19 ספטמבר 2013, 20:52
19 ספטמבר 2013, 20:53
19 ספטמבר 2013, 21:03
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:גם אני לא אתנגד לדניאל זילברשטיין.
דניאל זילברשטיין ואדלשטיין זה השילוב האופטימאלי מבחינתי.
מי זה זילברשטיין?
מגיש בדר"כ את המהדורה של 19:00, צעיר, לא יותר מידי שיער.
גם משדר משחקי ליגה, נבא ועכשיו ביורובאסקט.
צעיר, אינטיליגנט, נייטרלי ומבין כדורסל יחסית.
19 ספטמבר 2013, 21:24
LIAV10 כתב:למוניקה הוא השופט הראשי (ומפורסם מאוד), אז כל פעם שהשופטים פסקו משהו אז הוא אמר למוניקה, "לאמוניקה מחליט שהסל לא חוקי", "למוניקה לא מסכים עם טוני פארקר" וכו'.
19 ספטמבר 2013, 21:28
19 ספטמבר 2013, 21:37
LIAV10 כתב:אז הוא התבלבל, תשלח לו מכתב, אולי הוא יחזיר לך מכתב תשובה שהוא מתנצל שאין לו פוסטרים של למוניקה בחדר, אל תהיה גרידי.
19 ספטמבר 2013, 21:39
19 ספטמבר 2013, 22:45
MTA2311 כתב:מפריע לך שזילברשטיין לא זיהה פעם את לאמוניקה, אבל אתה רוצה לראות את ארבל, שלא יזהה גם את אשתו מחצי מטר?
אני דווקא מעדיף שדר שגם מבין משהו בענף, ולא סתם צורח בהתלהבות.
20 ספטמבר 2013, 07:27
felix_r כתב:קובי כתב:האמת, שאני חייב קצת לערער את הקונצנזוס:
מאוד שמחתי לדעת שפיני יהיה הפרשן של מכבי העונה ואז שמעתי אותו באליפות אירופה...
פרשנות ענייה מאוד, שלא הוסיפה ולו במעט לצופה הכדורסל הממוצע.
הרוב כאן אהב לגנות את שלח, אבל מסתבר שהנעליים שלו גדולות יותר ממה שחשבנו.
בדיעבד, הייתי הולך על אדלשטיין ע"ח פיני, שלפחות נוהג לנתח את מהלכי המשחק ולא מסכם את הפרשנות שלו ב"בוא נעשה עכשיו..." ו"אמרתי לך...".
פייר, מאכזב.
מסתבר למי?
לשמוע פרשן ששונא מכבי במשחקי מכבי? לא תודה. שיפרשן את צסקא בטלוויזיה הרוסית.
לשמוע את אותן המנטרות המופרחות במשך עשור כל שבוע? לא תודה.
לוקח אפילו סתם אוהד צהוב מהיציע לפני שלח.
אדלשטיין? אולי. אבל לי אישית יש בעיה קשה עם פרשנים שלא יודעים לבטא את שמם של השחקנים הכי מפורסמים באירופה. כשאדלשטיין ילמד שלניקולה קוראים vUjcic ולא vOjcic, ושלסמודיש קוראים smOdis ולא smUdis , אז כן, אפשר לנסות אותו.
20 ספטמבר 2013, 21:38
20 ספטמבר 2013, 21:55
felix_r כתב:מי שרואה עכשיו את הניתוח המקצועי שפיני גרשון עושה לפני המשחק בין ספרד לצרפת, מבין עד כמה רמת ההבנה של המשחק של גרשון היא גבוהה, ועד כמה כל שאר הפרשנים הם נחותים לידו.
20 ספטמבר 2013, 23:27
קובי כתב:felix_r כתב:קובי כתב:האמת, שאני חייב קצת לערער את הקונצנזוס:
מאוד שמחתי לדעת שפיני יהיה הפרשן של מכבי העונה ואז שמעתי אותו באליפות אירופה...
פרשנות ענייה מאוד, שלא הוסיפה ולו במעט לצופה הכדורסל הממוצע.
הרוב כאן אהב לגנות את שלח, אבל מסתבר שהנעליים שלו גדולות יותר ממה שחשבנו.
