אדגר פו כתב:לא יודע אם אליהו יתפשר ברמת השכר שלו זה יביא לשחקנים טובים יותר, הרי אמרת לחנוש שזה בכלל לא בטוח ( או כן בטוח שלא ) שחיסכון במקום מסויים יביא בהכרח לשחקנים טובים יותר במקום אחר ( באשכול של סמית' ).
אני יכול להביו מצד שני שאליהו לא ממצה את היכולות שלו באופן כללי אצל בלאט, השאלה באמת עד כמה זה ת"פ שלו וכמה של אליהו, זה כנראה משהוא באמצע באמת.
לדעתי, בכלל, מאמן עם ביצים גדולות היה בונה את התקפת הקבוצה העונה סביב אליהו ( אחרי שגילה לזוועתו שאין לו שחקני התקפה מדהימים )י וקצת הולך צעד אחורה בעניין ההגנה, אי אפשר ללכת לקנוסה בעניין ההגנתי כל הזמן, אין למכבי שחקנים הגנתיים ברמה של הפיסטונס בימי הילדים הרעים וגם לא שחקנים ברמה של הקבוצה בשנת 2000- 2001
עם מקדונלד והנפלד.
מצד שני אין למכבי אף שחקן עם הניצוץ ההתקפי של אליהו, לא מבין 8 הזרים שהסתובבו העונה לפחות. ( לדעתי גם לא באינטילגנצית המשחק ).
תראה,
דבר אחד זה לא לשלם לסמית' 800K ולהביא מחליף בחצי המחיר ודבר אחר לגמרי זה לשלם לליאור מליון נטו, ולהרוג חמישית מתקציב השחקנים (במקרה הטוב) על ליאור אחד, כשלא ברור
מה הוא יוכל לתרום.
אני כבר אמרתי כאן, שהתקווה שלי היא שרוב הכסף יילך לשני זרים טובים בקו האחורי. את הכסף לטובת העניין הזה צריך להביא מכל מיני מקומות (הקטנת הסגל, שחרור של חלק גדול מהשחקנים
בסגל, וכו') ואחד מהמקורות האלה הוא בשכר של הישראלים, שלפי התרומה שלהם העונה, לא אמורים לקחת נתח כ"כ משמעותי מהתקציב.
ד"א, having said that, יש לי חשש רציני שלאנדסברג הוא שחקן שלא מתאים למכבי. לא יודע, אבל משהו בו לא מתחבר לי, ואני לא הכי רואה איך זה משתנה פתאום.