המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:אם רנדל פצוע, מי שומר על לברון? סמית'? פניני? לנסדברג (ירחם השם)?
שמואל1 כתב:roy1000 כתב:אם רנדל פצוע, מי שומר על לברון? סמית'? פניני? לנסדברג (ירחם השם)?
למה, רנדל כן יכל לשמור על לברון? הוא היה עושה ממנו קציצות.
LIAV10 כתב:וואו, התגובות המובילות בפייסבוק של קליבלנד (אלה עם הכי הרבה לייקים) הן אנטישמיות בטירוף, ורובן שייכות לאנשים עם שמות נוצריים.
לא ידעתי שאוהיו כזאת אנטישמית, בקצב הזה הדמוקרטים בדרך לעוד קדנציה (אני סתם צוחק כי תמיד נבחרים לנשיאות אלה שזוכים באוהיו).
https://m.facebook.com/Cavs/photos/a.18 ... &source=48
roy1000 כתב:LIAV10 כתב:וואו, התגובות המובילות בפייסבוק של קליבלנד (אלה עם הכי הרבה לייקים) הן אנטישמיות בטירוף, ורובן שייכות לאנשים עם שמות נוצריים.
לא ידעתי שאוהיו כזאת אנטישמית, בקצב הזה הדמוקרטים בדרך לעוד קדנציה (אני סתם צוחק כי תמיד נבחרים לנשיאות אלה שזוכים באוהיו).
https://m.facebook.com/Cavs/photos/a.18 ... &source=48
הם הסירו את רוב התגובות האנטישמיות.
רוב האנשים בישראל לא מבינים עד כמה האנטישמיות בעולם ואפילו בארה"ב עמוקה. זה בלתי נתפס.
Roni1 כתב:ואי אפשר אפילו לתרץ את זה בהסברה לקויה או בפעולות של הממשלה, פשוט שנאת יהודים מבחילה והכחשת שואה על בסיס כלום. מתסכל.
roy1000 כתב:Roni1 כתב:ואי אפשר אפילו לתרץ את זה בהסברה לקויה או בפעולות של הממשלה, פשוט שנאת יהודים מבחילה והכחשת שואה על בסיס כלום. מתסכל.
הדבר שהכי מדהים אותי זה שחלק גדול מהלבנים הנוצרים (כאלה שמאמינים בעליונות הגזע הלבן ה"אירופאי"), כל כך שונאים יהודים, בצורה כל כך לא רציונאלית, שהם מוכנים לחבק את המוסלמים. עד לשם מגיע השנאה העמוקה.
האנשים האלה באמת ובתמים מאמינים שיש איזשהוא קולקטיב יהודי עולמי (סטייל הפרוטוקולים של זקני ציון) שרוצה להשתלט על העולם ולשעבד אותם. הם בטוחים שכל הבעיות של העולם (מלחמות, עוני וכו') זה קונספירציה יהודית אחת גדולה. אני לא מצליח להבין איך בנאדם במאה ה- 21 יכול להחזיק בדעות הזויות כאלה. בלתי נתפס.
jol9 כתב:בארה"ב נראה לי שזה לא ממש במיינסטרים, נכון? באירופה, כך נראה, בחלק מהמדינות, זה ממש נכון גם לאדם מהישוב.
זה מבאס, כי זאת פשוט טיפשות ובורות, וחבל. מה נשאר לנו? לקוות שדעא"ש יעשו את העבודה ויגרמו להם לסוג של מהפך מחשבתי?
felix_r כתב:זה דבר שכדאי לדעת במיוחד לאותם הישראלים אשר חולמים לגור בחו"ל...
felix_r כתב:זה דבר שכדאי לדעת במיוחד לאותם הישראלים אשר חולמים לגור בחו"ל...
roy1000 כתב:jol9 כתב:בארה"ב נראה לי שזה לא ממש במיינסטרים, נכון? באירופה, כך נראה, בחלק מהמדינות, זה ממש נכון גם לאדם מהישוב.
זה מבאס, כי זאת פשוט טיפשות ובורות, וחבל. מה נשאר לנו? לקוות שדעא"ש יעשו את העבודה ויגרמו להם לסוג של מהפך מחשבתי?
