המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:רייס בדומה לפארגו , לא מתאים לכל קבוצה ו אני ממש לא בטוח שהוא יצליח בצסקא או באחת הבכירות . חלק גדול מה הצלחה שלו העונה היה בגלל הסבלנות של בלאט כלפיו וזה שיוגב נפצע ו אני לא בטוח שבמקום אחר יהיה להם את הסבלנות הזאת...
קודי כתב:yzafrir כתב:רייס בדומה לפארגו , לא מתאים לכל קבוצה ו אני ממש לא בטוח שהוא יצליח בצסקא או באחת הבכירות . חלק גדול מה הצלחה שלו העונה היה בגלל הסבלנות של בלאט כלפיו וזה שיוגב נפצע ו אני לא בטוח שבמקום אחר יהיה להם את הסבלנות הזאת...
אבל לצסק"א לא מזיז לשלם 1.5-2 מיליון דולר עבור שחקן ספסל.
yzafrir כתב:אליפות יורוליג ? גם עם אותו סגל היה נשאר ובלאט גם , אני מתקשה להאמין שמכבי היתה מגיע לפיינלפור...
er79 כתב:יש לו חוזה. שינסו עד מחר. לא זכור לי אופציית יציאה שלו, אם כבר אולי של מכבי
yzafrir כתב:רייס בדומה לפארגו , לא מתאים לכל קבוצה ו אני ממש לא בטוח שהוא יצליח בצסקא או באחת הבכירות . חלק גדול מה הצלחה שלו העונה היה בגלל הסבלנות של בלאט כלפיו וזה שיוגב נפצע ו אני לא בטוח שבמקום אחר יהיה להם את הסבלנות הזאת...
LIAV10 כתב:חחח ״התגובה לירושלים״.
אני מאוד מקווה שזה כתוב ככה באתר ספורט ולא שלך.
מקאדו 3 כתב:החתימו את דונטה סמית ופשוט בושה מה שנהיה באתרי הספורט וגם פה , כאילו מינימום לברון חתם אני מקווה שמכבי לא תקושש שחקנים מהליגה הישראלית בלבד כי נראה כאילו הרוב ע\כאן מקבלים את זה ומסכימים עם זה , יש עוד הרבה שחקנים והרבה מקומות בעולם שמשחקים בהם כדורסל .
אגב אם כבר שחקנים ששיחקו בליגה פה מה עם גוליאן רייט ? יותר טוב מדאנקן לדעתי .
yzafrir כתב:אליפות יורוליג ? גם עם אותו סגל היה נשאר ובלאט גם , אני מתקשה להאמין שמכבי היתה מגיע לפיינלפור...
er79 כתב:שמואל, אולי נביא גם את דופרי? לא יותר פשוט שמכבי ישימו מדין אדומים שנה הבאה? אם הסגל יורכב מדאנקן, רנדל ורייט אבוי לנו. מבין השלושה צריך לבוא רק רנדל או דאנקן, וגם זה כפורוורד מחליף. מי צריך את רייט, לעזאזל?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־25 אורחים