מכבי ת''א - מודל 2013/14 נחשף

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי ת''א - מודל 2013/14 נחשף

הודעהעל ידי חנו'ש » 02 פברואר 2013, 23:29

שחף כתב:אני דווקא די מסכים. ג'יימס הוא די פרווה. אני לא בטוח שהוא מסוגל לתת את המספרים האלה בעוד עונה, כשקבוצות קצת יותר יכירו אותו. הייתי אולי מסית אותו ל-4 ומוותר על אחד כזה ליד סנטר שמסוגל לאיים מהשלוש גם כמו בורוסיס.

יכול להיות שזה נכון מה שאתה אומר, אבל למכבי אין אופציה להביא תותח בכל עמדה ועמדה.
אנחנו דורשים רכז תותח, שוטינג גארד תותח, סמול תותח במקום סמית' הפרווה, פורוורד תותח שיחפה על אליהו "שיודע רק גויאבות", וסנטר תותח כי ג'יימס לא מספיק.
איפשהו, חייבים להתפשר ולהבין שאי אפשר להביא תותחים על כל עמדה.
מכיוון שכרגע בעמדת הרכז אין לנו כלום, ועמדה 2 רחוקה מאוד מלהשביע רצון (עם כל הכבוד להיקמן ואוחיון) - אלה צריכים להיות בעדיפות עליונה מבחינת הבאת תותחים כבדים.
עמדות 3-5 צריכות לעבור ניתוח מעמיק ביותר ובהנהלה ובצוות המקצועי צריכים לחשוב טוב טוב (ובלי שליפות מהמותן), איפה הם לא מרוצים ואיפה אפשר להתפשר בהתחשב בכסף שנשאר אחרי ההשקעה בעמדות 1-2.

לדעתי, עמדה 5 מספיק סבירה כבר היום כדי שיהיה אפשר להתפשר בה.
בנוסף לכך ששוק הסנטרים לא כזה פשוט, אני מוכנה להסתפק במה שקיים היום - גם אם זו פשרה.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 02 פברואר 2013, 23:35

שחף כתב:אני דווקא די מסכים. ג'יימס הוא די פרווה. אני לא בטוח שהוא מסוגל לתת את המספרים האלה בעוד עונה, כשקבוצות קצת יותר יכירו אותו. הייתי אולי מסית אותו ל-4 ומוותר על אחד כזה ליד סנטר שמסוגל לאיים מהשלוש גם כמו בורוסיס.

די עם ההסתות ל-4. בעמדה 4 צריך לשחק פאוור פורוורד. ג'יימס הוא לא PF וגם לא שיחק ככזה במכבי
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 03 פברואר 2013, 06:53

חני אני מסכים איתך שצריך להתפשר ואי אפשר להחתים 5 תותחים בכל עמדה . רק שאני לא מסכים איתך על איזה עמדה אפשר להתפשר .
לדעתי הפשרה הכי הגיונית וטובה היא להשאיר את סמית' לעמדה 3 . הערך המוסף של השחקן הזה לכל סגל שיבנה פה הוא גדול גם מבחינה מקצועית וגם מבחינה חברתית .
כשמכבי החתימו אותו אני הייתי מאילו שממש לא התלהבו אבל היום אני חייב לומר שאני ממש מעריך את התרומה שלו לקבוצה . צריך שחקנים כאלו בסגל ואפילו בחמישייה .
עמדה שנייה שניראה לי שאפשר להתפשר זו עמדה 4 . החוזה של אליהו הוא עובדה מוגמרת כך שאין מה להיכנס להרפתקה כלכלית עם פיצויים וכו' אלא שליאור יחזיק את העמדה הזאת יחד עם 4 זר זול יחסית שמוסיף בעיקר את מה שחסר בליאור (שלשות וריבאונד וגם הגנה .) לדעתי פאט קלאת'ס יכול להתאים גם מבחינה כלכלית .
יתר העמדות (1,2,5) אסור להמר וצריך להחתים שחקנים רציניים .
עם כל הכבוד לג'יימס , הוא סנטר מחליף טוב אבל לא סנטר ראשון לקבוצה ששואפת גבוהה ופלאנניץ' אולי יהיה סנטר בכיר טוב בעתיד אבל זה יהיה לא הוגן שלא לומר הרסני אם יזרק למים כבר בעונה הבאה ולכן צריך להחתים סנטר ראשון בכיר כשפלאנניץ' מחליף שלו .
ג'יימס צריך להמשיך רק במחיר שפוי בגלל שהמס שלו גבוהה ולכן לא הייתי שולל את האפשרו שטיוס יחליף אותו (שיכול גם לתת דקות בעמדה 4)
לגבי עמדה 1 , אין חוכמות אבל זו העמדה הכי חשובה ולכן צריך להזיז את יוגב לעמדת המחליף ולהביא רכז בכיר . בעמדה 2 הייתי מעדיף שיביאו שחקן בכיר גם כן במקום היקמן שלדעתי הוא לא מספיק טוב .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי חנו'ש » 03 פברואר 2013, 07:05