בארה"ב זה לא במיינסטרים של רוב הציבור, אבל אם תלך למקומות היותר קטנים במיד-ווסט, תמצא לא מעט אנשים שבאמת מאמנים ברעיונות אנטישמיים הזויים.
בדיוק ראיתי כתבה על איך המצב של יהודי בריטניה הוא הכי גרוע ב- 350 השנים האחרנות. בת'כלס, אי אפשר ללכת בהרבה מאוד מקומות בבריטניה עם כיפה בלי לספוג הערות אנטישמיות או תקיפות פיזיות. המשטרה לא מתערבת ו"ממליצה" ליהודים להוריד את הכיפה וסמלים יהודים אחרים. בריטים לבנים צועדים בהפגנות עם שלטים "כולנו חיזבאללה" ו"כולנו חמאס" ו"מוות ליהודים"/"היטלר צדק". זוכרים אירגונים בריטיים שדרשו חרם על אנשי אקדמיה ישראלים ואירגונים אחרים שדרשו חרם על מוצרים ישראלים? אז עכשיו הם כבר לא מסתתרים מאחורי ישראל והרחיבו את החרם לכלל היהודים ולככל המוצרים כשרים. ארגון אקדמי בריטי בשנת 2014 רוצה לעשות חרם על אנשי אקדמיה יהודים. לשם הגענו. המוסלמים בבריטניה דורשים שהיהודים "יתנצלו" על המעשים של ישראל ויגנו אותה כתנאי לזה שלא יתקיפו אותם ברחובות. ראש עריית לונדון צולם במתקפה אנטישמית פרועה על עיתונאי יהודי. פשוט לא ייאמן.
גם אם דעא"ש יערפו לחצי מהבריטים את הראש, זה עדיין לא ישנה כלום. השנאה ההזויה שלהם ליהודים כל כך חזקה ואם תצרף לזה את האמונה העמוקה שלהם שהיהודים אחראים לכל הבעיות בעולם אז קשה להאמין שהמצב הפיך בזמן הקרוב. אותם אנשים במילא חושבים שדעא"ש זה בכלל המוסד בתחפושת. עד כמה שלא נעים להגיד את זה, יש חלק עצום מאוכלוסיית העולם שמחזיק בדיוק באותם דעות שהחזיק בהם אותו דיקטטור גרמני מתחילת המאה שעברה. כלום לא השתנה. להיפך, הבעיה רק מחמירה באופן לא מוסבר.
roy1000 כתב:jol9 כתב:בארה"ב נראה לי שזה לא ממש במיינסטרים, נכון? באירופה, כך נראה, בחלק מהמדינות, זה ממש נכון גם לאדם מהישוב.
בארה"ב זה לא במיינסטרים של רוב הציבור, אבל אם תלך למקומות היותר קטנים במיד-ווסט, תמצא לא מעט אנשים שבאמת מאמנים ברעיונות אנטישמיים הזויים.
בדיוק ראיתי כתבה על איך המצב של יהודי בריטניה הוא הכי גרוע ב- 350 השנים האחרנות. בת'כלס, אי אפשר ללכת בהרבה מאוד מקומות בבריטניה עם כיפה בלי לספוג הערות אנטישמיות או תקיפות פיזיות. המשטרה לא מתערבת ו"ממליצה" ליהודים להוריד את הכיפה וסמלים יהודים אחרים. בריטים לבנים צועדים בהפגנות עם שלטים "כולנו חיזבאללה" ו"כולנו חמאס" ו"מוות ליהודים"/"היטלר צדק". זוכרים אירגונים בריטיים שדרשו חרם על אנשי אקדמיה ישראלים ואירגונים אחרים שדרשו חרם על מוצרים ישראלים? אז עכשיו הם כבר לא מסתתרים מאחורי ישראל והרחיבו את החרם לכלל היהודים ולככל המוצרים כשרים. ארגון אקדמי בריטי בשנת 2014 רוצה לעשות חרם על אנשי אקדמיה יהודים. לשם הגענו. המוסלמים בבריטניה דורשים שהיהודים "יתנצלו" על המעשים של ישראל ויגנו אותה כתנאי לזה שלא יתקיפו אותם ברחובות. ראש עריית לונדון צולם במתקפה אנטישמית פרועה על עיתונאי יהודי. פשוט לא ייאמן.
