מכבי ניצחה את חולון ברבע גמר הגביע, רק מתיחה לאליהו

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי ניצחה את חולון ברבע גמר הגביע, רק מתיחה לאליהו

הודעהעל ידי חנו'ש » 04 פברואר 2013, 11:17

roy1000 כתב:שלושה שבועות בלי אליהו? זה אומר עוד תבוסות בברצלונה ומול סיינה.

כי אם הוא היה בריא היינו מנצחים??

מה שכן, עכשיו יספרו לנו בהנהלה שקרים איך עדיין היינו בתמונת העלייה שלב הבא אבל דווקא בשבועות הכי קריטיים נפצע אחד השחקנים החשובים ולכן לא עלינו להצלבה....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yzafrir » 04 פברואר 2013, 11:18

roy1000 כתב:שלושה שבועות בלי אליהו? זה אומר עוד תבוסות בברצלונה ומול סיינה.

גם שלושה שבועות עם ליאור אומר אותו דבר...מכבי לא בנוייה על שחקן אחד (בעצם היא לא בנוייה על אף שחקן העונה...)
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 פברואר 2013, 11:49

חידה: 4.5 נקודות ו2.75 ריבאונדים. המספרים האלה קשורים בצורה כלשהי לליאור ולברצלונה. מישהו יכול לנחש מה הפתרון לחידה?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 04 פברואר 2013, 14:11

MTA2311 כתב:חידה: 4.5 נקודות ו2.75 ריבאונדים. המספרים האלה קשורים בצורה כלשהי לליאור ולברצלונה. מישהו יכול לנחש מה הפתרון לחידה?

מה הקשר?
אתה רוצה לספר לנו מה בובי בראון עשה עד עכשיו בקריירה ואיך זה השפיע על כל מה שעשה העונה בסיינה?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 פברואר 2013, 14:54

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:חידה: 4.5 נקודות ו2.75 ריבאונדים. המספרים האלה קשורים בצורה כלשהי לליאור ולברצלונה. מישהו יכול לנחש מה הפתרון לחידה?

מה הקשר?
אתה רוצה לספר לנו מה בובי בראון עשה עד עכשיו בקריירה ואיך זה השפיע על כל מה שעשה העונה בסיינה?

מה זאת אומרת מה הקשר? להגיד שנחטוף תבוסה מבארסה, רק כי אליהו פצוע, זה קצת הזוי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 04 פברואר 2013, 15:44

מי יהיה הקפטן הזמני?
פניני, אוחיון או סמית׳?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 פברואר 2013, 16:18

אם יתנו את זה ליוגב צריך לשרוף את המועדון.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 04 פברואר 2013, 17:15

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

מה הקשר?

הזוי זה לא להבין שאליהו הוא השחקן הכי טוב בקבוצה הזו בפער עצום. בלי אליהו, אתה תחטוף תבוסות גם מהקבוצות הטורקיות.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 פברואר 2013, 17:22

roy1000 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

מה הקשר?

הזוי זה לא להבין שאליהו הוא השחקן הכי טוב בקבוצה הזו בפער עצום. בלי אליהו, אתה תחטוף תבוסות גם מהקבוצות הטורקיות.

אתה באמת רוצה להיכנס לדיון על ליאור שוב?
הוא לא השחקן הכי טוב באף קבוצה. גם לא בקבוצת הפח שבלאט ופדרמן בנו כאן השנה.
האובססיה שלך כלפיו, למרות שהוא נכשל שנה אחרי שנה במאני טיים, היא מגוחכת. הוא יכול להיות שחקן משלים טוב. לא יותר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 04 פברואר 2013, 19:21

MTA2311 כתב:אתה באמת רוצה להיכנס לדיון על ליאור שוב?
האובססיה שלך כלפיו, למרות שהוא נכשל שנה אחרי שנה במאני טיים, היא מגוחכת. הוא יכול להיות שחקן משלים טוב. לא יותר.

אתה חי באשליות. בלי אליהו מכבי לא עוברת גם קבוצות כמו מיגדל וחיפה. בוא נראה באמת לאיפה מכבי תגיע עם מדלי בחמישייה.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 פברואר 2013, 19:33

roy1000 כתב:
MTA2311 כתב:אתה באמת רוצה להיכנס לדיון על ליאור שוב?

