יש מאמן - גיא גודס חתם במכבי לשנתיים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יש מאמן - גיא גודס חתם במכבי לשנתיים

הודעהעל ידי שמואל1 » 21 יוני 2014, 20:51

קודי כתב:
שמואל1 כתב:שארפ אופציה טובה.

שארפ כבר הבהיר שהוא רוצה שכר גבוה בהרבה מעוזר רגיל בשביל להיות על הקווים ואין סיבה לתת לו את זה. גודס צריך לידו עוזר עם ידע ונסיון ולא מוטיבטור.

שארפ קיבל שכר של עוזר שני. כעוזר ראשון הוא יקבל את מה שהוא רוצה.
איזה מאמן עם ניסיון יסכים לעזור לגודס?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 21 יוני 2014, 20:58

שמואל1 כתב:
קודי כתב:

שארפ כבר הבהיר שהוא רוצה שכר גבוה בהרבה מעוזר רגיל בשביל להיות על הקווים ואין סיבה לתת לו את זה. גודס צריך לידו עוזר עם ידע ונסיון ולא מוטיבטור.

שארפ לא מספיק מנוסה בשביל להיות העוזר הראשון של מכבי. גודס חייב לידו מאמן עם נסיון.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 21 יוני 2014, 20:59

MTA2311 כתב:לאף אחד פה, בלי יוצא מהכלל, אין מושג מה עוזר מאמן במכבי עושה, או לא עושה. לא מה תחומי האחריות שלו במהלך האימונים, לא מה תחומי האחריות שלו במהלך המשחקים ולא מה תחומי האחריות שלו במהלך הכנת הקבוצה למשחקים.
כמובן שזה גם משתנה בהתאם לתפיסת העולם של המאמן הראשי.

כולנו פה היינו רוצים לראות מאמן עם נסיון שמגיע לעזור לגודס, אבל זה לא יקרה והסיבות לכך ברורות. מה שכן, חשוב מאוד שזה יהיה מישהו שגיא יוכל לסמוך עליו לאורך כל הדרך.

זה נכון מאוד.
מה שכן, לא חייבים עוזר מאמן שהוא מאמן מנוסה בעצמו.
למשל אחרי שבלאט עזב את פיני, מי שהיה העוזר שלו הוא ג'ינו (ד"א מישהו יודע מה איתו?).

יש כל מיני אנשים אחרים שאפשר לבחור ע"פ ההתאמה שלהם. אני לא משוכנע שמישהו כמו עופר ברקוביץ' נניח, יסרב להצעה כזאת.
דוגמא לכך למשל הוא גיא גודס עצמו, שהסכים לשמש עוזר לקטש הצעיר.

צריך פשוט להפריד - יש את המאמנים החמים והאופנתיים - קטש, פרנקו, שמיר ואולי שכחתי מישהו, ויש את השאר. האם לאמן את בני הרצליה זה באמת יותר מאתגר ומעניין,
מאשר להיות עוזר במכבי?
אם גודס ירצה, לא תהיה לו בעיה למצוא לו עוזר טוב, השאלה היא האם הוא רוצה. יכול להיות ששטיין ואבי אבן, מספקים אותו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי 0ved1212 » 21 יוני 2014, 21:01

אז מה הפיתרון להביא עוזר מהדרג השני
מתן חרוש ?? הוא יכול להיות עוזר ראוי?? לא שאני מזלזל אבל אני לא מכיר אותו ולא יודע כמה ידע יש לו
וזה אחד המבחנים של גודס למצוא עוזר מתאים ולשכנע אותו להגיע
0ved1212

הודעהעל ידי jol9 » 21 יוני 2014, 21:02

קודי כתב:
שמואל1 כתב:
קודי כתב:

שארפ לא מספיק מנוסה בשביל להיות העוזר הראשון של מכבי. גודס חייב לידו מאמן עם נסיון.

אני לא באמת מבין למה הוא "חייב" את זה...
אולי הוא לא רוצה מאמן מנוסה, ורוצה אנשים נאמנים שיילכו עם הדרך שלו, ולא ינסו לזנב בו? אולי הוא רוצה אנשי עבודה קשה שיהיו מוכנים לשבת שעות על גבי שעות,
לראות וידאו, להכין דוחות סקאוטינג וכו'?