בדיעבד, הייתי הולך על אדלשטיין ע"ח פיני, שלפחות נוהג לנתח את מהלכי המשחק ולא מסכם את הפרשנות שלו ב"בוא נעשה עכשיו..." ו"אמרתי לך...".
פייר, מאכזב.
מסתבר למי?
לשמוע פרשן ששונא מכבי במשחקי מכבי? לא תודה. שיפרשן את צסקא בטלוויזיה הרוסית.
לשמוע את אותן המנטרות המופרחות במשך עשור כל שבוע? לא תודה.
לוקח אפילו סתם אוהד צהוב מהיציע לפני שלח.
אדלשטיין? אולי. אבל לי אישית יש בעיה קשה עם פרשנים שלא יודעים לבטא את שמם של השחקנים הכי מפורסמים באירופה. כשאדלשטיין ילמד שלניקולה קוראים vUjcic ולא vOjcic, ושלסמודיש קוראים smOdis ולא smUdis , אז כן, אפשר לנסות אותו.
טוב שמע, בעניין פרשן שחייב לאהוד את הקבוצה בזמן השידור - פה נישאר חלוקים, כי בעיניי זה לא מדד לבחירת פרשן.
ובאותו עניין - מי אמר לך שפיני יגלה יותר אמפטיה לקבוצה משלח בזמן פרשנות המשחקים? אני דווקא חושב שפיני יהיה ארסי פי 2.
בנוגע לעיוות שמות, אין על צביקה שרף, שאפילו מעוות את אלו ששיחקו תחת שרביטו, ע״ע marcus peizer
21 ספטמבר 2013, 01:19
21 ספטמבר 2013, 11:13
גיא כתב:רסקין שדר אחד עם עופר שלח לידו ושדר אחר כשפיני לידו.
עם שלח, הוא היה ציני ו"אובייקטיבי" . בחיים לא שמעתי אותו חיי וצוחק ונהנה כמו ששידר הערב את צרפת מול ספרד.
אם הפרשן הוא פיני אני מעדיף רסקין על ארבל. פיני יכול "להתעלל" בו כמה שהוא רוצה וזה גם מועיל וגם מצחיק.
למרות שאני מאוד לא אוהב את העליהום על ארבל. הוא עדיין שדר מצוין.
21 ספטמבר 2013, 22:07
22 ספטמבר 2013, 14:57
22 ספטמבר 2013, 18:20
MTA2311 כתב:http://sports.walla.co.il/?w=//2679658
22 ספטמבר 2013, 18:52
22 ספטמבר 2013, 19:09
felix_r כתב:MTA2311 כתב:http://sports.walla.co.il/?w=//2679658
קראתי את זה עוד אתמול ואני לא ממש מסכים.
הרי כל מי שמכיר את פיני גרשון, יודע שזה פשוט סגנון הדיבור שלו וזה לא בשביל לפגוע במישהו, אלא בשביל להצחיק. אז נכון, הבדיחות האלה לא תמיד מצחיקות, אבל צריך לזכור שזה בדיחות בזמן אמת, ולא בדיחות מהבית.
ככה מדברים עם החבר'ה. זהו לא סגנון משכיל ומעודן, אבל זה כן סגנון מבדר.
יש אנשים שאוהבים סגנון כזה ויש כאלה שלא. זכותם. זה תלוי בסביבה שכל אחד ואחד גדל בה וחי בה.
לדעתי זה גם תלוי בנושא השידור. זה לא יתאים לתכנית בנושא התרבות, תיאטרון או התזמורת הקאמרית, אבל זה כן יכול להתאים בשידור כדורסל. הרי כל אחד מאתנו, כשהוא צופה במשחק, יורד על שחקנים כשהם עושים פעולה לא מוצלחת או לא חכמה.
ועוד משהו. אם במדינה שלנו כל פרשן טלויזיה, שחוץ מלדבר לא עשה כלום בחיים שלו, יכול לקרוא לראש הממשלה "טיפש" ו"מטומטם" או לזלזל ברמטכ"ל/ראש אמן/ראש המוסד, אז גם לפיני גרשון, שכן עשה דברים בכדורסל, מותר לבקר כל שחקן ומאמן
23 ספטמבר 2013, 17:59