מחזור 1 - עונת היורוליג יוצאת לדרך

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מחזור 1 - עונת היורוליג יוצאת לדרך

הודעהעל ידי rc4991 » 13 אוקטובר 2012, 16:46

Holiday_Armadillo כתב:פארמר עם 19 נקודות, 4 מ-11 ל-2, 6 ריבאונדים, מדד 20
לאנגפורד(אותו משחק)עם 16 נקודות, 2 מ-7 ל-2, מדד 11
הנדריקס עם 0 נקודות(זרק פעם אחת לסל)ו-5 ריבאונדים ב-13 דקות, מדד 7

מילאנו ניצחה את אנאדולו 80-75

לא מאמין שפיספסתי את המשחק הזה,מישהו יודע אם יש לו שידור חוזר?
אני ישמח גם לשידור חוזר של ריאל פאו אם מישהו מוצא
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 13 אוקטובר 2012, 18:17

rc4991 כתב:

ב EUROLEAGUE TV
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי asafb96 » 13 אוקטובר 2012, 21:45

felix_r כתב:אסף,
וואלאס לא נגר בכלל, כדאי שתבדוק:
http://www.euroleague.net/main/results/ ... #!boxscore
אבל גם אם כן היה יותר חלש בהתקפה ממה שהוא באמת, הוא מאוד קשוח בהגנה (לא הראה שום רגשי נחיתות אפילו נגד שחקני NBA במשחק לפני שבוע) וזה חשוב מאוד כשהוא מצוות עם סנטרים די רכים כמו לורבק וטומיץ'. הם משלימים אחד את השני.

מה? ג'אוואי טיפש? מאיפה לקחת את זה? דווקא במשחקים של בארסה שראיתי העונה (משהו כמו 3.5 - 4 משחקים), ג'אוואי מפגין הבנה מצוינת ותנועה נהדרת בפיק-נ-רול, ככה שרכז טוב כמו הוארטאס ממש נהנה לעבוד איתו.

נראה לי שהדיעה שלך מבוססת בעיקר על מה שראית בשנים הקודמות ואתה ממש לא מעודכן לגבי מה שקרה מאז. לדוגמא, פעם וואלאס לא שותף בהרבה דקות, אז גם לא היה לו כל כך בטחון בהתקפה, היום זה שונה. או ג'אוואי, שעד העונה לא שיחק עם רכזים טובים ומשום כך נראה גמלוני משהו או מבולבל בהתקפה. זה לא נכון היום.

כדאי לך גם לבדוק מה עשו השבוע הגבוהיםי של בארסה לעומת הגבוהים של צסקא. שתי הקבוצות שיחקו נגד יריבות מהדרג הנמוך.

בארסה:
טומיץ' 12 + 9 כ"ח. מדד 25.
ג'אוואי 8 + 4 כ"ח. מדד 13.
לורבק 11 + 1. מדד 7.
וואלאס 10 + 5. מדד 15.
את אנגלס אני לא סופר כי שיחק רוב הזמן בעמדה 3.
סה"כ 41 נקודות (מתוך 72), 19 כ"ח, מדד 60.

צסקא:
קרסטיץ' 12 נקודות + 7 כ"ח. מדד 23.
ארצג 11 נקודות + 5 כ"ח. מדד 16.
קאון 0 נקודות + 0 כ"ח. מדד 4-.
וורונצביץ' נרשם אבל לא שיחק.
חריאפה 12 נקודות + 5 כ"ח. מדד 12.
סוקולוב לא נרשם למשחק (כמה גבוהים כבר תרשום? 800?).
סה"כ 35 נקודות (מתוך 75), 17 כ"ח. מדד 47.

כמובן שסטטיסטיקה של משחק אחד אינה קובעת כלום. מה שכן אתה כבר יכול לראות, שהקו הקידמי של בארסה הוא מגוון יותר, ולא בנוי על שחקן אחד (כמו שצסקא בנויה על קרסטיץ'). כל שחקן מקבל בבארסה כמות דקות סבירה ותורם גם בהתקפה, בניגוד לצסקא. לכן הקו הקדמי של בארסה לא תלוי ביום טוב/רע של שחקן כלשהו או חס וחלילה בפציעה של שחקן. גם בהגנה הוא רענן יותר, ולא יפגע אם שחקן כלשהו יכנס לבעית עבירות מוקדמת.

