13 אוקטובר 2013, 11:13
yzafrir כתב:אין שום הבטחה שהוא ישתפר אבל גם אין הבטחה שהוא לא ישתפר...הוא פשוט צריך לקבל את ההזדמנות ולא לרדת לספסל אחרי 4 דק' . בטח ובטח במשחקי אימון....
אני בטוח שבלאט מבין את זה וינסה להחזיר אותו לרוטאציה מהר מאוד....
13 אוקטובר 2013, 11:14
roy1000 כתב:yzafrir כתב:אין שום הבטחה שהוא ישתפר אבל גם אין הבטחה שהוא לא ישתפר...הוא פשוט צריך לקבל את ההזדמנות ולא לרדת לספסל אחרי 4 דק' . בטח ובטח במשחקי אימון....
זו השאלה הגדולה. האם בלאט מתכוון לתת לו צ'אנס אמיתי? לדעתי הוא צריך, אבל כבר היום פורסם שאוחיון יפתח בויטוריה. למה להדליף את זה?
13 אוקטובר 2013, 11:20
felix_r כתב:roy1000 כתב:yzafrir כתב:אין שום הבטחה שהוא ישתפר אבל גם אין הבטחה שהוא לא ישתפר...הוא פשוט צריך לקבל את ההזדמנות ולא לרדת לספסל אחרי 4 דק' . בטח ובטח במשחקי אימון....
זו השאלה הגדולה. האם בלאט מתכוון לתת לו צ'אנס אמיתי? לדעתי הוא צריך, אבל כבר היום פורסם שאוחיון יפתח בויטוריה. למה להדליף את זה?
מה זה משנה? כאילו בלאט לא יכול לשנות את החמישייה ברגע האחרון?
13 אוקטובר 2013, 11:27
roy1000 כתב:felix_r כתב:roy1000 כתב:yzafrir כתב:אין שום הבטחה שהוא ישתפר אבל גם אין הבטחה שהוא לא ישתפר...הוא פשוט צריך לקבל את ההזדמנות ולא לרדת לספסל אחרי 4 דק' . בטח ובטח במשחקי אימון....
זה מה שאתה משדר לשחקן שהוא גם ככה חסר ביטחון. זו טעות.
13 אוקטובר 2013, 14:37
קודי כתב:roy1000 כתב:felix_r כתב:roy1000 כתב:yzafrir כתב:אין שום הבטחה שהוא ישתפר אבל גם אין הבטחה שהוא לא ישתפר...הוא פשוט צריך לקבל את ההזדמנות ולא לרדת לספסל אחרי 4 דק' . בטח ובטח במשחקי אימון....
זה מה שאתה משדר לשחקן שהוא גם ככה חסר ביטחון. זו טעות.
אין לזה שום משמעות. גם כך אף בר דעת בעל רמת שפיות סבירה ומעלה לא מעלה על דעתו שרייס, ביכולת הנוכחית שלו, יפתח בחמישיה בויטוריה. מדובר במשחק חוץ קשה מאוד ולא רק שאתה לא לוקח בו סיכונים אתה בטח לא לוקח אותם בפתיחה.
13 אוקטובר 2013, 14:53
בדיוק הפוך . אם כבר אתה לוקח את הסיכון אז עושים את זה בדקות הפתיחה כשעדיין אפשר לתקן...
אני חושב שעדיף לתת לו לפתוח כדי שיקבל ביטחון שמאמינים בו .
13 אוקטובר 2013, 14:59
קודי כתב:לא עושים את זה בכל מקרה במשחק חוץ קשה. אתה קודם צריך לדאוג שהקבוצה שלך תישאר במשחק ושהקבוצה המקומית לא תברח לך. בכלל, במשחק חוץ קשה ביורוליג אתה לא עושה נסיונות בכלל - בשביל זה יש משחקי ליגה ומשחקי בית קלים ביורוליג (העונה לדעתי יהיה רק אחד כזה נגד ריטאס וילנה).
13 אוקטובר 2013, 22:20
21 אוקטובר 2013, 20:05
21 אוקטובר 2013, 21:50
rc4991 כתב:אחרי הערב גם אני מצטרף וחושב שחייבים להעיף אותו
אני עדיין חושב שהוא חודר טוב אבל מה זה עוזר אם הוא כל כך מטומטם וזורק שלשות כל הזמן?
חייבים להיפטר ממנו כמה שיותר מהר ולהביא קומבו שיהיה גם רכז וגם גו טו גאי אחרת אין סיכוי שנעפיל להצלבה
21 אוקטובר 2013, 22:03
felix_r כתב:rc4991 כתב:אחרי הערב גם אני מצטרף וחושב שחייבים להעיף אותו
אני עדיין חושב שהוא חודר טוב אבל מה זה עוזר אם הוא כל כך מטומטם וזורק שלשות כל הזמן?
