פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יורוליג מח' 9: מכבי vs ריטאס, חמישי, 21:45, ערוץ 10

13 דצמבר 2013, 00:48

MTA2311 כתב:אף אחד לא בא בטענות לאליהו במשחקים מול קבוצות כמו ריטאס. על זה הוא בנה קריירה, ועל זה הוא מחייה אותה עכשיו בירושלים.

ליאור אליהו במשחק מול חימקי (במוסקבה):
18 נקודות (64% מהשדה) 6 ריב', 3 אס' ומדד 20.

סתם לצורך השוואה- הכוכב האוסטרלי מול ריטאס:
2 נקודות (33% מהשדה, 0% ל- 3), 7 ריב', 3 אס' ומדד 7.

אבל תמשיך לעוות את המציאות. אם תחזור על השקר מספיק פעמים, אולי זה גם יהיה נכון. אולי בסוף גם תהיה איזושהי מציאות אלטרנטיבית שבה אליהו הוא שחקן רע ואינגלס הוא שחקן טוב.

13 דצמבר 2013, 00:52

roy1000 כתב:
MTA2311 כתב:אף אחד לא בא בטענות לאליהו במשחקים מול קבוצות כמו ריטאס. על זה הוא בנה קריירה, ועל זה הוא מחייה אותה עכשיו בירושלים.

ליאור אליהו במשחק מול חימקי (במוסקבה):
18 נקודות (64% מהשדה) 6 ריב', 3 אס' ומדד 20.

סתם לצורך השוואה- הכוכב האוסטרלי מול ריטאס:
2 נקודות (33% מהשדה, 0% ל- 3), 7 ריב', 3 אס' ומדד 7.

אבל תמשיך לעוות את המציאות. אם תחזור על השקר מספיק פעמים, אולי זה גם יהיה נכון. אולי בסוף גם תהיה איזושהי מציאות אלטרנטיבית שבה אליהו הוא שחקן רע ואינגלס הוא שחקן טוב.

אתה רוצה שאני אביא עכשיו את הסטטיסטיקה שלו מול שאר הקבוצות הגדולות משלוש השנים האחרונות? חבל על הזמן של שנינו.

השקרן היחיד פה הוא אתה. מעולם לא אמרתי שאליהו הוא שחקן רע.
אינגלז לא יציב מספיק, אבל בדקות שהוא טוב, מכבי נראית מצויין.

13 דצמבר 2013, 00:54

ankram כתב:רואים כמה דיויד מתוסכל מחוסר האיטיליגנציה הנורא של השחקנים.
לא רק הוא כולנו.
זה מתחיל מאי יכולת לבצע שני מהלכים ראוים ברצף
מהלך אחד טוב טראח אוחיון מאבד סגירה טובה בהגנה טראח איבוד ריבאונד
סל קשה של בלו בום לא מכניסים כדור ב 5 שניות.
עולים לרבע הרביעי ועושים 3 עבירות 2 דקות מהפתיחה.
מעל הכל זאת קבוצה טיפשה פריכה ואפורה.
על האפור אחראי דיויד אבל גם לכל מאמן יהיה קשה עם קבוצה כל כך טיפשה.

מסכים עם הרוב, פרט לזה שדייויד לא יכול להיות מתוסכל כמו שאתה אומר. הרי הוא זה ששיבח את היקמן אחרי המשחק הזה.
לדעתי אנחנו שוב נראה את הסקור האישי של היקמן גדל בשבועות הבאים, ואת רמת הכדורסל וההנאה של הקהל צונחת.

13 דצמבר 2013, 00:57

האמת שלא היתה לי כוונה לעלות שוב את הויכוח הזה, בטח לא בהקשר של אינגלס.

ד"א אור, האמירה בכלל לא היתה מכוונת אליך. אני זוכר התבטאויות מהסוג הזה משחף ומאנשים אחרים, וזה די מעצבן,
כי גם מול קבוצות כאלה צריך לדעת לנצח ולשחק כדורסל טוב וחיובי.