לעומת זאת בצסקא הכל הרבה יותר תלוי בשחקן מסוים. אם קרסטיץ' נפצע, הקו הקדמי הופך לחלש בהתקפה. אם חריאפה נכנס לבעית עבירות מוקדמת (וזה קורה לו הרבה, אתה יודע), אין לצסקא הגנה.

וואלאס שחקן התקפה רע מאוד. אז הוא נתן אתמול משחק של 10 נקודות, SO? שנה שעברה הוא היה מזעזע. הן בנקודות למשחק, והן באחוזים. הוא שחקן שנלחם אבל לא איזה שוס הגנתי גדול. סוג של הנדריקס בהגנה, רק עם פחות יכולת חסימה ופחות פיזיות.
ג'וואי שחקן מאוד טיפש. אני מסיק את זה גם ממשחקים שלו בפרטיזן, וגם במשחקים שלו בקאזאן שראיתי. שחקן בלי אינטיליגנציית משחק. מנסה דברים שהוא לא יודע, לוקח זריקות קשות, ומאבד לא מעט כדורים.
כמו שאמרת, אי אפשר לבסס כלום על משחק אחד. להתבסס על זה זה די מגוחך, אני מתבסס על היכולת של השחקנים האלו, שכולנו מכירים. הקוו הקדמי של בארסה לוקה מאוד בחסר במשחק הגנה, וגם בהתקפה זה ממש לא איזה שוס ענק, מול קבוצות רציניות טומיץ' וג'וואי ממש לא יחגגו. כמו שפציעה של קרסטיץ' תפגע אנושות בצסק"א, כך לדעתי גם פציעה של לורבק תפגע אנושות בבארסה. סך הכל אני חושב שהקוו הקדמי של צסק"א יותר איכותי, ובטח שיותר מאוזן ב2 צידי המגרש. לצסק"א יש שחקני התקפה מעולים (קרסטיץ', ארצג, וורנצביץ'), לצד שחקן הגנה חזקים (חריאפה, קאון וסוקולוב). לעומת זאת, לבארסה יש את לורבק שהוא באמת שחקן נפלא, אבל שאר השחקנים שלהם לא כוכבים גדולים, וכל הקוו הקדמי שלהם לוקה מאוד במשחק הגנה, וזה בהחלט יתבטא מול קבוצות עם קוו קדמי חזק יותר
asafb96

הודעהעל ידי שמואל1 » 13 אוקטובר 2012, 22:06

אמיר פרלדזיץ' זכה ב MVP של המחזור הראשון - הוביל את פנרבחצ'ה לניצחון על חימקי עם 20 נק', 4 ריב', 3 אס' וסה"כ 31 נק' מדד.

סוף סוף היורוליג מכריז על MVP אחד למרות שגם פלאניניץ' השיג 31 נקודות מדד, אבל כנראה בגלל שקבוצתו הפסידה לא זכה גם ב MVP. הגיע הזמן שזה יהיה ככה, עד לא מזמן אוטומטית היו זוכים ב MVP השחקנים שהשיגו הכי הרבה נקודות מדד ללא קשר להצלחת הקבוצה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 13 אוקטובר 2012, 22:12

asafb96 כתב:
felix_r כתב:אסף,
וואלאס לא נגר בכלל, כדאי שתבדוק:
http://www.euroleague.net/main/results/ ... #!boxscore
אבל גם אם כן היה יותר חלש בהתקפה ממה שהוא באמת, הוא מאוד קשוח בהגנה (לא הראה שום רגשי נחיתות אפילו נגד שחקני NBA במשחק לפני שבוע) וזה חשוב מאוד כשהוא מצוות עם סנטרים די רכים כמו לורבק וטומיץ'. הם משלימים אחד את השני.

