גיא פניני הושעה עד להודעה חדשה ונשלל ממנו סרט הקפטן

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: גיא פניני

הודעהעל ידי ankram » 03 דצמבר 2012, 15:00

Holiday_Armadillo כתב:באנגלית כשאומרים על מישהו HE SHOULD HAVE KNOWN BETTER מתכוונים לאיזשהו הפעלת שיקול דעת שמצופה מהבן אדם
קיוויתי שפניני באמת ''ידע יותר טוב'' מאשר לעשות דבר כזה..אני מאוכזבת
גם לטראש טוק יש גבול

שאין לך קבלות מקצועיות , מה שיוצא זה הדבר היחיד שיש לבן אדם , אצל שחקני "נשמה" יוצאת הלחימה , אצל פניני יוצא הג'ורה , קפטן אלק.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 03 דצמבר 2012, 15:00

קודי כתב:
ankram כתב:השחקנים הכי גדולים בהיסטוריה השתמשו בטראש טוק , ג'ורדן ף בירד אפילו סטוקטון.
כמו שפניני נראה אשתקד וברוב המשחקים העונה , כדי שיסגור את הג'ורה שלו , ויתחיל לשחק.

חבל שהשוודי לא דפק לו סטירה.

זה לא טראש טוק רקיל אלא דיבורי שואה אחרי שבוע כזה.

בהנחה שאין פה שקר של השוודי , זה מחייב ניפוי מהסגל.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 דצמבר 2012, 15:03

ankram כתב:
Holiday_Armadillo כתב:באנגלית כשאומרים על מישהו HE SHOULD HAVE KNOWN BETTER מתכוונים לאיזשהו הפעלת שיקול דעת שמצופה מהבן אדם
קיוויתי שפניני באמת ''ידע יותר טוב'' מאשר לעשות דבר כזה..אני מאוכזבת
גם לטראש טוק יש גבול

שאין לך קבלות מקצועיות , מה שיוצא זה הדבר היחיד שיש לבן אדם , אצל שחקני "נשמה" יוצאת הלחימה , אצל פניני יוצא הג'ורה , קפטן אלק.

אין לי בעיה עם טראש טוק(כמו שרואים בהודעה המקורית)אבל כן יש לי בעיה עם דברים כאלה..זה חציית קו אדום וממש לא אכפת לי אם זה נגד קבוצת הבת של מכבי או נגד הפועל ת''א..זה לא מקובל נגד אף קבוצה ואף שחקן

ankram כתב:
קודי כתב:
ankram כתב:השחקנים הכי גדולים בהיסטוריה השתמשו בטראש טוק , ג'ורדן ף בירד אפילו סטוקטון.
כמו שפניני נראה אשתקד וברוב המשחקים העונה , כדי שיסגור את הג'ורה שלו , ויתחיל לשחק.

אני לא חושבת שצריך להגזים
אני חושבת שצריך להעניש את גיא בחומרה(ולקחת ממנו את סרט הקפטן לא בטוח שיעשה טוב לקבוצה)והוא צריך ללמוד מזה ולהתבטא נגד העניין אבל ניפוי מהסגל? אם זה היה אחרי אזהרה והוא היה חוזר על זה..לא משום מקום
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 03 דצמבר 2012, 15:04

ankram כתב:
קודי כתב:

יש הוכחה בטלוויזיה כך שפניני לא יכול להתכחש לדברים. בכל מקרה, לא הייתי מנפה אותו מהסגל אלא קונס אותו בצורה יפה (נניח 10-15 אלף דולר) ושולל ממנו את תפקיד הקפטן לתקופה של חודש עם אזהרה שבפעם הבאה זה יהיה לצמיתות. זה נראה לי עונש סביר.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי roy1000 » 03 דצמבר 2012, 15:05

הטראש טוק הוא בכלל לא בעיה. הבעיה היא שהוא משחק בקבוצה שנמצאת בקמפיין רב-שנתי נגד השימוש במונחי השואה במגרשי הכדורסל. זה מאבק אישי של שמעון ומכבי.
איך בדיוק נראה המאבק הזה כשהקפטן המהולל שלך משתמש בביטוי "נאצי" ו"שואה"?

