30 יולי 2012, 08:47
felix_r כתב:Yoni306 כתב:felix_r כתב:Yoni306 כתב:אני יגיד את האמת.
אתמול ראיתי אותו משחק,-הוא יותר 4 מאשר 5,הוא מרבה ללכת לקו העונשים והוא קולע משם עם אחוזם מצוינים.הוא ריבאונדר גדול.
אני בונה-על פריצה של שון ג'ימס השנה!
אחוזים מצוינים???![]()
פופס דווקא ידוע בכל הקריירה כאחד שממש לא מתחבר עם קו העונשין.
אתמול אחי...
תשמע, פופס מהעונשין דומה מאוד לסופו. הוא יכול לתת משחק של 8/10 וגם יכול לתת משחק של 3/10
30 יולי 2012, 08:49
yellowaura כתב:אני חושב שיש כאן בפורום תחושה של השלמה עם המצב ורציונליזציה..
אם להיות אמיתיים:
קו אחורי רע מאוד. ה- PG היחידי האמיתי הוא רוט וזה אומר כמעט הכל. הצד השני הרע זה סגל מאוד דל בקו האחורי מבחינת מחליפים איכותיים.
לפי דעתי מי שיבלוט השנה זה היקמן. לצערי זה גם כל הסיפור.
ההחתמה הגרועה השנה היא לוגן. מיותר לחלוטין ומקבע את הבינוניות. החתמה חסרת מעוף.
אני מאוד לא מרוצה מתקציב הרכש שבהחלט ירד משמעותית השנה. אין שום החתמה אפילו סבירה בקו האחורי
30 יולי 2012, 08:52
er79 כתב:yellowaura כתב:אני חושב שיש כאן בפורום תחושה של השלמה עם המצב ורציונליזציה..
אם להיות אמיתיים:
קו אחורי רע מאוד. ה- PG היחידי האמיתי הוא רוט וזה אומר כמעט הכל. הצד השני הרע זה סגל מאוד דל בקו האחורי מבחינת מחליפים איכותיים.
אני מאוד לא מרוצה מתקציב הרכש שבהחלט ירד משמעותית השנה. אין שום החתמה אפילו סבירה בקו האחורי
אני לא מבין דבר אחד: אם כבר בלאט השלים עם זה שלא יהיה לו רכז טבעי אלא שני קומבו גארדים, לא היה עדיף במקום לוגאן לנסות להביא את אידסון? צסק"א בחרה בווימס, בארסה מתה להיפטר ממנו, הוא היה יכול להתאים כמו כפפה למכבי: מנהל משחק טוב יותר מלוגאן, שחקן הגנה טוב יותר מלוגאן, עם השלשות אני אחיה (לא שלוגאן הוא קלעי אבסולוטי אבל הוא טוב יותר מאידסון). הייתי מסיט את אידסון לעמדה 1-2 יחד עם היקמן, ויוצר קו אחורי אתלטי, גבוה יותר, עם הגנת לחץ מצויינת יחד עם סמית', וגם שקול יותר בקבלת ההחלטות. ברור שהייתי מעדיף לראות עכשיו רכז כמו ארויו למשל, אבל היה חכם יותר לנסות לרחרח מה קורה בגזרת אידסון, לפני שמנחיתים לכאן את לוגאן.
30 יולי 2012, 08:55
חנו'ש כתב:er79 כתב:yellowaura כתב:אני חושב שיש כאן בפורום תחושה של השלמה עם המצב ורציונליזציה..
אם להיות אמיתיים:
אני לא מבין דבר אחד: אם כבר בלאט השלים עם זה שלא יהיה לו רכז טבעי אלא שני קומבו גארדים, לא היה עדיף במקום לוגאן לנסות להביא את אידסון? צסק"א בחרה בווימס, בארסה מתה להיפטר ממנו, הוא היה יכול להתאים כמו כפפה למכבי: מנהל משחק טוב יותר מלוגאן, שחקן הגנה טוב יותר מלוגאן, עם השלשות אני אחיה (לא שלוגאן הוא קלעי אבסולוטי אבל הוא טוב יותר מאידסון). הייתי מסיט את אידסון לעמדה 1-2 יחד עם היקמן, ויוצר קו אחורי אתלטי, גבוה יותר, עם הגנת לחץ מצויינת יחד עם סמית', וגם שקול יותר בקבלת ההחלטות. ברור שהייתי מעדיף לראות עכשיו רכז כמו ארויו למשל, אבל היה חכם יותר לנסות לרחרח מה קורה בגזרת אידסון, לפני שמנחיתים לכאן את לוגאן.
