מלקולם תומאס חתם במכבי לעונה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלקולם תומאס סיכם את תנאיו לעונה במכבי

הודעהעל ידי jol9 » 29 ספטמבר 2012, 11:36

התנין כתב:
jol9 כתב:הרי סופו משחק באירופה כבר אי אילו שנים. הוא מעולם לא הצליח לחבר 2 עונות טובות. למה? כנראה שיש לו איזשהו מנגנון הרס עצמי כזה שלא מאפשר את זה.

זה ידוע שבעבר סופו היה בליין ולא מקצוען בעליל, אבל מאז שהגיע למכבי הוא התנהג למופת, וברור לכולם שהירידה ביכולתו נבעה מהפציעה ברגלו(או בברכו, לא זוכר)

מסכים עם זה וגם אני לא מצליח להבין את הרצ׳יונל של לא לתת לו לעבור את הניתוח.
כלומר הדברים פה הם קצת לא הגיוניים ולכן אני מניח שאולי היה שם עוד משהו שאנחנו לא יודעים
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 ספטמבר 2012, 11:41

כמו שנאמר, זכותו של בלאט לבחור לא להתעסק עם סופו, אבל גם הגיע הזמן שנודה באמת, לדיוויד יש נטייה ללכת עם השחקנים האפורים, שברור בדיוק מה הוא יקבל מהם כל ערב( גם אם זה לא הרבה), מאשר עם הכישרוניים שיכולים(בפוטנציה) להוביל אותו הרבה יותר רחוק. תכונה של מאמן גדול? לא בטוח...
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חציברטאס » 29 ספטמבר 2012, 12:37

אם אתם כל כך רוצים סנטר מסיבי תישארו עם עטר מאז׳וק, הסודני המנגר.
חציברטאס

הודעהעל ידי LIAV10 » 29 ספטמבר 2012, 12:38

אנטוניו כתב:
felix_r כתב:לא יודע עד כמה טוב או לא טוב הוא תומאס, אבל בדראפט-אקספרס כתוב שהוא משחק בעמדות 3-4 :eek

אני במקום מכבי היתי הולך על סולומון אלאבי (ניגרי 216) שממש מזכיר את נדונג במשחקו.

פליקס , מלקולם תומס הוא לא סנטר אבל גם לא sf . בדרפטאקספרס מתייחסים לתקופת הקולג להתאמה לnba ולשליטה שלו בכדור.
הוא 4 לכל דבר אולי 4.5 . בקוריאה הוא שיחק כסנטר לכל דבר .
בכל מקרה עדיף שחקן טוב( היה השחקן הטוב ביותר גם בd league וגם בליגת הקיץ.) מאשר סנטר טבעי שיהיה נגר.
סולומון אלבי לא בשל לשחק ביורוליג.

איך אתה יודע שהוא היה הכי טוב בליגת הפיתוח?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי felix_r » 29 ספטמבר 2012, 12:53

itay92 כתב:
felix_r כתב:
מקאדו 3 כתב:
itay92 כתב:מי עכשיו לא היה חותם על זה שהנדריקס יהיה פה בחוזה של 850K?
עוד חשבו שיביאו מישהו נורמאלי...

אני , לא אהבתי את העובדה שמשחקים עם 'סנטר ' גמד , הטעות היא הוויתור על אחד הסנטרים הטובים שהיו פה איי פעם וזה סופו זה לא שעמדו פקוביץ קרסטיץ ולורבק בתור ... איך לעזאזל בלאט וויתר על סופו ? הריי הוא אמור לדעת בדיוק עם מי יש לו עסק ולהבין ש 'סנטר תותח ' הוא לא יקבל מההנהלה הזו לא ?

גם אני ממש שמח שאין את הנדריקס ב 850K.
שחקן שפשוט לא מצטיין בכלום.
מסכים איתך גם לגבי סופו

גם אני הייתי מעדיף את סופו,אבל לא הגיעו איתו למו"מ בכלל על הישארות.
עם הנדריקס היו קרובים.
איך לא? אתם מעדיפים שחקן בן 24 בלי ניסיון שהוא גם לא סנטר,ולא יודעים מה תקבלו ממנו?