מה? ג'אוואי טיפש? מאיפה לקחת את זה? דווקא במשחקים של בארסה שראיתי העונה (משהו כמו 3.5 - 4 משחקים), ג'אוואי מפגין הבנה מצוינת ותנועה נהדרת בפיק-נ-רול, ככה שרכז טוב כמו הוארטאס ממש נהנה לעבוד איתו.

נראה לי שהדיעה שלך מבוססת בעיקר על מה שראית בשנים הקודמות ואתה ממש לא מעודכן לגבי מה שקרה מאז. לדוגמא, פעם וואלאס לא שותף בהרבה דקות, אז גם לא היה לו כל כך בטחון בהתקפה, היום זה שונה. או ג'אוואי, שעד העונה לא שיחק עם רכזים טובים ומשום כך נראה גמלוני משהו או מבולבל בהתקפה. זה לא נכון היום.

כדאי לך גם לבדוק מה עשו השבוע הגבוהיםי של בארסה לעומת הגבוהים של צסקא. שתי הקבוצות שיחקו נגד יריבות מהדרג הנמוך.

בארסה:
טומיץ' 12 + 9 כ"ח. מדד 25.
ג'אוואי 8 + 4 כ"ח. מדד 13.
לורבק 11 + 1. מדד 7.
וואלאס 10 + 5. מדד 15.
את אנגלס אני לא סופר כי שיחק רוב הזמן בעמדה 3.
סה"כ 41 נקודות (מתוך 72), 19 כ"ח, מדד 60.

צסקא:
קרסטיץ' 12 נקודות + 7 כ"ח. מדד 23.
ארצג 11 נקודות + 5 כ"ח. מדד 16.
קאון 0 נקודות + 0 כ"ח. מדד 4-.
וורונצביץ' נרשם אבל לא שיחק.
חריאפה 12 נקודות + 5 כ"ח. מדד 12.
סוקולוב לא נרשם למשחק (כמה גבוהים כבר תרשום? 800?).
סה"כ 35 נקודות (מתוך 75), 17 כ"ח. מדד 47.

כמובן שסטטיסטיקה של משחק אחד אינה קובעת כלום. מה שכן אתה כבר יכול לראות, שהקו הקידמי של בארסה הוא מגוון יותר, ולא בנוי על שחקן אחד (כמו שצסקא בנויה על קרסטיץ'). כל שחקן מקבל בבארסה כמות דקות סבירה ותורם גם בהתקפה, בניגוד לצסקא. לכן הקו הקדמי של בארסה לא תלוי ביום טוב/רע של שחקן כלשהו או חס וחלילה בפציעה של שחקן. גם בהגנה הוא רענן יותר, ולא יפגע אם שחקן כלשהו יכנס לבעית עבירות מוקדמת.

לעומת זאת בצסקא הכל הרבה יותר תלוי בשחקן מסוים. אם קרסטיץ' נפצע, הקו הקדמי הופך לחלש בהתקפה. אם חריאפה נכנס לבעית עבירות מוקדמת (וזה קורה לו הרבה, אתה יודע), אין לצסקא הגנה.

