פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יורם ארבל ופיני גרשון ישדרו את מכבי העונה

19 ספטמבר 2013, 20:52

למוניקה הוא השופט הראשי (ומפורסם מאוד), אז כל פעם שהשופטים פסקו משהו אז הוא אמר למוניקה, "לאמוניקה מחליט שהסל לא חוקי", "למוניקה לא מסכים עם טוני פארקר" וכו'.

19 ספטמבר 2013, 20:53

לא יודע, לא ראיתי.
לא חושב שאחד מהזקנים\רסקין\גיל ברק עדיף עליו.

19 ספטמבר 2013, 21:03

MTA2311 כתב:
LIAV10 כתב:
rc4991 כתב:
MTA2311 כתב:
LIAV10 כתב:גם אני לא אתנגד לדניאל זילברשטיין.

דניאל זילברשטיין ואדלשטיין זה השילוב האופטימאלי מבחינתי.

מי זה זילברשטיין?

מגיש בדר"כ את המהדורה של 19:00, צעיר, לא יותר מידי שיער.

גם משדר משחקי ליגה, נבא ועכשיו ביורובאסקט.
צעיר, אינטיליגנט, נייטרלי ומבין כדורסל יחסית.

וטניס וחמישיות

19 ספטמבר 2013, 21:24

LIAV10 כתב:למוניקה הוא השופט הראשי (ומפורסם מאוד), אז כל פעם שהשופטים פסקו משהו אז הוא אמר למוניקה, "לאמוניקה מחליט שהסל לא חוקי", "למוניקה לא מסכים עם טוני פארקר" וכו'.

לא נכון!
היה שם קטע כזה:

מראים את פארקר עומד לצד למוניקה ומתווכח איתו הרבה זמן, אז השדר אומר משהו כזה "פארקר מתווכח עם השופט השני כי הוא מפחד לדבר עם למוניקה"

19 ספטמבר 2013, 21:28

אז הוא התבלבל, תשלח לו מכתב, אולי הוא יחזיר לך מכתב תשובה שהוא מתנצל שאין לו פוסטרים של למוניקה בחדר, אל תהיה גרידי.

19 ספטמבר 2013, 21:37

LIAV10 כתב:אז הוא התבלבל, תשלח לו מכתב, אולי הוא יחזיר לך מכתב תשובה שהוא מתנצל שאין לו פוסטרים של למוניקה בחדר, אל תהיה גרידי.

מה זה גרידי? אם הוא לא יודע איך נראה שופט כדורסל שכל אוהד מכיר, אז שימשיך לשדר טניס.

רק היום שמעתי אותו משדר את קרואטיה - אוקראינה, והוא עשה לי חור בראש, שכל 2 דקות בערך חזר על המנטרה שהוא רוצה לראות יותר פיק-נ-רול בין אוקיץ' לטומיץ' וכמה טוב הפיק-נ-רול הזה.

אני מצטער מאוד, אבל זה לא התפקיד של השדר לעשות ניתוחים מקצועים! כל הדור החדש של השדרים בערוץ הספורט, כולם למדו את השטות הזאת מרסקין את שלח. לי זה לא מתאים. בגלל זה אני לוקח את יורם ארבל לפני כל הילדים האלה, גם כשארבל הוא כבר זקן ומתבלבל הרבה, כי מזמן לא שידר כדורסל. כי ארבל הוא שדר ולא זיין מוח.

19 ספטמבר 2013, 21:39

מפריע לך שזילברשטיין לא זיהה פעם את לאמוניקה, אבל אתה רוצה לראות את ארבל, שלא יזהה גם את אשתו מחצי מטר?

אני דווקא מעדיף שדר שגם מבין משהו בענף, ולא סתם צורח בהתלהבות.

19 ספטמבר 2013, 22:45

MTA2311 כתב:מפריע לך שזילברשטיין לא זיהה פעם את לאמוניקה, אבל אתה רוצה לראות את ארבל, שלא יזהה גם את אשתו מחצי מטר?

אני דווקא מעדיף שדר שגם מבין משהו בענף, ולא סתם צורח בהתלהבות.

מבין משהו? זה הוא חושב שהוא מבין, זאת הבעיה. הוא לא מבין יותר מאוהד מכבי ממוצע, הוא רק מתפלסף הרבה כדי שיחשבו שהוא מבין. אתה לא יודע איך נראה למוניקה? סבבה, תדבר על המשחק, תפסיק כל כמה דקות להזכיר את שמו של למוניקה כשאתה בכלל לא יודע איך הוא נראה! תשדר את המשחק, אל תתעסק בשופטים.

