חנו'ש כתב:חייבים לציין שעד הדקות האחרונות של הרבע הרביעי, רייס היה על הפנים היום.
נכון. אם אני לא טועה היו לו רק איזה 4 נקודות עד השתי דקות האחרונות

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:חייבים לציין שעד הדקות האחרונות של הרבע הרביעי, רייס היה על הפנים היום.
מקובי כתב:אני באמת לא מבין איך יש לכם תלונות עליו היום...
הוא היה שם במאני טיים בגדול.
Allan Turing כתב:קצת סתם לנו את הפה, אבל עדיין הייתי מחליף אותו. זה כמו רולטה איתו - צריך מישהו שגם כשהוא לא טוב הוא לא מחרב.
MTA2311 כתב:לפי הפייסבוק של מכבי הסטטיסטיקה של היקמן הייתה הכי טובה בעשור האחרון בפלייאוף.
חשוב להגיד שהיה לו משחק טוב מאוד, כדי שיהיה אפשר להבדיל בין מה שראינו אתמול לבין מה שראינו עד אתמול.
פיינל פור והוא נשאר.
חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:לפי הפייסבוק של מכבי הסטטיסטיקה של היקמן הייתה הכי טובה בעשור האחרון בפלייאוף.
חשוב להגיד שהיה לו משחק טוב מאוד, כדי שיהיה אפשר להבדיל בין מה שראינו אתמול לבין מה שראינו עד אתמול.
פיינל פור והוא נשאר.
מצד שני, פיינל פור והוא מקבל הצעות עתק מכל מיני פראייריות אחרות באירופה
MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:לפי הפייסבוק של מכבי הסטטיסטיקה של היקמן הייתה הכי טובה בעשור האחרון בפלייאוף.
פיינל פור והוא נשאר.
לא רואה את זה קורה, אבל הלוואי.
yzafrir כתב:MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:לפי הפייסבוק של מכבי הסטטיסטיקה של היקמן הייתה הכי טובה בעשור האחרון בפלייאוף.
פיינל פור והוא נשאר.
ובגלל שהוא שחקן חופשי אז הסיכוי שזה יקרה גדל...אם יש משהו לגבי הסגל שיכול לצאת טוב מהעלייה לפיינלפור זה שהמשכחות לא תיהיה לו .
אבל מה שכן יכול להיות ששנה הבאה יבנו סגל יותר טוב שלא יצליח לשחזר את ההישג הזה...
מה שכן , אפשר לא לאהוב שחקן אבל אני חושב שהכותרת של התרד הזה לא במקום...
yzafrir כתב:MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:לפי הפייסבוק של מכבי הסטטיסטיקה של היקמן הייתה הכי טובה בעשור האחרון בפלייאוף.
פיינל פור והוא נשאר.
ובגלל שהוא שחקן חופשי אז הסיכוי שזה יקרה גדל...אם יש משהו לגבי הסגל שיכול לצאת טוב מהעלייה לפיינלפור זה שהמשכחות לא תיהיה לו .
אבל מה שכן יכול להיות ששנה הבאה יבנו סגל יותר טוב שלא יצליח לשחזר את ההישג הזה...
jol9 כתב:yzafrir כתב:MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:לפי הפייסבוק של מכבי הסטטיסטיקה של היקמן הייתה הכי טובה בעשור האחרון בפלייאוף.
פיינל פור והוא נשאר.
צודק
תוקן
LIAV10 כתב:סן אמטריו לא מרוויח איזה 2 מיליון יורו? (חוץ מזה שהוא sf)
LIAV10 כתב:סן אמטריו לא מרוויח איזה 2 מיליון יורו? (חוץ מזה שהוא sf)
felix_r כתב:LIAV10 כתב:סן אמטריו לא מרוויח איזה 2 מיליון יורו? (חוץ מזה שהוא sf)
הוא SF
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, felix_r, Google [Bot] ו־15 אורחים