אתה חי באשליות. בלי אליהו מכבי לא עוברת גם קבוצות כמו מיגדל וחיפה. בוא נראה באמת לאיפה מכבי תגיע עם מדלי בחמישייה.

חוכמה גדולה באמת. זה שהוא יותר טוב ממדלי, באמת הופך אותו לשחקן ענק. ביורוליג זה לא ישנה כלום גם ככה, ובברצלונה מתבאסים שהוא לא יהיה כשיר.
מי שחי באשליות, זה מי ששולח את היקמן וסמית' לחולון, אבל בטוח שליאור הוא אלוהים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 04 פברואר 2013, 20:21

MTA2311 כתב:חוכמה גדולה באמת. זה שהוא יותר טוב ממדלי, באמת הופך אותו לשחקן ענק. ביורוליג זה לא ישנה כלום גם ככה, ובברצלונה מתבאסים שהוא לא יהיה כשיר.
מי שחי באשליות, זה מי ששולח את היקמן וסמית' לחולון, אבל בטוח שליאור הוא אלוהים.

היקמן וסמית' מקומם בחולון. ליאור יכול לשחק בכל קבוצה באירופה. האו בטח שלא אלוהים, אבל הוא ברמה אחרת מכל שאר השחקנים שמשחקים בקבוצה הנוכחית של מכבי. בוא נראה איך הקבוצה נראית בלעדיו באמת.
roy1000

הודעהעל ידי אדם » 05 פברואר 2013, 11:01

אני בחר ליתערב והגיב
אני כנראה גם לא אזכה לתגובה אבל בכל זאת.
מי שאומר וטוען שליאור יכול לשחק בכל קבוצה באירופה ושהוא יחסר למכבי עקב הפציעה ,או שהוא הזוי או עיוור או חי בסרט,יש פה נטיה להיות עיוורים בקשר לשחקנים מסוימים דוגמת ליאור והלפרין,אלה שחקנים שאם לא השמות להם לא משחקים במכבי בכלל,איך אפשר להגיד שליאור יחסר ותותח והכי טוב בקבוצה?מה הוא תורם בכל אספקט של המשחק??????.אלוהים ישמור,אני לא מדבר על יכולת,אלא על הבנת המשחק ,לשחקן הזה אין מושג איך לעמוד בהגנה ובמגרש בכלל ולקרוא תמשחק בצורה נכונה.
השחקן הזה ה4 בין הטובים באירופה,ראה שבוע אחרי שבוע איך שחקני 4 לא מוכרים מקבוצות פחות טובות וברמתנו עושים לו בית ספר,איך אפשר להגיד שהוא ה4 בין הטובים,והשחקן הכי טוב במכבי?מה אתם עיוורים"?אתם לא רואים,הוא לא מוביל אותנו לשום מקום ,לא יעיל,ולא הביא אותנו ללכלום גם לא בתור משלים,עובדהה.
נגד קבוצות חלשות יש הרבה שחקנים שיהיו טובים,למרות שליאור גם נגד בינוניות אם חקנים גבוהים נעלם,ובמיוחד במשחקים הגדולים והרצינים,אז על מה מדברים פה בכלל????השחקן לא מסוגל כלום
אי אפשר להיתעלם מסטטיסטיקה של 4 שנים
אלה עובדות
,גם נגד ירושלים במשחק קובע הוא נעלם,מכבי לא תרגיש בחסרונו ,והלוואי שהיו משחררים אותו,ואפילו שמדלי פח,אני מעדיף אותו ולא תבחור הזה,לא לדבר בכלל שנתנו ללוזר חסר כריזמה חסר מנהיגות יכולת
ווינריות ,להיות קפטן
אבל הקהל שותק כולם מקבלים בהבנה,הרי קפטן זה תפקיד מרכזי ,לא כל אחד יכול להיות וזה תפקיד חשוב,תאמינו לי שקפטן אחר במשחקים מסוימים,יכול לתרום ואני לא מדבר על נקודות אלא שיחות מנהיגות ביטחון,לא ראיתי אותו עושה כלום במשחק משחק בתור קפטן,
בטח שנראה עדר ללא רועה.
אני באמת ובמים
לא מבין מה אתם רואים שכולם לא רואים אצל הבחור הזה,
במקרה הטוב שחקן בינוני מינוס,בזבוז כסף,הכי מצחיק זה לראות קבוצות שלמות משחקות תתרגילים להם כדי להגיע אליו,ולראות איך שחקני יריבה מעיפים אותו דורכים עליו חודרים דרכו,והוא עומד מקופל כמו ילדה שזרקו לה כדור ומפחדת כי זה חזק,עצוב אבל זאת האמת זה מצולם.
באמת מקווה שתצאו מהעיורון ותראו במה מדובר ,זה לא שחקן כדורסל לגיטימי שתורם וניתן להיתווכח לגביו,במקרה הזה אין מה לדבר,רואים בשטח.
מילא להיתווכח על שחקן כמו היקמן,או אלן אנדרסון,או סמית או אידסון,ולהגיד שחקנים טובים יודעים לשחק,וכל אחד זכותו להגיד מתאים לקבוצה לא מתאים,אפשר יותר טוב או לא,אבל אין שאלה על יכולת,אבל במקרה אליהו ,כל זר בינוני שיקבל תכמות דקות שלו,כןן כןן אפילו מדלי יתנו תפוקה.
כל 4 אפילו מבשיקטאש נראה שחקן ליד אליהו
אדם

