11 נובמבר 2013, 00:08
felix_r כתב:שחף כתב:לא הבנתי, מצטער. מילא ירושלים היו מביאים את ספאנוליס, או איזה שחקן NBA עם רזומה מכובד. את מי הם אמורים להביא? את ליאור? יש פה מישהו בפורום שבכלל רצה אותו בקבוצה השנה? מה אתם רוצים?
תתפלא, אבל יש הרבה מאוד אוהדי כדורסל בארץ, שאוהבים את אליהו
11 נובמבר 2013, 00:09
11 נובמבר 2013, 00:11
חנו'ש כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:אבל מכבי לא באמת בהתרסקות ממושכת. בסך הכל פתחנו את העונה לא טוב בליגה.
הרי ראית את המשחקים. אין פה בעיה של יכולת, השחקנים פשוט זורקים זין. מבחינתי זה סבבה. מגיע לליגה הזאת שמכבי תשים עליה זין. חבל שבלאט לא עולה עם הנוער. לי זה ברור שבמאני טיים הקבוצה תיראה אחרת.
אתה חייב להסכים איתי ששני העמודים האחרונים נראו כמו הנבואה של טרלוני מהארי פוטר. איזו היסחפות, כמה דרמטיות...
מכבי כן בהתרסקות והכל התחיל לפני שלוש-ארבע שנים,בזמן שהמושכות עברו לדני חסכני שהנחיל למכבי את "התקציב השפוי" שממנו אנחנו סובלים עד היום
הכנתי על זה אפילו כתבה באתר פרשנויות לפני שבועיים והאמת שהתפלאתי שאין הרבה אוהדים טמבלים והרוב המוחלט הסכים איתי
http://www.kick.co.il/article/4381
זה אתה כתבת??
סחטיין.....
11 נובמבר 2013, 00:13
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:אבל מכבי לא באמת בהתרסקות ממושכת. בסך הכל פתחנו את העונה לא טוב בליגה.
הרי ראית את המשחקים. אין פה בעיה של יכולת, השחקנים פשוט זורקים זין. מבחינתי זה סבבה. מגיע לליגה הזאת שמכבי תשים עליה זין. חבל שבלאט לא עולה עם הנוער. לי זה ברור שבמאני טיים הקבוצה תיראה אחרת.
אתה חייב להסכים איתי ששני העמודים האחרונים נראו כמו הנבואה של טרלוני מהארי פוטר. איזו היסחפות, כמה דרמטיות...
מכבי כן בהתרסקות והכל התחיל לפני שלוש-ארבע שנים,בזמן שהמושכות עברו לדני חסכני שהנחיל למכבי את "התקציב השפוי" שממנו אנחנו סובלים עד היום
הכנתי על זה אפילו כתבה באתר פרשנויות לפני שבועיים והאמת שהתפלאתי שאין הרבה אוהדים טמבלים והרוב המוחלט הסכים איתי
בוא תסביר לי, איזו התרסקות אנחנו רואים בליגה בדיוק?
11 נובמבר 2013, 00:14
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:אבל מכבי לא באמת בהתרסקות ממושכת. בסך הכל פתחנו את העונה לא טוב בליגה.
בוא תסביר לי, איזו התרסקות אנחנו רואים בליגה בדיוק?
מאזן 2-3 כשגם הניצחונות הושגו בשיניים
חוץ מזה,זה לא התחיל השנה אלא לפני שלוש שנים
אתה מוזמן לקרוא את הכתבה שלי,הסברתי את זה שם בצורה הטובה ביותר לדעתי
11 נובמבר 2013, 00:16
דיברת על התרסקות ממושכת. 3-2 בליגה, זאת לא התרסקות ממושכת. זאת אפילו לא התרסקות נקודתית. בסך הכל פתיחה רעה של הליגה. קורה.
לא צריך סתם להיסחף.
11 נובמבר 2013, 00:16
שחף כתב:לא הבנתי, מצטער. מילא ירושלים היו מביאים את ספאנוליס, או איזה שחקן NBA עם רזומה מכובד. את מי הם אמורים להביא? את ליאור? יש פה מישהו בפורום שבכלל רצה אותו בקבוצה השנה? מה אתם רוצים?
11 נובמבר 2013, 00:18
rc4991 כתב:חנו'ש כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:אבל מכבי לא באמת בהתרסקות ממושכת. בסך הכל פתחנו את העונה לא טוב בליגה.
זה אתה כתבת??
סחטיין.....
למה,קראת את זה לפני?