גם אם דעא"ש יערפו לחצי מהבריטים את הראש, זה עדיין לא ישנה כלום. השנאה ההזויה שלהם ליהודים כל כך חזקה ואם תצרף לזה את האמונה העמוקה שלהם שהיהודים אחראים לכל הבעיות בעולם אז קשה להאמין שהמצב הפיך בזמן הקרוב. אותם אנשים במילא חושבים שדעא"ש זה בכלל המוסד בתחפושת. עד כמה שלא נעים להגיד את זה, יש חלק עצום מאוכלוסיית העולם שמחזיק בדיוק באותם דעות שהחזיק בהם אותו דיקטטור גרמני מתחילת המאה שעברה. כלום לא השתנה. להיפך, הבעיה רק מחמירה באופן לא מוסבר.
jol9 כתב:roy1000 כתב:Roni1 כתב:ואי אפשר אפילו לתרץ את זה בהסברה לקויה או בפעולות של הממשלה, פשוט שנאת יהודים מבחילה והכחשת שואה על בסיס כלום. מתסכל.
הדבר שהכי מדהים אותי זה שחלק גדול מהלבנים הנוצרים (כאלה שמאמינים בעליונות הגזע הלבן ה"אירופאי"), כל כך שונאים יהודים, בצורה כל כך לא רציונאלית, שהם מוכנים לחבק את המוסלמים. עד לשם מגיע השנאה העמוקה.
האנשים האלה באמת ובתמים מאמינים שיש איזשהוא קולקטיב יהודי עולמי (סטייל הפרוטוקולים של זקני ציון) שרוצה להשתלט על העולם ולשעבד אותם. הם בטוחים שכל הבעיות של העולם (מלחמות, עוני וכו') זה קונספירציה יהודית אחת גדולה. אני לא מצליח להבין איך בנאדם במאה ה- 21 יכול להחזיק בדעות הזויות כאלה. בלתי נתפס.
בארה"ב נראה לי שזה לא ממש במיינסטרים, נכון? באירופה, כך נראה, בחלק מהמדינות, זה ממש נכון גם לאדם מהישוב.
jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:בארה"ב נראה לי שזה לא ממש במיינסטרים, נכון? באירופה, כך נראה, בחלק מהמדינות, זה ממש נכון גם לאדם מהישוב.
היינו הקיץ בבריטניה. כתייר פרטי ומזדמן לא הרגשתי בכל מה שאתה מתאר. אני מניח שמי שחי שם כן מרגיש חלק מהדברים. מצד שני, עלינו קשה לראות שאנחנו יהודים/ישראלים.
אין לנו כיפה או בגדים עם כיתובים בעברית והבת שלנו נראית כאילו נלקחה היישר מהביטאון של האס.דה ל"איך תבדילו בין ילדים יהודים לארים"? (רק בצד הארי משום מה).
בקיצור, לא הרגשנו. ד"א כשהרחקנו מלונדון, אז כמו בני המיעוטים ירדה באופן קיצוני. בוולס ובקוטסוולד לא ראינו אותם כמעט בכלל, וגם לא הרגשנו עויינות בכלל.
מה שכן, האנשים הרגילים שנתקלנו בהם, באמת קצת שטופי מח. לא נגד היהודים אלא נגד ישראל, בכל הקשור של "מה, לכם יש טילים מתוחכמים, מטוסים, טנקים ולהם אין כלום...".
אבל זה לא מפתיע בהתחשב באיך שהם רואים את הדיווחים.
בארה"ב לא הייתי ואין לי מושג, אבל כמו שאתה אומר, נראה לי שאם מתמקמים באיזורים העירוניים - ניו יורק, סאן פרנציסקו, ל.א, דאלאס וכו', אז פחות מרגישים את זה...
בכל אופן, הבורות בחלקו הגדול של העולם היא באמת בלתי נתפסת. התפקיד הקטן שלנו, הוא כשאנחנו מגיעים למקום, לתת את הצד שלנו, בלי להתלהם ולנסות לשכנע, אלא רק להראות.
אני חושב שהאנשים הרגילים די מקבלים את הפרספקטיבה החדשה ומגיבים לה בהתאם.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־21 אורחים