"אנחנו בהחלט יכולים לזכות ביורוליג"
http://www.haaretz.co.il/sport/basketball/1.2131986
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
"אנחנו בהחלט יכולים לזכות ביורוליג"
jol9 כתב:jay כתב:בדיוק, הזיכרון הקצר פה מביך:
- פרקינס היה אמנם לא רע, אבל בסה"כ מחליף שהמשיך לעונה שנייה. הרוויח בערך חצי מיליון.
- פארגו היה תחליף לטורנס(!), והגיע מהגליל ברגע האחרון (וגם היה נראה כמו כלום ושום דבר במחזורים הראשונים). הרוויח בערך 300 אלף.
- אידסון הגיע לעונה זו כשחקן שלא היה כ"כ נורא בעונה הראשונה אבל איכזב יחסית למעמדו, ואוהדים רבים קראו לחתוך אותו ולהביא מישהו עם ביצים. הרוויח בערך 800 אלף.
- סופו הייתה הבאה מקורית ומדליקה, אבל לא עשה שום דבר בקריירה שלו, ואף אחד לא חשב שהוא ייזהר כאן ככה. הרוויח בערך 800 אלף.
- על אליהו, מצ'באן ושות' אין מה להרחיב.
אחרי שחתכו את אנדרסון לא היה נראה שיש כוח אש לקבוצה הזאת. כמעט כולם, פה ובמקומות אחרים, קטלו את סיכויי מכבי בתחילת אותה עונה, כפי שעושים היום (ובכל עונה מאז השושלת, למעשה).
השחקנים הנ"ל הפכו למה שאתם זוכרים אותם במהלך ולאחר העונה הזו, ולא בתחילתה. כל אחד מהם העלה את השווי האישי שלו במיליוני דולרים.
זה לא אומר שזה מה שיקרה העונה אבל אני מקווה לטובתכם שאתם לא מנתחים ככה את החיים האישיים שלכם, כי יש פה חבר'ה על גבול הסניליים.
כל מה שכתוב כאן ידוע לכולם כבר הרבה זמן. אף אחד לא שוכח.
אבל מה שאתה אומר זה בעצם כמו שאדם שזכה פעם בלוטו, ייצפה לזכות שוב בכל פעם שהוא ממלא כרטיס, כי הרי הוא כבר זכה פעם...
אי אפשר בכל עונה ועונה לבוא ולהגיד - הנה רק לפני כך וכך שנים היה אותו סיפור, וכולם חשבו כך ואחרת...
יכול להיות שגם לפני העונה של האפמן ומקדונלד הראשונה, זה גם היה ככה. והנה, בדיוק שתי העונות האלה היו בהפרש של עשור...
זה מה שדני פדרמן הרגיל את האנשים כאן וזה עצוב מאוד.
jay כתב:זה לא מה שאני אומר, זה מה שאתה מייחס לי. אני אמרתי: "זה לא אומר שזה מה שיקרה העונה". למעט היכולת האישית הגבוהה של פארגו, אף אחד לא הרגיש שזכינו בלוטו בסיום העונה. כולם הרגישו שהיתרונות של כל שחקן באו לידי ביטוי והתלכיד הקבוצתי שיצר בלאט היה יוצא דופן בטיבו. ואת בלאט עדיין יש לנו.
העונה של האפמן ומקדונלד הייתה בדיוק ככה. ואם הלכת כ"כ אחורה, אז תנתח את כל התקופה - מלבד שראס לא הגיע לפה כוכב אחד מוכח בשיאו. אולי מקדונלד (שהיה יותר כמו מניה בטוחה.. סטייל וונטיגו קאמינגס.. *מתחלחל*).
רייס לצורך העניין, לא שונה מהאפמן, באסטון, פארקר (ומצד שני גם לא מוויז'נייבסקי וכו'). אם יש לו רקורד טוב, והוא הרגע נתן אליפות אירופה חיובית (ומעלה), והמאמן רצה אותו ומאמין בו, תנו פאקינג צ'אנס, זה הכל. היקמן היה אחד השחקנים שנכתבו עליהם הדברים הדוחים ביותר על ידי אוהדים לפני שבכלל הכירו אותו. אחרי שגילו את היציבות וכן גם כמה מהלכים שניצחו משחקים, אז כל הדיבור השתנה למקסימום "הוא לא מספיק רכז/קבוצתי". אבל העיקר יש הצדקה להיכנס באמ-אמא של כל אחד בהתחלה, לפני שמכירים אותו.
