ליגת ווינר: מכבי vs ברק נתניה - ראשון, 19:10, פריצות

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ליגת ווינר: מכבי vs ברק נתניה - ראשון, 19:10, פריצות

הודעהעל ידי felix_r » 10 מרץ 2013, 23:01

חנו'ש כתב:מישהו מוכן להסביר את תיאוריית הקונספירציה של כל האתרים (ואלי סהר) שזה שהפעם האחרונה שמכבי הפסידה פעמיים ברצף בליגה היה בעונת 2008 שאז במקרה מכבי גם איבדה "אליפות"?
מה קשור אחד לשני? למה מנסים לרמוז שזה אומר שגם השנה מכבי תפסיד את ה"אליפות"? כמה טמטום יכול להיות לאנשים??

למרות שזה סתם נתון לא קשור, התסריט הזה בהחלט יכול לקרות. תארי לעצמך שג'יימס נפצוע ולא יכול לשחק, והשופטים להוטים לדפוק את מכבי.
במקרה כזה אנחנו בהחלט יכולים להפסיד את האליפות. כשהפסדנו את האליפות לגליל, לאזמה היה פצוע
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 10 מרץ 2013, 23:03

felix_r כתב:
חנו'ש כתב:מישהו מוכן להסביר את תיאוריית הקונספירציה של כל האתרים (ואלי סהר) שזה שהפעם האחרונה שמכבי הפסידה פעמיים ברצף בליגה היה בעונת 2008 שאז במקרה מכבי גם איבדה "אליפות"?
מה קשור אחד לשני? למה מנסים לרמוז שזה אומר שגם השנה מכבי תפסיד את ה"אליפות"? כמה טמטום יכול להיות לאנשים??

למרות שזה סתם נתון לא קשור, התסריט הזה בהחלט יכול לקרות. תארי לעצמך שג'יימס נפצוע ולא יכול לשחק, והשופטים להוטים לדפוק את מכבי.
במקרה כזה אנחנו בהחלט יכולים להפסיד את האליפות. כשהפסדנו את האליפות לגליל, לאזמה היה פצוע

זה יכול לקרות בלי שום קשר להפסדים האחרונים וליכולת החלשה בשבועות האחרונים בליגה.
במשחק אחד הכל יכול לקרות אבל אין בזה לבין מה שקרה במהלך הליגה הסדירה שום קשר.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 10 מרץ 2013, 23:20

חנו'ש כתב:
felix_r כתב:

זה יכול לקרות בלי שום קשר להפסדים האחרונים וליכולת החלשה בשבועות האחרונים בליגה.

תראי, אולי אין להפסדים האלה קשר ישיר, אבל אי אפשר לומר שאין קשר בכלל, כי ההפסדים האלה הם לא מיקריים, אלא מראים את הפגיעות של מכבי בגלל הסגל הקצר וזרים לא מספיק טובים
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 10 מרץ 2013, 23:22

חנו'ש כתב:
er79 כתב:
חנו'ש כתב:
felix_r כתב:את חושבת שעדיף לשלם את כל החוזה שלו לשנתים ולהעיף אותו כבר עכשיו? אני לא מבין מה את רוצה להגיד.

לא עכשיו, בקיץ.
כשזה לא עובד לשני הצדדים, אין שום אינטרס לאף צד לנמשיך עם זה ואני בטוחה שבקיץ יגיעו להסכם בין הצדדים על התרת החוזה.
אני די בטוחה שגם מדלי לא ממש מעוניין לבלות עוד עונה כזו במקום שאי לאף אחד ספק שהוא כבר לא יתאקלם.
ברור שגם הוא רוצה לחזור להיות שחקן ולא עב"ם.

לא צריכים להגיע למצב כזה בכלל, השחקן יושאל לקבוצה אחרת. מכבי לא צפויה להפסיד עליו. גם לאף אחד פה אין מושג אם מכבי לא הכניסה לחוזה סעיף יציאה בתום העונה הנוכחית. שורה תחתונה, מדלי לא יישאר כאן עוד עונה.

למה להשאיל?? למה כל שחקן תחת חוזה שלא נראה לך ישר פותר אותו בהשאלה? השאלה נועדה לשחקנים צעירים שהמועדון מעוניין בפיתוחם כדי להינות מהם בעתיד, לא בשביל להיפתר משחקנים לא רצויים תחת חוזה.T
ימצאו דרך להיפרד כידידים, אני לא דואגת.

