פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: כדורסל ישראלי - מתכוננים לעונה הבאה

20 יוני 2014, 21:20

קודי כתב:
שמואל1 כתב:החוזה של דונטה סמית' בירושלים- 2.1 מיליון דולר ל- 3 שנים, 700 אלף דולר לעונה.

שווה כל שקל. מכבי בטח תנצח את ירושלים בקרב על דאור פישר האנמי.

אל תהיה כל כך בטוח, לפי מה שהבנתי הם מאוד רוצים אותו וכמו שראינו אורי אלון יודע לסגור חוזים במהירות ובחשאיות.

20 יוני 2014, 21:21

שמואל1 כתב:החוזה של דונטה סמית' בירושלים- 2.1 מיליון דולר ל- 3 שנים, 700 אלף דולר לעונה.

אורי אלון שוב גונב למכבי שחקן בעזרת אורך חוזה של 3 שנים (אני מניח שמכבי הציעה לדונטה חוזה של 1+1, או שנתיים, לכל היותר, בשכר דומה).

20 יוני 2014, 21:23

אני בטוח שדונטה לא הוחתם מתחת לאף (בדיוק כמו שיותם לא הוחתם מתחת לאף).
סה"כ החוזה שמגדל משלמת לו הוא יפה ומכובד. סביר שמכבי הציעה לו פחות ולכן הוא בחר במגדל ולא משך את המו"מ.

מגדל לא תחתים אף שחקן יותר יקר מדונטה. הם לא הפכו להיות פתאום ברצלונה. סה"כ ההתנהלות שלהם נכונה וטובה, אבל לא שוברת כיוונים שהיו שם בעבר.
אז נכון, השמות מעט גדולים יותר, אבל אני לא רואה כאן חשיבה מחוץ לקופסא.
שוב מאמן ליגה מצליח מוחתם, בלי לבדוק האם הוא מתאים להם ויכול לעמוד בדרישות שלהם. שוב מביאים שחקני ליגה טובים (כמו דאנקן ואחרים בעבר).
שוב מחתימים ישראלים סבירים (כנראה רוט).
אבל אני לא בטוח שזה מה שיקפיץ אותם ללבל הבא שאליו הם מכוונים.

בכל מקרה, אני לא רואה סיבה להתעסק במגדל יותר מדי. כל הכבוד להם על החתימה, ויאללה בואו נחזור להתרכז במכבי.

20 יוני 2014, 21:24

MTA2311 כתב:
LIAV10 כתב:
MTA2311 כתב:
LIAV10 כתב:אין לי כוח לתגובה של שמואל כשהוא יתחבר.

יש לך פה תגובות לא פחות דוחות.

כגון?

כל מני קודי למינהם.

בכיינים סירדרתיים ... כל עונת מלפפונים אפשר לקחת את התגובות מתרד המלפפונים של העונה שעברה ולעשות העתק הדבק ... תמיד לבכות תמיד לבקר , את מי זה מעניין שמכבי אלופת אירופה , אלופת ישראל ומחזיקת הגביע ?

20 יוני 2014, 21:25

דרך אגב, תודות לדיוויד בלאט שדאג להוציא את ההודעה הרשמית בדיוק כשירושלים הפציצה עם ההחתמות שלה, וכך הוריד אותה מהכותרות ;)
איזה מלך בלאט!

20 יוני 2014, 21:27

זאת הסיבה היחידה שההחתמה הזאת היא לא כותרת ראשית בny times.
כולה דונטה סמית אלוהים
נערך לאחרונה על ידי MTA2311 בתאריך 20 יוני 2014, 21:33, נערך פעם אחת בסך הכל.

20 יוני 2014, 21:32

כשיש על המדף שחקן שהוא גיים צ'יינג'ר כמו דונטה (רק לפני שבוע גודס אמר שהוא לא רואה סיבה שאין סיבה שדונטה לא ישחק באותה יכולת גם ביורוליג ואתמול אמר שהוא רוצה אותו) אתה לא מתקשקש יותר מדי אלא סוגר עסקה. בשנים קודמות היה את בלאט שחיפה על טעויות הילדים אבל השנה אין. אני מניח גם שדני פדרמן לא התלהב כל כך מדונטה ולכן לא הלך לקראתו, שהרי את גודס הוא לא ממש סופר.