וואלאס שחקן התקפה רע מאוד. אז הוא נתן אתמול משחק של 10 נקודות, SO? שנה שעברה הוא היה מזעזע. הן בנקודות למשחק, והן באחוזים. הוא שחקן שנלחם אבל לא איזה שוס הגנתי גדול. סוג של הנדריקס בהגנה, רק עם פחות יכולת חסימה ופחות פיזיות.
ג'וואי שחקן מאוד טיפש. אני מסיק את זה גם ממשחקים שלו בפרטיזן, וגם במשחקים שלו בקאזאן שראיתי. שחקן בלי אינטיליגנציית משחק. מנסה דברים שהוא לא יודע, לוקח זריקות קשות, ומאבד לא מעט כדורים.
כמו שאמרת, אי אפשר לבסס כלום על משחק אחד. להתבסס על זה זה די מגוחך, אני מתבסס על היכולת של השחקנים האלו, שכולנו מכירים. הקוו הקדמי של בארסה לוקה מאוד בחסר במשחק הגנה, וגם בהתקפה זה ממש לא איזה שוס ענק, מול קבוצות רציניות טומיץ' וג'וואי ממש לא יחגגו. כמו שפציעה של קרסטיץ' תפגע אנושות בצסק"א, כך לדעתי גם פציעה של לורבק תפגע אנושות בבארסה. סך הכל אני חושב שהקוו הקדמי של צסק"א יותר איכותי, ובטח שיותר מאוזן ב2 צידי המגרש. לצסק"א יש שחקני התקפה מעולים (קרסטיץ', ארצג, וורנצביץ'), לצד שחקן הגנה חזקים (חריאפה, קאון וסוקולוב). לעומת זאת, לבארסה יש את לורבק שהוא באמת שחקן נפלא, אבל שאר השחקנים שלהם לא כוכבים גדולים, וכל הקוו הקדמי שלהם לוקה מאוד במשחק הגנה, וזה בהחלט יתבטא מול קבוצות עם קוו קדמי חזק יותר

תקרא שוב את הפוסט הקודם שלי עד הסוף ואז אולי תבין.
אתה בתבסס על מה שראית בעבר, אבל מה לעשות שהשחקנים מתפתחים עם הזמן (מה גם שההתרשמויות הישנות שלך לא תמיד היו נכונות)
לפני שנה חשבת שיוגב אוחיון הוא שחקן חלש שלא מתאים ליורוליג, ותראה מה אתה חושב עליו היום.

לידיעתך, ג'אוואי היה מצוין מול הקו הקידמי "ההגנתי" של בארסה בעונה שעברה. אם אתה מתעצל לבדוק, אז אעזור לך. ג'אוואי קלע בסידרה מול בארסה 14 נקודות בממוצע למשחק. וזה ללא רכז ברמה גבוהה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי התנין » 13 אוקטובר 2012, 22:54

MTA2311 כתב:
התנין כתב:
MTA2311 כתב:בארסה הבינה שעם כל הכבוד לקו הקידמי ההגנתי המצויין שהיה לה, זה לא מספיק בשביל לזכות בתואר, ולכן החליטה ללכת עם קונספט אחר השנה. אני חושב שג'אוואי וטומיץ עדיפים על וואסקז,פרוביץ ונדונג.

אממממ.... זה לא אותו קו קדמי שכבר הביא לה תואר במקרה?

אמממממ, זה לא אותו קו קידמי שנכשל כבר שנתיים ברצף?
(עזוב את זה, שמוריס כבר לא שם והוא היה גורם חשוב)

מה הקשר בחייאת?! ברצלונה היתה הקבוצה הכי דומיננטית ביי פאר עם אנדונג ופראן ואסקז ו. מוריס היה שחקן טוב ותורם, אבל הוא לא היה כ-ז-ה קריטי, וסביר להניח שעם איך שהמכונה הזאת רצה באותה עונה הם היו זוכים גם בלעדיו. הכישלונות בשנים לאחר מכן בעיקרן נעוצות בעייפות החומר, פלוס העובדה שנבארו לא נהיה צעיר עם השנים ואיבד בצורה ניכרת את הדומיננטיות שאפיינה אותו בעבר. גם אז נ'דונג לא היה מפלצת בצבע, ופראן ואסקז כמו תמיד היה פקטור הגנתי בעיקר, שמטביע ממש בקלות כשהוא מקבל את הכדור ליד הסל.
התנין

הודעהעל ידי MTA2311 » 13 אוקטובר 2012, 23:05

התנין כתב:
MTA2311 כתב:
התנין כתב:
MTA2311 כתב:בארסה הבינה שעם כל הכבוד לקו הקידמי ההגנתי המצויין שהיה לה, זה לא מספיק בשביל לזכות בתואר, ולכן החליטה ללכת עם קונספט אחר השנה. אני חושב שג'אוואי וטומיץ עדיפים על וואסקז,פרוביץ ונדונג.