תגידי את זה למצ׳באן ולשרמדיני. אני לא מציע להיות נאיבים: מכבי לא יפטרו מהשחקן ויפסידו כסף בו זמנית, הפיתרון הכי ראוי הוא השאלה.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 11 מרץ 2013, 00:09

felix_r כתב:
jol9 כתב:
felix_r כתב:
er79 כתב:אין לי בעיה להפסיד על מנת שג'יימס ינוח, אבל מכבי אימפוטנטית בלעדיו. מצד שני, הפסד ליגה שני רצוף, ולפאקינג נתניה, פשוט מבזה. ואם כבר ג'יימס נח, למה סמית' מקבל מעל 30 דקות ולנדסברג מיובש? ועוד אנקדוטה, אליהו חזר לדקות משמעותיות ושוב הפסדנו. העיקר חשוב לשמור אותו כי הוא ישראלי וקפטן. נגד חימקי יוטב לנו אם יקבל כמה שפחות דקות. ולמה מדלי עוד פה? למה לא מעיפים אותו על טיל?

ליאור עם שתי פציעות בקושי דורך על הרגלים, למה אתה יורד עליו?

מדלי חתום לשנתים, מתי כבר תזכור את זה?

מדלי יכול להיות חתום גם לעשור. זרים עלובים לא נשארים במכבי יותר מעונה אחת, בניגוד לישראלים.

פשוט מכבי לא יכולה לחתוך אותו מבלי לשלם על שנתים של החוזה.
לכן בקבוצה מעדיפים שישאר, כי אי אפשר להרוויח כלום מהפרת החוזה.

אני מאמין שכמו תמיד יש שם איזה סעיף שמאפשר היפרדות שלשני הצדדים.
הסיכוי שמדלי ימשיך במכבי, שווה בערך לסיכוי שמכבי תהיה אלופת היורוליג
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אלמוג » 11 מרץ 2013, 00:54

אני לא מבין מה זה משנה.
גם אם נפסיד את האליפות אז?
מכבי ת"א בכדורסל היא קבוצה בליגה אחרת על כל המשתמע מכך, וכדאי שגם הפדרמנים יבינו את זה.
מכבי היא בליגה האירופאית וזה מה שמעניין וכל מה שמסביב הוא סתם הצקה\משחקי אימון\הקבלה לגביע הטוטו בכדורגל.
ושאני לא אהיה לא ברור אני אדגיש - אני מאוד רוצה שמכבי תקח אליפות, ובטח שאם לא נקח אני אהיה מבואס ויכאב לי, אבל לא ברמה שזה יטריד אותי בשלב הזה של העונה או יגרום
לי להיות בספק ובלחץ אם זה יקרה או לא.

י
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי חנו'ש » 11 מרץ 2013, 01:03

felix_r כתב:
חנו'ש כתב:
felix_r כתב:

תראי, אולי אין להפסדים האלה קשר ישיר, אבל אי אפשר לומר שאין קשר בכלל, כי ההפסדים האלה הם לא מיקריים, אלא מראים את הפגיעות של מכבי בגלל הסגל הקצר וזרים לא מספיק טובים

אני לא צריכה את ההפסדים בליגה בשביל לדעת שיש לנו חרא של קבוצה העונה.
זה אנחנו רואים מתחילת העונה.
זה לא משנה את העובדה שמכבי היא עדיין הקבוצה הכי טובה בליגה בין אם היא מנצחת את כל משחקי הליגה הסדירה ובין אם היא מפסידה 3-4 משחקים בשנה (גם ב-2004 הפסדנו כ-4 משחקי ליגה כולל התבוסה ההיא בדרבי ובעונת 2010 הפסדנו בליגה הסדירה משחק אחד בלבד וזה לא אמר כלום).
הדבר היחיד שישפיע על מחזיקת גביע האליפות זה רמת המוכנות של מכבי במשחק הגמר.
תבוא מוכנה ומרוכזת בידיעה שחייבים לנצח את המשחק, סביר להניח שגם תנצח.
לא תהיה מרוכזת ותיכנס ללחץ או לשאננות - עלולה למעוד.
זה הדבר היחיד שיכריע את גורל ה"אליפות" ולא תיאוריות מטופשות שאם מכבי הפסידה 2 משחקים ברצף כמו בעונת 2008 שאז הפסידה את ה"אליפות" אז גם השנה היא תפסיד.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חנו'ש » 11 מרץ 2013, 01:06

er79 כתב:תגידי את זה למצ׳באן ולשרמדיני. אני לא מציע להיות נאיבים: מכבי לא יפטרו מהשחקן ויפסידו כסף בו זמנית, הפיתרון הכי ראוי הוא השאלה.

