זה לשנה הקרובה.
מפסיקה לחפש ישראלים בכוח כאילו חיינו תלויים בזה, מחתימה זרים טובים וזולים יותר על כל עמדה בה עוד אין לנו שחקן, גם אם זה אומר 9 זרים.
וכנראה מוותרת על איזשהו הישג בליגה המקומית.
ככה זה כשדוחפים אותנו לפינה....
7 זרים+לאנדסברג פניני וליאור+הררי וזלמנסון ואנחנו עדיין לוקחים את הליגה בהליכה
13 יולי 2012, 11:46
gandya כתב:yarinsaky כתב:זה בתנאי שליאור נשאר.
ומיום ליום האפשרות הזו נראית יותר ויותר ראלית(שחרור מאלציץ הפלופ, מפנה שם מקום), אי החתמת טיוס תגרום למכבי לאכול חצץ.
13 יולי 2012, 11:47
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:סעמק, אז שבשנה הראשונה ישלמו לו 500K ובשתיים הבאות 400K, כאילו ילדים מנהלים את מכבי..
כבר שנים מנהלים איתו מו"מ כל קיץ ולא חושבים ללכת לקראתו ולעזור לו עונה ראשונה..
נו באמת ליאב..אתה הצעת לו את ההצעה הזאת? אתה יודע שהוא יקבל אותה? אז מה זה ''אז שבשנה הראשונה ישלמו X ובשנתיים הבאות Y, כאילו ילדים מנהלים את מכבי''?
אני מבינה שאנשים פה מתוסכלים ומעוצבנים אבל בואו לא נחשוב שלנהל קבוצת כדורסל זה עסק כזה פשוט
אני אישית לא מתוסכלת ולא עצבנית כי ממש לא אכפת לי מהישראלים
13 יולי 2012, 11:48
אלמוג כתב:gandya כתב:yarinsaky כתב:זה בתנאי שליאור נשאר.
ומיום ליום האפשרות הזו נראית יותר ויותר ראלית(שחרור מאלציץ הפלופ, מפנה שם מקום), אי החתמת טיוס תגרום למכבי לאכול חצץ.
באמת אתה חושב שזה ריאלי שהוא יחתום שם?!
אין סיכוי בחיים שאליהו יהיה בנבא, בחיים.
הוא נשאר, אל דאגה.
13 יולי 2012, 11:50
gandya כתב:אלמוג כתב:gandya כתב:yarinsaky כתב:זה בתנאי שליאור נשאר.
באמת אתה חושב שזה ריאלי שהוא יחתום שם?!
אין סיכוי בחיים שאליהו יהיה בנבא, בחיים.
הוא נשאר, אל דאגה.
אני אומר יש סברות בדיוק של 50%, יש להם שני מועמדים לתפקיד מחמם הספסל למשימות מיוחדות.
13 יולי 2012, 11:51
13 יולי 2012, 11:58
Lirca כתב:אגב בעיות מס, מעניין שלגבי ישראלים אחרים ששיחקו בחו"ל וחזרו לכאן לא התחילו לנבור בענייני המס שלהם. אני לא זוכר שאחרי שאליהו חזר לכאן מויטוריה זה היווה מכשול. אפיק ניסים משחק כבר כמה שנים בחו"ל ובכל עונה שבה היה מועמד לחזור לארץ אף אחד לא התעסק בענייני המס שלו.
לדעתי אחת מהאפשרויות הבאות היא הנכונה: או שהלפרין לא באמת רוצה לחזור או שהנהלת הקבוצה לא מתלהבת להחזיר אותו ומתרצים זאת בבעיית המס שלו.