אתה לא יכול מצד אחד לבקש להעניש קבוצות שהאוהדים שלהן שרות על שואה למכבי ולשמעון, ומצד שני להגיד שפניני "לא התכוון" ופעל מתוך "אמוציות". מכבי נראית מצחיקה.

בשורה התחתונה, גיא פניני מיצה את עצמו במכבי. אם היה אפשר, הייתי שולח אותו הביתה עוד היום. שיילך לשחק בהפועל - לשם הוא הרבה יותר מתאים.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 03 דצמבר 2012, 15:07

קודי כתב:יש הוכחה בטלוויזיה כך שפניני לא יכול להתכחש לדברים. בכל מקרה, לא הייתי מנפה אותו מהסגל אלא קונס אותו בצורה יפה (נניח 10-15 אלף דולר) ושולל ממנו את תפקיד הקפטן לתקופה של חודש עם אזהרה שבפעם הבאה זה יהיה לצמיתות. זה נראה לי עונש סביר.

יש קוד אתי, ולדעתי מה שפניני עשה מאפשר למכבי להתיר את החוזה. מקצועית, במילא כבר אין לו מקום, ואני מעדיף לקדם את לנדסברג על פניו.
roy1000

הודעהעל ידי aribari24 » 03 דצמבר 2012, 15:08

שחקן מגעיל ומלוכלך

קפטן הוא לא צריך להיות.. שחקן הקבוצה? נתון לוויכוח.
aribari24

הודעהעל ידי jol9 » 03 דצמבר 2012, 15:08

קובי כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.133480.html

בהילוך איטי ועם תרגום, לאלה שעדיין "מתקשים לראות".
אגב, מצאתי טעות בתרגום - בהתחלה הוא אומר לו "בן של זונה" ולא "בן זונה".

טוב, זה די חד משמעי...
התגובה של מכבי חייבת להיות חד משמעית לא פחות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 03 דצמבר 2012, 15:15

חבר'ה תרגעו, מה קרה לכם? לחתוך את סרט הקפטן, ניפוי מהסגל? אל תסחפו עם כל הדרמה התקשורתית הזאת. אם אתם לא מרוצים מהיכולת משחק של פניני זה דבר אחד וגם מובן, אבל לחתוך את סרט הקפטן בגלל זה אנ לא מסכים. מכבי צריכים לדבר ברצינות עם פניני ,זה לא הטראש טוק אלא תוכן של הדברים שהוא אמר, גיא צריך לבקש מיונתן. ומעכשיו שפניני יתעסק בכדורסל. סרט הקפטן צריך להיות מוסר רק אם הוא לא מחויב לקבוצה בכל כולו. הדיבורים האלה על חיי הלילה שלו יותר מדאיגים אותי מהאירוע הנוכחי(שגם הוא מיותר ולא ראוי קודם כל בתור אדם אל אדם ורק אחר כך את מי הוא מייצג), אם כל זה נכון, מכבי חייבים להיותר ברורים איתו מה הם דורשים מהקפטן שלהם, ואם הוא לא עומד בקריטריונים אז לחשוב על החלפת קפטן ולא עכשיו רק בגלל האירוע הזה. זה גם יתן לגיטמציה לכל צמאיי הדם של מכבי לחפש אותה שוב. ויאללה הסתיים האירוע, ולסיים עם כל הדרמה בבקשה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי קודי » 03 דצמבר 2012, 15:15