מה הקשר בחייאת?! ברצלונה היתה הקבוצה הכי דומיננטית ביי פאר עם אנדונג ופראן ואסקז ו. מוריס היה שחקן טוב ותורם, אבל הוא לא היה כ-ז-ה קריטי, וסביר להניח שעם איך שהמכונה הזאת רצה באותה עונה הם היו זוכים גם בלעדיו. הכישלונות בשנים לאחר מכן בעיקרן נעוצות בעייפות החומר, פלוס העובדה שנבארו לא נהיה צעיר עם השנים ואיבד בצורה ניכרת את הדומיננטיות שאפיינה אותו בעבר. גם אז נ'דונג לא היה מפלצת בצבע, ופראן ואסקז כמו תמיד היה פקטור הגנתי בעיקר, שמטביע ממש בקלות כשהוא מקבל את הכדור ליד הסל.

אני לא מבין מה אתה רוצה. אתה בעצמך אומר שההרכב הזה של ברצלונה מיצה את עצמו, ולכן שינוי קונספט היה נחוץ.
בעונת האליפות של ברצלונה, הסנטרים שלה תרמו גם בהתקפה, ובשנתיים האחרונות, הרבה פחות( בעיקר שנה שעברה).
אני לא מבין על מה הדיון פה. בשנתיים האחרונות, ברצלונה נכשלה, ולכן הם היו צריכים לרענן את השורות.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 13 אוקטובר 2012, 23:58

felix_r כתב:
rc4991 כתב:

ב EUROLEAGUE TV

הם רוצים ממני כסף(ויש לי משתמש שם)
נפלו על הישראלי הלא נכון ;)

יש דרך אחרת לראות את המשחק?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 אוקטובר 2012, 01:07

בטופ10 של השבוע הראשון יש איזה 3 חסימות, כולל אחת על שון ג'יימס ולא מצאו לנכון להכניס את אחת החסימות של תומאס או ג'יימס? אנטישמים
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 14 אוקטובר 2012, 08:19

Holiday_Armadillo כתב:בטופ10 של השבוע הראשון יש איזה 3 חסימות, כולל אחת על שון ג'יימס ולא מצאו לנכון להכניס את אחת החסימות של תומאס או ג'יימס? אנטישמים

גם אותי זה עיצבן...
אחרי שהיו שם כמה חסימות ועוד כאלה פחות יפות משל ג'יימס הייתי בטוח שיכניסו חסימה שלו
האנטישמיות :nono
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 14 אוקטובר 2012, 11:00

בורוסיס נתן משחק גדול של 7+23 באחוזים נהדרים ורק בעשרים ושבע דקות
יכול להיות שהוא חוזר לעצמו וממש את הפוטנציאל שלו להיות הסנטר הטוב באירופה?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי התנין » 14 אוקטובר 2012, 12:31

MTA2311 כתב:
התנין כתב:
MTA2311 כתב:
התנין כתב:

אני לא מבין מה אתה רוצה. אתה בעצמך אומר שההרכב הזה של ברצלונה מיצה את עצמו, ולכן שינוי קונספט היה נחוץ.
בעונת האליפות של ברצלונה, הסנטרים שלה תרמו גם בהתקפה, ובשנתיים האחרונות, הרבה פחות( בעיקר שנה שעברה).
אני לא מבין על מה הדיון פה. בשנתיים האחרונות, ברצלונה נכשלה, ולכן הם היו צריכים לרענן את השורות.

אה אוקי.
פשוט הבנתי מדברייך שאתה טוען שהקונספט של שני גבוהים הגנתיים בעיקר ללא יכולות גדולות במיוחד בפוסט, נכשל.
התנין

הודעהעל ידי התנין » 14 אוקטובר 2012, 12:33

rc4991 כתב:בורוסיס נתן משחק גדול של 7+23 באחוזים נהדרים ורק בעשרים ושבע דקות
יכול להיות שהוא חוזר לעצמו וממש את הפוטנציאל שלו להיות הסנטר הטוב באירופה?

