פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: סיפורי טיוס

19 אוקטובר 2014, 18:28

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.177447.html

"היום (ראשון) צפוי הסנטר להיבדק שוב לאחר שעברו ארבעה ימים מאז שקיבל זריקה, אבל בכל מקרה הוא לא אמור לטוס לרוסיה, זאת מכיוון שלא התאמן מאז החזרה מהמסע בארה"ב."
כמה נוח לעורר תהיות וזה ששום דבר לא בטוח ומדאיג, ה"צפוי" נועד רק לציפוי וה"אמור" בתשקורת זה באמת אך ורק שם של דג! עד שאני לא רואה בעיניים שההנהלה אומרת משו (ולא כתבה) אז לא אאמין לשום מילה מחורבנת שלהם!!!!!
שונא תשקורת :evil :evil :evil

19 אוקטובר 2014, 18:35

הכל מודלף מההנהלה. אין שום קונספירציה נגד מכבי בתקשורת. טיוס לא יטוס למוסקבה.

19 אוקטובר 2014, 18:47

לא יודע מה בקשר לטיסה אבל אני בטוח שהתשקורת משחקת בחוטים!
90 אחוז מהדיבורים כשמתחילים לדבר על המשחק של מכבי..לא מדברים כמה הקבוצה מאומנת וטובה אלא כמה הקבוצה השניה חלשה ולא טובה וזה רק עוד נקודה וגם במהלך השידור!!!
ואני דיי בטוח שהשמיעה שלי לא סלקטיבית :beee

19 אוקטובר 2014, 20:37

אביהוא כתב:לא יודע מה בקשר לטיסה אבל אני בטוח שהתשקורת משחקת בחוטים!
90 אחוז מהדיבורים כשמתחילים לדבר על המשחק של מכבי..לא מדברים כמה הקבוצה מאומנת וטובה אלא כמה הקבוצה השניה חלשה ולא טובה וזה רק עוד נקודה וגם במהלך השידור!!!
ואני דיי בטוח שהשמיעה שלי לא סלקטיבית :beee

אל תבלבל את גור שלף עם שאר העולם. הידיעות על טיוס אלו הדלפות מההנהלה וזה ברור כי נוסחים מאוד דומים מופיעים בכל האתרים.
לצערי, הידיעה הזו לא ממוצאת. טיוס לא יטוס למוסקבה.

19 אוקטובר 2014, 21:17

גם לי נראה שהידיעה אמיתית..אבל כל "הפיקנטריות" מסביב לידיעות על מכבי ומצד שני הנמכת ה"אמוציות" מהיכולת וההשתפרות של מכבי עולה לי על העצבים!!!
זה בחדשות הספורט,ביציע העיתונות,מגרש פתוח,באתרים..כתבתי את זה כבר בתרד אחר אבל לא היה עיניין לדבר על זה..אבל זה אמיתי

19 אוקטובר 2014, 21:19

אביהוא כתב:גם לי נראה שהידיעה אמיתית..אבל כל "הפיקנטריות" מסביב לידיעות על מכבי ומצד שני הנמכת ה"אמוציות" מהיכולת וההשתפרות של מכבי עולה לי על העצבים!!!
זה בחדשות הספורט,ביציע העיתונות,מגרש פתוח,באתרים..כתבתי את זה כבר בתרד אחר אבל לא היה עיניין לדבר על זה..אבל זה אמיתי

מכבי לא צריכה שבחים
עדיף לנו שלא יכתירו אותנו לשום דבר כרגע בשביל שלא יוכלו לקחת את זה בחזרה ברגע שנראה פחות טוב

19 אוקטובר 2014, 21:28

קובי כתב:קראתי את הראיון איתו במלואו ואני מאוד ממליץ למי שלא קרא לעשות זאת, מאוד מעניין:
http://sports.walla.co.il/?w=/376/2793473

בניגוד לכותרת הפרובוקטיבית ועוד כמה פנינים של ורד כהן באמצע, טיוס דווקא נשמע בחור מאוד ריאליסטי ומאוד על הקרקע בכל הקשור לסיטואציה שלו במכבי.
הוא בפירוש אומר שהוא יודע שהוא לקח סיכון שלא האריך את החוזה עם מכבי בקיץ ובאותה נשימה אומר שגם מכבי לקחה סיכון, כי אם תהיה לו עונה טובה נוספת, למכבי תהיה בעייה להשאיר אותו בסכומים שרצתה לתת לו בקיץ.
הוא כן מדבר על מוטיבציה לעשות זאת שוב העונה והוא נראה כמודע לכך שאם לא, כל מה שעשה אשתקד לא ישתלם לו (כלכלית) בקיץ הבא.
הוא אומר שהוא אנדרפייד ומי מאיתנו יכול שלא להסכים עם העובדה הזו, אחרי העונה האחרונה שנתן בחמישייה שניצחה את כל אירופה, תחת חוזה של כ-375K$ ? וכמובן, כמו כולנו, הוא גם יודע ואומר בראיון שזה מצב טבעי ושקורה לשחקנים בקריירה שפורצים ונשארים תחת חוזה נמוך.
אגב, הוא גם מדגיש שמבחינתו חייבים לכבד חוזים. בימינו, זה לא ממש מובן מאליו - שאלו את חברו החדש לקבוצה, פארגו.

