המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
gamer777 כתב:עכשיו אפשר לומר כבר שקנינו קקה של ציפורים = פלאניניץ, עוד נפילה..
gamer777 כתב:עכשיו אפשר לומר כבר שקנינו קקה של ציפורים = פלאניניץ, עוד נפילה..
יוסי22 כתב:לאנשים פה נדפק משהו באהדה שלהם לקבוצה , הרצון הזה לראות את הקבוצה נכשלת , ה-60 עמודים בהפסדים ו-3 בניצחונות , הניסיון לחפש את הרע בכל דבר גם במשחק של 30 הפרש , תרפו קצת .
עובדתית אם היינו קבוצה כזו רעה לא היינו מפסידים לשתי קבוצות שכנראה יהיו בהצלבה בנקודה במשחקים שיכלו ללכת לשני הכיוונים .
העובדה שאלו היו משחקי בית אומרת שאנחנו באמת קבוצה פחות טובה מהן אבל שוב קבוצה רעה זו לא , בינונית כן.
עידן כתב:יוסי22 כתב:לאנשים פה נדפק משהו באהדה שלהם לקבוצה , הרצון הזה לראות את הקבוצה נכשלת , ה-60 עמודים בהפסדים ו-3 בניצחונות , הניסיון לחפש את הרע בכל דבר גם במשחק של 30 הפרש , תרפו קצת .
עובדתית אם היינו קבוצה כזו רעה לא היינו מפסידים לשתי קבוצות שכנראה יהיו בהצלבה בנקודה במשחקים שיכלו ללכת לשני הכיוונים .
העובדה שאלו היו משחקי בית אומרת שאנחנו באמת קבוצה פחות טובה מהן אבל שוב קבוצה רעה זו לא , בינונית כן.
+1
אמנם לדעתי מכבי באמת קבוצה חלשה(יחסית לקבוצות שהיו בשנים האחרונים), אבל מפה ועד לרצות שהקבוצה שאני אוהד תפסיד? לא מוכן לקבל את זה בשום מצב
MTA2311 כתב:עידן כתב:יוסי22 כתב:לאנשים פה נדפק משהו באהדה שלהם לקבוצה , הרצון הזה לראות את הקבוצה נכשלת , ה-60 עמודים בהפסדים ו-3 בניצחונות , הניסיון לחפש את הרע בכל דבר גם במשחק של 30 הפרש , תרפו קצת .
+1
אמנם לדעתי מכבי באמת קבוצה חלשה(יחסית לקבוצות שהיו בשנים האחרונים), אבל מפה ועד לרצות שהקבוצה שאני אוהד תפסיד? לא מוכן לקבל את זה בשום מצב
כל הכבוד! פרס אוהד השנה בדרך. אם היית מסוגל לראות צעד אחד קדימה, היית מבין שכל ניצחון במה שנשאר מהעונה הזאת, מקטין משמעותית את הסיכוי שנראה פה משהו שונה שנה הבאה. ניפגש בקיץ...
aribari24 כתב:התאכזבתי מההתנהלות של בלאט עם מדלי.
הבנאדם פתח את המשחק טוב, פתאום מתחברים לו כמה מהלכים, רואים את זה בעיניים שלו.
החטאה אחת והוא על הספסל כמעט עד סוף החצי.
למה?
אם לא נרוויח אותו במשחק כזה, אז מתי?
LIAV10 כתב:זה רק אני או שהשופטים שרקו לשון ופלאניניץ׳ שלוש עברות על כלום כל אחד
felix_r כתב:LIAV10 כתב:זה רק אני או שהשופטים שרקו לשון ופלאניניץ׳ שלוש עברות על כלום כל אחד
נכון, אבל זה היה מאוזן. במחצית הראשונה השופטים שרקו לטורקים הרבה שריקות שטותיות, ובמחצית השניה הם החזירו עם הרבה שריקות שטותיות למכבי