דני פדרמן לא הרגיל פה אף אחד לשום דבר, אבא שלו היה שם הרבה לפניו עם אותם הקניות הזולות. אם אידיאולוגית חושבים שקבוצה לא צריכה להיות מאוזנת אלא הבעלים צריך לשפוך על הכוכבים הכי גדולים, זה משהו אחר, ולא קשור לאמרות הזויות כמו "זה הסגל הכי גרוע מזה 20 שנה", כשרק בשנה שעברה היה סגל גרוע יותר. זה אותו סגל אבל מחוזק בסופו, אינגלס ושות' למען השם. על הנייר, סגל חזק מ-10-11, פשוט אותם שופטים אחרי שקיבלו צ'אנס יחד והגיעו לגמר פיינל פור, ואת הסגל הזה שופטים לפני ששיחק משחק רשמי אחד. חוכמה קטנה מאוד.
roy1000 כתב:התנין כתב:1. אין שום עובדה כזאת. העונה למשל, הסגל טוב מאשתקד, ולא במעט. כל שנה (להוציא אחת מחורבנת למדי) מכבי מגיעה מינימום להצלבה, זו עובדה.
2. לא חושב שמכבי היא קבוצה של זכייה בגביע, וגם פיינל פור יהיה הפתעה גדולה, אבל בהחלט חושב שמדובר בקבוצה ששייכת להצלבה. אין לי בעיה עם ביקורות, אבל יש לי בעיה עם ביקורת לא פרופורציונלית, דהיינו דיבורים על כך ש''הנה, נבנה הסגל הכי גרוע ב-20 השנים האחרונות'' (בפעם המיליון בערך).
1. מכבי לא מגיעה "מינימום" להצלבה, אלא מקסימום להצלבה פרט להבלחה חד פעמית. הקבוצה הזו לא שייכת להצלבה העונה לדעתי ולדעת אחרים פה.
2. אין שום דבר "לא פרופורציונלי" בקביעה שזה הסגל הכי גרוע ב- 20 השנים האחרונות. אני בספק אם אתה יודע על מה אני מדבר כשאני אומר 20-30 שנים אחורה, אבל אני זוכר תקופות אחרות. בתקופות שאני מדבר עליהן, הסגל הנוכחי היה נראה כלא יותר מבדיחה גרועה של אוהדי הפועל.
התנין כתב:1. מכבי הבליחה יותר מפעם אחת בדרך אל הפיינל פור, ולכן ניתן בהחלט להגיד שמכבי כל עונה מינימום מגיעה להצלבה, גם בעונות חלשות.
2. לא יודע איך הסגל היה לפני 30 שנה, אבל הסגל הזה לא נופל מזה של העונה שעברה, ולא מזה של שנת 2006, ולא מהרבה סגלים שנבנו כאן בשנות ה-90. אם כבר, גם במגבלות התקציב הידועות, לדעתי נבנה כאן אחד הסגלים היותר איכותיים שראינו בשנים האחרונות.
התנין כתב:roy1000 כתב:התנין כתב:1. אין שום עובדה כזאת. העונה למשל, הסגל טוב מאשתקד, ולא במעט. כל שנה (להוציא אחת מחורבנת למדי) מכבי מגיעה מינימום להצלבה, זו עובדה.
2. לא חושב שמכבי היא קבוצה של זכייה בגביע, וגם פיינל פור יהיה הפתעה גדולה, אבל בהחלט חושב שמדובר בקבוצה ששייכת להצלבה. אין לי בעיה עם ביקורות, אבל יש לי בעיה עם ביקורת לא פרופורציונלית, דהיינו דיבורים על כך ש''הנה, נבנה הסגל הכי גרוע ב-20 השנים האחרונות'' (בפעם המיליון בערך).
1. מכבי לא מגיעה "מינימום" להצלבה, אלא מקסימום להצלבה פרט להבלחה חד פעמית. הקבוצה הזו לא שייכת להצלבה העונה לדעתי ולדעת אחרים פה.
2. אין שום דבר "לא פרופורציונלי" בקביעה שזה הסגל הכי גרוע ב- 20 השנים האחרונות. אני בספק אם אתה יודע על מה אני מדבר כשאני אומר 20-30 שנים אחורה, אבל אני זוכר תקופות אחרות. בתקופות שאני מדבר עליהן, הסגל הנוכחי היה נראה כלא יותר מבדיחה גרועה של אוהדי הפועל.