צפריר, אני לגמרי מקבלת את דעתך.
כמו שטענתי, עמדות 3-5 הן העמדות שלדעתי יש לבחור מתוכן את הפשרה.
בעמדות 1-2 אין שום מקום לפשרות לדעתי.

מכיוון שאני רואה העונה את ג'יימס נותן תפוקה יפה ויציבה כמעט מידי משחק שבמירב המדדים גבוהה משל סמית' אני נוטה לכיוון פשרה בעמדה 5, אבל גם אני מחבבת את סמית' כך שאני לא אתבאס אם יישאר בסוף.
אבל לא היה מזיק לבדוק את השוק לפני שמחדשים לו את החוזה באוטומט.
כנ"ל לגבי שוק הסנטרים, לא לשחרר את ג'יימס לפני שיודעים שיש לנו תחליף טוב ביד, כמו שעשו הקיץ עם סופו, לאנגפורד ואחרים.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yzafrir » 03 פברואר 2013, 07:22

ברור לי שיש שחקנים טובים יותר מסימית' בשוק , השאלה היא אם הם גם מתאימים למכבי מכל הבחינות ? לדעתי היא די פגיעה בול . שחקן שעושה המון עבודה שחורה על המגרש ובשקט , לא לוקח את הקרדיט , ומאוד קל לחבר אליו שחקנים אחרים לסגל .
את ג'יימס הייתי שמח לראות פה כ-5 מחליף לסנטר בכיר אבל לא הייתי פוסל להביא את טיוס במקומו . בניגוד לגרינוואלד אני גם לא חושב שמכבי צריכה להיפטר או מג'יימס או מפלאנניץ' אבל המצב הכי טוב לדעתי יהיה עם סנטר בכיר , פלאנניץ' וטיוס שיכול לתת דקות גם לעמדה 4 בעיקר הגנתית...אבל באותה מידה אם זה יהיה סנטר בכיר , ג'יימס ופלאנניץ' זה יהיה גם מצויין , תלוי בעלות הכספית כמובן...
אם לסכם את זה אז הסגל צריך להיות בנוי כך : 5 גארדים , 2 סמול פ. , 2 פ. פאוורדים , 2 סנטרים ושחקן נוסף שמזגזג בין עמדה 4 ל 5 (טיוס) .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי misha » 03 פברואר 2013, 08:55

עם כל הכבוד להגנה ולחיבור שסמית' נותן, הוא שחקן משלים עם תרומה התקפית מוגבלת ביורוליג, שלדעתי לא שווה השקעה כל כך גדולה בו. בעמדתו בדרך כלל יש מבחר די גדול בשוק אבל יש לי הרגשה שבמכבי הולכים לשלם לו יותר ממה שהוא ששווה.
לגבי ג'יימס, בטח ובטח אם עדיין יש לו חוזה ללא יציאה בעונה הבאה כמו שפורסם, אין פה שאלה בכלל - הוא צריך להישאר.

