המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:עוד "פוטנציאל" ישראלי שכנראה לא יתממש.
לא יודעים לגדל כאן שחקנים. איך יוצא שחקן כל כך לא מלוטש וחסר יסודות ממחלקות הנוער?
היה סקורר טוב בנוער איפה שרוב הנערים קטנים ממנו
אין לו גוף לכדורסל מקצועני כרגע
כרגע תיארת בשני משפטים את הבעיה המרכזית של מחלקות הנוער.
עושים שם הרבה דברים, אבל לגדל שחקנים זה לא אחד מהם. בגלל זה הכדורסל הישראלי נראה כמו שהוא נראה והישראלים צריכים חוקים הזויים כדי לקבל דקות ומשכורות מנופחות.
אני לא כל כך מסכימה
אין ספק שיש בעיה בפיתוח שחקנים אבל אין ספק שיש גם דברים ששחקן צריך לעשות בעצמו
פיתוח גוף זה אחד הדברים שכל שחקן שמגיע ל-NBA שם לעצמו בראש הרשימה, לוקח מאמן כושר פרטי ומתחיל להעלות מסה
בארץ אתה רואה המון ישראלים צנומים (או קציצות למיניהם) וזה לא קשור למאמן הישראלי, זה קשור לשחקן הישראלי שלא עובד על האספקט הזה
גם בוכמן לא טרח להעלות מסה והוא עוד יצא למכללות בארה''ב
נכון, זה גם.
אבל יש הבדל בין פיזיות ליסודות משחק. שחקן יכול להיות בעל יסודות משחק טובים גם בלי פיזיות, כמו הרבה שחקנים צעירים אירופאיים שאפשר להגיד עליהם הרבה אבל אתלטים הם לא.
דווקא לפני שנה כשהררי ואלטיט שיחקו ביחד בכל מיני גירבוז'ים והם כן מכירים אחד את השני, אז להררי היו כמה מהלכי כדורסל ממש יפים (כמו סל אחרי סיבוב)
הוא לא מחובר לקבוצה, הוא לא משחק כמעט והוא גם לא מרגיש שכל כך סופרים אותו אז מבחינת אינטיליגנצית משחק או יסודות..לא חושבת שאפשר לשפוט כל כך מהמשחק הזה
הגוף שלו זה משהו שאין בעיה לשפוט ולא מהיום
ואל תשכח שלרוב השחקנים האירופאים יש הרבה יותר גובה מלהררי גם אם אין להם גוף (ועדיין הם יתקשו ברמות הגבוהות אם לא יעלו במשקל)
שמואל1 כתב:דווקא לפני שנה כשהררי ואלטיט שיחקו ביחד בכל מיני גירבוז'ים והם כן מכירים אחד את השני, אז להררי היו כמה מהלכי כדורסל ממש יפים (כמו סל אחרי סיבוב)
הוא לא מחובר לקבוצה, הוא לא משחק כמעט והוא גם לא מרגיש שכל כך סופרים אותו אז מבחינת אינטיליגנצית משחק או יסודות..לא חושבת שאפשר לשפוט כל כך מהמשחק הזה
ואל תשכח שלרוב השחקנים האירופאים יש הרבה יותר גובה מלהררי גם אם אין להם גוף (ועדיין הם יתקשו ברמות הגבוהות אם לא יעלו במשקל)
הוא שיחק היום מעל ל- 20 דקות.
אני יכול להבין את ההתרגשות שלו שהוא עולה לדקה פה ושם, אבל היום הוא קיבל הזדמנות ליותר מחצי משחק והוא היה צריך להראות הרבה יותר מהאפסיות שהוא הראה.
כספי בגילו כבר נתן משחקים טובים ביורוליג. הזמן לא משחק לטובתו.
שמואל1 כתב:דווקא לפני שנה כשהררי ואלטיט שיחקו ביחד בכל מיני גירבוז'ים והם כן מכירים אחד את השני, אז להררי היו כמה מהלכי כדורסל ממש יפים (כמו סל אחרי סיבוב)
אני יכול להבין את ההתרגשות שלו שהוא עולה לדקה פה ושם, אבל היום הוא קיבל הזדמנות ליותר מחצי משחק והוא היה צריך להראות הרבה יותר מהאפסיות שהוא הראה.