13 דצמבר 2013, 00:57

בכותרת של וואלה: "רייס שוב הצטיין"
שוב?? מתי זה קרה בעבר? ואל תענו לי מול ראשון...

13 דצמבר 2013, 00:58

MTA2311 כתב:אתה רוצה שאני אביא עכשיו את הסטטיסטיקה שלו מול שאר הקבוצות הגדולות משלוש השנים האחרונות? חבל על הזמן של שנינו.

הנתון שהבאתי למעלה כבר מוכיח שהמשפט שאמרת לגבי אליהו שקרי.
המשפט שאמרת לגבי האוסטרלי הוא ריק מתוכן וחסר משמעות. אני שמח אתה מגדיר שחקן שמשחק בינוני-טוב במשחק אחד ואז גרוע ב- 3 משחקים כ"שחקן לא יציב". בשאר העולם קוראים לזה "שחקן לא טוב".

13 דצמבר 2013, 01:02

לא חפרתם מספיק על הנושא??

13 דצמבר 2013, 01:05

roy1000 כתב:
MTA2311 כתב:אתה רוצה שאני אביא עכשיו את הסטטיסטיקה שלו מול שאר הקבוצות הגדולות משלוש השנים האחרונות? חבל על הזמן של שנינו.

הנתון שהבאתי למעלה כבר מוכיח שהמשפט שאמרת לגבי אליהו שקרי.
המשפט שאמרת לגבי האוסטרלי הוא ריק מתוכן וחסר משמעות. אני שמח אתה מגדיר שחקן שמשחק בינוני-טוב במשחק אחד ואז גרוע ב- 3 משחקים כ"שחקן לא יציב". בשאר העולם קוראים לזה "שחקן לא טוב".

המשחק הספציפי מול חימקי מוסקבה( הגיעה בכלל להצלבה שנה שעברה?), מוכיח שהמשפט שאמרתי הוא לא "לא נכון" אלא שקרי? לא פחות ולא יותר?
עזוב נו, אם אתה רוצה לנהל ויכוח על אליהו, אז לפחות אל תבסס אותו על נתונים מהשנים האחרונות שלו במכבי. אתה תפסיד, ובענק.

בתור אחד שקרא ל90% מהפורום גזענים בשבועות האחרונים, אני מציע לך לרדת מהקטע של "האוסטרלי". זה סתם מתריס ומגעיל.
ולגבי תוכן ההודעה לגבי "האוסטרלי"- או שאתה לא רואה את המשחקים של מכבי באדיקות, או שאתה לא ממש מבין כדורסל. אינגלז מראה פה בחודשים האחרונים ניצוצות של כדורסל גאוני. כרגע זה לא הרבה יותר מניצוצות, אבל להגיד שהוא שחקן לא טוב זה בערך כמו להגיד שאליהו מצטיין גם נגד הגדולות רק על סמך משחק אחד מול חימקי מוסקבה( שהיא אפילו לא קבוצה גדולה).

13 דצמבר 2013, 01:17

MTA2311 כתב:המשחק הספציפי מול חימקי מוסקבה( הגיעה בכלל להצלבה שנה שעברה?), מוכיח שהמשפט שאמרתי הוא לא "לא נכון" אלא שקרי? לא פחות ולא יותר?
עזוב נו, אם אתה רוצה לנהל ויכוח על אליהו, אז לפחות אל תבסס אותו על נתונים מהשנים האחרונות שלו במכבי. אתה תפסיד, ובענק.

בתור אחד שקרא ל90% מהפורום גזענים בשבועות האחרונים, אני מציע לך לרדת מהקטע של "האוסטרלי". זה סתם מתריס ומגעיל.
ולגבי תוכן ההודעה לגבי "האוסטרלי"- או שאתה לא רואה את המשחקים של מכבי באדיקות, או שאתה לא ממש מבין כדורסל. אינגלז מראה פה בחודשים האחרונים ניצוצות של כדורסל גאוני. כרגע זה לא הרבה יותר מניצוצות, אבל להגיד שהוא שחקן לא טוב זה בערך כמו להגיד שאליהו מצטיין גם נגד הגדולות רק על סמך משחק אחד מול חימקי מוסקבה( שהיא אפילו לא קבוצה גדולה).