1. מכבי הבליחה יותר מפעם אחת בדרך אל הפיינל פור, ולכן ניתן בהחלט להגיד שמכבי כל עונה מינימום מגיעה להצלבה, גם בעונות חלשות.
2. לא יודע איך הסגל היה לפני 30 שנה, אבל הסגל הזה לא נופל מזה של העונה שעברה, ולא מזה של שנת 2006, ולא מהרבה סגלים שנבנו כאן בשנות ה-90. אם כבר, גם במגבלות התקציב הידועות, לדעתי נבנה כאן אחד הסגלים היותר איכותיים שראינו בשנים האחרונות.
roy1000 כתב:jay כתב:זה לא מה שאני אומר, זה מה שאתה מייחס לי. אני אמרתי: "זה לא אומר שזה מה שיקרה העונה". למעט היכולת האישית הגבוהה של פארגו, אף אחד לא הרגיש שזכינו בלוטו בסיום העונה. כולם הרגישו שהיתרונות של כל שחקן באו לידי ביטוי והתלכיד הקבוצתי שיצר בלאט היה יוצא דופן בטיבו. ואת בלאט עדיין יש לנו.
העונה של האפמן ומקדונלד הייתה בדיוק ככה. ואם הלכת כ"כ אחורה, אז תנתח את כל התקופה - מלבד שראס לא הגיע לפה כוכב אחד מוכח בשיאו. אולי מקדונלד (שהיה יותר כמו מניה בטוחה.. סטייל וונטיגו קאמינגס.. *מתחלחל*).
רייס לצורך העניין, לא שונה מהאפמן, באסטון, פארקר (ומצד שני גם לא מוויז'נייבסקי וכו'). אם יש לו רקורד טוב, והוא הרגע נתן אליפות אירופה חיובית (ומעלה), והמאמן רצה אותו ומאמין בו, תנו פאקינג צ'אנס, זה הכל. היקמן היה אחד השחקנים שנכתבו עליהם הדברים הדוחים ביותר על ידי אוהדים לפני שבכלל הכירו אותו. אחרי שגילו את היציבות וכן גם כמה מהלכים שניצחו משחקים, אז כל הדיבור השתנה למקסימום "הוא לא מספיק רכז/קבוצתי". אבל העיקר יש הצדקה להיכנס באמ-אמא של כל אחד בהתחלה, לפני שמכירים אותו.
דני פדרמן לא הרגיל פה אף אחד לשום דבר, אבא שלו היה שם הרבה לפניו עם אותם הקניות הזולות. אם אידיאולוגית חושבים שקבוצה לא צריכה להיות מאוזנת אלא הבעלים צריך לשפוך על הכוכבים הכי גדולים, זה משהו אחר, ולא קשור לאמרות הזויות כמו "זה הסגל הכי גרוע מזה 20 שנה", כשרק בשנה שעברה היה סגל גרוע יותר. זה אותו סגל אבל מחוזק בסופו, אינגלס ושות' למען השם. על הנייר, סגל חזק מ-10-11, פשוט אותם שופטים אחרי שקיבלו צ'אנס יחד והגיעו לגמר פיינל פור, ואת הסגל הזה שופטים לפני ששיחק משחק רשמי אחד. חוכמה קטנה מאוד.
להגיד שפארקר (סווינג עם נתונים פיזייים מדהימים שנבחר 15 בדראפט) ורייס הם אותו דבר זו הזיה ברמה של פדרמן/רקאנטי.
הסגל הזה לא טוב (על הנייר) מהסגל של שנה שעברה. איבדת שת אליהו ולוגאן (שנתן מספרים מאוד יפים ביורוליג) והוספת את אינגלס (שעוד לא עשה כלום בקריירה שלו), ואת רייס מהיורוקאפ שנראה כמו כלום בשני משחקי ההכנה.