כן, אני רוצה שהשדר במשחקי מכבי יתלהב מהמהלכים של מכבי! זה התפקיד שלו, להכניס את הצופים להתלהבות, להתרגשות. אני לא רוצה שהשדר יספר לי מה המאמן של צסקא צריך לעשות כדי לדפוק את מכבי. זה לא מעניין את רוב הצופים. מי שבוחר לבזבז את הערב ביום חמישי על צפייה במשחק של מכבי, הוא אוהד מכבי, והוא לא צריך שדר נייטראלי. בכל המדינות השדר מעודד את הקבוצה המקומית, חוץ מבישראל.

20 ספטמבר 2013, 07:27

felix_r כתב:
קובי כתב:האמת, שאני חייב קצת לערער את הקונצנזוס:
מאוד שמחתי לדעת שפיני יהיה הפרשן של מכבי העונה ואז שמעתי אותו באליפות אירופה...
פרשנות ענייה מאוד, שלא הוסיפה ולו במעט לצופה הכדורסל הממוצע.

הרוב כאן אהב לגנות את שלח, אבל מסתבר שהנעליים שלו גדולות יותר ממה שחשבנו.
בדיעבד, הייתי הולך על אדלשטיין ע"ח פיני, שלפחות נוהג לנתח את מהלכי המשחק ולא מסכם את הפרשנות שלו ב"בוא נעשה עכשיו..." ו"אמרתי לך...".

פייר, מאכזב.

מסתבר למי?
לשמוע פרשן ששונא מכבי במשחקי מכבי? לא תודה. שיפרשן את צסקא בטלוויזיה הרוסית.
לשמוע את אותן המנטרות המופרחות במשך עשור כל שבוע? לא תודה.
לוקח אפילו סתם אוהד צהוב מהיציע לפני שלח.

אדלשטיין? אולי. אבל לי אישית יש בעיה קשה עם פרשנים שלא יודעים לבטא את שמם של השחקנים הכי מפורסמים באירופה. כשאדלשטיין ילמד שלניקולה קוראים vUjcic ולא vOjcic, ושלסמודיש קוראים smOdis ולא smUdis , אז כן, אפשר לנסות אותו.

טוב שמע, בעניין פרשן שחייב לאהוד את הקבוצה בזמן השידור - פה נישאר חלוקים, כי בעיניי זה לא מדד לבחירת פרשן.
ובאותו עניין - מי אמר לך שפיני יגלה יותר אמפטיה לקבוצה משלח בזמן פרשנות המשחקים? אני דווקא חושב שפיני יהיה ארסי פי 2.

בנוגע לעיוות שמות, אין על צביקה שרף, שאפילו מעוות את אלו ששיחקו תחת שרביטו, ע״ע marcus peizer :)

20 ספטמבר 2013, 21:38

מי שרואה עכשיו את הניתוח המקצועי שפיני גרשון עושה לפני המשחק בין ספרד לצרפת, מבין עד כמה רמת ההבנה של המשחק של גרשון היא גבוהה, ועד כמה כל שאר הפרשנים הם נחותים לידו.

20 ספטמבר 2013, 21:55

felix_r כתב:מי שרואה עכשיו את הניתוח המקצועי שפיני גרשון עושה לפני המשחק בין ספרד לצרפת, מבין עד כמה רמת ההבנה של המשחק של גרשון היא גבוהה, ועד כמה כל שאר הפרשנים הם נחותים לידו.

כל שאר הפרשנים שלא היו מאמנים\שחקנים בעצמם אולי.

20 ספטמבר 2013, 23:27

קובי כתב:
felix_r כתב:
קובי כתב:האמת, שאני חייב קצת לערער את הקונצנזוס:
מאוד שמחתי לדעת שפיני יהיה הפרשן של מכבי העונה ואז שמעתי אותו באליפות אירופה...
פרשנות ענייה מאוד, שלא הוסיפה ולו במעט לצופה הכדורסל הממוצע.

הרוב כאן אהב לגנות את שלח, אבל מסתבר שהנעליים שלו גדולות יותר ממה שחשבנו.
בדיעבד, הייתי הולך על אדלשטיין ע"ח פיני, שלפחות נוהג לנתח את מהלכי המשחק ולא מסכם את הפרשנות שלו ב"בוא נעשה עכשיו..." ו"אמרתי לך...".