קראו את הכתבה, אני בטוח שזה יכול לשנות את מה שאתם חושבים לגביו מהקצה אל הקצה. הוא גם מסביר לגבי הסיטואציה שהייתה לו בסוגיית הנבחרת בקיץ. בקיצור, ראיון לא קצר, אבל שווה קריאה.

ככלל, אני שופט אנשים לפי מעשיהם, ולא לפי דיבוריהם. יש לי סבלנות (לא אין סופית, אבל יש),
אבל בסוף טיוס ישפט ע״פ המעשים שלו.
לא סביר בעיני שסופו הופך עולמות כדי לשחק, יורד לריצפה, אוכל פצצות, והכל בשביל הקבוצה שמפרנסת אותו ואת ילדיו,
ואילו טיוס שלכאורה אתלטי הרבה יותר, ועל פניו לא מועד לפציעות מחסיר כ״כ הרבה משחקים.
אני חוזר להצעה שלי, להגיע עם טיוס להסכם על סיום חוזה מרצון, כך שלפחות משהו יצא לנו מזה.

19 אוקטובר 2014, 21:56

לא ייצא לך כלום מהתרת החוזה של טיוס. מכבי תישאר בלי ישראלי גבוה בכיר (פרט לג'ייק כהן), מה שאומר שאוחיון ופניני/לנדסברג ישחקו כמעט כל המשחק. השחקן שיגיע במקומו יהיה כמעט בטוח פחות טוב והפיצוי הקטן שייכנס לקופת הקבוצה יילך לבעלים ולא לחיזוק.

שנה הבאה כמעט בטוח שטיוס לא יהיה פה ולמכבי יהיה זמן להתארגן על גבוה ישראלי מחליף (אולי רוזפלט).
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 19 אוקטובר 2014, 22:10, נערך פעם אחת בסך הכל.

19 אוקטובר 2014, 21:59

Allan Turing כתב:
קובי כתב:קראתי את הראיון איתו במלואו ואני מאוד ממליץ למי שלא קרא לעשות זאת, מאוד מעניין:
http://sports.walla.co.il/?w=/376/2793473

בניגוד לכותרת הפרובוקטיבית ועוד כמה פנינים של ורד כהן באמצע, טיוס דווקא נשמע בחור מאוד ריאליסטי ומאוד על הקרקע בכל הקשור לסיטואציה שלו במכבי.
הוא בפירוש אומר שהוא יודע שהוא לקח סיכון שלא האריך את החוזה עם מכבי בקיץ ובאותה נשימה אומר שגם מכבי לקחה סיכון, כי אם תהיה לו עונה טובה נוספת, למכבי תהיה בעייה להשאיר אותו בסכומים שרצתה לתת לו בקיץ.
הוא כן מדבר על מוטיבציה לעשות זאת שוב העונה והוא נראה כמודע לכך שאם לא, כל מה שעשה אשתקד לא ישתלם לו (כלכלית) בקיץ הבא.
הוא אומר שהוא אנדרפייד ומי מאיתנו יכול שלא להסכים עם העובדה הזו, אחרי העונה האחרונה שנתן בחמישייה שניצחה את כל אירופה, תחת חוזה של כ-375K$ ? וכמובן, כמו כולנו, הוא גם יודע ואומר בראיון שזה מצב טבעי ושקורה לשחקנים בקריירה שפורצים ונשארים תחת חוזה נמוך.
אגב, הוא גם מדגיש שמבחינתו חייבים לכבד חוזים. בימינו, זה לא ממש מובן מאליו - שאלו את חברו החדש לקבוצה, פארגו.

קראו את הכתבה, אני בטוח שזה יכול לשנות את מה שאתם חושבים לגביו מהקצה אל הקצה. הוא גם מסביר לגבי הסיטואציה שהייתה לו בסוגיית הנבחרת בקיץ. בקיצור, ראיון לא קצר, אבל שווה קריאה.

