פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
27 ספטמבר 2014, 00:17
Sabonis כתב:מישהו כבר יודע על שידור ברשת של המשחק?
כאן, רק תרשם ותראה בחינם
http://www.euroleague.livebasketball.tv/
27 ספטמבר 2014, 00:23
מישהו נשאר לראות את המשחק?
27 ספטמבר 2014, 00:27
לא צריך לקום מוקדם מחר ככה שמי שלא נשאר הוא אדום

(או שומר שבת)
27 ספטמבר 2014, 00:39
misha כתב:לא צריך לקום מוקדם מחר ככה שמי שלא נשאר הוא אדום

(או שומר שבת)
אירחתי היום את המשפחה ל"על האש". אני הרוס...
27 ספטמבר 2014, 00:41
אני הולך לישון עכשיו ומתעורר למשחק! יאללה מכבי.
27 ספטמבר 2014, 00:43
felix_r כתב:misha כתב:לא צריך לקום מוקדם מחר ככה שמי שלא נשאר הוא אדום

(או שומר שבת)
אירחתי היום את המשפחה ל"על האש". אני הרוס...

כן, החגים האלה מעייפים אבל מחר יהיה מספיק זמן להשלים שעות שינה. חבל לפספס משחק כזה.
27 ספטמבר 2014, 00:56
לא זוכר מתי פעם אחרונה הלכתי לישון בשעה נורמלית, שום סיבה שאתחיל היום.
27 ספטמבר 2014, 01:04
יופי, אז יש לנו לא מעט צופים כאן בפורום! יהיה צחוקים ב 3 וחצי בלילה. יאללה תלכו קצת לצבור שעות שינה עד המשחק, שלא תתעפצו חס וחלילה במהלך המשחק.
27 ספטמבר 2014, 01:08
שמואל1 כתב:יופי, אז יש לנו לא מעט צופים כאן בפורום! יהיה צחוקים ב 3 וחצי בלילה. יאללה תלכו קצת לצבור שעות שינה עד המשחק, שלא תתעפצו חס וחלילה במהלך המשחק.
להתעייף ב-3 וחצי בבוקר? מה אתה חושב שאנחנו, נובים?
כבר שנים שאנחנו לא הלכנו לישון לפני שכולם בבית התעוררו
27 ספטמבר 2014, 01:17
סילבן כנראה היה התלמיד המצטיין בהרצאות של שמעון
אגב, כשהוא אומר שכולם שמחו בשביל בלאט כשהוא עזב לNBA, אני מתאר לעצמי שלא היה מישהו ששמח יותר מסילבן עצמו
27 ספטמבר 2014, 01:19
אני לא בטוח, שלאנדסברג לא יחזור לספסל אחרי שסמית' יכנס לכושר
27 ספטמבר 2014, 01:24
אולי הוא יעלה מהספסל בסופו של דבר, אבל אין לי ספק שכמות הדקות והזדמנויות שהוא יקבל תהיה לגמרי שונה מהתקופה עם בלאט. גודס לא יוריד אותו על כל דבר קטן לספסל.
גודס כבר מהראיון הראשון שלו בקיץ דיבר על כמה הוא מעריך אותו וחושב שהגיע הזמן שיקבל יותר. אני חושב שזה אומר הרבה.
27 ספטמבר 2014, 01:28
misha כתב:אולי הוא יעלה מהספסל בסופו של דבר, אבל אין לי ספק שכמות הדקות והזדמנויות שהוא יקבל תהיה לגמרי שונה מהתקופה עם בלאט. גודס לא יוריד אותו על כל דבר קטן לספסל.
גודס כבר מהראיון הראשון שלו בקיץ דיבר על כמה הוא מעריך אותו וחושב שהגיע הזמן שיקבל יותר. אני חושב שזה אומר הרבה.
אולי גודס באמת מעריך אותו. אבל ישנה גם אפשרות, שגודס דיבר ככה כדי שלאנדסברג לא ינסה לברוח לקבוצה אחרת. גם ככה אנחנו די קצרים בישראלים.
ד"א, ישראלים... כמה חבל שמכבי לא הצליחה להביא את פישר... ראיתי אותו בשני המשחקים של קאזאן, וממש הצטערתי שהוא לא אצלנו.
27 ספטמבר 2014, 01:28
אם כבר דווין סמית'- הוא צפוי לשחק נגד פלמנגו?
27 ספטמבר 2014, 01:29
שמואל1 כתב:אם כבר דווין סמית'- הוא צפוי לשחק נגד פלמנגו?
צפוי לשחק.
27 ספטמבר 2014, 01:35
felix_r כתב:misha כתב:אולי הוא יעלה מהספסל בסופו של דבר, אבל אין לי ספק שכמות הדקות והזדמנויות שהוא יקבל תהיה לגמרי שונה מהתקופה עם בלאט. גודס לא יוריד אותו על כל דבר קטן לספסל.
אולי גודס באמת מעריך אותו. אבל ישנה גם אפשרות, שגודס דיבר ככה כדי שלאנדסברג לא ינסה לברוח לקבוצה אחרת. גם ככה אנחנו די קצרים בישראלים.
ד"א, ישראלים... כמה חבל שמכבי לא הצליחה להביא את פישר... ראיתי אותו בשני המשחקים של קאזאן, וממש הצטערתי שהוא לא אצלנו.
הבעיה איתו תהיה בקיץ הבא, כשהוא יסיים חוזה, ואם אכן הוא ייתן עונת פריצה יצטרכו לשדרג לו את השכר משמעותית. אנחנו נהייה בבעיה רצינית אם נאבד באותו קיץ את טיוס וסילבן.
פישר בכושר מצוין למרות שלפעמים היה נראה כאילו לא מכירים אותו מספיק והשאירו אותו פנוי יותר מדי. חבל שהוא לא פה אבל הוא קיבל הרבה כסף ברוסיה.
27 ספטמבר 2014, 02:42
misha כתב:
אפרופו כל הדיון על לאנדסברג וטיוס - לפי דעתי אלטיט ביחד עם דאוסון הוא הפרוייקט הכי חשוב לעתיד הישראלים של מכבי
יש לו את הגובה, יש לו את הקליעה, יש לו את הפוטנציאל, הוא אתלט פנומנלי במונחים ישראלים, זה הזמן להשקיע בו
אסור לפספס אותו כמו את זלמנסון כי לעומת זלמנסון שלו חוץ מגובה לא היה כלום, לאלטיט יש טיפה פחות גובה אבל הרבה יותר כישרון
27 ספטמבר 2014, 02:45
אלטיט יותר גבוה מזלמנסון.