אני אסביר לך למה אנחנו מעדיפים חתול בשק ולא את הנדריקס. כי לגבי הבחור החדש עדיין יש לנו תקווה שאולי הוא יפרוץ במכבי ויהפוך לכוכב, ואילו לגבי הנדריקס אין שום אשליות, הוא לא מספיק מוכשר ולא מספיק גבוה, ככה שאין שום סיכוי שהוא פתאום יפרוץ ויהפוך ליהלום. כמה הזדמנויות הנדריקס צריך? סופו היה פצועה 2/3 עונה והנדריקס לא פרץ (נתן כמה משחקים טובים בשלב הטופ-16 ונעלם עד סוף העונה). לעומתו תראה את אוחיון, שקיבל הזדמנות פז לאחר עזיבתו של פארמר ולא ביזבז אותה!
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי itay92 » 29 ספטמבר 2012, 12:57

גישה אופטימית משהו,ועוד בעונת המלפפונים הזאת שאנחנו מופתעים לרעה כל פעם מחדש.
אולי בכל זאת היה עדיף להישאר עם בינוני+,מאשר לקבל חתול בשק ולגלות שקיבלת אוגר...
itay92

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 ספטמבר 2012, 13:39

MTA2311 כתב:כמו שנאמר, זכותו של בלאט לבחור לא להתעסק עם סופו, אבל גם הגיע הזמן שנודה באמת, לדיוויד יש נטייה ללכת עם השחקנים האפורים, שברור בדיוק מה הוא יקבל מהם כל ערב( גם אם זה לא הרבה), מאשר עם הכישרוניים שיכולים(בפוטנציה) להוביל אותו הרבה יותר רחוק. תכונה של מאמן גדול? לא בטוח...

לא שאני לא מסכימה איתך, אבל גם ראובן עובד אחד השחקנים הכשרוניים ביותר של הכדורגל הישראלי(בפוטנציה)..תראה מה יצא ממנו עם בעיות הראש שלו
מי מאיתנו יכול לשפוט את בלאט על חוסר רצון להתעסק עם סופו כשהוא זה שהיה צריך להתעסק איתו שנתיים ולא אף אחד מאיתנו? לא בא לצוות המקצועי להיות גננות וללכת על קליפות ביצים סביבו
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 29 ספטמבר 2012, 13:45

MTA2311 כתב:כמו שנאמר, זכותו של בלאט לבחור לא להתעסק עם סופו, אבל גם הגיע הזמן שנודה באמת, לדיוויד יש נטייה ללכת עם השחקנים האפורים, שברור בדיוק מה הוא יקבל מהם כל ערב( גם אם זה לא הרבה), מאשר עם הכישרוניים שיכולים(בפוטנציה) להוביל אותו הרבה יותר רחוק. תכונה של מאמן גדול? לא בטוח...

כן, מאמן גדול.
כך לדוגמא את אוברדוביץ׳ שאת הכישרונות הוא החתים כמו זבל, רק כישרונות גדולים יותר ויקרים יותר והרס אותם כשהפך אותם לשחקנים לסיטואציות מסויימות, לא זכור לי שהוא אי פעם ניסה לגוע בסופו..
ואז כשהורידו לו את התקציף ממפלצתי לפחות מפלצתי הוא עזב את הבית וברח למועדון לוזרי כמו פנר׳..

קשה לי להאמין שעם עוד 2-3 מליון דולר (תקציב סביר באירופה אם מוסיפים את התקציב הנוכחי של מכבי) בלאט היה הולך על כשרונות..
קצת קשה למצוא כשרון שמכציבים לל לכל שחקן בממוצע חצי מליון דולר..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 29 ספטמבר 2012, 13:48

LIAV10 כתב:

כן, מאמן גדול.
כך לדוגמא את אוברדוביץ׳ שאת הכישרונות הוא החתים כמו זבל, רק כישרונות גדולים יותר ויקרים יותר והרס אותם כשהפך אותם לשחקנים לסיטואציות מסויימות, לא זכור לי שהוא אי פעם ניסה לגוע בסופו..
ואז כשהורידו לו את התקציף ממפלצתי לפחות מפלצתי הוא עזב את הבית וברח למועדון לוזרי כמו פנר׳..

