פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ריקי היקמן

05 דצמבר 2013, 23:46

שחף כתב:
roy1000 כתב:
שחף כתב:מתי הוא עף הביתה? אפילו רייס עשה פחות שטויות ממנו.

אל תלכלך. בלאט אומר שזה בגלל אליפות אירופה.

אני לא יודע אם אתה רציני או ציני. זה לא שבשנה שעברה הוא היה איזה סופרסטאר. שחקן בינוני להחריד. במשכורת שלו ושל רייס היה אפשר להביא לפה רכז נורמלי ולא שני טמבלים שלא יודעים למסור.

איך בכלל אפשר להתייחס ברצינות לטענה הזאת של בלאט?

05 דצמבר 2013, 23:47

מאוד הייתי בעדו אבל הוא מפשל שוב ושוב ושוב שכבר אי אפשר

05 דצמבר 2013, 23:48

הוא מוסר כדורים ליציע כבר שנה שנייה ברציפות. זה בלתי נסבל. הייתי מצפה שלפחות עם הדבר המעצבן הזה הוא יפסיק, גם אם בתור רכז הוא בחיים לא יהיה משהו לכתוב עליו הביתה.

05 דצמבר 2013, 23:50

שחף כתב:אני לא יודע אם אתה רציני או ציני. זה לא שבשנה שעברה הוא היה איזה סופרסטאר. שחקן בינוני להחריד. במשכורת שלו ושל רייס היה אפשר להביא לפה רכז נורמלי ולא שני טמבלים שלא יודעים למסור.

עזוב, כבר טחנו את נושא רייס והיקמן למוות. אני חושב שיש פה כמעט קונצנזוס עוד מהקיץ שהם לא השחקנים שמכבי הייתה צריכה.

05 דצמבר 2013, 23:51

LIAV10 כתב:איך בכלל אפשר להתייחס ברצינות לטענה הזאת של בלאט?

זה ציטוט לפנתיאון. באותה הליגה של אלון מזרחי.

06 דצמבר 2013, 00:14

roy1000 כתב:

מה הבעיה במשפט שהוא באותה ליגה של או באירופה או בספרד?

06 דצמבר 2013, 00:18

roy1000 כתב:
שחף כתב:אני לא יודע אם אתה רציני או ציני. זה לא שבשנה שעברה הוא היה איזה סופרסטאר. שחקן בינוני להחריד. במשכורת שלו ושל רייס היה אפשר להביא לפה רכז נורמלי ולא שני טמבלים שלא יודעים למסור.

עזוב, כבר טחנו את נושא רייס והיקמן למוות. אני חושב שיש פה כמעט קונצנזוס עוד מהקיץ שהם לא השחקנים שמכבי הייתה צריכה.

דווקא היקמן עבר (לדעתי) בשקט יחסי, אבל ציוות של שניהם בקו האחורי זה שטות מוחלטת. כולם בשנה שעברה הבינו שחסר לנו הכוכב הגדול שיביא אותנו קדימה. איפה הוא?

06 דצמבר 2013, 01:02

הייתי רוצה לראות פה את האקט במקום רייס והיקמן למרות שהוא לא רכז קלאסי.
חבל שאין שום סיכוי בעולם שפדרמן יזכה בו ע״פ הטורקיות.

06 דצמבר 2013, 01:17

LIAV10 כתב:הייתי רוצה לראות פה את האקט במקום רייס והיקמן למרות שהוא לא רכז קלאסי.
חבל שאין שום סיכוי בעולם שפדרמן יזכה בו ע״פ הטורקיות.

את האקט לא נקבל. הוא בדרך לטורקיה, ושם הכסף זורם כמו מים.

