פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: מלפפונים AGAIN?

19 ספטמבר 2012, 16:54

LIAV10 כתב:
misha כתב:מרפי אומנם מעבר לשיא אבל זה לא שיש הרבה אופציות טובות כרגע. אולי איזשהו שם שאנחנו לא יודעים, אולי שחקן שלא מסתדר באיזו קבוצה ורוצה להשתחרר. נקווה שיסגרו את הפינה מהר וזה לא ייגרר לתוך העונה כמו לפני שנה.

אולי מילאנו משחררים את בורוסיס :cool

שחקן נהדר,יכול להיות הסנטר הטוב באירופה
אבל אני לא רוצה אצלי שחקן על סמים ועוד כזה שליכלך על ההנהלה של אולימפיאקוס עוד כשהיה שחקן שלה

19 ספטמבר 2012, 17:14

מרפי זה רעיון רע. גירסאת לייט של טום צ'יימברס בלי האתלטיות שהייתה לצ'יימברס. הוא לא 5 בכלל. שמעתי גם את השם של הברזילאי עולה שוב. הוא לא פצוע? הפדרמנים והרקאנטים לא לומדים כלום???

19 ספטמבר 2012, 17:24

שחף כתב:מרפי זה רעיון רע. גירסאת לייט של טום צ'יימברס בלי האתלטיות שהייתה לצ'יימברס. הוא לא 5 בכלל. שמעתי גם את השם של הברזילאי עולה שוב. הוא לא פצוע? הפדרמנים והרקאנטים לא לומדים כלום???

מרפי באירופה הוא 5 לכל דבר. הוא 2.11, ויש לו גוף לשמור על סנטרים באירופה. לפני הפציעה היה מדובר בשחקן NBA מצויין. השאלה מה מצבו מבחינה רפואית, כי אם הוא כשיר אז מדובר באחד הסנטרים הטובים באירופה.

19 ספטמבר 2012, 17:25

עזבו מועמדים איכותיים - מכבי האריכה את החוזה של הנקניקיה הסודנית בעוד 10 ימים והוא יטוס עם הקבוצה לחו״ל. זה רק אני או שהייצור הזמני הזה בדרך להפוך לסיוט קבוע שלנו?

19 ספטמבר 2012, 17:31

מה שהכי עצוב הוא שעבדו 4 חודשים על הסגל וכרגע יש עדיין אי ודאות בנוגע לשני שחקני חמישיה.

19 ספטמבר 2012, 17:46

שמואל1 כתב:
שחף כתב:מרפי זה רעיון רע. גירסאת לייט של טום צ'יימברס בלי האתלטיות שהייתה לצ'יימברס. הוא לא 5 בכלל. שמעתי גם את השם של הברזילאי עולה שוב. הוא לא פצוע? הפדרמנים והרקאנטים לא לומדים כלום???

מרפי באירופה הוא 5 לכל דבר. הוא 2.11, ויש לו גוף לשמור על סנטרים באירופה. לפני הפציעה היה מדובר בשחקן NBA מצויין. השאלה מה מצבו מבחינה רפואית, כי אם הוא כשיר אז מדובר באחד הסנטרים הטובים באירופה.

בליגת הגמדים של קופל ששחקנים של פחות מ-2 מטר משחקים 4 אז מרפי הוא באבוה סנטר. ביורוליג הוא כן יפגוש כל מיני חבר'ה הרבה יותר מאסיביים ממנו. סגנון המשחק שלו בהתקפה הוא של פאוור פורוורד, בדיוק כמו שפוטסיס עם ה-2.09 מ' שלו הוא פאוור ופוצ'קה בימיו היפים שיחק 4.

19 ספטמבר 2012, 17:46

מוזר מאוד שהאריכו את החוזה של הפליט מהתחנה המרכזית. מכבי טוענת שהם לא רצו את פופס, כי הפציעה שלו הייתה פוגעת בהכנה של הקבוצה לעונה, אז איך יכול להיות שהם מחתימים שחקן זמני לעוד 10 ימים? זה לא יפגע בקבוצה?
כשהודיעו על השחרור של פופס הייתי כבר בטוח שיש מחליף שנמצא בדרך לתל אביב.. כנראה שלא כך הדבר.