כשמאצ'בן הושאל, המחשבה היתה שהוא יחזור בהמשך והשאילו אותו על מנת שיצבור יותר דקות (אח"כ הבינו שזה לא ילך בחיים בינו לבין בלאט)
ותזכיר לי מתי מכבי השאילה את שרמנדיני??
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי gliuk » 11 מרץ 2013, 01:29

מה קרה? הפסדנו לנתניה? ג'יימס נח? זה הכי חשוב...
gliuk

הודעהעל ידי er79 » 11 מרץ 2013, 07:12

חנו'ש כתב:
er79 כתב:תגידי את זה למצ׳באן ולשרמדיני. אני לא מציע להיות נאיבים: מכבי לא יפטרו מהשחקן ויפסידו כסף בו זמנית, הפיתרון הכי ראוי הוא השאלה.

כשמאצ'בן הושאל, המחשבה היתה שהוא יחזור בהמשך והשאילו אותו על מנת שיצבור יותר דקות (אח"כ הבינו שזה לא ילך בחיים בינו לבין בלאט)

בלאט בחיים לא היה מחזיר את מצ׳באן, הוא לא רצה אותו. ולגבי שרמדיני, עד כמה שהבנתי, הוא בגדר מושאל, מכבי לא מכרו אותו.
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 11 מרץ 2013, 07:53

האמת שאיך שמכבי שיחקו אתמול רק מראה שהם באו בגישה של לשמור על עצמם לקראת המישחק ביורוליג . אני ממש לא מתרגש מההפסד אתמול .
בדרבי לא היה חשיבות לניצחון מבחינה מקצועית או מבחינת הטבלה אבל היוקרה . המשחק הזה היה סתם טירחה .
אני דווקא חושב שזה טוב שמכבי באה בגישה הזאת מידי פעם וגם ראו לפי התגובה של שחקני נתניה שהם הבינו שלא עשו משהו גדול כי מכבי לא באמת באו לשחק .
איזה הבדל בין התגובות של נתניה לניצחון לעומת אילו של העכברושים ....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי חנו'ש » 11 מרץ 2013, 12:25

er79 כתב:
חנו'ש כתב:

בלאט בחיים לא היה מחזיר את מצ׳באן, הוא לא רצה אותו. ולגבי שרמדיני, עד כמה שהבנתי, הוא בגדר מושאל, מכבי לא מכרו אותו.

אז הבנת לא נכון, שרמנדיני ומכבי התירו את החוזה ואין שום קשר בין הצדדים (ממתי אולי' היא קבוצה שמשאילה שחקנים מקבוצה כמו מכבי משל היו איזו לובליאנה??)

לגבי מאצ'בן, אולי לבלאט לא היתה כוונה להחזיר אותו אבל ההנהלה חשבה אחרת באותו זמן, כי אם לא הם היו מתירים את חוזה כבר אז. למה לבזבז את הכסף על אותה עונה שהושאל (שמכבי עדיין מימנה חלק משכרו) אם לא חשבו שאולי יחזור??
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי er79 » 11 מרץ 2013, 13:25

זה לא כל כך משנה, שורה תחתונה שאין אופציה טובה יותר מהשאלה של שחקן בכדי למנוע הפסד כספי. מכבי מסוגלת לעשות זאת, היא עשתה זאת בעבר עם שחקנים כמו ניקולה ומצ'באן ותעשה זאת גם בעתיד. אגב, חוץ מניקולה אני לא מצליח לזכור שחקן שמכבי באמת ובתמים התכוונה לפתח אותו בקבוצה אחרת.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 11 מרץ 2013, 13:46

er79 כתב:זה לא כל כך משנה, שורה תחתונה שאין אופציה טובה יותר מהשאלה של שחקן בכדי למנוע הפסד כספי. מכבי מסוגלת לעשות זאת, היא עשתה זאת בעבר עם שחקנים כמו ניקולה ומצ'באן ותעשה זאת גם בעתיד. אגב, חוץ מניקולה אני לא מצליח לזכור שחקן שמכבי באמת ובתמים התכוונה לפתח אותו בקבוצה אחרת.

הלפרין (לובליאנה), כספי (גליל), קטש (ר"ג וגליל) היו בטח עוד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 11 מרץ 2013, 14:26

er79 כתב:זה לא כל כך משנה, שורה תחתונה שאין אופציה טובה יותר מהשאלה של שחקן בכדי למנוע הפסד כספי. מכבי מסוגלת לעשות זאת, היא עשתה זאת בעבר עם שחקנים כמו ניקולה ומצ'באן ותעשה זאת גם בעתיד. אגב, חוץ מניקולה אני לא מצליח לזכור שחקן שמכבי באמת ובתמים התכוונה לפתח אותו בקבוצה אחרת.