ככלל, אני שופט אנשים לפי מעשיהם, ולא לפי דיבוריהם. יש לי סבלנות (לא אין סופית, אבל יש),
אבל בסוף טיוס ישפט ע״פ המעשים שלו.
לא סביר בעיני שסופו הופך עולמות כדי לשחק, יורד לריצפה, אוכל פצצות, והכל בשביל הקבוצה שמפרנסת אותו ואת ילדיו,
ואילו טיוס שלכאורה אתלטי הרבה יותר, ועל פניו לא מועד לפציעות מחסיר כ״כ הרבה משחקים.
אני חוזר להצעה שלי, להגיע עם טיוס להסכם על סיום חוזה מרצון, כך שלפחות משהו יצא לנו מזה.

מה שיצא לך זה לוותר על שחקן מצויין וחשוב בסגל בשביל שלינהארט יישחק בחינם במכבי. באמת נשמע כמו עסקה מצויינת.

20 אוקטובר 2014, 09:00

roy1000 כתב:לא ייצא לך כלום מהתרת החוזה של טיוס. מכבי תישאר בלי ישראלי גבוה בכיר (פרט לג'ייק כהן), מה שאומר שאוחיון ופניני/לנדסברג ישחקו כמעט כל המשחק. השחקן שיגיע במקומו יהיה כמעט בטוח פחות טוב והפיצוי הקטן שייכנס לקופת הקבוצה יילך לבעלים ולא לחיזוק.

שנה הבאה כמעט בטוח שטיוס לא יהיה פה ולמכבי יהיה זמן להתארגן על גבוה ישראלי מחליף (אולי רוזפלט).

לפי מה שנראה כרגע, לא יוצא לך כלום מלהחזיק אותו.
ככה לפחות יש קצת כסף.

20 אוקטובר 2014, 09:55

Allan Turing כתב:
roy1000 כתב:לא ייצא לך כלום מהתרת החוזה של טיוס. מכבי תישאר בלי ישראלי גבוה בכיר (פרט לג'ייק כהן), מה שאומר שאוחיון ופניני/לנדסברג ישחקו כמעט כל המשחק. השחקן שיגיע במקומו יהיה כמעט בטוח פחות טוב והפיצוי הקטן שייכנס לקופת הקבוצה יילך לבעלים ולא לחיזוק.

לפי מה שנראה כרגע, לא יוצא לך כלום מלהחזיק אותו.
ככה לפחות יש קצת כסף.

למה לא יוצא כלום מלהחזיק אותו? כשהוא משחק הוא מצויין.
משחרור שלו ייצא במקרה הטוב 200 אלף דולר שילכו ישר לכיס של פדרמן (או לעסקן אחר). מה יוצא לך בתור אוהד מכסף שהולך לכיס של פדרמן?

20 אוקטובר 2014, 14:35

מה שטוב אצל טיוס זה שכשהוא על המגרש הוא נותן את כל הנשמה.
לא חסרים שחקנים שעושים שביתות איטלקיות על המגרש וגורמים נזק בסופו של דבר...

20 אוקטובר 2014, 14:38

yzafrir כתב:מה שטוב אצל טיוס זה שכשהוא על המגרש הוא נותן את כל הנשמה.

ראינו איך הוא נתם את הנשמה בגמר הביניבשתי. הסתובב במגרש כמו חולה ירח!

20 אוקטובר 2014, 14:44

felix_r כתב:

אתה זוכר עוד הרבה משחקים כאלו שלו ??

20 אוקטובר 2014, 15:32

felix_r כתב:

ראינו גם מה הוא עשה בחצי גמר הפיינל פור ובגמר...

20 אוקטובר 2014, 19:02

jol9 כתב:
felix_r כתב:

נו ואיך זה סותר את מה שכתבתי?

20 אוקטובר 2014, 19:16

על המגרש הוא קורע את התחת ולא נח לשנייה.
לא זכורה לי יכולת כזאת למעט נגד פלאמנגו, לך זכורה?

20 אוקטובר 2014, 19:31

מה הסיפור סביב הציוץ של טיוס בטוויטר שמדברים עליו עכשיו בערוץ הספורט?

20 אוקטובר 2014, 19:48

מכביסט30 כתב:מה הסיפור סביב הציוץ של טיוס בטוויטר שמדברים עליו עכשיו בערוץ הספורט?

עוד הוכחה שהם אוהבים לעשות פיל מכל קרדית אבק.

20 אוקטובר 2014, 20:51

felix_r כתב:
jol9 כתב:
felix_r כתב:

נו ואיך זה סותר את מה שכתבתי?

זה לא סותר, רק שם את מה שאתה אומר בפרופורציה הנכונה. אין לי בעיה שיסתובב כמו moon walker במשחקים חסרי חשיבות ויהיה רוצח במשחקים
המשמעותיים
פרסם תגובה