19 ספטמבר 2012, 17:48

קודי כתב:מה שהכי עצוב הוא שעבדו 4 חודשים על הסגל וכרגע יש עדיין אי ודאות בנוגע לשני שחקני חמישיה.

מי השני?

19 ספטמבר 2012, 17:49

שחף כתב:
קודי כתב:מה שהכי עצוב הוא שעבדו 4 חודשים על הסגל וכרגע יש עדיין אי ודאות בנוגע לשני שחקני חמישיה.

מי השני?

אוחיון והסנטר. אגב, מטריד אותי שבסוף ימצאו איזה תחליף זול לפופס ויחסכו עוד קצת כסף, וזה עוד לפני שלקחנו בחשבון שיש להם בעונה הכנסה לא צפויה ממכירתו של אוחיון.

19 ספטמבר 2012, 17:56

יכל להיות נחמד אם הפדרמנים ישלפו פתאום את פנקסי המזומנים ויביאו את דארקו. עם קצת עבודה של בלאט על הרהיטים בראש הוא בטופ של הסנטרים באירופה. מהצד השני, יש יותר סיכוי שהסודני ימשיך איתנו עד סוף העונה מאשר שדבר כזה יקרה.

19 ספטמבר 2012, 18:03

שחף כתב:יכל להיות נחמד אם הפדרמנים ישלפו פתאום את פנקסי המזומנים ויביאו את דארקו. עם קצת עבודה של בלאט על הרהיטים בראש הוא בטופ של הסנטרים באירופה. מהצד השני, יש יותר סיכוי שהסודני ימשיך איתנו עד סוף העונה מאשר שדבר כזה יקרה.

יש יותר סיכוי שהסודני יחתום לשלוש שנים (כבר קרו דברים יותר מופרכים בשנים האחרונות) מאשר שדארקו יגיע. אם נגיע לסיטואציה בה המחליפים של סופו והנדריקס, שניים מהגבוהים היותר טובים שיש, הם שרמדיני והפליט הסודני זה פשוט יהיה בדיחה ויריקה בפרצוף של האוהדים.

19 ספטמבר 2012, 18:10

הבעיה עם דארקו, לפחות עפ"י אוהדי מינסוטה, היא שלא ברור אם הראש שלו בכלל בכדורסל, הם לא טענו שהוא שחקן רע אלא פשוט משחק בלי יותר מדי חשק.

ספורטאנדו מספקלצים על די-ג'יי ווייט ונוביצה ווליצ'קוביץ'. הסרבי נראה לי עוד פחות סנטר מפופס כך שאני לא מבין מה הוא קשור בכלל. ווייט הוא 4 ב-NBA (אולי 5 באירופה) שרוב הזריקות שלו מגיעות איפשהו בין חצי-מרחק לבין קשת השלוש (הוא לא זורק מבחוץ ב-NBA, אולי באירופה יזרוק כי הקשת קרובה יותר) שזה אולי לא רע כשאתה דירק נוביצקי אבל עדיין מדובר בזריקות הכי לא יעילות בכדורסל. הוא גם ריבאונדר בינוני פלוס ביחס ל-NBA. לא יודע אם זה בדיוק מה שאנחנו צריכים.

19 ספטמבר 2012, 18:18

EulGam05 כתב:הבעיה עם דארקו, לפחות עפ"י אוהדי מינסוטה, היא שלא ברור אם הראש שלו בכלל בכדורסל, הם לא טענו שהוא שחקן רע אלא פשוט משחק בלי יותר מדי חשק.