קובי כתב:על קונספט של סגל קצר אני ואחרים מדברים פה כבר שנים.
אני הייתי הולך על משהו בסגנון הזה:

1-2: הלפרין, יוגב, נעימי, רכז זר
3: סווינגמן זר, לאנדסברג
4: אליהו, פאוור זר
5: סנטר זר, ג'יימס

כלומר, לוגאן, היקמן, מדלי, שרמדיני, תומאס, פלאניניץ', רות ופניני תמורת נעימי, הלפרין ו-4 זרים לעמדות 1, 3, 4 ו-5.
מה יוצא לנו מזה ? א) סגל מאוזן של זרים\ישראלים: 5 זרים ו-5 ישראלים, שהוא גם מתאים לחוק הרוסי המוכתב בליגה. ב) סגל מאוזן מבחינת עמדות: שני שחקנים על כל עמדה. ג) שינוי כלכלי: 8 שחקנים, מהם 6 זרים, תמורת 4 זרים + שני ישראלים.

נפרט קצת:
למה נעימי ? פשוט, כי הוא שחקן טוב יותר מרות. הישראלים הטובים ביותר צריכים להיות כאן. בלי פשרות.
למה הלפרין ? כי אני סבור שהוא טוב מפניני. וגם כי לאנדסברג עדיף על פניני מעמדה 3 ושני שחקנים לעמדת הסמול (הוא + זר) זה דיי והותר וזה הוכח בעונה הזאת.
למה מדלי, תומאס ושרמדיני בחוץ ? אין צורך להוסיף.
מה עם הזר בעמדה 3 שבא כמחליף לסמית' ? רצוי שיהיה סווינגמן. כלומר, עם אוריינטציית משחק בעמדה 2 ועזרה בהובלת הכדור. שיהווה תוספת כח התקפית גדולה יותר מסמית' הפרווה.
מה הקונספט של הזר בעמדה 4 ? צריך להיות בעיניי קונטרה לאליהו. כלומר, שיביא דברים אחרים. סטופר הגנתי קודם כל ואולי גם קלעי מ-3.
מה לגבי פלאניניץ' ? בעיניי, צריך להישאר כזר השישי וכשחקן ה-11. יחד עם זאת, נרצה למקסם את הסגל הזה. כלומר ההנחייה לראות עיניי היא, למקסם את התקציב תמורת 4 הזרים המובילים בעמדות 1, 3, 4 ו-5 ואח"כ לבדוק אם יש "אקסטרה" לכל השאר.
פלאניניץ' נראה לי כפוטנציאל מצויין, אבל אני לא יודע אם למכבי יש את הלוקסוס להחזיק אותו במצב של היום. הייתי מרחיק לכת ואומר, שאולי עדיף להשקיע בו, מאשר בג'יימס המזדקן, אבל על פני השטח העונה, הדברים נראים אחרת, גם מצד הקרדיט שבלאט מעניק לכל אחד מהם.
בשורה התחתונה: כדי שהסגל של מכבי יוכל להתחרות בעשירות של אירופה, הוא יהיה חייב להתכווץ ומירב ההשקעה תהיה חייבת להתרכז ב-3-4 זרים.
ההשקעה הכלכלית בזרים, צריכה להיות עפ"י הסדר הבא: זר בעמדה 1, זר בעמדה 5, סווינגמן וזר בעמדה 4.