משחקים כאלה קורים לו פעם בכמה משחקים. אבל הוא עדיין אחד מחמשת הסנטרים הטובים ביורוליג ללא ספק, שבניגוד לרבים כן יודע ליצור לעצמו נקודות בפוסט אפ.
התנין

הודעהעל ידי asafb96 » 14 אוקטובר 2012, 16:04

תקרא שוב את הפוסט הקודם שלי עד הסוף ואז אולי תבין.
אתה בתבסס על מה שראית בעבר, אבל מה לעשות שהשחקנים מתפתחים עם הזמן (מה גם שההתרשמויות הישנות שלך לא תמיד היו נכונות)
לפני שנה חשבת שיוגב אוחיון הוא שחקן חלש שלא מתאים ליורוליג, ותראה מה אתה חושב עליו היום.

לידיעתך, ג'אוואי היה מצוין מול הקו הקידמי "ההגנתי" של בארסה בעונה שעברה. אם אתה מתעצל לבדוק, אז אעזור לך. ג'אוואי קלע בסידרה מול בארסה 14 נקודות בממוצע למשחק. וזה ללא רכז ברמה גבוהה.

קראתי עד הסוף, והבנתי מצוין. אני לא מתבסס על היכולת של לפני 5 שנים, אבל עם כל הכבוד, אתה לא יכול להתבסס גם על 3-4 משחקים, במקרה הטוב, שראינו את הקבוצות האלה השנה. ברור ששחקנים מתפתחים, אבל זה לא שטומיץ' עלה 20 קילו והפך לשחק הגנה אימתני, ולא שוואלאס הפך לשחקן התקפה גדול. ההתרשמויות שלי לא תמיד נכונות, בדיוק כמו שלך, ושל כל אחד אחר. זה ממש לא קשור. גם הדוגמא של אוחיון לא קשורה. אוחיון לא היה שחקן טוב בתחילת השנה, ולא רק אני אמרתי את זה, אלא גם אתה, וכולם פה. הוא התפתח מצוין. אבל זה לא דבר שאפשר לחזות. אתה לא יכול להתחייב שוואלאס וטומיץ' השנה יהפכו למפלצות יורוליג. כרגע, בסך הכל, הקוו הקדמי של צסק"א פשוט חזק יותר. הגנתית והתקפית.
ג'וואי קלע 14 נקודות? אחלה... גם קרסטיץ' העמיד מספרים אדירים. סך הכל המספרים של ג'וואי שנה שעברה ממש לא היו כאלה מרשימים. כמו שכל פעם אתה סולד מלשפוט שחקן על פי תקופה קצרה, או סדרה, בדיוק כמו שאמרת שלא צריך להתרשם רק מההברקות החד פעמיות של הנדריקס בטופ 16, ככה אי אפשר לשפוט את ג'וואי על פי סדרה טובה. מה גם, שתמיד אמרתי שהוא שחקן עם כישרון לא רע בכלל. לא זאת הטענה שלי בעניין שלו, אלא הטענה שלי היא שהוא פשוט שחקן טיפש. שחקן שמנסה דברים שהוא לא יודע, לוקח זריקות קשות, ומאבד הרבה. אם אומרים לי לבחור בין קרסטיץ' וקאון לעומת ג'וואי וטומיץ', אין ספק שאני אלך על הצמד של צסק"א. ככה גם בעמדה 4. לורבק שחקן אדיר, אבל וואלאס, המחליף היחיד שלו, שחקן בינוני. לעומת זאת, חריאפה הוא שחקן מעולה, האולארונדר האולטימטיבי, ושחקן הגנה מעולה, וורנצביץ' שחקן מאוד כשרוני, וגם ארצג. אל תשכח שלבארסה יש רק 4 שחקנים בקוו הקדמי, זה מעט מדי, ובמקרה של פציעה הם יהיו בבעיה. לצסק"א יש 6 שחקנים בקוו הקדמי, ויסתדרו עם כל פציעה (ברור שפציעה של קרסטיץ' לדוגמא תפגע בהם מקצועית, אבל הם לא יתרסקו, ולא יהיה צריכים לחלק 80 דקות בין 3 שחקנים)
asafb96

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־25 אורחים