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:דווקא לפני שנה כשהררי ואלטיט שיחקו ביחד בכל מיני גירבוז'ים והם כן מכירים אחד את השני, אז להררי היו כמה מהלכי כדורסל ממש יפים (כמו סל אחרי סיבוב)
לכספי התייחסו יותר ברצינות כי הוא סומן כהבטחה
הררי מסומן כמישהו שממלא מכסה מסויימת
וכל שחקן חדש שמגיע, גם אם יישחק משחק שלם, ייראה אבוד על הפרקט
היו לנו לא מעט כאלה בתחילת העונה
אני כבר אמרתי שהקריירה של הררי הולכת לכיוון קצה ספסל בליגת העל או שחקן רוטציה בליגה הלאומית
אני לא חושבת אבל שזאת אשמת מכבי..אי אפשר להפוך כל שחקן לסופרסטאר
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:דווקא לפני שנה כשהררי ואלטיט שיחקו ביחד בכל מיני גירבוז'ים והם כן מכירים אחד את השני, אז להררי היו כמה מהלכי כדורסל ממש יפים (כמו סל אחרי סיבוב)
לכספי התייחסו יותר ברצינות כי הוא סומן כהבטחה
הררי מסומן כמישהו שממלא מכסה מסויימת
וכל שחקן חדש שמגיע, גם אם יישחק משחק שלם, ייראה אבוד על הפרקט
היו לנו לא מעט כאלה בתחילת העונה
אני כבר אמרתי שהקריירה של הררי הולכת לכיוון קצה ספסל בליגת העל או שחקן רוטציה בליגה הלאומית
אני לא חושבת אבל שזאת אשמת מכבי..אי אפשר להפוך כל שחקן לסופרסטאר
ראשית זה לא בדיוק נכון שהוא כמו שחקן חדש שמגיע.
הררי מתאמן עם הקבוצה באופן סדיר מתחילת העונה. הוא מכיר היטב את כל השחקנים והמערכת. הוא נרשם למשחקי יורוליג ויוצא למשחקי חוץ עם הקבוצה.
הוא גם ראה דקות פה ושם בליגה הישראלית.
יותר מידי הזדמנויות לא יהיו לו, והוא יצטרך לקחת כל הזדמנות שהוא מקבל אם הוא רוצה לעשות משהו עם הקריירה שלו (מעבר לסתם שחקן קצה ספסל).
הרי ככה פורצים שחקנים. הם מנצלים פציעה כלשהי/משחק גארבג'/כל גורם אחר , מקבלים את ה- 20 דקות שלהם ומשאירים חותם. כך פרץ גיא גודס לדוגמה.
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:רוברטו - רשת חנויות אופנה לגברים שאוהבים את עצמם?
רוב הגברים אוהבים את עצמם כמה פעמים ביום
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:רוברטו - רשת חנויות אופנה לגברים שאוהבים את עצמם?
רוב הגברים אוהבים את עצמם כמה פעמים ביום
אלא אם כן הם בקרבי..
felix_r כתב:איך היה המשחק? פיספסתי בגלל ההפגנה
my man כתב:felix_r כתב:איך היה המשחק? פיספסתי בגלל ההפגנה
הספקתי לחזור למחצית...![]()
היה משמעם עם כמה מהלכים אדירים!
הררי עם 26 דקות אומר הכל!
אביהוא כתב:http://sports.walla.co.il/item/2838165
האוזמן בלי מילה טובה על המשחק ההגנה-התקפה המשובח של מכבי אתמול,ולהפך.
לא חדש לי.
felix_r כתב:אביהוא כתב:http://sports.walla.co.il/item/2838165
האוזמן בלי מילה טובה על המשחק ההגנה-התקפה המשובח של מכבי אתמול,ולהפך.
לא חדש לי.
הוא סתם כועס על כך שציפה למשחק יפה וקיבל שחיטה חד-צדדית. אבל הוא טועה בהאשמות שלו. הוא צריך להאשים את אריק שיבק האפס (איזו טעות של אילת לקחת מאמן אפסי כזה!)
yzafrir כתב:אני שמח ששחקן ישראלי צעיר קיבל דקות משמעותיות במשחק אבל הייתי יותר שמח אם זה היה שחקן באמת עם פוטנציאל כמו שון דאוסן למשל..הררי לא יהיה שחקן משמעותי באף קבוצה בליגה ...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־22 אורחים