בוא אני אגלה לך סוד שאתה לא יודע - למכבי במשך שנים היה את הקלעי הכי טוב באירופה (ג'מצ'י) ואת הסנטר הטוב באירופה (מרסר) ו-4 מהטובים באירופה (מגי). אתה מדמיין מצב שבו למכבי היום יש אפילו שחקן אחד שהוא הטוב ביותר בעמדה שלו? אין למכבי הנוכחית אפילו שחקן אחד שהוא בין חמש או אפילו עשר השחקנים הטובים בעמדה שלו (נכון להיום). אתה יודע שפעם אף אחד לא דמיין להחזיק סגל של 14 שחקנים בכירים ושמכבי הגיע לגמרים של אליפות אירופה עם סגל של 7-8 שחקנים בכירים? ועוד לא הפסידו אליפויות בארץ מול קבוצות טובות ועשירות בהרבה ממה שיש היום? אתה פשוט צעיר מדי בשביל להבין על מה אני מדבר. אתה חושב שסגל של 14 שחקנים בכירים זה גזירת גורל והאוהדים של מכבי פשוט צריכים לקבל מצב שבוא בונים קבוצה של שחקני יורוקאפ (במקרה הטוב), מקווים שכמה מהם יפרצו ואחרי שנה בונים קבוצה חדשה.
אז זהו שלא - היו ימים שבהם למכבי היו מספר שחקנים מהמובילים באירופה והיא שמרה עליהם אצלה במשך שנים. זה אפשרי גם היום, פשוט לא עם ההנהלה הנוכחית. אתה אולי לא מכיר שום דבר אחר וחושב שטייריס רייס זה הכוכב הכי גדול שמכבי יכולה להביא, אבל תאמין לי שלא. אפשר גם אחרת.
התנין כתב:יוני אני ממש לא מסכים איתך. בעיניי הסגל הזה טוב הן מהסגל של ספאחיה, והן מהסגל בעונת קטש צביקה, ובטח שיותר איכותי מהסגל בעונת ארויו. כשאני אומר טוב יותר אני מתכוון להשוואה שעושים בתחילת העונה, כלומר לפני שידעו שמוריס שחקן תותח וכו'.
ורוי, אני מעדיף קבוצה של שחקנים לא מוכרים שיכולה להתחבר ליחידה מנצחת, מאשר קבוצה סמרטוטית שיש בה כוכב אחד (שמציג יכולת של כוכב בערך חצי עונה, כי הגוף כבר בקושי סוחב וכו') ושאר השחקנים שווים לתחת. זה בדיוק היה המצב בעונת ספאחיה. ואמנם מאז פירוק השושלת מכבי נפלה פעם אחת בטופ 16 (גם ריאל, פאו, אולימ' ושלא לדבר על צסק''א שנפלה בשלב הראשון) אבל זו מעידה חד פעמית, ובשאר הפעמים היא הגיעה מינימום להצלבה, ופעמיים הופיעה בפיינל פור.
התנין כתב:יוני אני ממש לא מסכים איתך. בעיניי הסגל הזה טוב הן מהסגל של ספאחיה, והן מהסגל בעונת קטש צביקה, ובטח שיותר איכותי מהסגל בעונת ארויו. כשאני אומר טוב יותר אני מתכוון להשוואה שעושים בתחילת העונה, כלומר לפני שידעו שמוריס שחקן תותח וכו'.
jay כתב:זאת נקודת המחלוקת - הסגל הזה טוב משמעותית (על הנייר) מהסגל של שנה שעברה. סופו, אינגלס (רייס, טיוס, ג'ייק כהן) > אליהו (עונה מזעזעת), לוגאן (לא יציב, ולא תורם מלבד שלשות - דיוויד בלו לעניים).
אל תגיד לי מה אני חושב על סגל של 14 שחקנים, מה אני מכיר, ומה גזירת גורל בעיניי, כי אתה פשוט לא יודע. אותן טעויות שאתה עושה כשאתה מנתח אותי, אתה גם עושה לגבי מכבי. אישית, אני רוצה לראות פה 3 תותחים לצד שני שחקנים טובים, שני מחליפים ברמה גבוהה ועוד כמה רול פליירז. זה שאני חושב ככה לא אומר שכל דבר אחר בהכרח אומר כישלון וגם לא אומר שזה מחייב אותי לחשוב בצורה חד כיוונית וקיצונית כמוך. מה שהיה לפני 30 שנה רלוונטי לנוסטלגיה בלבד (ואם אני לא טועה אין לך אפילו 40).