הודעהעל ידי felix_r » 05 פברואר 2013, 11:20

אדם כתב:אני בחר ליתערב והגיב
מי שאומר וטוען שליאור יכול לשחק בכל קבוצה באירופה ושהוא יחסר למכבי עקב הפציעה ,או שהוא הזוי או עיוור או חי בסרט,יש פה נטיה להיות עיוורים בקשר לשחקנים מסוימים דוגמת ליאור והלפרין,אלה שחקנים שאם לא השמות להם לא משחקים במכבי בכלל,איך אפשר להגיד שליאור יחסר ותותח והכי טוב בקבוצה?מה הוא תורם בכל אספקט של המשחק??????.אלוהים ישמור,אני לא מדבר על יכולת,אלא על הבנת המשחק ,לשחקן הזה אין מושג איך לעמוד בהגנה ובמגרש בכלל ולקרוא תמשחק בצורה נכונה.
השחקן הזה ה4 בין הטובים באירופה,ראה שבוע אחרי שבוע איך שחקני 4 לא מוכרים מקבוצות פחות טובות וברמתנו עושים לו בית ספר,איך אפשר להגיד שהוא ה4 בין הטובים,והשחקן הכי טוב במכבי?מה אתם עיוורים"?אתם לא רואים,הוא לא מוביל אותנו לשום מקום ,לא יעיל,ולא הביא אותנו ללכלום גם לא בתור משלים,עובדהה.
נגד קבוצות חלשות יש הרבה שחקנים שיהיו טובים,למרות שליאור גם נגד בינוניות אם חקנים גבוהים נעלם,ובמיוחד במשחקים הגדולים והרצינים,אז על מה מדברים פה בכלל????השחקן לא מסוגל כלום
אלה עובדות
,גם נגד ירושלים במשחק קובע הוא נעלם,מכבי לא תרגיש בחסרונו ,והלוואי שהיו משחררים אותו,ואפילו שמדלי פח,אני מעדיף אותו ולא תבחור הזה,לא לדבר בכלל שנתנו ללוזר חסר כריזמה חסר מנהיגות יכולת
ווינריות ,להיות קפטן
אבל הקהל שותק כולם מקבלים בהבנה,הרי קפטן זה תפקיד מרכזי ,לא כל אחד יכול להיות וזה תפקיד חשוב,תאמינו לי שקפטן אחר במשחקים מסוימים,יכול לתרום ואני לא מדבר על נקודות אלא שיחות מנהיגות ביטחון,לא ראיתי אותו עושה כלום במשחק משחק בתור קפטן,
בטח שנראה עדר ללא רועה.
אני באמת ובמים
במקרה הטוב שחקן בינוני מינוס,בזבוז כסף,הכי מצחיק זה לראות קבוצות שלמות משחקות תתרגילים להם כדי להגיע אליו,ולראות איך שחקני יריבה מעיפים אותו דורכים עליו חודרים דרכו,והוא עומד מקופל כמו ילדה שזרקו לה כדור ומפחדת כי זה חזק,עצוב אבל זאת האמת זה מצולם.
באמת מקווה שתצאו מהעיורון ותראו במה מדובר ,זה לא שחקן כדורסל לגיטימי שתורם וניתן להיתווכח לגביו,במקרה הזה אין מה לדבר,רואים בשטח.
מילא להיתווכח על שחקן כמו היקמן,או אלן אנדרסון,או סמית או אידסון,ולהגיד שחקנים טובים יודעים לשחק,וכל אחד זכותו להגיד מתאים לקבוצה לא מתאים,אפשר יותר טוב או לא,אבל אין שאלה על יכולת,אבל במקרה אליהו ,כל זר בינוני שיקבל תכמות דקות שלו,כןן כןן אפילו מדלי יתנו תפוקה.

