פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
02 אוקטובר 2012, 19:52
לוגאן
02 אוקטובר 2012, 19:54
לוגאן מביא הרבה אנרגיות וגם נראה שהוא מתחיל לתפוס את הנישה שלו במכבי
02 אוקטובר 2012, 19:54
תגידו מה שתגידו, אבל ללוגאן יש כדורסל. היקמן, לעומת זאת, נראה לא קשור למקצוע. זה מביך
02 אוקטובר 2012, 19:57
השופטים מדמיינים עבירות לטובת אילת
02 אוקטובר 2012, 19:57
לא מובן לי למה בלאט ממשיך לשחק עם שרמאדיני ואליהו ביחד
יכול להיות שהוא רומז משהו להנהלה?
02 אוקטובר 2012, 19:58
לפי איך שזה נראה כרגע יש לנו שחקנים לא יציבים, היקמן נתן כמה משחקים טובים בהתחלה, עכשיו הוא נעלם, מדלי גם פושר חוץ ממשחק אחד טוב. לוגאן פחות או יותר שומר על אותו טווח של נקודות כי הוא מתעקש להגיע לטווח הזה ולפעמים זה עולה לנו ביוקר. היחיד שיציב עד עכשיו זה שרמדיני..
02 אוקטובר 2012, 20:01
לוגאן מצוין
02 אוקטובר 2012, 20:01
לוגאן עם חמש נקודות רצופות
02 אוקטובר 2012, 20:02
לוגאן
02 אוקטובר 2012, 20:03
Chen כתב:לפי איך שזה נראה כרגע יש לנו שחקנים לא יציבים, היקמן נתן כמה משחקים טובים בהתחלה, עכשיו הוא נעלם, מדלי גם פושר חוץ ממשחק אחד טוב. לוגאן פחות או יותר שומר על אותו טווח של נקודות כי הוא מתעקש להגיע לטווח הזה ולפעמים זה עולה לנו ביוקר. היחיד שיציב עד עכשיו זה שרמדיני..
חוסר היציבות נובע מפתיחת העונה,שחקנים עדיין לא בכושר,ןגם בגלל שיש עומס כבר משחק שלישי מיום שבת ויש עוד שניים השבוע.
02 אוקטובר 2012, 20:04
לא הייתי פה הרבה זמן, אבל נראה ששום דבר לא השתנה. מה שכן, אני קצת בשוק מהזרים של מכבי - אפילו שם אחד גדול. השחקן הכי טוב בסגל הזה הוא ללא ספק אליהו.
02 אוקטובר 2012, 20:07
משחק טוב של לוגאן, נקודת אור.
02 אוקטובר 2012, 20:07
לוגאן ממש מחובר לשיטה של בלאט,נראה לי שהוא עקב אחרי מכבי בשנתיים האחרונות
02 אוקטובר 2012, 20:08
לוגאן מראה להיקמן איך עושים זאת נכון..
02 אוקטובר 2012, 20:09
roy1000 כתב:לא הייתי פה הרבה זמן, אבל נראה ששום דבר לא השתנה. מה שכן, אני קצת בשוק מהזרים של מכבי - אפילו שם אחד גדול. השחקן הכי טוב בסגל הזה הוא ללא ספק אליהו.
ברוכים השבים.... מה נולדו לך עוד ילדים שנעדרת איזה שנה וחצי??
02 אוקטובר 2012, 20:10
וואו איזה אנשים קשים. גם כשמובילים 20 הפרש ״הקבוצה לא יציבה״. נחתו אתמול, שיחקו 3 משחקים ב 4 ימים, ועדיין נותנים את הלב על המגרש.
אבל לא!! היקמן לא קלע נקודות!!! לפטר!!!!!!!!!!!!
02 אוקטובר 2012, 20:11
מסקנות ביניים:
1. בשורות רעות - למכבי יש מעט מה למכור בהתקפה העומדת. נראה שתרגיל לקלעים (לוגאן, פניני, מדלי ובהמשך סמית') ל-3 יהיה התרגיל הכי אפקטיבי השנה. אולי גם קצת פיק'נ'רול לשרמדיני שמצטיין בקרש-סל ובקליעות מהקו.
2. בשורות טובות - למכבי תהיה הגנה קבוצתית פנטסטית, שבלאט רק יילך וישביח עם הזמן. הגנה טובה שווה הרבה חטיפות, הרבה חסימות ושליטה בריבאונד הגנה. זה אומר הרבה התקפת מעבר ומתפרצת, ואם על זה תתבסס רוב ההתקפה, עוד יהיה בסדר...
02 אוקטובר 2012, 20:11
rc4991 כתב:לוגאן ממש מחובר לשיטה של בלאט,נראה לי שהוא עקב אחרי מכבי בשנתיים האחרונות
בעונה שהוא הגיע לפאו הוא היה אמור להגיע לכאן
בלאט רצה אותו וקאחה רצו לשחרר אותו
הבעיה היא שכל פלוץ שקשור למכבי מגיע לתקשורת וקאחה ראו שקבוצה רוצה אותו אז החליטו לדרוש עליו ביי-אאוט
מכבי החליטו לא לחכות(החתימו שחקן אחר)וכשקאחה כבר שיחררו את לוגאן בלי כסף אז פאו לקחו אותו
02 אוקטובר 2012, 20:14
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:לוגאן ממש מחובר לשיטה של בלאט,נראה לי שהוא עקב אחרי מכבי בשנתיים האחרונות
בעונה שהוא הגיע לפאו הוא היה אמור להגיע לכאן
בלאט רצה אותו וקאחה רצו לשחרר אותו
הבעיה היא שכל פלוץ שקשור למכבי מגיע לתקשורת וקאחה ראו שקבוצה רוצה אותו אז החליטו לדרוש עליו ביי-אאוט
מכבי החליטו לא לחכות(החתימו שחקן אחר)וכשקאחה כבר שיחררו את לוגאן בלי כסף אז פאו לקחו אותו
אני זוכר את זה,היה רשום עד כמה הוא רוצה להגיע למכבי ולשחק תחת בלאט,כנ"ל השנה
02 אוקטובר 2012, 20:14
חציברטאס כתב:וואו איזה אנשים קשים. גם כשמובילים 20 הפרש ״הקבוצה לא יציבה״. נחתו אתמול, שיחקו 3 משחקים ב 4 ימים, ועדיין נותנים את הלב על המגרש.
אבל לא!! היקמן לא קלע נקודות!!! לפטר!!!!!!!!!!!!
כל מילה בסלע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לפטר!