אישית, הייתי מציע למכבי להתרכז בבוגדאן בוגדנוביץ' מפרטיזן (לא בויאן בוגדנוביץ' מפנר ). גארד צעיר (1992) וגבוה (1.97) שיכול לשחקן בשתי עמדות הגארד. בקייץ כבר בלט במדי נבחרת סרביה, והשנה מתחיל להציג רמה גם ביורוליג. הוא התחיל את העונה בעמדה 2, אבל מאז וסטרמן נפצע, הוא משחק רכז.

http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2013

06 דצמבר 2013, 02:11

עדיף כבר להשאיר את היקמן.
פרוספקט לבן זה לא הולך פה ולא מתאים למאמן.
צריך מישהו בשל כבר עכשיו.
אגב, היית רוצה את האקט פה? (מבחינה מקצועית, האם הוא מתאים), למרות שאין מצב שיגיע.

06 דצמבר 2013, 03:33

LIAV10 כתב:עדיף כבר להשאיר את היקמן.
פרוספקט לבן זה לא הולך פה ולא מתאים למאמן.
צריך מישהו בשל כבר עכשיו.
אגב, היית רוצה את האקט פה? (מבחינה מקצועית, האם הוא מתאים), למרות שאין מצב שיגיע.

הוא לא פרוספקט. הוא היה אחד הבולטים בנבחרת סרביה למרות גילו. חוץ מזה, למה החלטת, שבלאט יהיה פה בשנה הבאה? אנחנו מדברים על העונה הבאה, לא?... חוץ מזה יש לנו את וויצ'יץ' , בשביל מה הביאו אותו? לא בשביל להביא כשרונות אקס-יוגוסלבים למכבי?... לא נמאס לך מכל הטמבלים האמריקאים האלה?

כן, הייתי רוצה את האקט. אני הייתי בן הראשונים שהתחילו לדבר עליו פה. אבל זה לא ריאלי. אפילו בקיץ זה היה כבר לא ריאלי, כי הוא היה השחקן היחיד שסיינה סירבה למכור (מכרה את מוס, את קאנגור, ושיחררה אחרים)

06 דצמבר 2013, 03:41

לא, דיברתי על העונה, מתקשה להאמין שלא יהיה שינוי בקרוב.

06 דצמבר 2013, 09:35

LIAV10 כתב:
roy1000 כתב:

מה הבעיה במשפט שהוא באותה ליגה של או באירופה או בספרד?

שום בעיה , בכלל לאלון מזרחי אין מה להוכיח והוא הוכיח את זה על המגרש !!!

06 דצמבר 2013, 13:59

אם היקמן יוצא מהרוטציה ורייס בקושי מקבל דקות, למה נעימי משוחרר ולנדסברג לא מקבל דקות?

02 ינואר 2014, 22:48

..

02 ינואר 2014, 22:49

ההבדל היחיד בין היקמן של היום לבין היקמן של שאר העונה הוא שהיום הכדורים נכנסו.
נראה מה יהיה הלאה

02 ינואר 2014, 22:50

MTA2311 כתב:ההבדל היחיד בין היקמן של היום לבין היקמן של שאר העונה הוא שהיום הכדורים נכנסו.
נראה מה יהיה הלאה

ההבדל הוא שאוחיון שיחק היום המון לצידו, כשיש לידו רכז שמשחק טוב לא מן הנמנע שגם הוא יהיה טוב.

02 ינואר 2014, 22:53

LIAV10 כתב:
MTA2311 כתב:ההבדל היחיד בין היקמן של היום לבין היקמן של שאר העונה הוא שהיום הכדורים נכנסו.
נראה מה יהיה הלאה

ההבדל הוא שאוחיון שיחק היום המון לצידו, כשיש לידו רכז שמשחק טוב לא מן הנמנע שגם הוא יהיה טוב.

אני חושב שהתירוץ הזה כבר לא תופס
היקמן שחקן בינוני שנתן ערב ענק אבל הוא ממש לא צריך שיפעילו אותו

02 ינואר 2014, 22:54

rc4991 כתב:
LIAV10 כתב:
נראה מה יהיה הלאה

אני חושב שהתירוץ הזה כבר לא תופס
היקמן שחקן בינוני שנתן ערב ענק אבל הוא ממש לא צריך שיפעילו אותו

מסכים

02 ינואר 2014, 22:57

רק שלא ישאירו אותו עוד עונה פה.
פרסם תגובה