זה בגלל שאתה מודע לחסרונות של אליהו, אבל לא ממש שם לב לחסרונות של מספרי 4 בקבוצות אחרות. לכל שחקן יש חיסרונות. הבעיה היא שהרבה האנשים פה רואים רק את היתרונות של השחקנים בקבוצות האחרות. למה? כי האנשים בדרך כלל לא צופים במשחקים של הקבוצות האחרות, ואם כן רואים משחק כלשהו, מתרכזים לרוב רק במהלכים יפים בהתקפה.

ליאור הוא שחקן ברמה אירופית טובה ואין שום ספק לגבי זה. מי שאומר אחרת, פשוט לא יודע מה הוא מדבר.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Asf » 05 פברואר 2013, 11:36

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 37107.html

שון ג'יימס ישמש כקפטן עד שאליהו יחלים מן הפציעה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Asf

הודעהעל ידי חנו'ש » 05 פברואר 2013, 11:48

איזה חוסר מזל לאליהו, עד שיש לו צ'אנס להניף תואר ראשון כקפטן...
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי er79 » 05 פברואר 2013, 12:29

האמת, החלטה ראויה: לפניני ואוחיון לא מגיע תואר הקפטן לנוכח אירועי העבר. שון ג'יימס מנהיג בפן החברתי, אהוב ומקובל על המערכת, אפילו יותר מסמית' לדעתי, ואין ברירה - כרגע יש יותר קונצנזוס סביב שחקן זר, שראוי להיות הקפטן יותר משחקן ישראלי, עד שליאור ישוב.
er79

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 פברואר 2013, 13:08

felix_r כתב:
אדם כתב:אני בחר ליתערב והגיב
אלה עובדות
ווינריות ,להיות קפטן
בטח שנראה עדר ללא רועה.
אני באמת ובמים

זה בגלל שאתה מודע לחסרונות של אליהו, אבל לא ממש שם לב לחסרונות של מספרי 4 בקבוצות אחרות. לכל שחקן יש חיסרונות. הבעיה היא שהרבה האנשים פה רואים רק את היתרונות של השחקנים בקבוצות האחרות. למה? כי האנשים בדרך כלל לא צופים במשחקים של הקבוצות האחרות, ואם כן רואים משחק כלשהו, מתרכזים לרוב רק במהלכים יפים בהתקפה.

ליאור הוא שחקן ברמה אירופית טובה ואין שום ספק לגבי זה. מי שאומר אחרת, פשוט לא יודע מה הוא מדבר.

שחקן סביר, שנמצא בדרג הביניים של אירופה.
הוא לא אמור לפתוח בחמישייה של מכבי, לא אמור להוביל קבוצה ברמה הזאת ולא אמור להיות השחקן הכי יקר בקבוצה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 05 פברואר 2013, 13:16

חברים, אתם הזויים.
חוסר הפרגון שלכם לשחקן מהקבוצה שלכם היא פשוט מגוחך.

אני לא אומר שמדובר בקארל מאלון המודרני או בקווין לאב. רחוק מזה.
אבל מדובר על שחקן טוב מאוד בסופו של דבר.

אור, הוא לא ראוי לפתוח בחמישייה של מכבי, אבל תן לי אני אספר לך על שחקנים אחרים שפתחו/פותחים בחמישייה של מכבי.
למשל היקמן. למשל אוחיון. למשל מדלי. כל אלה פתחו בחמישייה העונה לא פעם ולא פעמיים. האם מישהו מהם שחקן טוב או ראוי מליאור?