על מאצבאן מכבי הפסידה כסף והרבה מההשאלה שלו.
כמה מתוך המשכורת הגבוהה שלו אתה חושב שפרטיזן יכלה לממן?
היה יותר זול למכבי לנסות להתיר את חוזהו כבר לפני שנתיים מאשר להשאיל ולהתיר את החוזה בקיץ.
כנראה שבאמת חשבו שהוא יחזור.

עם ניקולה ההשאלה באמת היתה לטובת העתיד המקצועי של מכבי. לא היו שיקולים כלכליים או ניסיון להיפטר ממנו.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי er79 » 11 מרץ 2013, 14:34

חנו'ש כתב:

על מאצבאן מכבי הפסידה כסף והרבה מההשאלה שלו.
כמה מתוך המשכורת הגבוהה שלו אתה חושב שפרטיזן יכלה לממן?
היה יותר זול למכבי לנסות להתיר את חוזהו כבר לפני שנתיים מאשר להשאיל ולהתיר את החוזה בקיץ.
כנראה שבאמת חשבו שהוא יחזור.

עם ניקולה ההשאלה באמת היתה לטובת העתיד המקצועי של מכבי. לא היו שיקולים כלכליים או ניסיון להיפטר ממנו.

זה די ברור שיהיה הפסד כספי מסויים, אבל מה עדיף, להיפטר משחקן תחת חוזה ולפצות אותו על עונה מלאה, או להשאילו/למכור אותו לקבוצה שחפצה בו? במקרה של מצ'באן הפסדנו מעט, אבל זה היה עדיף על לשלם לו על שנה מלאה. לא בטוח שבמקרה של אליהו ומדלי גם נפסיד. הכל עניין של מקח וממכר. לגבי ניקולה, אני עדיין מאמין שהיה עדיף להשאיר אותו בקבוצה גם באותה העונה, כי ברוב המשחקים חוסיין אכן היה בשוק.
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 11 מרץ 2013, 14:41

נראה לי שאנדים לא מבינים שהיורוליג זה לא ה- NBA ואתה לא יכול פשוט לעשות טריידים על שחקנים. אליהו לא הולך לשום מקום. אי אפשר ל"השאיל" אותו כי הוא בא למכבי בהנחה והוא בחיים לא יסכים ש"ישאילו" אותו לקבוצה אחרת. אם מכבי תרצה לשבור את החוזה איתו, זה יעלה לה ביוקר.

לדבי מדלי - אין אף קבוצה שתשלם עליו את הסכומים המופקעים שמכבי שילמה אחרי העונה הזוועתית הזו. מכבי תצטרך לבלוע את רוב החוזה שלו.
roy1000

הודעהעל ידי חנו'ש » 11 מרץ 2013, 14:52

לא צריך לשלם את מלוא החוזה. יהיו פיצויים מסוימים זה הכל.
זה לא ששחקן שעוזב ילך לשבת עכשיו שנה בבית ויחיה על החוזה שאמורים לשלם לו (כמו עם פיני בשמנו). הם יחתמו על חוזים חדשים בקבוצות אחרות. הם חא יקבלו 2 משכורות שלמות מ2 קבוצות.
אף פעם לא שמעתי עח מקרה כזה....
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yzafrir » 11 מרץ 2013, 15:03

למדלי עדיף לקבל פיצוי ממכבי בשביל להתיר את החוזה ואז למצוא חוזה חדש בקבוצה אחרת אבל אילו הבעיות שלו ....
לגבי אליהו , גם לי קשה להאמין שהוא יסכים להיות מושאל לקבוצה אחרת , ואני גם לא חושב שמכבי צריכה לעשות את זה . אני עדיין חושב שהוא שחקן שיכול לתרום הרבה יותר וגם העונה הזאת הוא פתח מצויין והראה סימנים של שיפור מסויים...כשייגמר לו החוזה אז ידברו איתו על סכומים יותר הגיוניים אבל בנתיים לא צריך לשחרר אותו רק בגלל שהוא מקבל משכורת גבוהה .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 11 מרץ 2013, 15:31

הדיבורים כאן על להשאיל את אליהו הם הזויים במקרה הטוב.
זה מעולם לא קרה שהשאילו שחקן ישראלי בסטטוס הזה בשביל לחסוך בהוצאות. כמובן שלא מדברים בכלל על זה שזה יהיה בניגוד לרצונו ב-99%
מהקבוצות שיוכלו לקחת חלק מהשכר של ליאור או את כולו.

הדבר הנכון והפשוט יותר הוא לנסות ולהפיק מליאור את המקסימום, במקום לחפש כל מיני סידורים לא קשורים למציאות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־29 אורחים