קשה לי להאמין שעם עוד 2-3 מליון דולר (תקציב סביר באירופה אם מוסיפים את התקציב הנוכחי של מכבי) בלאט היה הולך על כשרונות..

מאמן גדול צריך לדעת גם לדרוש ולעמוד על שלו , בלאט לפחות על פניו נראה כמי שבד'כ מקבל דיי בהכנעה את מה שההנהלה מכתיבה לו , אני בטוח שאוברדוביץ לא היה מסכים לכך .

נ.ב מארי'ץ ממשיך להיראות כמו גורטאה במקרה הטוב , מזל שלא הגיע לפה.
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי LIAV10 » 29 ספטמבר 2012, 13:53

מקאדו 3 כתב:
LIAV10 כתב:

כן, מאמן גדול.

מאמן גדול צריך לדעת גם לדרוש ולעמוד על שלו , בלאט לפחות על פניו נראה כמי שבד'כ מקבל דיי בהכנעה את מה שההנהלה מכתיבה לו , אני בטוח שאוברדוביץ לא היה מסכים לכך .

נ.ב מארי'ץ ממשיך להיראות כמו גורטאה במקרה הטוב , מזל שלא הגיע לפה.

לא קשור, היה לו תמיד תקציב מפלצתי, לא היה מה לדרוש, במילא קיבל הכל, השנה דרש ולא קיבל אז ברח..
אבל בכל זאת אני מסכים במה שאתה אומר על בלאט, מצד שני זאת הנהלה מאוד קשה, אני לא יודע כמה למשל פיני היה מוציא מהם היום (בעידן הג׳וניורים)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 ספטמבר 2012, 14:38

שוב הקטע ההזוי שלך עם אובראדוביץ?
עזוב את זה שהוא לקח את אליפות אירופה עם פרטיזן( שלא הייתה קבוצה עשירה להזכירך) בגיל 32, ועם בדאלונה בגיל 34, גם בפאו הוא הגיע להישגים מדהימים מול קבוצות עשירות בהרבה( אולימפיאקוס, בארסה, ריאל, צסקא).
בלאט מאמן טוב מאוד, איו מתאים ממנו לאמן את מכבי, אבל הוא לא מאמן גדול, והוא בטח לא ברמה של ז'ליקו.
לא מאמין שאנחנו מנהלים ויכוח על יכולות האימון של אובראדוביץ'.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 29 ספטמבר 2012, 14:49

MTA2311 כתב:שוב הקטע ההזוי שלך עם אובראדוביץ?
עזוב את זה שהוא לקח את אליפות אירופה עם פרטיזן( שלא הייתה קבוצה עשירה להזכירך) בגיל 32, ועם בדאלונה בגיל 34, גם בפאו הוא הגיע להישגים מדהימים מול קבוצות עשירות בהרבה( אולימפיאקוס, בארסה, ריאל, צסקא).
בלאט מאמן טוב מאוד, איו מתאים ממנו לאמן את מכבי, אבל הוא לא מאמן גדול, והוא בטח לא ברמה של ז'ליקו.

אין פה שום ויכוח על יכולת האימון של אובראדוביץ', הגדול מכולם..
אבל אתם אוהבים להוריד את בלאט לריצפה על כל מהלך שאתם לא אוהבים, אז אני מזכיר שגם לגדולים ביותר לא אל אנושיים..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי התנין » 29 ספטמבר 2012, 14:50