יהיה קצת מגוחך וצבוע אם אנשי מכבי, שמתלוננים על שירי ה"מזרחי תתאבד" ישאירו בתפקיד הקפטן שחקן שמקלל יריבים במילות גנאי כמו "נאצי" או קללות על מחלות שהוא מאחל לבני משפחתו. ברור שיש טראש טוק בכדורסל וזה חלק מהמשחק אבל יש הבדל עצום בין לומר ביטויים כמו "fuck you" או הקנטות בנוסח "אתה לא מסוגל" וכד' לבין איחולי מוות מסרטן או קריאות "נאצי". יש כאן לא רק עניין מוסרי ודוגמא אישית אלא ציפייה מקפטן שידע לשלוט בלשונו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 דצמבר 2012, 15:18

toja27 כתב:חבר'ה תרגעו, מה קרה לכם? לחתוך את סרט הקפטן, ניפוי מהסגל? אל תסחפו עם כל הדרמה התקשורתית הזאת. אם אתם לא מרוצים מהיכולת משחק של פניני זה דבר אחד וגם מובן, אבל לחתוך את סרט הקפטן בגלל זה אנ לא מסכים. מכבי צריכים לדבר ברצינות עם פניני ,זה לא הטראש טוק אלא תוכן של הדברים שהוא אמר, גיא צריך לבקש מיונתן. ומעכשיו שפניני יתעסק בכדורסל. סרט הקפטן צריך להיות מוסר רק אם הוא לא מחויב לקבוצה בכל כולו. הדיבורים האלה על חיי הלילה שלו יותר מדאיגים אותי מהאירוע הנוכחי(שגם הוא מיותר ולא ראוי קודם כל בתור אדם אל אדם ורק אחר כך את מי הוא מייצג), אם כל זה נכון, מכבי חייבים להיותר ברורים איתו מה הם דורשים מהקפטן שלהם, ואם הוא לא עומד בקריטריונים אז לחשוב על החלפת קפטן ולא עכשיו רק בגלל האירוע הזה. זה גם יתן לגיטמציה לכל צמאיי הדם של מכבי לחפש אותה שוב. ויאללה הסתיים האירוע, ולסיים עם כל הדרמה בבקשה.

נראה כאילו באמת ממהרים לחתוך את גיא מהסגל(פה)בגלל שלא מרוצים מהיכולתשלו ובלי ממש קשר לאירועים..כאילו חיפשו תירוץ

אין ספק שהיכולת המקצועית של גיא לא מזהירה ושהאירועים מאתמול חמורים מאוד אבל אין צורך לקפוץ על העגלה של ניפוי מהסגל רק כי לא רוצים את השחקן מקצועית במכבי..לפחות אל תשתמשו בעניין של אתמול כתירוץ לניפוי ותגידו דוגרי שאתם לא רוצים אותו כי אתם לא חושבים שהוא צריך לשחק
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 דצמבר 2012, 15:21

לא חושב שצריך לחתוך אותו מהקבוצה( לא בגלל האירוע הזה לפחות), אבל קפטן הוא לא צריך להיות. כבר שבועיים ההנהלה יוצאת בקמפיין תקשורתי נגד האוהדים של הפועל, ואז מסתבר שאת אותו חרא יש לנו בקבוצה, ועוד בתור קפטן. צריך להעניש אותו בחומרה, ולהעביר את הסרט לליאור( למרות שהוא לא מתאים לתפקיד). אני מעדיף קפטן שקט, מופנם ומפונק, על קפטן שהוא חרא של בן אדם.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי קודי » 03 דצמבר 2012, 15:22

Holiday_Armadillo כתב:
toja27 כתב:חבר'ה תרגעו, מה קרה לכם? לחתוך את סרט הקפטן, ניפוי מהסגל? אל תסחפו עם כל הדרמה התקשורתית הזאת. אם אתם לא מרוצים מהיכולת משחק של פניני זה דבר אחד וגם מובן, אבל לחתוך את סרט הקפטן בגלל זה אנ לא מסכים. מכבי צריכים לדבר ברצינות עם פניני ,זה לא הטראש טוק אלא תוכן של הדברים שהוא אמר, גיא צריך לבקש מיונתן. ומעכשיו שפניני יתעסק בכדורסל. סרט הקפטן צריך להיות מוסר רק אם הוא לא מחויב לקבוצה בכל כולו. הדיבורים האלה על חיי הלילה שלו יותר מדאיגים אותי מהאירוע הנוכחי(שגם הוא מיותר ולא ראוי קודם כל בתור אדם אל אדם ורק אחר כך את מי הוא מייצג), אם כל זה נכון, מכבי חייבים להיותר ברורים איתו מה הם דורשים מהקפטן שלהם, ואם הוא לא עומד בקריטריונים אז לחשוב על החלפת קפטן ולא עכשיו רק בגלל האירוע הזה. זה גם יתן לגיטמציה לכל צמאיי הדם של מכבי לחפש אותה שוב. ויאללה הסתיים האירוע, ולסיים עם כל הדרמה בבקשה.