20 יוני 2014, 21:37

שמואל1 כתב:דרך אגב, תודות לדיוויד בלאט שדאג להוציא את ההודעה הרשמית בדיוק כשירושלים הפציצה עם ההחתמות שלה, וכך הוריד אותה מהכותרות ;)
איזה מלך בלאט!

איזה מלך!!
מקווה שהוא יחליט על עוזר כשרוט יחתום במגדל.

20 יוני 2014, 21:38

אם הסכומים נכונים אז העסקה לא משתלמת לירושלים,לשלם לשחקן בן 31 בליגה שלנו 2.1 מיל' לשלוש שנים קצת חסר פרופורציה.
אני בכל מקרה לא חושב שהוא שחקן שמתאים למכבי.
בכל מקרה הוא לא יעזור ללוזרים מירושלים שעוד פעם יתנו הצהרות מפה עד הודעה חדשה ועוד פעם לא יגיעו לגמר....
נ.ב ההחתמה הזאת (בעיקר בגלל הסכום) נראית כמו חתימה בשביל להראות או לעשות דווקא למכבי ולא בגלל צורך מקצועי
נערך לאחרונה על ידי itay92 בתאריך 20 יוני 2014, 21:39, נערך פעם אחת בסך הכל.

20 יוני 2014, 21:39

LIAV10 כתב:
שמואל1 כתב:דרך אגב, תודות לדיוויד בלאט שדאג להוציא את ההודעה הרשמית בדיוק כשירושלים הפציצה עם ההחתמות שלה, וכך הוריד אותה מהכותרות ;)
איזה מלך בלאט!

איזה מלך!!
מקווה שהוא יחליט על עוזר כשרוט יחתום במגדל.

זה כבר לא יעזור. זאת החתמה שתרעיד פה את המדינה.

20 יוני 2014, 21:41

קודי כתב:כשיש על המדף שחקן שהוא גיים צ'יינג'ר כמו דונטה (רק לפני שבוע גודס אמר שהוא לא רואה סיבה שאין סיבה שדונטה לא ישחק באותה יכולת גם ביורוליג ואתמול אמר שהוא רוצה אותו) אתה לא מתקשקש יותר מדי אלא סוגר עסקה. בשנים קודמות היה את בלאט שחיפה על טעויות הילדים אבל השנה אין. אני מניח גם שדני פדרמן לא התלהב כל כך מדונטה ולכן לא הלך לקראתו, שהרי את גודס הוא לא ממש סופר.

גם בלאט עשה טעויות. לדוגמא, מכבי יכלה להחתים את ג'סטין דואלמן , אבל בלאט דרש את קנר מדלי

20 יוני 2014, 22:04

אני לא הייתי בטוח שמכבי צריכה לקחת את דונטה, כי לא ברור איך בדיוק הוא היה משתלב בקבוצה או משחק ליד דווין. אי אפשר היה לשחק איתו ב-4 ליד סופו או ת'יוס כי הוא לא קולע מבחוץ.
אולי ילכו על שני זרים ויקצו יותר כסף לכל אחד מהם. בעיני זה רעיון יותר טוב מהחתמה של שחקן מאוד דומיננטי באופי שלו שלא היה ברור איפה הוא היה משתלב.
אפשר לחשוב מי פה אלופת אירופה ומי באופן די קבוע מפליצים באמבטיה.
נערך לאחרונה על ידי שחף בתאריך 20 יוני 2014, 22:09, נערך פעם אחת בסך הכל.

20 יוני 2014, 22:08

את דונטה לא מעניין מותגים, הוא מחפש כסף. מכבי הסכימו לתת לו חצי מליון אז הוא תקע להם צינור. בין כה וכה רציתי אותו לעמדה 3 ולא כסמול בול ב-4, ומאחר וסמית סגור במכבי הבאתו בעייתית למדי. עכשיו מכבי חייבת לנסות להביא את דולמן, אבל זה יהיה לה הרבה יותר קשה. אני מניח שיבוא מישהו מוכר וזול או שם לא מוכר, וגם זול. מעניין מה גודס יעשה עכשיו, אחרי שהצהיר שרצה את דונטה