מסכים עם רוב הדברים. רק הייתי מוריד את נעימי (3 גארדים ישראלים זה יותר מדי) שגם אין לי כוח לאופי שלו וגם לא יהיה כל כך זול אחרי העונה, בהיקמן שהוא סה"כ שחקן זול (יש חוזה גם לעונה הבאה ב300 אלף, אם אני זוכר נכון) ויתרום הרבה יותר מנעימי ויתאים יותר לעלות מהספסל. אם רוצים להוסיף עוד ישראלי, אפשר להביא את טיוס כגיבוי לגבוהים או בן רייס בגרושים, אם לא יישאר מספיק. ואם כבר ישראלים, מקווה שיש איזשהו סעיף יציאה מהחוזה של פניני שאפשר יהיה להפעיל בקיץ.
את פלאניניץ' אפשר להשאיל לקבוצה יורוליג חלשה/בינונית (בעדיפות לכזו עם מאמן שיודע לפתח גבוהים) שתבטיח לו דקות.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי עגל הזהב » 03 פברואר 2013, 08:59

שני זרים רציניים ל1-2 כולם מבינים שלא נקבל
אבל...
אני אומר בסה"כ 2 שחקנים -קטנים- והסגל הזה יכול להשתפר פלאים
תכניסו לבלנדר את פארגו+כספי
ופתאום זה יכול להיות אפילו נחמד לצפות במכבי משחקת מול קבוצות כמו חימקי
ולא המבוכה הזאת שהרגשתי במשחק הזה או שאני ארגיש מול ברצלונה בקרוב.
עגל הזהב

הודעהעל ידי yzafrir » 03 פברואר 2013, 10:46

מישה , אני לא מסכים איתך בנוגע לסמית' , 10.5 נק' באחוזים לא רעים זה בהחלט תרומה טובה בהתקפה . אם מוסיפים לזה את ההגנה המצויינת ואת זה שהוא יכול לסתום לפעמים חורים בעמדות 2-4 ואת זה שיש לו אופי מצויין...והכי חשוב , הוא לא שחקן יקר וגם אחרי שידרוג אני לא מאמין שיקבל יותר מ-750-800K ואת זה הוא בהחלט שווה לקבוצה .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי misha » 03 פברואר 2013, 12:22

800K זה לא זול (בטח לא במושגים של מכבי) ואני לא חושב שהוא שווה את זה. היו לו אחוזים טובים מבחוץ בשלב הראשון נגד קבוצות גרועות בעיקר אבל בטופ 16 הוא חוזר לאחוזים הרגילים שלו ביורוליג (28 אחוז בכל העונה שעברה, 21 אחוז בטופ 16 העונה). הוא לא מספיק יציב, מתקשה ליצור לעצמו ולעבור את השחקן שלו בכדרור מול קבוצות טובות ומרבה להיעלם. לא אבכה אם הוא יישאר, אבל לא הייתי ממהר לחדש לו את החוזה במחירים האלה לפני שבדוקים את האופציות בשוק, גם אם זה אומר שיש סיכוי שקבוצה אחרת תציע לו יותר.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי קובי » 03 פברואר 2013, 12:27

misha כתב:
קובי כתב:על קונספט של סגל קצר אני ואחרים מדברים פה כבר שנים.
אני הייתי הולך על משהו בסגנון הזה:

4: אליהו, פאוור זר

כלומר, לוגאן, היקמן, מדלי, שרמדיני, תומאס, פלאניניץ', רות ופניני תמורת נעימי, הלפרין ו-4 זרים לעמדות 1, 3, 4 ו-5.
מה יוצא לנו מזה ? א) סגל מאוזן של זרים\ישראלים: 5 זרים ו-5 ישראלים, שהוא גם מתאים לחוק הרוסי המוכתב בליגה. ב) סגל מאוזן מבחינת עמדות: שני שחקנים על כל עמדה. ג) שינוי כלכלי: 8 שחקנים, מהם 6 זרים, תמורת 4 זרים + שני ישראלים.