נראה כאילו באמת ממהרים לחתוך את גיא מהסגל(פה)בגלל שלא מרוצים מהיכולתשלו ובלי ממש קשר לאירועים..כאילו חיפשו תירוץ

אין ספק שהיכולת המקצועית של גיא לא מזהירה ושהאירועים מאתמול חמורים מאוד אבל אין צורך לקפוץ על העגלה של ניפוי מהסגל רק כי לא רוצים את השחקן מקצועית במכבי..לפחות אל תשתמשו בעניין של אתמול כתירוץ לניפוי ותגידו דוגרי שאתם לא רוצים אותו כי אתם לא חושבים שהוא צריך לשחק

אני מסכים עם זה. אמנם הוא לא מצדיק חצי מהשכר שהוא מקבל, אבל עדיין מכבי צריכה להיות הוגנת ולא לפעול כמו דני קליין במקרה סלוטר ולנצל את המצב כדי לחסוך כסף. מה שכן - קפטן הוא לא ראוי להיות. אם ישעו אותו מהתפקיד לתקופה מסויימת או לצמיתות זו כבר החלטה של הבעלים, אבל אם ישאירו אותו בתפקיד הקפטן זה יהיה בעיניי צביעות ממדרגה ראשונה.
קודי

הודעהעל ידי felix_r » 03 דצמבר 2012, 15:24

לא מבין את ההתפרצות של האנשים פה.
אז פניני קילל אותו, קילל באופן מוגזם, אז מה?

גם אני לא אהבתי את זה, אבל לא צריך להגזים
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 דצמבר 2012, 15:26

קודי כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אני מסכים עם זה. אמנם הוא לא מצדיק חצי מהשכר שהוא מקבל, אבל עדיין מכבי צריכה להיות הוגנת ולא לפעול כמו דני קליין במקרה סלוטר ולנצל את המצב כדי לחסוך כסף. מה שכן - קפטן הוא לא ראוי להיות. אם ישעו אותו מהתפקיד לתקופה מסויימת או לצמיתות זו כבר החלטה של הבעלים, אבל אם ישאירו אותו בתפקיד הקפטן זה יהיה בעיניי צביעות ממדרגה ראשונה.

לפני השעיה\קנס\נזיפה או מה שלא יהיה ישירות כלפי פניני מצד הנהלת מכבי אני קודם כל מצפה לגינוי של המעשה
אני מבינה ששמעון בתור עו''ד מנסה קודם כל להוציא את הצד שלו חף מפשע אבל אם באמת יש לנו איזשהו אינטגריטי אנחנו חייבים להסתכל על מה שפניני עשה ולגנות את זה
זה שעוד שעה עוברת ועוד שעה עוברת והודעת גינוי מצד מכבי לא יוצאת בטח שלא מוסיפה למכבי בעניין הזה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 03 דצמבר 2012, 15:27

Holiday_Armadillo כתב:נראה כאילו באמת ממהרים לחתוך את גיא מהסגל(פה)בגלל שלא מרוצים מהיכולתשלו ובלי ממש קשר לאירועים..כאילו חיפשו תירוץ

למה שהיכולת המקצועית לא תהווה פה פקטור? ברור שאם היה משחק ברמה גבוהה, אז אף אחד לא היה מדבר על לחתוך אותו, אבל הוא שמן ולא בכושר. במצב כזה, למה שמישהו יהיה מוכן לסבול את ההתנגהות הזו שלו? אני הייתי חותך אותו במיידי. זה המסר שמכבי צריכה לשדר.
roy1000

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 דצמבר 2012, 15:29

roy1000 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:נראה כאילו באמת ממהרים לחתוך את גיא מהסגל(פה)בגלל שלא מרוצים מהיכולתשלו ובלי ממש קשר לאירועים..כאילו חיפשו תירוץ

למה שהיכולת המקצועית לא תהווה פה פקטור? ברור שאם היה משחק ברמה גבוהה, אז אף אחד לא היה מדבר על לחתוך אותו, אבל הוא שמן ולא בכושר. במצב כזה, למה שמישהו יהיה מוכן לסבול את ההתנגהות הזו שלו? אני הייתי חותך אותו במיידי. זה המסר שמכבי צריכה לשדר.