עם כל הכבוד, אובראדוביץ' עבר מספיק בקריירה, בשביל לא להתפשר על קבוצה שלא יכולה להציע לו את התנאים הטובים ביותר להצלחה. הוא זכה באליפות אירופה בקבוצה עם תקציב קטן מאוד(פרטיזן), ובקבוצה כמו בדאלונה, שזכייה שלה בתואר אז דומה למצב בו סיינה תזכה היום ביורוליג. ומשם עבר לזכות בכל תואר אפשרי בריאל מדריד ובפאו. גם בפאו היו לו הישגים בכלל לא מובנים מאליהם. ב-2002 זכה עם פאו ביורוליג, לאחר שזו הגיעה לפיינל פור בבולוניה בעמדת אנדרדוג מולחטת, ועוד ניצחה בגמר את קינדר בולוניה הענקית, שהיתה הפייבוריטית המוחלטת לזכייה, והקבוצה הכי טובה באירופה ביי פאר.
בעונת הפיינל פור במוסקבה, פאו היתה בשיאה של תקופה פיננסית, וכלל לא היתה מועמדת להגיע ל-4 הגדולות של היורוליג, ובכל זאת עשתה דברים נפלאים ונעצרה רק בחצי הגמר נגד מכבי הענקית.
בשאר הזמן הוא היה עסוק לבנות קבוצות גדולות בתקציבים גדולים, דבר שהוא לחלוטין לא ברור מאליו, לאחר שראינו כבר קבוצות כמו אולימפיאקוס, ריאל, ברצלונה, וצסק''א(בשנים שלפני מסינה)זורקות לפח תקציבי ענק.
התנין

הודעהעל ידי התנין » 29 ספטמבר 2012, 14:53

MTA2311 כתב:שוב הקטע ההזוי שלך עם אובראדוביץ?

בדיוק. בלאט בכלל לא בליגה של אובראדוביץ'. בעצם אף אחד לא ממש בליגה של אובראדוביץ' בעיניי.
חוץ מזה, צריך לזכור שבלאט לא בדיוק היה הצלחה גדולה בכל קבוצה שהגיע אליה. אני זוכר את התקופות שלו בבנטון, ברוסיה, ובאפס פילזן. הוא לא היה הצלחה גדולה באף אחת מהתחנות הללו, כשבפילזן הוא נכשל טוטאלית, והזרים שהביא לקבוצה היו בינוניים עד מחפירים.
מכבי היא הקבוצה היחידה בה הוא באמת הצליח, ובעיניי הוא נמצא במקום טוב עם מאמנים כמו פיאנג'יאני, אוקטאי מחמוטי, וויושביץ' ואיבאנוביץ', עד שיוכח אחרת.
התנין

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 29 ספטמבר 2012, 15:30

התנין כתב:
jol9 כתב:הרי סופו משחק באירופה כבר אי אילו שנים. הוא מעולם לא הצליח לחבר 2 עונות טובות. למה? כנראה שיש לו איזשהו מנגנון הרס עצמי כזה שלא מאפשר את זה.

זה ידוע שבעבר סופו היה בליין ולא מקצוען בעליל, אבל מאז שהגיע למכבי הוא התנהג למופת, וברור לכולם שהירידה ביכולתו נבעה מהפציעה ברגלו(או בברכו, לא זוכר)

למי זה ברור?
סופו גם הראה יכולת פושרת לפני שנפצע ונתן משחקים לא מי יודע כמה טובים (ובטח לא כאלו שגרמו לו להיות "הסנטר הטוב ביותר באירופה) בתחילת העונה, הרבה הרבה לפני שדובר על ברכו השברירית.
גם בעונה שקדמה להבאתו של סופו במכבי הוא לא היה פצוע והוא בסה"כ טוב, אבל לא יותר מזה.

חוץ מזה, מי אמר שסופו לא יהיה פצוע בעתיד ושהמצב בברכו עכשיו הוא טוב והכל יופי?
לסופו יש ברכיים שבריריות שבגדו בעבר והמשיכו לבגוד בו גם בתקופתו במכבי. שחקנים עם רקע כמו שלו נוטים להפצע, וזה עוד מבלי להזכיר את אי-היכול שלשחק משחק רב של דקות ועל בעיה כרנוית שיש לו בעיניים עליה דווח בעבר.

