גל גל כתב:אני אומר לכם מעכשיו שתיהיה לנו קבוצה ששומרת נהדר כולל שמירת לחץ קבוצה אתלטית בטירוף קבוצה מלהיבה שנותנת הרבה שואו והרבה הרבה קלעי שלשות
הגזמה מטורפת!
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גל גל כתב:אני אומר לכם מעכשיו שתיהיה לנו קבוצה ששומרת נהדר כולל שמירת לחץ קבוצה אתלטית בטירוף קבוצה מלהיבה שנותנת הרבה שואו והרבה הרבה קלעי שלשות
tomerp כתב:גל גל כתב:אני אומר לכם מעכשיו שתיהיה לנו קבוצה ששומרת נהדר כולל שמירת לחץ קבוצה אתלטית בטירוף קבוצה מלהיבה שנותנת הרבה שואו והרבה הרבה קלעי שלשות
הגזמה מטורפת!
rc4991 כתב:מי קלע את השלשה עכשיו?
rc4991 כתב:גל גל כתב:אני אומר לכם מעכשיו שתיהיה לנו קבוצה ששומרת נהדר כולל שמירת לחץ קבוצה אתלטית בטירוף קבוצה מלהיבה שנותנת הרבה שואו והרבה הרבה קלעי שלשות
מכבי אולי תהיה קבוצת הגנה טובה אבל כנראה שלא בהגנת לחץ
זה אולי נראה מאוד יפה ואנרגטי שהם רצים ככה אבל בינתיים נוצרו הרבה חורים בהגנה שחיפה לא ידעה לנצל
itay92 כתב:איך אתם מבדילים בין לאנדסברג ,סמית,היקמן ולוגאן?
tomerp כתב:itay92 כתב:איך אתם מבדילים בין לאנדסברג ,סמית,היקמן ולוגאן?
קשה אבל מבדילים...
itay92 כתב:איך אתם מבדילים בין לאנדסברג ,סמית,היקמן ולוגאן?
EulGam05 כתב:itay92 כתב:איך אתם מבדילים בין לאנדסברג ,סמית,היקמן ולוגאן?
המכנסיים של לוגאן נראות גדולות ממנו, להיקמן יש גרביים לבנות ואין מגיני ברכיים, לסמית' גרביים לבנות עם מגני ברכיים שחורים בולטים ולאנדסברג דומה להיקמן אבל עם שיער. אצל ג'יימס בולטות הגרביים הלבנות ואילו למאז'וק יש מגיני ברכיים שחורים בולטים.

EulGam05 כתב:itay92 כתב:איך אתם מבדילים בין לאנדסברג ,סמית,היקמן ולוגאן?
המכנסיים של לוגאן נראות גדולות ממנו, להיקמן יש גרביים לבנות ואין מגיני ברכיים, לסמית' גרביים לבנות עם מגני ברכיים שחורים בולטים ולאנדסברג דומה להיקמן אבל עם שיער. אצל ג'יימס בולטות הגרביים הלבנות ואילו למאז'וק יש מגיני ברכיים שחורים בולטים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Jack55 ו־32 אורחים