אין לי כוח לחפש עכשיו את כל המשחקים של אליהו ביורוליג ולחלק אותם לקבוצות "טובות" וקבוצות "רעות", אבל סתם מהזכרון, כנראה שברצלונה היא אחת מאותן קבוצות "גרועות", כי כשליאור היה בויטוריה הוא תפר אותם בפלייאוף ולקח להם אליפות.

אוסטרלים זה לא גזע או כינוי גנאי ואין שום דבר "גזעני" בלקרוא לו "האוסטרלי" כי זה מה שהוא - האוסטרלי הראשון במכבי. בכל מקרה, הבנתי. הוא "גאון כדורסל" (לא פחות) כי הוא מראה "ניצוצות" כשהוא מנגר על המגרש. אינגלס, ג'ינובילי, בודירוגה, נבארו. גאון. לא פחות.

טענת שאליהו עשה קריירה במכבי ו"מחייה" עכשיו קריירה בירושלים נגד קבוצות כמו ריטאס. האם חימקי קבוצה כמו "ריטאס"? ברצלונה אולי?
דרך אגב, מול איזה קבוצות הגאון אינגלז עשה קריירה? אה כן, לגאון אינגלס אין שום קריירה בגיל 26, כי הוא פשוט לא עשה כלום עד עכשיו חוץ מלהראות "ניצוצות של גאונות" עם משחקים של שתי נקודות מול ריטס וילנה. אכן ניצוצות.

13 דצמבר 2013, 01:52

רוצה להיזכר שנייה במה אליהו עשה מול ברצלונה בעונות האחרונות שלו במכבי?

מניח שאם היית מגלה שכשליאור שיחק בויטוריה, האוהדים שלא אהבו אותו התייחסו אליו בתור "הישראלי" בכל פעם שהזכירו אותו, היית מביע תרעומת קלה על העניין.

למה אתה מרגיש צורך לשקר בכל הודעה? אמרתי שהוא גאון כדורסל? השוותי אותו לג'ינובילי? הוא מראה היום ניצוצות של שחקן מצויין. זאת עובדה.

אמרת שאין לך כוח לחפש את הסטטיסטיקה שלו ביורוליג, אבל אם אתה מעוניין להמשיך את הדיון הזה, כדאי שתעשה את זה בכל זאת. בשלוש השנים האחרונות שלו במכבי, ליאור אליהו לא נתן משחק גדול מול קבוצה גדולה. הבלחה מול חימקי בטח לא משנה את העובדה הזאת

אם לא היית כל כך נעול על ההשוואה המפגרת בין אינגלז לאליהו, כנראה שהיית יכול להודות שאינגלז שחקן מוכשר, שלעתים נראה כמו שחקן מצויין. שבוע שעבר נתן משחק טוב, והשבוע נעלם לחלוטין. הוא כנראה לעולם לא יהיה סופרסטאר, אבל הוא גם לא "נגר"\ "שחקן לא טוב"/ כל סופרלטיב אחר שהרעפת עליו בלי טעם בשבועות האחרונים.

13 דצמבר 2013, 02:05

MTA2311 כתב:רוצה להיזכר שנייה במה אליהו עשה מול ברצלונה בעונות האחרונות שלו במכבי?

מניח שאם היית מגלה שכשליאור שיחק בויטוריה, האוהדים שלא אהבו אותו התייחסו אליו בתור "הישראלי" בכל פעם שהזכירו אותו, היית מביע תרעומת קלה על העניין.

למה אתה מרגיש צורך לשקר בכל הודעה? אמרתי שהוא גאון כדורסל? השוותי אותו לג'ינובילי? הוא מראה היום ניצוצות של שחקן מצויין. זאת עובדה.