נפרט קצת:
למה נעימי ? פשוט, כי הוא שחקן טוב יותר מרות. הישראלים הטובים ביותר צריכים להיות כאן. בלי פשרות.
למה הלפרין ? כי אני סבור שהוא טוב מפניני. וגם כי לאנדסברג עדיף על פניני מעמדה 3 ושני שחקנים לעמדת הסמול (הוא + זר) זה דיי והותר וזה הוכח בעונה הזאת.
למה מדלי, תומאס ושרמדיני בחוץ ? אין צורך להוסיף.
מה עם הזר בעמדה 3 שבא כמחליף לסמית' ? רצוי שיהיה סווינגמן. כלומר, עם אוריינטציית משחק בעמדה 2 ועזרה בהובלת הכדור. שיהווה תוספת כח התקפית גדולה יותר מסמית' הפרווה.
מה הקונספט של הזר בעמדה 4 ? צריך להיות בעיניי קונטרה לאליהו. כלומר, שיביא דברים אחרים. סטופר הגנתי קודם כל ואולי גם קלעי מ-3.
מה לגבי פלאניניץ' ? בעיניי, צריך להישאר כזר השישי וכשחקן ה-11. יחד עם זאת, נרצה למקסם את הסגל הזה. כלומר ההנחייה לראות עיניי היא, למקסם את התקציב תמורת 4 הזרים המובילים בעמדות 1, 3, 4 ו-5 ואח"כ לבדוק אם יש "אקסטרה" לכל השאר.
פלאניניץ' נראה לי כפוטנציאל מצויין, אבל אני לא יודע אם למכבי יש את הלוקסוס להחזיק אותו במצב של היום. הייתי מרחיק לכת ואומר, שאולי עדיף להשקיע בו, מאשר בג'יימס המזדקן, אבל על פני השטח העונה, הדברים נראים אחרת, גם מצד הקרדיט שבלאט מעניק לכל אחד מהם.
בשורה התחתונה: כדי שהסגל של מכבי יוכל להתחרות בעשירות של אירופה, הוא יהיה חייב להתכווץ ומירב ההשקעה תהיה חייבת להתרכז ב-3-4 זרים.
ההשקעה הכלכלית בזרים, צריכה להיות עפ"י הסדר הבא: זר בעמדה 1, זר בעמדה 5, סווינגמן וזר בעמדה 4.

מסכים עם רוב הדברים. רק הייתי מוריד את נעימי (3 גארדים ישראלים זה יותר מדי) שגם אין לי כוח לאופי שלו וגם לא יהיה כל כך זול אחרי העונה, בהיקמן שהוא סה"כ שחקן זול (יש חוזה גם לעונה הבאה ב300 אלף, אם אני זוכר נכון) ויתרום הרבה יותר מנעימי ויתאים יותר לעלות מהספסל. אם רוצים להוסיף עוד ישראלי, אפשר להביא את טיוס כגיבוי לגבוהים או בן רייס בגרושים, אם לא יישאר מספיק. ואם כבר ישראלים, מקווה שיש איזשהו סעיף יציאה מהחוזה של פניני שאפשר יהיה להפעיל בקיץ.
את פלאניניץ' אפשר להשאיל לקבוצה יורוליג חלשה/בינונית (בעדיפות לכזו עם מאמן שיודע לפתח גבוהים) שתבטיח לו דקות.

לגבי טיוס, מסכים (האמת ששכחתי ממנו) - אפשר ללכת על השינוי הזה בקונספט של הסגל שהצעתי ואז יהיה צורך בהשקעה של 3 זרים בלבד: זר בעמדה 1, זר בעמדה 5 וסווינגמן. ואז, באמת יהיה אפשר ללכת על שחקנים ברמות יותר גבוהות.
לגבי היקמן מול נעימי - אני לא יודע לגבי ה-300K של היקמן. צריך לבחון את זה מול חוזה שיכולים להציע ליובל, בהנחה ונמאס לנו מזרים משלימים וכד'. אני מסכים שהיקמן נותן בסה"כ עונה טובה, אבל אני עדיין סבור שלמכבי, הבינונית מבחינה תקציבית, אין את הלוקסוס להשאיר פה אקסטרות וצריך ללכת על בטוח ויקר, עד כמה שאפשר, בגזרת הזרים.
ושלא תחשוב שאני תופס מנעימי, ממש לא. פשוט מאסתי מריבוי הזרים הפסיכי שעברנו בשנים האחרונות ואני חושב שצריך להתרכז בהשקעה מקסימלית במינימום זרים.