אפשר ללכת אחורה וגם להזכיר שחקנים אחרים, אבל במקום להזכיר שחקנים פחים, אני אזכיר דווקא שחקן טוב מאוד, שהיה שחקן חמישייה באחת הקבוצות
הגדולות בהיסטוריה של הכדורסל האירופאי, וקוראים לו טל בורשטיין.
לטעמי מדובר בשחקן שבשיאו היה בערך באותו הדרג כמו ליאור. אף אחד לא חושב או אומר שהוא לא ראוי להיות שחקן חמישייה במכבי...

לגבי המחיר, זאת כבר לא הבעיה של ליאור. זה שפדרמן קמצן ומעדיף להביא לכאן את היקמן בשקל, את תומאס בשקל ורבע ואת לוגאן בשקל וחצי, רק אומר
עד כמה הוא מנהל גרוע ובנה קבוצה גרועה ולא עד כמה ליאור לא שווה את הכסף.
בסופו של דבר, הוא היה מרוויח סכומים דומים גם בקבוצות אחרות (ואני מזכיר לך את החוזה שקיבל הנדריקס במילאנו).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 פברואר 2013, 14:18

jol9 כתב:חברים, אתם הזויים.
חוסר הפרגון שלכם לשחקן מהקבוצה שלכם היא פשוט מגוחך.

אני לא אומר שמדובר בקארל מאלון המודרני או בקווין לאב. רחוק מזה.
אבל מדובר על שחקן טוב מאוד בסופו של דבר.

אור, הוא לא ראוי לפתוח בחמישייה של מכבי, אבל תן לי אני אספר לך על שחקנים אחרים שפתחו/פותחים בחמישייה של מכבי.
למשל היקמן. למשל אוחיון. למשל מדלי. כל אלה פתחו בחמישייה העונה לא פעם ולא פעמיים. האם מישהו מהם שחקן טוב או ראוי מליאור?

אפשר ללכת אחורה וגם להזכיר שחקנים אחרים, אבל במקום להזכיר שחקנים פחים, אני אזכיר דווקא שחקן טוב מאוד, שהיה שחקן חמישייה באחת הקבוצות
הגדולות בהיסטוריה של הכדורסל האירופאי, וקוראים לו טל בורשטיין.
לטעמי מדובר בשחקן שבשיאו היה בערך באותו הדרג כמו ליאור. אף אחד לא חושב או אומר שהוא לא ראוי להיות שחקן חמישייה במכבי...

לגבי המחיר, זאת כבר לא הבעיה של ליאור. זה שפדרמן קמצן ומעדיף להביא לכאן את היקמן בשקל, את תומאס בשקל ורבע ואת לוגאן בשקל וחצי, רק אומר
עד כמה הוא מנהל גרוע ובנה קבוצה גרועה ולא עד כמה ליאור לא שווה את הכסף.
בסופו של דבר, הוא היה מרוויח סכומים דומים גם בקבוצות אחרות (ואני מזכיר לך את החוזה שקיבל הנדריקס במילאנו).

גם היקמן, יוגב ומדלי לא צריכים להיות בחמישייה. ( לדעתי גם ג'יימס, אבל בקטנה).
טל, בניגוד לליאור, היה שחקן שלם. הוא היה מצויין בהגנה, וסביר בהתקפה. זה היה יותר ממספיק באותה תקופה, ואלי אם ליאור היה משחק אז, גם הוא היה בא לידי ביטוי יותר טוב. אבל כרגע הוא נמצא בקבוצה על תקן שחקן מוביל, והוא מוכיח שנה אחרי שנה שהוא לא מסוגל להיות כזה.
לא משנה כמה תחזור על זה, אי אפשר להתעלם מהעניין הכספי. הסכומים שהוא מרוויח יורדים מתקציב השחקנים הכולל. אז נכון, הוא לא אשם בזה, אבל זה לא רלוונטי. גם באטיסטה הרוויח מיליון יורו, ואפילו יוגב קיבל חוזה מטורף. זה לא אומר שהם שווים את זה, ובטח לא אומר שמכבי צריכה, או יכולה לשלם את הסכומים האלה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], מרסר ו־36 אורחים