עוד הערה קטנה - סופו ממש לא התנהג "למופת" במכבי.
הוא נטה למצבי רוח (ובלאט גם הביע את מורת רוחת מהנושא), קיבל ממכבי חופשות מיוחדות ביוון ולעיתים שמענו ביפורים על אישתו שקורעת ללדת או על עוד כל מיני סיפור מחייו האישיים שהשפיעו על יכולותיו.
מכבי גם מימנה לסופו דיאטנית צמודה והטיסה לכאן על חשבונה את מאמן הכושר האישי שלו.
לא בדיוק שחקן שקל להכיל במערכת ולא נראה שהבעיות שלו תלויות רק בבריו השבריריות.

בכל אופן, לאנשים יש זכרון קצר ומנסים להציג כאן את עזיבתו של סופו כאיזה אירוע הרה אסון שלא ניתן לתקנו.
אז רק בשביל לעשות "ריפרש" אזכיר שמאמצע העונה שעברה סופו בכלל לא היה פקטור במכבי וגם כאשר שיחק, הוא לאו דוקר תרם תרומה חיובית לקבוצה. סופו בכלל לא היה פקטור כאשר מכבי כמעט העפילה לפנייל-פור היורוליג (ואפילו ליאור אליהו המושמץ שיחק יותר וגם תרם יות ממנו בשלב ההצלבה) וגם כאשר מכבי זכתה בליגה האדריאטית הוא לא עשה הרבה. לפיינל-פור של הליגה הישראלית הוא כבר בכלל לא התלבש (כמו היווני השני שהיה כאן) ואפילו לא טרח להגיע לחגיגות האליפות (אפרופו "התנהג למופת").
בקיצור, בשביל למצוא שחקן שיתן למכבי יותר ממה שסופו נתן בחצי העונה האחרונה (ובפרט, ברגעי ההכרעה של אותה עונה) לא צריכים להתאמץ הרבה. שרמדיני כבר מסתמן כאחד שיוכל לתת יותר מסופו, ולא יפתיע אותי אם גם "הילד האמריקאי" יצליח לעשות לעשות זאת. זה לא שלגבוהים של מכבי מוצב רף גבוה מבמיוחד.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי התנין » 29 ספטמבר 2012, 15:38

סופו בשלב הראשון היה סנטר מצויין, היו לו את המשחקים הפושרים שלו, כמו שיש לכל סנטר, אבל הוא נתן שלב ראשון מספק. היכולת הדלה שלו נבעה נטו בגלל הקושי לשחק עם רגל פגועה.
וכן, הוא התנהג למופת במונחים של כדורסלן. אבל יש מקרים שיכולים להוציא משלווה כל אדם שפוי כמו לידה של ילד וכו'. לא זכורים לי כל מיני לכלוכים בתקשורת, ודיבורים על בעיות משמעת. והדברים שציינת שמכבי עשתה למענו, אני מאמין שכל קבוצה היתה עושה למענו בטח כשמדובר באחד הסנטרים הטובים באירופה, שמשחק אצלך במחיר נמוך יחסית. ושוב הירידה ביכולת קשורה בפציעה שלו. מכבי היתה צריכה לתת לו לעבור את הניתוח, להסתדר בזמן החלמתו, ולקבל אותו טוב יותר(שזה לא קשה מאוד, הוא היה נראה כמו כלום כל זמן ששיחק פצוע)בסוף העונה.
ולגביי עניין הפציעות.. מזתומרת ''מי מבטיח שהוא לא יפצע בעתיד''? מי יכול להבטיח ששחקן לא יפצע? זה חלק מהמשחק. ועד היום, לא זכור לי שסופו היה שחקן שנוטה להיפצע בכל השנים שהוא משחק כדורסל. היתה בעיית ההשמנה שלו, שנראה שבמכבי ידעו להסתדר עם זה די יפה, וזהו. לא היו לא שום פציעות טורדניות במהלך הקריירה.
התנין

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 29 ספטמבר 2012, 15:41

חביב אורנג'ד כתב:
התנין כתב:

למי זה ברור?
סופו גם הראה יכולת פושרת לפני שנפצע ונתן משחקים לא מי יודע כמה טובים (ובטח לא כאלו שגרמו לו להיות "הסנטר הטוב ביותר באירופה) בתחילת העונה, הרבה הרבה לפני שדובר על ברכו השברירית.
גם בעונה שקדמה להבאתו של סופו במכבי הוא לא היה פצוע והוא בסה"כ טוב, אבל לא יותר מזה.