4: אליהו, טיוס
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי misha » 03 פברואר 2013, 12:36

נעימי מרוויח ברוסיה 350K לעונה אז הוא די בטוח לא יבוא לפה בגרושים (גם אם יקצץ, עם המיסוי על הישראלים יעלה יותר מהיקמן) ואני לא חושב שהוא שווה את כל הכאב ראש הנלווה (האופי, בכי של ההורים אם לא יקבל דקות וכו'). אם אתה הולך על 4 זרים בכירים אז להוסיף זר משלים אחד כמו היקמן, שמרוויח מעט אבל יתרום יותר מישראלי בינוני, לא ישנה את הקונצפט לרעה. אני בכל מקרה לא רואה סרט שמכבי תביא פחות מ5 זרים.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי aribari24 » 03 פברואר 2013, 12:46

נעימי הוא שחקן מוכשר, אבל עצלן ופרימדונה ברמות.

השחקן האחרון שייסתדר עם התובענות של בלאט. בשביל עוד נוער פוסטר לא צריך לשלם כל כך הרבה
aribari24

הודעהעל ידי גל גל » 03 פברואר 2013, 12:51

aribari24 כתב:נעימי הוא שחקן מוכשר, אבל עצלן ופרימדונה ברמות.

השחקן האחרון שייסתדר עם התובענות של בלאט. בשביל עוד נוער פוסטר לא צריך לשלם כל כך הרבה

או שהוא צריך בדיוק מישהו כמו בלאט שישדרג אותו
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי חנו'ש » 03 פברואר 2013, 13:49

בכל מקרה, היקמן, נעימי, הלפרין, טיוס - כל השמות הנ"ל הם לא כאלה משנים וחשובים לשלב זה.
אלה שחקני ספסל שאנחנו חופרים עליהם בלי שיש למכבי בכלל שחקנים מובילים.

מי מבין אלה צריך להביא או להשאיר ומי להעיף? לא חשוב לי, כל עוד ברור שמדובר על שחקנים משניים ולא מובילים!!
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי קובי » 03 פברואר 2013, 15:29

misha כתב:נעימי מרוויח ברוסיה 350K לעונה אז הוא די בטוח לא יבוא לפה בגרושים (גם אם יקצץ, עם המיסוי על הישראלים יעלה יותר מהיקמן) ואני לא חושב שהוא שווה את כל הכאב ראש הנלווה (האופי, בכי של ההורים אם לא יקבל דקות וכו'). אם אתה הולך על 4 זרים בכירים אז להוסיף זר משלים אחד כמו היקמן, שמרוויח מעט אבל יתרום יותר מישראלי בינוני, לא ישנה את הקונצפט לרעה. אני בכל מקרה לא רואה סרט שמכבי תביא פחות מ5 זרים.

אם באמת הסיפור של היקמן הוא 300K, אני איתך. אז סגרנו ? (:

1-2: רכז זר, היקמן, הלפרין, אוחיון
4: אליהו, טיוס

5 זרים, 5 ישראלים, 2 שחקנים על כל עמדה.
והכי חשוב - מירב התקציב מושקע בזרים המרכזיים עפ"י סדר העדיפות הבא: זר בעמדה 1, זר בעמדה 5, זר בעמדות 2-3 (סווינג).
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי misha » 03 פברואר 2013, 15:53

תמונה
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי קובי » 03 פברואר 2013, 22:26

אירוטי מדיי לטעמי, אבל זורם...
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי ביבו » 09 פברואר 2013, 23:58

אם אפשרי להחזיר את איידסון באותו מחיר של סמית. הייתם הולכים על זה?
ביבו

הודעהעל ידי קודי » 10 פברואר 2013, 08:57

ביבו כתב:אם אפשרי להחזיר את איידסון באותו מחיר של סמית. הייתם הולכים על זה?

