המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:מכבי הנוכחית לא ראויה לדמות כמו דייויד. הקבוצה הזאת צריכה למצוא את הזהות שלה מחדש, ולעשות את זה בכוחות עצמה
ובזכות האוהדים שלה.
אני חושב שהשלב הראשון בהחזרת הזהות הוא במינוי המקצועי הכי טוב במכבי יכולה לעשות, וזה לא ז'אן טבק, וזה גם לא ארז אדלשטיין
(אם כי בהקשר לשני, הוא לפחות מהווה ברירת מחדל טובה לדעתי).
my man כתב:jol9 כתב:מכבי הנוכחית לא ראויה לדמות כמו דייויד. הקבוצה הזאת צריכה למצוא את הזהות שלה מחדש, ולעשות את זה בכוחות עצמה
ובזכות האוהדים שלה.
אני חושב שהשלב הראשון בהחזרת הזהות הוא במינוי המקצועי הכי טוב במכבי יכולה לעשות, וזה לא ז'אן טבק, וזה גם לא ארז אדלשטיין
לא מבין את האמירה...מה ההבדל אם מכבי תביא את קזה נניח או דייויד?
שניהם ברמת האימון הגבוהה ביותר..
jol9 כתב:my man כתב:jol9 כתב:מכבי הנוכחית לא ראויה לדמות כמו דייויד. הקבוצה הזאת צריכה למצוא את הזהות שלה מחדש, ולעשות את זה בכוחות עצמה
ובזכות האוהדים שלה.
מה שאני אומר זה שמכבי צריכה לצאת לדרך חדשה ולא לחזור לעבר. ברור שדייויד יכול להיות זה שיוציא אותה לדרך הזאת,
כי הוא מאמן גדול ודמות אהודה ומשמעותית, אבל זה לא ממש רלוונטי עכשיו.
ואפילו אם פתאום דייויד כן היה חוזר, אז היינו רואים בעצם שוב את עלה התאנה של ההנהלה, מבלי שיש באמת שינוי מהותי
בגישה שלה.
my man כתב:jol9 כתב:my man כתב:jol9 כתב:מכבי הנוכחית לא ראויה לדמות כמו דייויד. הקבוצה הזאת צריכה למצוא את הזהות שלה מחדש, ולעשות את זה בכוחות עצמה
ובזכות האוהדים שלה.
מה שאני אומר זה שמכבי צריכה לצאת לדרך חדשה ולא לחזור לעבר. ברור שדייויד יכול להיות זה שיוציא אותה לדרך הזאת,
כי הוא מאמן גדול ודמות אהודה ומשמעותית, אבל זה לא ממש רלוונטי עכשיו.
ואפילו אם פתאום דייויד כן היה חוזר, אז היינו רואים בעצם שוב את עלה התאנה של ההנהלה, מבלי שיש באמת שינוי מהותי
בגישה שלה.
להגיד לך משו...אני לא רואה את הפדרמנ'ס הולכים בקרוב אז אני מוכן(ברוב טובי) לקבל את בלאט כעלה תאנה לעוד 4 שנים...
felix_r כתב:דמעות של געגועים![]()
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], yon1 ו־21 אורחים