חוץ מזה, מי אמר שסופו לא יהיה פצוע בעתיד ושהמצב בברכו עכשיו הוא טוב והכל יופי?
לסופו יש ברכיים שבריריות שבגדו בעבר והמשיכו לבגוד בו גם בתקופתו במכבי. שחקנים עם רקע כמו שלו נוטים להפצע, וזה עוד מבלי להזכיר את אי-היכול שלשחק משחק רב של דקות ועל בעיה כרנוית שיש לו בעיניים עליה דווח בעבר.

עוד הערה קטנה - סופו ממש לא התנהג "למופת" במכבי.
הוא נטה למצבי רוח (ובלאט גם הביע את מורת רוחת מהנושא), קיבל ממכבי חופשות מיוחדות ביוון ולעיתים שמענו ביפורים על אישתו שקורעת ללדת או על עוד כל מיני סיפור מחייו האישיים שהשפיעו על יכולותיו.
מכבי גם מימנה לסופו דיאטנית צמודה והטיסה לכאן על חשבונה את מאמן הכושר האישי שלו.
לא בדיוק שחקן שקל להכיל במערכת ולא נראה שהבעיות שלו תלויות רק בבריו השבריריות.

בכל אופן, לאנשים יש זכרון קצר ומנסים להציג כאן את עזיבתו של סופו כאיזה אירוע הרה אסון שלא ניתן לתקנו.
אז רק בשביל לעשות "ריפרש" אזכיר שמאמצע העונה שעברה סופו בכלל לא היה פקטור במכבי וגם כאשר שיחק, הוא לאו דוקר תרם תרומה חיובית לקבוצה. סופו בכלל לא היה פקטור כאשר מכבי כמעט העפילה לפנייל-פור היורוליג (ואפילו ליאור אליהו המושמץ שיחק יותר וגם תרם יות ממנו בשלב ההצלבה) וגם כאשר מכבי זכתה בליגה האדריאטית הוא לא עשה הרבה. לפיינל-פור של הליגה הישראלית הוא כבר בכלל לא התלבש (כמו היווני השני שהיה כאן) ואפילו לא טרח להגיע לחגיגות האליפות (אפרופו "התנהג למופת").
בקיצור, בשביל למצוא שחקן שיתן למכבי יותר ממה שסופו נתן בחצי העונה האחרונה (ובפרט, ברגעי ההכרעה של אותה עונה) לא צריכים להתאמץ הרבה. שרמדיני כבר מסתמן כאחד שיוכל לתת יותר מסופו, ולא יפתיע אותי אם גם "הילד האמריקאי" יצליח לעשות לעשות זאת. זה לא שלגבוהים של מכבי מוצב רף גבוה מבמיוחד.

שרמדיני כבר מסתמן כאחד שיכול לתת יותר מסופו ? אתה רציני ? על סמך מה אתה אומר את זה ?

סופו הדרדר ביכולת בעיקר בגלל הפציעה וזיכרון קצר זה דווקא להתעלם מעונה שבה הוא נבחר לחמשית העונה וסחב על עצמו את כל משחק הפנים של מכבי ואיתו היא הגיע עד לגמר , הוא לא שאק האורגינל אבל עדיין נשק נדיר באירופה וצריך לחשוב טוב לפני שמוותרים עליו .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי rc4991 » 29 ספטמבר 2012, 16:37

גם אני לא הכי שמח מהחתימה של תומאס אבל לא מובן לי איך כולכם כבר קוברים שחקן לפני שאתם מכירים אותו,הוא כנראה הכי טוב שהיה בשוק.אפשר לחשוב שבונסו(שאני אוהב מאוד)סנטר
מה שכן מעצבן זה שהגענו למצב הזה שאנחנו צריכים להתפשר על שחקנים שהם לא סנטרים ובטח שלא מוכחים,וכאן יש מקום להרבה ביקורת
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 29 ספטמבר 2012, 16:39