ואם אפשר להביא את לורבק במחיר של קיינר-מדלי, היית הולך על זה?
אידסון מרוויח היום בקאזאן יותר מכפול מממה שסמית' מרוויח במכבי ואין סיבה שהם יוותרו כך סתם על השחקן הכי טוב שלהם, שנותן עונה נהדרת ביורוקאפ עם מספרים של 17 נק' (57% ל-2, 46% ל-3 ו-94% מהקו), 4 ריב', 4 אס' ומדד 21.5. לכן כל העניין הזה לא רלוונטי. מכבי תמשיך להביא שחקנים מהדרג השלישי והרביעי באירופה וכל שחקן טוב שיגיע לכאן, כמו צ'אק, יברח לברגע שיסתיים לו החוזה למקום שידע לשלם לו את מה שמגיע לו. משום מה, במכבי בטוחים שבגלל השמש והאנגלית שחקנים יסכימו לוותר על סכומים גבוהים בשביל לשחק כאן ושוכחים שיש כאן גם כמה חסרונות כמו מצב בטחוני רעוע שלעתים גם כולל אזעקות וטילים.
אגב, מצחיק אותי שמדברים במכבי על הבאת גארד רציני במיליון וחצי דולר. אין היום באירופה אף גארד "שובר שוויון" שאפשר להביא בשכר כזה. שחקנים כמו ספאנוליס, דיאמנטידיס ומקאלב, שלא לדבר על פרמאר, פרננדז ונבארו (שהם שחקנים הרבה יותר יקרים), הם שחקנים של 2-2.5 מיליון דולר (או אירו) ומעלה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 10 פברואר 2013, 10:17

קודי כתב:
ביבו כתב:אם אפשרי להחזיר את איידסון באותו מחיר של סמית. הייתם הולכים על זה?

ואם אפשר להביא את לורבק במחיר של קיינר-מדלי, היית הולך על זה?
אידסון מרוויח היום בקאזאן יותר מכפול מממה שסמית' מרוויח במכבי ואין סיבה שהם יוותרו כך סתם על השחקן הכי טוב שלהם, שנותן עונה נהדרת ביורוקאפ עם מספרים של 17 נק' (57% ל-2, 46% ל-3 ו-94% מהקו), 4 ריב', 4 אס' ומדד 21.5. לכן כל העניין הזה לא רלוונטי. מכבי תמשיך להביא שחקנים מהדרג השלישי והרביעי באירופה וכל שחקן טוב שיגיע לכאן, כמו צ'אק, יברח לברגע שיסתיים לו החוזה למקום שידע לשלם לו את מה שמגיע לו. משום מה, במכבי בטוחים שבגלל השמש והאנגלית שחקנים יסכימו לוותר על סכומים גבוהים בשביל לשחק כאן ושוכחים שיש כאן גם כמה חסרונות כמו מצב בטחוני רעוע שלעתים גם כולל אזעקות וטילים.
אגב, מצחיק אותי שמדברים במכבי על הבאת גארד רציני במיליון וחצי דולר. אין היום באירופה אף גארד "שובר שוויון" שאפשר להביא בשכר כזה. שחקנים כמו ספאנוליס, דיאמנטידיס ומקאלב, שלא לדבר על פרמאר, פרננדז ונבארו (שהם שחקנים הרבה יותר יקרים), הם שחקנים של 2-2.5 מיליון דולר (או אירו) ומעלה.

לדבר זה לא עולה כסף, אבל גם אם יתחילו במשהו זה כבר יהיה יותר טוב מהיום.
אולי אפשר להביא איזה גארד נחמד מהNBA בסכום הזה, אולי איזשהו אירופאי צעיר בעליה... לפחות זה סכום שאפשר לעבוד איתו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], שמוליק ו־9 אורחים