כי לא להיות מרוצה מיכולת מקצועית של שחקן זה משהו אחד
לחתוך אותו על משהו אחר בתור תירוץ כשהסיבה האמיתית זה יכולת לא טובה זה לא לעניין(בטח שזה קפטן ובטח שהוא ישראלי)
גיא לא בתקופה טובה, לא יודעת האם הסיבות מקצועיות או לא, ומה שהוא עשה אתמול חמור מאוד אבל לא צריך להשתמש בזה כתירוץ לחתוך אותו
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 03 דצמבר 2012, 15:30

Holiday_Armadillo כתב:לפני השעיה\קנס\נזיפה או מה שלא יהיה ישירות כלפי פניני מצד הנהלת מכבי אני קודם כל מצפה לגינוי של המעשה
אני מבינה ששמעון בתור עו''ד מנסה קודם כל להוציא את הצד שלו חף מפשע אבל אם באמת יש לנו איזשהו אינטגריטי אנחנו חייבים להסתכל על מה שפניני עשה ולגנות את זה
זה שעוד שעה עוברת ועוד שעה עוברת והודעת גינוי מצד מכבי לא יוצאת בטח שלא מוסיפה למכבי בעניין הזה

אם שמעון לא יוצא בהצהרה חד משמעית לגבי פניני, אני לא רוצה לשמוע יותר אף אחד ממכבי בחיים מדבר על שירי ההתאבדות לשמעון או על שירי השואה. יש גבול לצביעות.
במכבי היו צריכים להודיע עוד אתמול על השעיה של פניני מפעילות על לבירור העניין וכינוס ועדת משמעת שתחליט על עתידו. במקום זה רקאנטי האדיוט אומק שהוא "לא התכוון".
roy1000

הודעהעל ידי קודי » 03 דצמבר 2012, 15:32

felix_r כתב:לא מבין את ההתפרצות של האנשים פה.
אז פניני קילל אותו, קילל באופן מוגזם, אז מה?

גם אני לא אהבתי את זה, אבל לא צריך להגזים

שבועיים הנהלת מכבי מזהירה ומתלוננת (ובצדק) בכל עיתון או אתר אפשרי על הקריאות הנלוזות של אוהדי הפועל ואז מתברר שקפטן מכבי, הוא ולא אחר, משמיע ביטויים לא פחות גרועים מאלה שהם הזהירו את כולם מהם. אם הוא לא יענש בחומרה אז יש הגדרה אחרת לצביעות? האם לקפטן מכבי מותר משהו שלאוהדים אסור?
קודי

הודעהעל ידי roy1000 » 03 דצמבר 2012, 15:32

Holiday_Armadillo כתב:כי לא להיות מרוצה מיכולת מקצועית של שחקן זה משהו אחד
לחתוך אותו על משהו אחר בתור תירוץ כשהסיבה האמיתית זה יכולת לא טובה זה לא לעניין(בטח שזה קפטן ובטח שהוא ישראלי)
גיא לא בתקופה טובה, לא יודעת האם הסיבות מקצועיות או לא, ומה שהוא עשה אתמול חמור מאוד אבל לא צריך להשתמש בזה כתירוץ לחתוך אותו

אני לא חושב שזה תירוץ. אלו דברים שהולכים ביחד. שחקן שמשחק כמו שפניני משחק, לא יכול להרשות לעצמו להתנהג ככה. אתה לא יכול להתנהג כמו דניס רודמן אם אתה לא דניס רודמן על המגרש.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 03 דצמבר 2012, 15:44, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־42 אורחים