מקובי כתב:MTA2311 כתב:ori b כתב:אני לא נוהג להגיב בעת האחרונה בפורום, אך כשראיתי את כותרת הנושא ומס' תגובות (לא קראתי את כולן), לא יכולתו להישאר אדיש.
כפויי טובה, מפונקים. אלו המילים לתיאור המצדדים ב"מחאה".
למחות כנגד קבוצה שבכל עונה מוציאה מעצמה 120% מהפוטנציאל?! קבוצה שבכל עונה זוכה במס' תארים?!
קמצנות?! אתם מוזמנים להחליף את פדרמן, שמעון ורקנטי, ולהשקיע בכל עונה מזמנכם ומכספכם (שאין לכם).
מודה בכל יום על היותי אוהד מכבי. כן, גם בעונה "חלשה" כזו (טופ 8 באירופה, גביע המדינה והולכת הליגה המקומית בבטחה).
מכבי שלי

מי מוחה נגד הקבוצה??
פדרמן ובניו, לא מייצגים את מכבי. לא מבחינתי ולא מבחינתם.
פדרמן לא מוציא שקל מהכיס כבר הרבה זמן( כי אין לו). מה שמכניסים, זה מה יש. אני אולי לא יכול להחליף את פדרמן, אבל לא חסרים אנשים אחרים שמעוניינים לעשות את זה, ולהשקיע באמת, לא רק לנהל את הקבוצה עם כספי המנויים.
אני שמח שאתה מאושר מעונה שנגמרה בסוויפ משפיל בטופ 8. אני בטוח שעמדת עם דמעות של התרגשות בעיניים והרעת ל"מכבי שלך" כשהכרוז ביקש מהאוהדים הפראיירים להודות לקבוצה על עונה נפלאה.
כל מחאה שתעשה היא מחאה נגד הקבוצה, ולא משנה כמה תנסה ליפות את זה.
חרם מנויים? מחאה נגד הקבוצה, ללכת למחות בבית של פדרמן? מחאה נגד הקבוצה.
זה אף פעם לא מחאה נגד הבעלים אלא מחאה נגד המועדון.
פדרמן ובניו מייצגים את מכבי, הם נתנו למכבי הרבה יותר מכל מה שכל אחד כאן נתן (אני מנוי 10 שנים ואני בטוח שהם נתנו יותר ממני..)
אף אחד לא שמח שהעונה נגמרה כמו שהיא נגמרה, אף אחד לא עמד עם דמעות של התרגשות- הסוויפ היא די משפיל ודי מביך, אבל אני אהיה שם תמיד להגיד תודה לקבוצה שלי על העונה שהיא נתנה. כבר קראו לי פה מטומטם, עכשיו אתה קורא לי פראייר... יפה.
אני יהיה איתם תמיד, לא רק בהצלחות.
המועדון הוא מעל הכל... גם מעל הבעלים.
חרם נגד הבעלים יכול לפגוע בקבוצה או לתרום לה.
פדרמן הוא אדם די חכם וחשוב לו המוניטין שמכבי מביאה לו. הוא הולך הרבה עם התקשורת. אני מאמין שהוא ינסה בכל הכוח להימנע ממחאה שתגיע לתקשורת. אני גם מאמין שהמחאה אז של התקשורת נגד ארויו ונגד התקציב המנופח של מכבי גרמה לו להוריד את הרגל מהגז ומחאה הפוכה יכולה לגרום לו להזרים כספים לקבוצה.
אם כל הכבוד אין ספק שהעונה הייתה עונה שכיוונה נמוך מאוד, עם תקציב נמוך מאוד. אם האוהדים ימשיכו לשתוק ולקנות מנויים אנחנו נראה נפילה הדרגתית והנמכת ציפיות לא רק של ההנהלה אלא גם של האוהדים (דבר שכבר קורה).
אני משבח אותך על ההתמדה... אני לא אהיה שם לראות קבוצה שמשחקת כדורסל מכוער ולא שאפתני. אני אוהד מכבי כבר כמעט 20 שנה אבל מבחינתי אם הם יתחילו לשחק כדורסל מגעיל באופן רציף ומכוון (מכוון ורציף = תקציבים שיורדים בהדרגה והנמכת ציפיות) אני לא אראה אותם. לא מתוך מחאה אלא משום שאני חושב שרוב האוהדים הם אוהדים של כדורסל ולא פנטיים של מכבי. אני כבר הייתי בתקופות לא טובות של מכבי אבל קשה מאוד לחזור אחורה. ובמבט לאחור שאתה הולך ומתבגר כבר אין לך סבלנות להכריח את עצמך לראות כדורסל מגעיל מתוך נאמנות עיוורת לקבוצה.
אהבה של רוב האוהדים למכבי בכדורסל היא ההזדהות עם ערכים של שאיפה למצויינות, רצון לנצח כל משחק ורצוי עם כדורסל אטרקטיבי. מבחינתי הערכים האלה הם מכבי.
אם מכוונים לטופ 16 ומביאים סגל שיודעים מלכתחילה שלא יכול להגיע יותר מזה אז זה כבר לא מכבי במיוחד אם אותו סגל משעמם.
לי אישית לא הייתה למשל בעיה בעונת ארויו... הבעלים השקיעו, ניסו ונכשלו , כנ"ל עם עונת אנדרסון ואידסון... הבנייה הייתה טובה רק שלא התחברה. כל עוד הבעילם עושה את המקסימום אני לא מבקר אותו על כישלונות. השנה הייתה פשוט ויתור של הבעלים מראש (וראינו את זה גם בדברים של פדרמן בטופ 16).
לא מאשים את השחקנים... היקמן למשל נתן עונה מדהימה ביחס ליכולות שלו. אבל כולנו ראינו כבר בבנייה שאין כישרון בקבוצה.
הדברים של בלאט מסכמים את הכול... ביקורת קשה להנהלה על בניית קבוצה בניגוד לערכים של מכבי.
דבר אחרון האשמים הם לא רק פדרמן ובניו... מבחינתי גם רקאנטי וקבוצת מזרחי הם חלק בלתי נפרד מהבעלות... משום מה נדבקים רק לפדרמן.