אמרת שאין לך כוח לחפש את הסטטיסטיקה שלו ביורוליג, אבל אם אתה מעוניין להמשיך את הדיון הזה, כדאי שתעשה את זה בכל זאת. בשלוש השנים האחרונות שלו במכבי, ליאור אליהו לא נתן משחק גדול מול קבוצה גדולה. הבלחה מול חימקי בטח לא משנה את העובדה הזאת

אם לא היית כל כך נעול על ההשוואה המפגרת בין אינגלז לאליהו, כנראה שהיית יכול להודות שאינגלז שחקן מוכשר, שלעתים נראה כמו שחקן מצויין. שבוע שעבר נתן משחק טוב, והשבוע נעלם לחלוטין. הוא כנראה לעולם לא יהיה סופרסטאר, אבל הוא גם לא "נגר"\ "שחקן לא טוב"/ כל סופרלטיב אחר שהרעפת עליו בלי טעם בשבועות האחרונים.

אין לי יותר כוח לויכוח הזה. לקרוא לאינגלז גאון (או ניצוצות של "גאונות" או איך שתגדיר את זה) כדורסל זה בדיחה. הבחור הזה לא עשה כלום בקריירה שלו (והוא כבר בן 26). מרוב ה"ניצוצות" שלו, הוא מנצח על אחת מקבוצות ההתקפה הגרועות בהסטוריה של מכבי.

אינגלס לא עשה ולא יעשה עשירית ממה שעשה אליהו בקריירה שלו באירופה, אבל כשאנשים נעולים על מציאות אלטרנטיבית, שום עובדה לא תשנה את דעתם. "ניצוצות של שחקן מצויין". בסדר. גם רייס הראה היום ניצוצות.

13 דצמבר 2013, 02:10

אחד המשחקים הכי קלים שהיו למכבי העונה . אפילו בפתיחה כשמכבי היו בפיגור , היה ברור שמכבי מנצחת את זה בקלות . הקבוצה שיחקה בהילוך ראשון ועדיין ניצחה .
בלאט עשה כל מיני ניסיונות של הרכבים שונים ואפילו ניסה את ג'יימס וטיוס יחד רק שהוא שכח להגיד להם מי משחק מה ומייד התנצל בפניהם...
אני חייב להגיד שמתחילים לראות ניצוצות של חיבור בקבוצה וההגנה הרבה יותר מתואמת . לא יודע לאן זה יוביל אבל זו מגמה חיובית ואני קושר את זה לתקופה הטובה של הישראלים בקבוצה כמו טיוס (משחק יורוליג שלישי ברציפות שהוא טוב ) ופניני שהיום היה יחסית חלש אבל מראה סימנים של חזרה לכושר טוב.
לגבי אינגלס , הוא כלכך מזכיר לי את איידסון בעונה הראשונה , משחקים מצויינים בהתקפה לצד משחקים פאסיבים אבל עדיין עושה עבודה טובה חוץ מהנקודות...אני אוהב אותו

13 דצמבר 2013, 11:25

yzafrir כתב:אחד המשחקים הכי קלים שהיו למכבי העונה . אפילו בפתיחה כשמכבי היו בפיגור , היה ברור שמכבי מנצחת את זה בקלות . הקבוצה שיחקה בהילוך ראשון ועדיין ניצחה .
בלאט עשה כל מיני ניסיונות של הרכבים שונים ואפילו ניסה את ג'יימס וטיוס יחד רק שהוא שכח להגיד להם מי משחק מה ומייד התנצל בפניהם...
אני חייב להגיד שמתחילים לראות ניצוצות של חיבור בקבוצה וההגנה הרבה יותר מתואמת . לא יודע לאן זה יוביל אבל זו מגמה חיובית ואני קושר את זה לתקופה הטובה של הישראלים בקבוצה כמו טיוס (משחק יורוליג שלישי ברציפות שהוא טוב ) ופניני שהיום היה יחסית חלש אבל מראה סימנים של חזרה לכושר טוב.
לגבי אינגלס , הוא כלכך מזכיר לי את איידסון בעונה הראשונה , משחקים מצויינים בהתקפה לצד משחקים פאסיבים אבל עדיין עושה עבודה טובה חוץ מהנקודות...אני אוהב אותו

על מה אתה מדבר??? :o
מכבי שיחקה נורא.אף שחקן לא תפקד חוץ מרייס ומשחק כזה אמור להיגמר בשלושים הפרש
הקבוצה לא שחיקה בהילוך ראשון,ככה היא נראית!!!!!!!!!