ורוי, אני מעדיף קבוצה של שחקנים לא מוכרים שיכולה להתחבר ליחידה מנצחת, מאשר קבוצה סמרטוטית שיש בה כוכב אחד (שמציג יכולת של כוכב בערך חצי עונה, כי הגוף כבר בקושי סוחב וכו') ושאר השחקנים שווים לתחת. זה בדיוק היה המצב בעונת ספאחיה. ואמנם מאז פירוק השושלת מכבי נפלה פעם אחת בטופ 16 (גם ריאל, פאו, אולימ' ושלא לדבר על צסק''א שנפלה בשלב הראשון) אבל זו מעידה חד פעמית, ובשאר הפעמים היא הגיעה מינימום להצלבה, ופעמיים הופיעה בפיינל פור.
jay כתב:התנין כתב:יוני אני ממש לא מסכים איתך. בעיניי הסגל הזה טוב הן מהסגל של ספאחיה, והן מהסגל בעונת קטש צביקה, ובטח שיותר איכותי מהסגל בעונת ארויו. כשאני אומר טוב יותר אני מתכוון להשוואה שעושים בתחילת העונה, כלומר לפני שידעו שמוריס שחקן תותח וכו'.
צודק במאה אחוז. אנשים הם לא מחשבים וקשה להם (ואני לא מוציא את עצמי, גם אני איש) להעלות "תמונה" מהזיכרון של כל הנתונים דאז. כשעונת קטש-שרף החלה אף אחד לא חשב שהסגל איכותי במיוחד. במבט לאחור ובדיעבד, אכן התברר שזה היה סגל טוב. עונות אחרות כמו עונת ארויו זה בכלל בדיחה להשוות. גם אצל ספאחיה, אמנם היה ווייצ'ץ' שחוק (אבל מלך), אבל מי היה לידו? ביינום בתחילתו ואליהו.
מבחינתי, ואני אומר זאת רק בהשוואה למה שחשבתי/חשבנו *בתחילת* כל עונה ולא בדיעבד: מאז פירוק השושלת, הסגל הזה, יחד עם הסגל שבנה פיני הם המבטיחים ביותר.
jol9 כתב:התנין כתב:יוני אני ממש לא מסכים איתך. בעיניי הסגל הזה טוב הן מהסגל של ספאחיה, והן מהסגל בעונת קטש צביקה, ובטח שיותר איכותי מהסגל בעונת ארויו. כשאני אומר טוב יותר אני מתכוון להשוואה שעושים בתחילת העונה, כלומר לפני שידעו שמוריס שחקן תותח וכו'.
אני ממש לא מסכים. בעונת ספאחיה, מעבר לווייצ'יץ' שהיה עוגן ואחד הסנטרים הטובים באירופה, היו לך כמה צעירים מוכשרים ומעולים (על הנייר) כמו ביינום, הלפרין ואליהו.
ביופורד כשהגיע, היה בעל רקורד עדיף על אינגלס ויסאייטיס היה שחקן בעלייה. בורשטיין שהיה פצוע, ואז חומרת הפציעה לא היתה עדיין ברורה, היה שחקן
שהיה בשלושה גמרים רצופים כשחקן חמישייה. לדעתי מדובר היה על סגל איכותי יותר על הנייר.
העונה של קטש/צביקה היתה עונה עם השקעה גדולה, וסגל עמוק ואיכותי בהרבה מזה שיש לנו היום.
לגבי עונת ארויו עוד אפשר להתווכח, למרות שסימונס ווויליאמס התבררו כאפסים גמורים ברמה הזאת, זה עוד לא היה ברור אז, והתקדים של מוריס היה עוד חזק בראש, כך שבסה"כ היה אפשר להבין
את הסגל הזה מראש, אבל כאמור עוד אפשר להתווכח על זה.
בקיצור, הייתי אומר שהסגל הזה על הנייר הוא בשליש התחתון של העשור-עשור וחצי האחרונים.
MTA2311 כתב:התנין כתב:יוני אני ממש לא מסכים איתך. בעיניי הסגל הזה טוב הן מהסגל של ספאחיה, והן מהסגל בעונת קטש צביקה, ובטח שיותר איכותי מהסגל בעונת ארויו. כשאני אומר טוב יותר אני מתכוון להשוואה שעושים בתחילת העונה, כלומר לפני שידעו שמוריס שחקן תותח וכו'.
העונה שנגמרה בטופ 16 הייתה נפילה חד פעמית, אבל גם שתי העונות שנגמרו בפיינל פור היו הבלחות בלבד.
מכבי הפכה מקבוצת פיינל פור ומעלה ב99-2006, לקבוצת הצלבה ממוצעת. מקובל עליך? מספק אותך?
roy1000 כתב:jay כתב:זאת נקודת המחלוקת - הסגל הזה טוב משמעותית (על הנייר) מהסגל של שנה שעברה. סופו, אינגלס (רייס, טיוס, ג'ייק כהן) > אליהו (עונה מזעזעת), לוגאן (לא יציב, ולא תורם מלבד שלשות - דיוויד בלו לעניים).