אנחנו לא באמת יודעים מה גודס רוצה, או לשיטתך "חייב". אני חושב שני דברים:
1 - גודס צריך להחליט מה הוא רוצה, וזה לא בהכרח מאמן מנוסה לצידו
2 - הנושא של עוזר המאמן, מזכיר לי בחשיבותו את הדיונים שמתנהלים כאן אודות הסנטר השלישי. זה לא באמת כזה משמעותי עכשיו, ואפשר להתחיל את ההחתמות,
גם ללא עוזר מאמן
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי 0ved1212 » 21 יוני 2014, 21:08

חייב בגלל ש עוזר שהוא מאמן ידע לזרוק את הטיפים המתאימים או לשרטט את התרגיל הנכון ולתקן טעויות קטנות והכי חשוב יכולת להעביר אימונים ברמה שקרובה למאמן טובוהעוזר השני שטיין הוא צריך לעסוק בסקאוטינג ובצפיה חקלאות
0ved1212

הודעהעל ידי חנו'ש » 21 יוני 2014, 21:11

jol9 כתב:
0ved1212 כתב:עכשיו מכבי צקיכים לעשות הכל כדי להביא את ליובין כעוזר

כמו שפיני אמר והוא צודק מאוד עיניין העוזר בקבוצה כמו מכבי קריטי ביותר

אולי אפילו שישכול ליפנות לשארס כעוזר דווקא הוא יכול ליהיות מושלם לעוזר מאמן או אפילו שארפ שהיה במערכת ומכיר הכל מבפנים

תגיד, מה שלום המאמן הכי גרוע שאימן אי פעם את מכבי?

אפי?? :unsure

אגב, אני לגמרי בעד שארפ, השאלה אם הוא יסכים.
חוץ מזה, תמיד אפשר פשוט להוסיף לניקולה תואר נוסף על כל שאר תפקידיו.... ;)
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 21 יוני 2014, 21:12

0ved1212 כתב:חייב בגלל ש עוזר שהוא מאמן ידע לזרוק את הטיפים המתאימים או לשרטט את התרגיל הנכון ולתקן טעויות קטנות והכי חשוב יכולת להעביר אימונים ברמה שקרובה למאמן טובוהעוזר השני שטיין הוא צריך לעסוק בסקאוטינג ובצפיה חקלאות

מצד שני עוזר שהוא מאמן, יכול גם לזנב במאמן הראשי ולגרום לסכסוכים, כמו שהיה עם דרוקר.
גודס היה איש נאמן מאוד כעוזר ומעולם לא זינב בבלאט. יש לך ביטחון שגם עוזר מאמן שהוא מאמן שיגיע לעזור לגודס יהיה כזה?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 21 יוני 2014, 21:14

jol9 כתב:
קודי כתב:
שמואל1 כתב:
קודי כתב:

אני לא באמת מבין למה הוא "חייב" את זה...
אולי הוא לא רוצה מאמן מנוסה, ורוצה אנשים נאמנים שיילכו עם הדרך שלו, ולא ינסו לזנב בו? אולי הוא רוצה אנשי עבודה קשה שיהיו מוכנים לשבת שעות על גבי שעות,
לראות וידאו, להכין דוחות סקאוטינג וכו'?

אנחנו לא באמת יודעים מה גודס רוצה, או לשיטתך "חייב". אני חושב שני דברים:
1 - גודס צריך להחליט מה הוא רוצה, וזה לא בהכרח מאמן מנוסה לצידו
2 - הנושא של עוזר המאמן, מזכיר לי בחשיבותו את הדיונים שמתנהלים כאן אודות הסנטר השלישי. זה לא באמת כזה משמעותי עכשיו, ואפשר להתחיל את ההחתמות,
גם ללא עוזר מאמן

קודם כל, לא רק אני חושב כך אלא פיני אמר אתמול שמדובר במינוי "קריטי". מעבר לכך, כשיש מאמן ראשי חסר נסיון ונכנסים לתקופה פחות טובה או שלא הכל הולך פיקס וצריך לאלתר עם הסגל, יש חשיבות רבה לעוזר המאמן. זה בטח נכון בקבוצה עם לחץ ועם עומס משחקים כמו מכבי.
לגבי יעקב ג'ינו שהוזכר כאן. אז קודם כל, הוא היה עוזר של פיני בקבוצה שרצה יחד שנה שניה ולקחה גביע אירופה בשנה הקודמת אז זה עבד על אוטומט ומעבר לכך ג'ינו אימן בליגה כמה שנים לפני שהפך לעוזר מאמן במכבי. בכל מקרה, כשיש מאמן חסר נסיון על הקווים דוגמת גודס עוזר המאמן הרבה יותר חשוב מאשר ליד מאמן מנוסה.

