rc4991 כתב:מכביסט30 כתב:יש בעיה בפורום, אני לא יכול להיכנס ללשונית הפרופיל שלי בלוח הבקרה זה פותח לי דף לבן.. זה פותח דפים לבנים בכל הלשוניות :\
ידוע למנהלים על הבעיה הזאת?
ידוע ומחפשים עזרה בתיקון התקלה
הוקל לי. תודה

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:מכביסט30 כתב:יש בעיה בפורום, אני לא יכול להיכנס ללשונית הפרופיל שלי בלוח הבקרה זה פותח לי דף לבן.. זה פותח דפים לבנים בכל הלשוניות :\
מכביסט30 כתב:rc4991 כתב:מכביסט30 כתב:יש בעיה בפורום, אני לא יכול להיכנס ללשונית הפרופיל שלי בלוח הבקרה זה פותח לי דף לבן.. זה פותח דפים לבנים בכל הלשוניות :\
הוקל לי. תודה
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט30 כתב:rc4991 כתב:מכביסט30 כתב:יש בעיה בפורום, אני לא יכול להיכנס ללשונית הפרופיל שלי בלוח הבקרה זה פותח לי דף לבן.. זה פותח דפים לבנים בכל הלשוניות :\
הוקל לי. תודה
אתה יודע שהוא משקר לך וזה משהו אישי נגדך, נכון?
מכביסט30 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט30 כתב:rc4991 כתב:מכביסט30 כתב:יש בעיה בפורום, אני לא יכול להיכנס ללשונית הפרופיל שלי בלוח הבקרה זה פותח לי דף לבן.. זה פותח דפים לבנים בכל הלשוניות :\
הוקל לי. תודה
אני יודע שזו שעת לילה מאוחרת וסיכוי סביר שלא תצא לי השאלה בדיוק כמו שאני רוצה לנסח אותה ושיהיו בה כמה פאקים מעצבנים, אבל:
מה?
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט30 כתב:rc4991 כתב:מכביסט30 כתב:יש בעיה בפורום, אני לא יכול להיכנס ללשונית הפרופיל שלי בלוח הבקרה זה פותח לי דף לבן.. זה פותח דפים לבנים בכל הלשוניות :\
הוקל לי. תודה
שמואל1 כתב:שלום חברים.
בטח שמתם לב שבזמן האחרון לא הגבתי בפורום.
קיבלתי החלטה לצמצם משמעותית את נוכחותי בפורום, מסיבות שונות.
זאת לא הודעת פרישה חס וחלילה, לצהבת תמיד תהיה פינה בליבי. אני אמשיך לקרוא את התגובות, להגיב מידי פעם וכמובן לצפות בכל משחקי מכבי.
מכביסט30 כתב:אתם מריצים דאחקה על חשבוני?
rc4991 כתב:מכביסט30 כתב:אתם מריצים דאחקה על חשבוני?
כרמל אמרה בצחוק שהבעיה שלך בלוח הבקרה זה משהו אישי שעשיתי נגדך ושאין את זה באמת לשאר הגולשים
מפה לשם לא הבנת את הבדיחה וכרמל הפכה לאובמה ויצאה בטריקת דלת
מכביסט30 כתב:rc4991 כתב:מכביסט30 כתב:אתם מריצים דאחקה על חשבוני?
כרמל אמרה בצחוק שהבעיה שלך בלוח הבקרה זה משהו אישי שעשיתי נגדך ושאין את זה באמת לשאר הגולשים
מפה לשם לא הבנת את הבדיחה וכרמל הפכה לאובמה ויצאה בטריקת דלת
אוקי![]()
סליחה כרמל
LIAV10 כתב:למה זה מצחיק אותי? http://youtu.be/66c7OoIXgUU
LIAV10 כתב:חבל שלא טבע.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, cifkcv, Google [Bot] ו־37 אורחים