ספורטאנדו מספקלצים על די-ג'יי ווייט ונוביצה ווליצ'קוביץ'. הסרבי נראה לי עוד פחות סנטר מפופס כך שאני לא מבין מה הוא קשור בכלל. ווייט הוא 4 ב-NBA (אולי 5 באירופה) שרוב הזריקות שלו מגיעות איפשהו בין חצי-מרחק לבין קשת השלוש (הוא לא זורק מבחוץ ב-NBA, אולי באירופה יזרוק כי הקשת קרובה יותר) שזה אולי לא רע כשאתה דירק נוביצקי אבל עדיין מדובר בזריקות הכי לא יעילות בכדורסל. הוא גם ריבאונדר בינוני פלוס ביחס ל-NBA. לא יודע אם זה בדיוק מה שאנחנו צריכים.

אז תגיד שלום לסנטר החדש שלנו ניק קיינר-מדלי :sorry

19 ספטמבר 2012, 18:52

אתם מדברים ברצינות על דארקו מיליצ'יץ'? איפה אתם חיים? אם הוא יגיע לאירופה, זה יהיה לאחת מאריות היבשת תמורת חוזה מיליונים. ממש לא למכבי.

וליצ'קוביץ' לא הגיוני כי הוא 3-4 ולא יותר מזה.

19 ספטמבר 2012, 18:57

מכבי ת"א במשא ומתן מתקדם עם די ג'יי וייט.
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 29566.html
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2569059

למישהו יש פרטים על הבחור?

19 ספטמבר 2012, 19:19

וויט שחקן לא רע בכלל, אבל גם הוא, כמו פופס, יותר 4 מ5.
מעניין שכל המועמדים שהוזכרו בזמן האחרון לעמדה זו (פופס, מרפי ועכשיו וויט), נוטים יותר ל4 מאשר ל5. כנראה קונספט מתוכנן של בלאט.

19 ספטמבר 2012, 19:20

חביב אורנג'ד כתב:וויט שחקן לא רע בכלל, אבל גם הוא, כמו פופס, יותר 4 מ5.
מעניין שכל המועמדים שהוזכר הזמן האחרון לעמדה זו (פופס, מרפי ועכשיו וויט), נוטים יותר ל4 מאשר ל5. כנראה קונספט מתוכנן של בלאט.

לא חושב שזה הקונספט, פשוט זה מה שיש בשוק. כמעט בלתי אפשרי להשיג סנטרים אמיתיים ואיכותיים, בטח בשלב זה של העונה. אפילו ב NBA יש מחסור.

19 ספטמבר 2012, 19:26

שמואל1 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:וויט שחקן לא רע בכלל, אבל גם הוא, כמו פופס, יותר 4 מ5.
מעניין שכל המועמדים שהוזכר הזמן האחרון לעמדה זו (פופס, מרפי ועכשיו וויט), נוטים יותר ל4 מאשר ל5. כנראה קונספט מתוכנן של בלאט.

לא חושב שזה הקונספט, פשוט זה מה שיש בשוק. כמעט בלתי אפשרי להשיג סנטרים אמיתיים ואיכותיים, בטח בשלב זה של העונה. אפילו ב NBA יש מחסור.

לא יודע, אבל אני מניח שישנם שחקנים בשוק שהם יותר 5 מוויט.
בכל אופן, וויט הוא סוג של שם גדול. שחקן עם קריירת NBA יחסית מרשימה שהרוויח העונה יותר משני מליון דולר (ברוטו) בNBA.
ללא ספק, עשויה להיות החתמה גדולה אם כי לא בדיוק לעמדה הנכונה.

19 ספטמבר 2012, 19:26

שאפו לפיק שפירסם על כך ראשון

19 ספטמבר 2012, 19:30

שם גדול????? באיזה סרט אתם חיים????
שחקן שקיבל דקות משחק בגארבג' טיים בקבוצה הכי מחורבנת ב-NBA(היסטורית אגב) בעונה האחרונה והסתובב בדי ליג בשאר הקריירה שלו.
נראה כמו עוד חרא שהפדרמנים הולכים להנחית עלינו.
נערך לאחרונה על ידי שחף בתאריך 19 ספטמבר 2012, 19:33, נערך פעם אחת בסך הכל.
נושא נעול