אל תגיד לי מה אני חושב על סגל של 14 שחקנים, מה אני מכיר, ומה גזירת גורל בעיניי, כי אתה פשוט לא יודע. אותן טעויות שאתה עושה כשאתה מנתח אותי, אתה גם עושה לגבי מכבי. אישית, אני רוצה לראות פה 3 תותחים לצד שני שחקנים טובים, שני מחליפים ברמה גבוהה ועוד כמה רול פליירז. זה שאני חושב ככה לא אומר שכל דבר אחר בהכרח אומר כישלון וגם לא אומר שזה מחייב אותי לחשוב בצורה חד כיוונית וקיצונית כמוך. מה שהיה לפני 30 שנה רלוונטי לנוסטלגיה בלבד (ואם אני לא טועה אין לך אפילו 40).
החלק המודגש זו החשיבה של דני פדרמן שנכשלת עונה אחרי עונה. שלושה שחקנים בינוניים לא שווים שחקן אחד טוב.
מעבר לזה, נראהלי שמיצינו. נשאר רק לקוות שמכבי תשחק יותר טוב ממה שראינו שבוע שעבר.
jol9 כתב:jay כתב:התנין כתב:יוני אני ממש לא מסכים איתך. בעיניי הסגל הזה טוב הן מהסגל של ספאחיה, והן מהסגל בעונת קטש צביקה, ובטח שיותר איכותי מהסגל בעונת ארויו. כשאני אומר טוב יותר אני מתכוון להשוואה שעושים בתחילת העונה, כלומר לפני שידעו שמוריס שחקן תותח וכו'.
צודק במאה אחוז. אנשים הם לא מחשבים וקשה להם (ואני לא מוציא את עצמי, גם אני איש) להעלות "תמונה" מהזיכרון של כל הנתונים דאז. כשעונת קטש-שרף החלה אף אחד לא חשב שהסגל איכותי במיוחד. במבט לאחור ובדיעבד, אכן התברר שזה היה סגל טוב. עונות אחרות כמו עונת ארויו זה בכלל בדיחה להשוות. גם אצל ספאחיה, אמנם היה ווייצ'ץ' שחוק (אבל מלך), אבל מי היה לידו? ביינום בתחילתו ואליהו.
מבחינתי, ואני אומר זאת רק בהשוואה למה שחשבתי/חשבנו *בתחילת* כל עונה ולא בדיעבד: מאז פירוק השושלת, הסגל הזה, יחד עם הסגל שבנה פיני הם המבטיחים ביותר.
אבל זאת בדיוק הטעות שלך גם. אני זוכר היטב שלפני עונת קטש/שרף דיברו על סגל איכותי עם סיכוי לפיינל פור. מה גם, אחרי שראו שאולי צריך לחזק עוד טיפה, הביאו עוד שני שחקנים
בקיץ - בטיסטה וגארסיה.
אני מזכיר שניקולה הגיע לעונה הזאת אחרי עונה אישית מצויינת נוספת תחת ספאחיה, ליאור אחרי עונת פריצה, פייזר הגיע כסקורר מוכח בקו הקדמי, קאמינגס הגיע כמאזן ביינום, וגם הוא היה
שחקן מוכח ואיכותי על הנייר. מוריס היה שחקן ליגה מצויין והיו לגביו תקוות שישתדרג מעט, הלפרין נשאר והיה צפוי שישתפר והיה גם את כספי הצעיר, בלו, בורשטיין וכמובן דרק.
בפירוש, על הנייר היה מדובר בסגל איכותי יותר מזה שיש לנו היום.
התנין כתב:האם זה מקובל או מספק אותי זה לא האישיו. אני יוצא כנגד כל מיני הצהרות שחוזרות על עצמן כל קיץ מחדש, שמכתירות את הסגל הנבנה בתארים מפוצצים כגון ''הגרוע ביותר ב-30 השנים האחרונות''.
העובדה שמכבי הפכה מקבוצת פיינל פור לקבוצה שמכוונת להצלבה היא לא בשליטתי, ואת הטענות יש להפנות לאוהדים שלא מפסיקים למחות על כך ובמקביל לקנות מנויים יקרים מידי עונה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־20 אורחים