אגב, עופר ברקוביץ או מאמן מנוסה אחר שכבר פרש יכול להיות סבבה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 21 יוני 2014, 21:22

אני לא אומר שזה לא נכון, אלא רק שלגודס החופש להחליט, ולצורך העניין זה פחות חשוב מה פיני אומר בנושא הזה.
אם גודס מעדיף להקיף את עצמו בחבר'ה צעירים, אבל כאלה שהוא סומך עליהם ומאמין בהם, אז זאת זכותו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 21 יוני 2014, 21:24

jol9 כתב:אני לא אומר שזה לא נכון, אלא רק שלגודס החופש להחליט, ולצורך העניין זה פחות חשוב מה פיני אומר בנושא הזה.
אם גודס מעדיף להקיף את עצמו בחבר'ה צעירים, אבל כאלה שהוא סומך עליהם ומאמין בהם, אז זאת זכותו.

ברור לחלוטין שזו זכותו והוא חייב להחליט מה שהכי נוח לו. אני רק אומר שפיני יודע דבר או שניים על אימון מכבי ובנושא הזה כדאי להקשיב לו.
קודי

הודעהעל ידי יוסי22 » 21 יוני 2014, 21:31

נראה לי די ברור שיש למכבי בעיה עם עמדת עוזר המאמן בגלל המעמד של גודס שכנראה לא יאפשר מינוי של מאמן בכיר לצידו , אני מקווה שלפחות נקבל מישהו לויאלי שלא יעורר בעיות אחרי 2 הפסדים.

אם יש משהו שאמור להרגיע את החששות זה שבסך הכול מדובר בקבוצה שתמשיך לרוץ עם אותם תרגילים ואותה היררכיה כש-6 מתוך 8 השחקנים המשמעותיים בסיום העונה ימשיכו בקבוצה (רייס, אוחיון , סמית , פניני , סופו , טיוס ) וגם לאנדסברג אולי יצליח להתברג פנימה וליצור עוד קצת המשכיות.

אני עדיין מקווה שגם היקמן וגם ג'יימס ימשיכו ואז בסך הכול נקבל מחליף לבלו שהוא אומנם שחקן משמעותי אבל בכל זאת מדובר בהמשכיות כמעט מוחלטת של הסגל .
יוסי22

הודעהעל ידי rc4991 » 21 יוני 2014, 21:54

אולי בכלל נתחיל בקמפיין להבאת האוזמן? :D
הבן אדם חכם וגם מחזיק בדעות של הפורום
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 24 יוני 2014, 13:15

יש רעיון עם גודס :
http://sports.walla.co.il/?w=/170/2758141&m=1
דווקא מוזר שזה דרנוולד ובלי עקיצות :throwup2
טיקי חוזר

הודעהעל ידי Roni1 » 24 יוני 2014, 13:47

rc4991 כתב:אולי בכלל נתחיל בקמפיין להבאת האוזמן? :D

עדיף למנות את חנין זועבי לחברה בקבינט המדיני בטחוני מאשר להכניס מישהו מוואלה ספורט לתוך המערכת של מכבי.
Roni1

הודעהעל ידי Maccabikid » 24 יוני 2014, 13:57

Roni1 כתב:
rc4991 כתב:אולי בכלל נתחיל בקמפיין להבאת האוזמן? :D

עדיף למנות את חנין זועבי לחברה בקבינט המדיני בטחוני מאשר להכניס מישהו מוואלה ספורט לתוך המערכת של מכבי.

ספציפית האוזמן אוהד מכבי..
Maccabikid

הודעהעל ידי מקובי » 24 יוני 2014, 20:13

יופי של ראיון
מעודד לשמוע שגיא רוצה לשחק עם אותה שיטת משחק של 2011, אחת מהעונות שהיה יותר כיף לראות את מכבי ואם משלבים לזה את הבסיס שיש לנו ואת האופי העצום שיש לשחקנים אפשר להתחיל להיות אופטימיים.
מקובי

הודעהעל ידי rc4991 » 24 יוני 2014, 21:16

גם אני אהבתי את הראיון איתו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי itai7 » 27 יוני 2014, 08:03

itai7

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 27 יוני 2014, 08:12

בעשראל היום טוענים שננו גינזבורג אמור לסגור כי עוזר ראשון במכבי . לבחור יש נסיון של מאמן ראשי בנימבורג הצ'כית ששיחקה ביול"ב וגם לפני שנה בVTB . מדבים על בן אדם מסור ורציני המיניס היחיד לא אימן בביצה כאן מ2006.....
שמדברים על פרנקו וקטש כדבר הבא - אבל הקבלות שלהם זה כולו תואר אחד לכל אחד בשיטית הגביע. גם מגרנברג עשו אלהים עד שתוך חודש קברו אותו .
טיקי חוזר

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Jack55, JarJarBinx ו־18 אורחים