תודה על המחמאה
11 נובמבר 2013, 00:18
rc4991 כתב:דיברת על התרסקות ממושכת. 3-2 בליגה, זאת לא התרסקות ממושכת. זאת אפילו לא התרסקות נקודתית. בסך הכל פתיחה רעה של הליגה. קורה.
לא צריך סתם להיסחף.
שוב,אתה לא מבין שאני מדבר על תהליך של כמה שנים?
כבר שלוש שנים שנבנית פה קבוצה רעה בתקציב ביזיוני
11 נובמבר 2013, 00:25
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:דיברת על התרסקות ממושכת. 3-2 בליגה, זאת לא התרסקות ממושכת. זאת אפילו לא התרסקות נקודתית. בסך הכל פתיחה רעה של הליגה. קורה.
לא צריך סתם להיסחף.
שוב,אתה לא מבין שאני מדבר על תהליך של כמה שנים?
כבר שלוש שנים שנבנית פה קבוצה רעה בתקציב ביזיוני
תגיד, אתה רציני כאילו?
מדברים פה על הליגה. יש תהליך של כמה שנים בליגה? לא. יש תהליך של כמה שנים שקשור להתחזקות של ירושלים על חשבון מכבי? לא.
באמת שלא הבנתי מה היה פה כל כך לא ברור
11 נובמבר 2013, 00:26
חנו'ש כתב:rc4991 כתב:חנו'ש כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:אבל מכבי לא באמת בהתרסקות ממושכת. בסך הכל פתחנו את העונה לא טוב בליגה.
זה אתה כתבת??
סחטיין.....
למה,קראת את זה לפני?
תודה על המחמאה
האמת שכן
ודי הסכמתי עם כל מילה....
11 נובמבר 2013, 00:44
11 נובמבר 2013, 08:50
11 נובמבר 2013, 09:10
LIAV10 כתב:אני לא מבין מה אתם רוצים, נבנתה פה קבוצה לא לפי ציפיות ורצון הקהל? כן
אנחנו מרוצים מהתנהלות הפדרמנים?
זה לא נראה טוב מה שהולך עם הקבוצה מבחינת היורוליג? כן
כולנו מסכימים, אבל בחייאת רבאק, התרסקות בליגה? איזה הילולים להפועל ירושלים, מזכיר לכם שחוץ מגארד זר נחמד, הלפרין הגוויה ועוד פורוורד טוב מאוד אין שם כלום, מדהים איך מתלהבים מגרין בן ה49 ומקציצת בשר לבנה מאוקראינה שלא מסוגל לקנות סל ממטר.
כל עוד התקציב של מכבי גדול ב400% משאר הליגה אין מה להכנס לפאניקה ולהשתמש בקלישאות ששמואל כ״כ אוהב.
פשוט לא יאמן, כל יומיים פותחים פה ת׳רד עם איזה אסון טבע בכותרת, מביך.
11 נובמבר 2013, 09:45
11 נובמבר 2013, 10:17
LIAV10 כתב:כולנו מסכימים, אבל בחייאת רבאק, התרסקות בליגה? איזה הילולים להפועל ירושלים, מזכיר לכם שחוץ מגארד זר נחמד, הלפרין הגוויה ועוד פורוורד טוב מאוד אין שם כלום, מדהים איך מתלהבים מגרין בן ה49 ומקציצת בשר לבנה מאוקראינה שלא מסוגל לקנות סל ממטר.
כל עוד התקציב של מכבי גדול ב400% משאר הליגה אין מה להכנס לפאניקה ולהשתמש בקלישאות ששמואל כ״כ אוהב.
פשוט לא יאמן, כל יומיים פותחים פה ת׳רד עם איזה אסון טבע בכותרת, מביך.
11 נובמבר 2013, 10:26
11 נובמבר 2013, 10:38
קודי כתב:אני מסכים שאליהו, בתור הישראלי הטוב ביותר שלא משחק ב-NBA, הוא יתרון גדול בליגה. הבעיה מבחינת מכבי היא שהוא לא מהווה יתרון ביורוליג ולכן אין טעם לשלם לו את הסכומים המטורפים שהוא התרגל לקבל.
11 נובמבר 2013, 10:59
11 נובמבר 2013, 11:03
roy1000 כתב:דרך אגב, אורי אלון התעשר באיזה 100 מליון דולר בעקבות הנפקת טוויטר, ככה שהוא יכול להרשות לעצמו להוציא קצת יותר, ואולי זה מה שעומד מאחורי המהלך בכיוון של אליהו.