חייבים להיפטר ממנו כמה שיותר מהר ולהביא קומבו שיהיה גם רכז וגם גו טו גאי אחרת אין סיכוי שנעפיל להצלבה
לגבי החדירות שלו. דווקא אני מאוכזב מיכולת החדירה שלו. כמעט כל חדירה מוצלחת שלו הייתה עד עכשיו בזכות סופו, שחוסם לבד 2 שחקנים ועושה לרייס פרוזדור שאפילו אתה ואני יכולים לעשות שם סל בלא מפריע.
21 אוקטובר 2013, 22:22
21 אוקטובר 2013, 23:52
er79 כתב:אפשר כבר להגיד רשמית שהחתמנו שחקן אפס? חלאס, אפשר לסכם, וזה גם היה ידוע לכל בר דעת, שהבן אדם שחקן גועלי. אין שכל, אין קליעה, אין חכמת משחק, אין ניהול משחק, אין הפעלת גבוהים. מה שיש זה הרבה מדד שלילי שהוא על המגרש ומדד חיובי שאוחיון על המגרש. הכתובת הייתה על הקיר עוד לפני שהוא חתם פה. ושוב אנחנו נשארים עם היקמן, היחיד שיעזור השנה לאוחיון והוא בכלל לא רכז ולא יציב, ונטולי נעימי, שהוא לא משיח אבל אני חותם כבר עכשיו שהוא פשוט יותר טוב מהבדיחה שלובשת את גופיה מס׳ 4. לחתוך, לחתוך, לחתוך וכמה שיותר מהר. להחזיר לבאיירן מינכן גם בחינם.
22 אוקטובר 2013, 00:52
קודי כתב:מאחר שהמטרה האמיתית של הבעלים היא עלייה לטופ 16 בגלל ההכנסות מזכויות שידור אז אין שום סיכוי שרייס יוחלף אלא אם תהיה סכנה אמיתית לעלייה לשם.
22 אוקטובר 2013, 09:47
חנו'ש כתב:קודי כתב:מאחר שהמטרה האמיתית של הבעלים היא עלייה לטופ 16 בגלל ההכנסות מזכויות שידור אז אין שום סיכוי שרייס יוחלף אלא אם תהיה סכנה אמיתית לעלייה לשם.
במצב כזה, זה לא יהיה רייס שיוחלף....
22 אוקטובר 2013, 11:41
roy1000 כתב:חנו'ש כתב:קודי כתב:מאחר שהמטרה האמיתית של הבעלים היא עלייה לטופ 16 בגלל ההכנסות מזכויות שידור אז אין שום סיכוי שרייס יוחלף אלא אם תהיה סכנה אמיתית לעלייה לשם.
במצב כזה, זה לא יהיה רייס שיוחלף....
גם רייס וגם המאמן שלו נלחמים על החיים שלהם ביום חמישי.
22 אוקטובר 2013, 11:57
jol9 כתב:מכבי לא תפטר את בלאט. זה לא יקרה, אלא אם כן באמת נתחיל לראות בושות משחק אחרי משחק (כמו ההפסד של קטש לר"ג ב-20 הפרש).
22 אוקטובר 2013, 12:18
roy1000 כתב:jol9 כתב:מכבי לא תפטר את בלאט. זה לא יקרה, אלא אם כן באמת נתחיל לראות בושות משחק אחרי משחק (כמו ההפסד של קטש לר"ג ב-20 הפרש).
בלאט כבר מתנדנד. הפסד ביום חמישי והכסא ירעד.
22 אוקטובר 2013, 12:22
jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:מכבי לא תפטר את בלאט. זה לא יקרה, אלא אם כן באמת נתחיל לראות בושות משחק אחרי משחק (כמו ההפסד של קטש לר"ג ב-20 הפרש).
אתה רואה את דני פדרמן משלם לבלאט 700K דולר נטו בשביל לשבת בבית?
22 אוקטובר 2013, 12:53
roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:מכבי לא תפטר את בלאט. זה לא יקרה, אלא אם כן באמת נתחיל לראות בושות משחק אחרי משחק (כמו ההפסד של קטש לר"ג ב-20 הפרש).
אתה רואה את דני פדרמן משלם לבלאט 700K דולר נטו בשביל לשבת בבית?
א. קרוב לוודאי שהוא יגיע איתו להסדר שבו הסכום יהיה קצת נמוך יותר.
ב. המחליף בכל מקרה כבר מקבל משכורת ממכבי, ככה שאין פה הוצאה נוספת.
הפסד ביום חמישי ומצבו של בלאט קריטי.