איידסון עולה הרבה יותר מחצי מיליון.....
30 יולי 2012, 08:57
30 יולי 2012, 08:57
30 יולי 2012, 09:02
rc4991 כתב:אגב,למי שלא יודע בונסו שיחק שני משחקים ביורוליג במדי באדלונה לפני שחתם ב-NBA כשהוא מעמיד בהם סטט' מטורפת של:
18.5 נק' בשלושים ושלושה אחוזים משתים ותשעים ושלוש מהעונשין,11.5 ריב',שני אסיסטים,שתי חטיפות,2.5 חסימות ומדד כולל של 26 נקודות
30 יולי 2012, 09:34
30 יולי 2012, 09:41
30 יולי 2012, 10:23
rc4991 כתב:אגב,למי שלא יודע בונסו שיחק שני משחקים ביורוליג במדי באדלונה לפני שחתם ב-NBA כשהוא מעמיד בהם סטט' מטורפת של:
18.5 נק' בשלושים ושלושה אחוזים משתים ותשעים ושלוש מהעונשין,11.5 ריב',שני אסיסטים,שתי חטיפות,2.5 חסימות ומדד כולל של 26 נקודות
30 יולי 2012, 10:50
30 יולי 2012, 10:54
חנו'ש כתב:פופסי שיחק בעבר בבנטון, זה היה תחת בלאט, או אצל מאמן אחר כבר??
30 יולי 2012, 11:35
30 יולי 2012, 11:45
חביב אורנג'ד כתב:סה"כ שחקן טוב והחתמה לא רעה, הבעיה היחידה שלא מדובר כאן בסנטר.
מצד שני, שחקן איכותי יותר מדורסי האפור ופרוביץ' הנגר.
בלאט כנראה העדיף שחקן טוב שהוא לא בדיוק סנטר, מאשר ללכת על שחקן בינוני שהוא כן כזה.
נראה איך זה יעבוד, אם הוא בכלל יגיע...
30 יולי 2012, 11:51
yarinsaky כתב:חביב אורנג'ד כתב:סה"כ שחקן טוב והחתמה לא רעה, הבעיה היחידה שלא מדובר כאן בסנטר.
מצד שני, שחקן איכותי יותר מדורסי האפור ופרוביץ' הנגר.
בלאט כנראה העדיף שחקן טוב שהוא לא בדיוק סנטר, מאשר ללכת על שחקן בינוני שהוא כן כזה.
נראה איך זה יעבוד, אם הוא בכלל יגיע...
מסכים .
בסך הכול הוא הרע במיעוטו לעומת המצאי ושחקן די אטרקטיבי. אבל כמו שאתה אומר, הוא 4-5 כזה ולא סנטר קלאסי, לכן יצטרכו לעשות התאמות
וסגנון המשחק יהיה שונה ממה שהיה כאן עם סופו.
זה לא בהכרח רע, אבל יהיו לזה את החסרונות הברורים מול קבוצות יותר גבוהות וחזקות בפנים, נראה.
30 יולי 2012, 12:08
30 יולי 2012, 12:32
tomerp כתב:הרכב הגנתי רצחני:
היקמן
פניני
סמית'
פופס
ג'יימס
30 יולי 2012, 12:40
30 יולי 2012, 12:47
LIAV10 כתב:tomerp כתב:הרכב הגנתי רצחני:
היקמן
פניני
סמית'
פופס
ג'יימס
והתקפי מזוויע..
30 יולי 2012, 12:56
tomerp כתב:LIAV10 כתב:tomerp כתב:הרכב הגנתי רצחני:
היקמן
פניני
סמית'
פופס
ג'יימס
והתקפי מזוויע..
למה? מבין כל החמישה ג'יימס הוא היחידי שמוגבל התקפית.....
היקמן-בטוח שהוא ייתן כל מה שיש לו בהתקפה, שזה לא קצת....קצת שלשות וחדירות ומי יודע אולי יהיה גניבת השנה....
פניני-כשהוא בתקופה טובה הוא פורח בהתקפה, קולע שלשות, מוסר טוב מאוד....
סמית'-לסמית' יש הרבה מאוד כלים התקפיים, שלשות, פוסט טוב....
פופס-אתלט ענק, מהיר מאוד ,וסוחט עבירות כמו ענק מתחת לסל...