פייר, מאכזב.

מסתבר למי?
לשמוע פרשן ששונא מכבי במשחקי מכבי? לא תודה. שיפרשן את צסקא בטלוויזיה הרוסית.
לשמוע את אותן המנטרות המופרחות במשך עשור כל שבוע? לא תודה.
לוקח אפילו סתם אוהד צהוב מהיציע לפני שלח.

אדלשטיין? אולי. אבל לי אישית יש בעיה קשה עם פרשנים שלא יודעים לבטא את שמם של השחקנים הכי מפורסמים באירופה. כשאדלשטיין ילמד שלניקולה קוראים vUjcic ולא vOjcic, ושלסמודיש קוראים smOdis ולא smUdis , אז כן, אפשר לנסות אותו.

טוב שמע, בעניין פרשן שחייב לאהוד את הקבוצה בזמן השידור - פה נישאר חלוקים, כי בעיניי זה לא מדד לבחירת פרשן.
ובאותו עניין - מי אמר לך שפיני יגלה יותר אמפטיה לקבוצה משלח בזמן פרשנות המשחקים? אני דווקא חושב שפיני יהיה ארסי פי 2.

בנוגע לעיוות שמות, אין על צביקה שרף, שאפילו מעוות את אלו ששיחקו תחת שרביטו, ע״ע marcus peizer :)

אין על ה-Lavaron ג׳יימס שלו.. אני א מבין איך אפשר לעוות שם כל כך יפה ומיוחד כמו לברון...

21 ספטמבר 2013, 01:19

רסקין שדר אחד עם עופר שלח לידו ושדר אחר כשפיני לידו.

עם שלח, הוא היה ציני ו"אובייקטיבי" . בחיים לא שמעתי אותו חיי וצוחק ונהנה כמו ששידר הערב את צרפת מול ספרד.

אם הפרשן הוא פיני אני מעדיף רסקין על ארבל. פיני יכול "להתעלל" בו כמה שהוא רוצה וזה גם מועיל וגם מצחיק.

למרות שאני מאוד לא אוהב את העליהום על ארבל. הוא עדיין שדר מצוין.

21 ספטמבר 2013, 11:13

גיא כתב:רסקין שדר אחד עם עופר שלח לידו ושדר אחר כשפיני לידו.

עם שלח, הוא היה ציני ו"אובייקטיבי" . בחיים לא שמעתי אותו חיי וצוחק ונהנה כמו ששידר הערב את צרפת מול ספרד.

אם הפרשן הוא פיני אני מעדיף רסקין על ארבל. פיני יכול "להתעלל" בו כמה שהוא רוצה וזה גם מועיל וגם מצחיק.

למרות שאני מאוד לא אוהב את העליהום על ארבל. הוא עדיין שדר מצוין.

מסכים לגמרי.
רסקין הוא בן אדם מושפע. אני זוכר שפעם, לפני הרבה שנים, די אהבתי את שידוריו, לפני שהוא נדבק משלח באדמת.

21 ספטמבר 2013, 22:07

זה זילברשטיין? (השדרן)
http://vod.sport5.co.il/?Vc=147&Vi=154550

22 ספטמבר 2013, 14:57

http://sports.walla.co.il/?w=//2679658

22 ספטמבר 2013, 18:20

MTA2311 כתב:http://sports.walla.co.il/?w=//2679658

קראתי את זה עוד אתמול ואני לא ממש מסכים.
הרי כל מי שמכיר את פיני גרשון, יודע שזה פשוט סגנון הדיבור שלו וזה לא בשביל לפגוע במישהו, אלא בשביל להצחיק. אז נכון, הבדיחות האלה לא תמיד מצחיקות, אבל צריך לזכור שזה בדיחות בזמן אמת, ולא בדיחות מהבית.
ככה מדברים עם החבר'ה. זהו לא סגנון משכיל ומעודן, אבל זה כן סגנון מבדר.
יש אנשים שאוהבים סגנון כזה ויש כאלה שלא. זכותם. זה תלוי בסביבה שכל אחד ואחד גדל בה וחי בה.
לדעתי זה גם תלוי בנושא השידור. זה לא יתאים לתכנית בנושא התרבות, תיאטרון או התזמורת הקאמרית, אבל זה כן יכול להתאים בשידור כדורסל. הרי כל אחד מאתנו, כשהוא צופה במשחק, יורד על שחקנים כשהם עושים פעולה לא מוצלחת או לא חכמה.