13 דצמבר 2013, 14:00

כן, ככה מכבי נראית כשאינגלז לא טוב וסופו פצוע.

13 דצמבר 2013, 15:31

rc4991 כתב:
yzafrir כתב:אחד המשחקים הכי קלים שהיו למכבי העונה . אפילו בפתיחה כשמכבי היו בפיגור , היה ברור שמכבי מנצחת את זה בקלות . הקבוצה שיחקה בהילוך ראשון ועדיין ניצחה .

כשאתה יושב בהיכל ואלו שלידך מרשים לעצמם לשחק קנדי קראש כשהקבוצה מובילה בפחות מ-10 זה אומר שזה משחק קל ומשעמם . לא היה ספק לרגע שמכבי תנצח .
כשאני אומר הילוך ראשון זה בגלל שדיויד הרשה לעצמו לעשות ניסיונות מוזרים ...השחקנים לא ממש התאמצו במשחק הזה . הוא היה נראה יותר כמו משחק ליגה ...

13 דצמבר 2013, 15:49

yzafrir כתב:
rc4991 כתב:

כשאתה יושב בהיכל ואלו שלידך מרשים לעצמם לשחק קנדי קראש כשהקבוצה מובילה בפחות מ-10 זה אומר שזה משחק קל ומשעמם . לא היה ספק לרגע שמכבי תנצח .
כשאני אומר הילוך ראשון זה בגלל שדיויד הרשה לעצמו לעשות ניסיונות מוזרים ...השחקנים לא ממש התאמצו במשחק הזה . הוא היה נראה יותר כמו משחק ליגה ...

המשחק היה משעמם ברמות אבל לא קל ומכבי לא הובילה בדו ספרתי
אף אחד לא עשה ניסויים מיוחדים וכולם משקיעים,זו פשוט הרמה של הקבוצה

13 דצמבר 2013, 16:00

מקובי, יש מצב אתם מתחילים לשיר גם לשער 1 שיעמדו ולא רק ל10 ו12?
משהו זוועתי פשוט, אחד משחק באייפון, השני מדבר עם חבר שלו והשלישי בא לאכול פופקורן.

13 דצמבר 2013, 16:17

LIAV10 כתב:מקובי, יש מצב אתם מתחילים לשיר גם לשער 1 שיעמדו ולא רק ל10 ו12?
משהו זוועתי פשוט, אחד משחק באייפון, השני מדבר עם חבר שלו והשלישי בא לאכול פופקורן.

זה מה שקורה כשהקבוצה משעממת. ברגע שנתחיל לשחק כדורסל חיובי זה ישתנה.

13 דצמבר 2013, 16:20

שמואל1 כתב:
LIAV10 כתב:מקובי, יש מצב אתם מתחילים לשיר גם לשער 1 שיעמדו ולא רק ל10 ו12?

זה מה שקורה כשהקבוצה משעממת. ברגע שנתחיל לשחק כדורסל חיובי זה ישתנה.

טוב תעשה לי טובה.
זאת בדיוק הבעיה, שההיכל מלא באוהדי הצלחה כמוך, אם מעודדים אז מעודדים תמיד ולא רק כשהולך.

13 דצמבר 2013, 16:29

האמת ששניכם צודקים
אין מה לעשות,מכבי משחקת רע וממש לא כיף לראות אותה והקבוצה הזאת נבנתה בקמצנות ובבעיות שידועות לנו
מצד שני ברור גם שיש שם הרבה "אוהדים" שבאים להיכל בתור הופעה
פרסם תגובה