שחף כתב:
jol9 כתב:
שחף כתב:הקונספט הזה של סנטר אתלטי ש"מתאים לשיטת המשחק" זה חתיכת בדיחה מטומטמת על חשבון האוהדים. זה נשמע כמו ניסיון של פדרמן והרקאנטים לשווק את הסגל העלוב מאוד שנבנה פה. איזה שיטת משחק כבר יש לקבוצה שכל שנה מחליפה 3 שחקני חמישייה? לפני שנתיים מכבי התבססה על לחץ הגנתי על הכדור והכנסות כדורים לסופו(וריווח המשחק שנוצר בעקבות זאת), בשנה שעברה היינו תלויים הרבה ביכולות האחד על אחד של לאנגפורד ופארמר לפניו. אפשר לחשוב גם שיש לנו את וויד ולברון בתור שחקני כנף, או שסנטר "כבד" כמו קרסטיץ' לא היה מתאים לסגנון המשחק של הגארדים המהוללים לוגאן והיקמן. בדיחה ושוב בדיחה.

שחף, זה רק אני, או שאתה לא מאוד מאוד אוהב את הסגל של מכבי העונה. אוהב, אבל לא מאוד מאוד אוהב... :tongue3

הנקודה החיובית מכל הסיפור הזה היא שהסגל הזה יבחן באמת את יכולות האימון המיוחדות של דייויד בלאט. אם הוא יצליח עם הסגל הזה, אז יש מצב שהוא יכול
לעשות הכל.

זה לא באמת עוזר לנו. זה שבלאט הוא אלכיאמי זה נחמד, אבל כל שנה הוא מקבל שחקנים פחות טובים מהנהלה שעובדת עם טבלאות אקסל של חישובים של רווח והפסד במקום עם הראש. כמו שיובל אמר, שון ג'יימס מיותר לחלוטין. לא שהיינו מקבלים את קרסטיץ' במקום הדבר הזה אבל אולי אפשר היה למצוא משהו קצת יותר סביר(ושוב, כל הכבוד שהחתימו שחקן פצוע על החוזה הכי יקר בקבוצה). גם מורן רוט הוא נדוניה מיותרת שקיבלנו בחסות החבר אוחיון והסוכן האיראני שלו. במקום מאריץ' וג'קסון נתקענו עם שחקנים שרובנו לא חשבנו שנראה בסיוטים הכי גרועים שלו. חבל שלא בודקים את יכולות האימון של בלאט עם סגל איכותי כמו שיש לו ברוסיה. אולי אפשר היה לדבר פה גם על תארים אירופאיים.

חביב, מצטער, זה נשמע לי בעיקר כמו תירוצים של החבר פדרמן שבאים לכסות על הפאשלה שלו בהבאת פופס. לקבוצה שהרגע התחילה להתאמן אין שיטת משחק עדיין. אפשר לחשוב שאם היו מציעים את קרסטיץ' במחיר מוזל לא היו קופצים על זה כי הוא "סנטר כבד".

:thumbup
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 ספטמבר 2012, 16:40

rc4991 כתב:גם אני לא הכי שמח מהחתימה של תומאס אבל לא מובן לי איך כולכם כבר קוברים שחקן לפני שאתם מכירים אותו,הוא כנראה הכי טוב שהיה בשוק.אפשר לחשוב שבונסו(שאני אוהב מאוד)סנטר
מה שכן מעצבן זה שהגענו למצב הזה שאנחנו צריכים להתפשר על שחקנים שהם לא סנטרים ובטח שלא מוכחים,וכאן יש מקום להרבה ביקורת

אז מה לא מובן לך? תומאס הוא לא סנטר( ראיתי ראיון איתו שבו הוא אמר שהוא יותר 3 אפילו), והוא הגיע לפה בחצי מהמחיר של פופס. זה לא השחקן שצריך להגיע לפה כסנטר המוביל, ועל זה הביקורת. יכול להיות שהוא יפתיע? כן, אבל לא סביר בהתחשב בנתונים שלו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־22 אורחים