ועוד משהו. אם במדינה שלנו כל פרשן טלויזיה, שחוץ מלדבר לא עשה כלום בחיים שלו, יכול לקרוא לראש הממשלה "טיפש" ו"מטומטם" או לזלזל ברמטכ"ל/ראש אמן/ראש המוסד, אז גם לפיני גרשון, שכן עשה דברים בכדורסל, מותר לבקר כל שחקן ומאמן

22 ספטמבר 2013, 18:52

כמו שאמרת, זה עניין של העדפה. יש כאלה שיהנו מהסגנון הזה, ויש כאלה שיחשבו שהוא שכונתי, וולגרי ומזלזל.

22 ספטמבר 2013, 19:09

felix_r כתב:
MTA2311 כתב:http://sports.walla.co.il/?w=//2679658

קראתי את זה עוד אתמול ואני לא ממש מסכים.
הרי כל מי שמכיר את פיני גרשון, יודע שזה פשוט סגנון הדיבור שלו וזה לא בשביל לפגוע במישהו, אלא בשביל להצחיק. אז נכון, הבדיחות האלה לא תמיד מצחיקות, אבל צריך לזכור שזה בדיחות בזמן אמת, ולא בדיחות מהבית.
ככה מדברים עם החבר'ה. זהו לא סגנון משכיל ומעודן, אבל זה כן סגנון מבדר.
יש אנשים שאוהבים סגנון כזה ויש כאלה שלא. זכותם. זה תלוי בסביבה שכל אחד ואחד גדל בה וחי בה.
לדעתי זה גם תלוי בנושא השידור. זה לא יתאים לתכנית בנושא התרבות, תיאטרון או התזמורת הקאמרית, אבל זה כן יכול להתאים בשידור כדורסל. הרי כל אחד מאתנו, כשהוא צופה במשחק, יורד על שחקנים כשהם עושים פעולה לא מוצלחת או לא חכמה.

ועוד משהו. אם במדינה שלנו כל פרשן טלויזיה, שחוץ מלדבר לא עשה כלום בחיים שלו, יכול לקרוא לראש הממשלה "טיפש" ו"מטומטם" או לזלזל ברמטכ"ל/ראש אמן/ראש המוסד, אז גם לפיני גרשון, שכן עשה דברים בכדורסל, מותר לבקר כל שחקן ומאמן

למרות שפיני גרשון תפס את הכותרת בכתבה הזאת, הוא לא היה הנושא המרכזי. הנושא המרכזי הוא נימת חוסר הכבוד שיש לאנשי תקשורת הספורט בכל הפרשנויות שלהם והחיצים הופנו בעיקר לברקוביץ', שרף,גרשון וקופמן. לי באופן אישי זה מפריע. אין לי בעיה אם גרשון שצועק" מה אתה מוסר יא דפקט" לעבר פרקר, ברור לי שזה רק סגנון דיבור, משהו בסגנון שני חברים שצופים ביחד במשחק, אבל יש לי בעיה כשהוא קורא לאחד משחקני נבחרת בריטניה (יאקובו אם אני לא טועה) ואומר "שיחזור לניגריה...ובעצם גם שם לא יקבלו אותו" או שהוא קורא לדיו מנבחרת צרפת "טמבל" מספר פעמים , או שהוא ירד על מאמן נבחרת צרפת (על סמך מה בדיוק?). זה כבר לא צורת דיבור זה חוסר כבוד לאדם. מבחינתי זאת רמה נמוכה ועם כל הכבוד לידע של פיני גרשון בכדורסל, אני מעדיף מישהו שעשה פחות אבל נעים לי לשמוע אותו בשידור.
כאמור גרשון הוא לא הנושא אלא הנימה השולטת בתקשורת הספורט, ונכון אמרת פליקס לא רק בתקשורת הספורט אלא בתקשורת בכלל.
אני אוהב את הישירות הישראלית, אבל אני חושב שהיא נכשלת בכך שהיא עוברת מישירות לבוטות ושליליות הרבה יותר מדי והחברה הישראלית נכשלת בכך שהיא לא מצליחה לאזן בין ישירות ולהגיד את מה שבן אדם באמת חושב לבין עידון בריא שגורם לכל תקשורת להיות נעימה יותר.

23 ספטמבר 2013, 17:59

בערוץ הספורט שוקדים על מהפכה בשידורי רצועת הלילה
http://sports.walla.co.il/?w=/3050/2680180
פרסם תגובה