20 יוני 2014, 22:25

er79 כתב:את דונטה לא מעניין מותגים, הוא מחפש כסף. מכבי הסכימו לתת לו חצי מליון אז הוא תקע להם צינור. בין כה וכה רציתי אותו לעמדה 3 ולא כסמול בול ב-4, ומאחר וסמית סגור במכבי הבאתו בעייתית למדי. עכשיו מכבי חייבת לנסות להביא את דולמן, אבל זה יהיה לה הרבה יותר קשה. אני מניח שיבוא מישהו מוכר וזול או שם לא מוכר, וגם זול. מעניין מה גודס יעשה עכשיו, אחרי שהצהיר שרצה את דונטה

מכבי לא הצליחה להתמודד מול פאקינג ירושלים על דונטה סמית', אז היא תצליח להתמודד מול ברצלונה ועוד כמה מענקיות ועשירות היבשת על דולמאן? Give me a break.

20 יוני 2014, 22:28

קודי כתב:
er79 כתב:את דונטה לא מעניין מותגים, הוא מחפש כסף. מכבי הסכימו לתת לו חצי מליון אז הוא תקע להם צינור. בין כה וכה רציתי אותו לעמדה 3 ולא כסמול בול ב-4, ומאחר וסמית סגור במכבי הבאתו בעייתית למדי. עכשיו מכבי חייבת לנסות להביא את דולמן, אבל זה יהיה לה הרבה יותר קשה. אני מניח שיבוא מישהו מוכר וזול או שם לא מוכר, וגם זול. מעניין מה גודס יעשה עכשיו, אחרי שהצהיר שרצה את דונטה

מכבי לא הצליחה להתמודד מול פאקינג ירושלים על דונטה סמית', אז היא תצליח להתמודד מול ברצלונה ועוד כמה מענקיות ועשירות היבשת על דולמאן? Give me a break.

לא הצליחה להתמודד? מכבי לא יכלה לשלם לו 700 אלף דולר אם הייתה רוצה?
מכבי בחרה לא להציע לשחקן ליגה בן 31 סכום כסף כל כך גבוה, וזאת החלטה לגיטימית.
דונטה שחקן טוב מאוד, אבל זה רחוק מלהיות סוף העולם.

20 יוני 2014, 22:34

MTA2311 כתב:
קודי כתב:

לא הצליחה להתמודד? מכבי לא יכלה לשלם לו 700 אלף דולר אם הייתה רוצה?
מכבי בחרה לא להציע לשחקן ליגה בן 31 סכום כסף כל כך גבוה, וזאת החלטה לגיטימית.
דונטה שחקן טוב מאוד, אבל זה רחוק מלהיות סוף העולם.

ממש לא. מכבי חשבה שהיא תשיג אותו בזול בלי בעיה והיא נפלה עם ההימור הזה. השחקן היחיד במכבי שמרוויח היום מעל סכום כזה הוא דווין סמית׳, שהוא ללא ספק פחות טוב מדונטה. כך שמכבי לא כל כך בקלות עוברת את הרף הזה. אפילו להיקמן לא מוכנים לשלם סכום כזה.

20 יוני 2014, 22:40

ירושלים הלכה פה על חוזה די מטורף ולא מוצדק לשחקן מזדקן ששיא הקריירה שלו הוא אליפות עם מכבי חיפה, יהיה טוב ככל שיהיה.. מזל שמכבי לא נכנעה לסכומים שהוא דרש. אני בכלל לא מתלהב ממנו ובטח שלא אבכה עכשיו שהוא בירושלים.. משום מה יש לי הרגשה שהלוזריות הנצחית שקיימת בבירה היא כל כך חזקה שאפילו דונטה לא יעזור להם להגיע להישגים.. אורי אלון יכול להצהיר דברים עד מחר- ברגעי האמת הם עדיין לא מספקים את הסחורה..

20 יוני 2014, 22:45

קודי כתב:

דונטה לא שווה את הסכומים האלה, דולמן כן

20 יוני 2014, 22:51

איך דווין ללא ספק פחות טוב מדונטה?
לא פחות מ״ללא ספק״.
מתחיל להיות פה פטתי יותר ויותר, צ׳ה השתלט על צהבת..

20 יוני 2014, 22:53

תמונה של אורי אלון עם דונטה היא פרייסלס. היא אשכרה ממתינה כדי שנעלה אותה אותה שוב במאי עם איזה הערה צינית :D
נושא נעול