09 אפריל 2015, 06:36
jol9 כתב:משחק עצום. אין מילה אחרת לתאר.
אני חושב שיש סיבות להיות אופטימיים. מכבי דרסה את אלבא בביקור הקודם בברלין. במשחק בסיבוב הראשון, אני חושב שמכבי פשוט באה זחוחה מדי
ובטוחה בעצמה. אלבא ביצעה משחק טקטי מכוער להפליא באופן מושלם, אבל אני מאמין שהמשחק מחר יהיה בעל אופי שונה.
הבעיה היחידה היא שמכבי מגיעה פצועה וחבולה למשחק הזה, ועם יותר מדי סימני שאלה סביב כושרם של חלק מהשחקנים.
נצטרך משחק מצויין של מכבי ישר מהפתיחה.
09 אפריל 2015, 09:40
09 אפריל 2015, 12:10
09 אפריל 2015, 12:36
09 אפריל 2015, 12:53
שמואל1 כתב:מעצבן שנקלענו למצב הזה של להיות או לחדול, אבל צריך לומר את האמת- אין כמו משחקים על כל הקופה
זה הכיף בכדורסל. מחכה בקוצר רוח לערב.
09 אפריל 2015, 13:03
felix_r כתב:שמואל1 כתב:מעצבן שנקלענו למצב הזה של להיות או לחדול, אבל צריך לומר את האמת- אין כמו משחקים על כל הקופה
זה הכיף בכדורסל. מחכה בקוצר רוח לערב.
למה זה מעצבן אותך? שיחקנו רע לאורך כל הסיבוב השני, ככה שהמשחק היום יראה אם מגיע לנו להיות בהצלבה או שלא.
09 אפריל 2015, 13:20
09 אפריל 2015, 13:24
מקאדו 3 כתב:באמת שאני מעדיף שמכבי תעוף מאשר להפסיד היום ולעלות בזכות ניצחון של הכוכב האדום .
09 אפריל 2015, 13:56
roy1000 כתב:jol9 כתב:משחק עצום. אין מילה אחרת לתאר.
אני חושב שיש סיבות להיות אופטימיים. מכבי דרסה את אלבא בביקור הקודם בברלין. במשחק בסיבוב הראשון, אני חושב שמכבי פשוט באה זחוחה מדי
ובטוחה בעצמה. אלבא ביצעה משחק טקטי מכוער להפליא באופן מושלם, אבל אני מאמין שהמשחק מחר יהיה בעל אופי שונה.
הבעיה היחידה היא שמכבי מגיעה פצועה וחבולה למשחק הזה, ועם יותר מדי סימני שאלה סביב כושרם של חלק מהשחקנים.
נצטרך משחק מצויין של מכבי ישר מהפתיחה.
אלבא לא הייתה מוכנה למכבי בסיבוב הראשון בברלין. הם יבואו לשחק לאט לטחון את מכבי במשחק שלא נוח לנו.
הולך להיות משחק מאוד קשה. מי שחושב שמכבי פשוט הולכת לדרוס את אלבא לא חי במציאות. אבלא כבר יודעים איך לשחק ולמכבי אין תשובה למשחק האיטי והעומד. בסופו של דבר המשחק כנראה יוכרע על הזריקות המטורפות של פארגו שנקווה שייכנסו הערב.
09 אפריל 2015, 14:28
jol9 כתב:גם מכבי לא הייתה מוכנה לאלבא במשחק האחרון.
אני כמובן לא חושבשמכבי תדרוס (מי בכלל חושב ככה), אבל מכבי היא גם לא האנדרדוג היום.
לא חושב שזה יקום או ייפול על פארגו, אם כי ברור שנצטרך משחק טוב ממנו.
09 אפריל 2015, 15:16
roy1000 כתב:jol9 כתב:גם מכבי לא הייתה מוכנה לאלבא במשחק האחרון.
אני כמובן לא חושבשמכבי תדרוס (מי בכלל חושב ככה), אבל מכבי היא גם לא האנדרדוג היום.
אני חושב שמכבי מגיע למשחק הזה במצב לא טוב, אחרי סיבוב שני גרוע שכלל שלושה הפסדים וגם הנצחונות היו דחוקים ולא מרשימים. מצד שני, אלבא עשו 4 נצחנות בסיבוב הזה, כולל 3 רצוף והם בכושר טוב. לדעתי, אלבא היא הפייבוריטית. כולנו יודעים שזה משחק שבו פארגו ישתולל וישליך את השלשות שלו מ- 9 מטר. אם זה ייכנס מכבי תנצח. אם לא, אפשר יהיה להתמקד בת'רד העונה הבאה.
09 אפריל 2015, 15:20
09 אפריל 2015, 15:56
felix_r כתב:השופט הראשי במשחק שלנו יהיה בלושביץ'. מעניין, אם יחליט לעזור למכבי, או לבן ארצו אוברדוביץ' ?
09 אפריל 2015, 16:09
יוסי22 כתב:מכבי הפסידו לריאל וברצלונה בחוץ .... יש גבול גם לאחיזת עיניים הזו .
המשחק השלישי שמכבי הפסידו היה אחרי שכבר הובילו ב-8 הפרש בתוך הרבע האחרון עם התפרקות כואבת .
הבעיה מתחילה ונגמרת באותו הפסד מיותר לאלבה בסיבוב הקודם , זה משחק מאסט כשמתחילים את שלב הטופ 16 ומכבי כשלו בו אבל כדאי לזכור שלאנדסברג נעדר מאותו משחק אחרי שהיה דומיננטי בתחילת הטופ 16 וגם סופו כמעט ולא שיחק בחצי השני בגלל מחלה או משהו כזה ואם אני זוכר נכון מכבי הפסידה את המשחק הזה על הדקות של טיוס שהיה קטסטרופה באותו ערב .
09 אפריל 2015, 16:29
09 אפריל 2015, 16:34
roy1000 כתב:jol9 כתב:גם מכבי לא הייתה מוכנה לאלבא במשחק האחרון.
אני חושב שמכבי מגיע למשחק הזה במצב לא טוב, אחרי סיבוב שני גרוע שכלל שלושה הפסדים וגם הנצחונות היו דחוקים ולא מרשימים. מצד שני, אלבא עשו 4 נצחנות בסיבוב הזה, כולל 3 רצוף והם בכושר טוב. לדעתי, אלבא היא הפייבוריטית. כולנו יודעים שזה משחק שבו פארגו ישתולל וישליך את השלשות שלו מ- 9 מטר. אם זה ייכנס מכבי תנצח. אם לא, אפשר יהיה להתמקד בת'רד העונה הבאה.
09 אפריל 2015, 16:36
09 אפריל 2015, 16:44
09 אפריל 2015, 16:47
toja27 כתב:שמעתי שהמשחק חשוב היום.
09 אפריל 2015, 17:04
jol9 כתב:toja27 כתב:שמעתי שהמשחק חשוב היום.
בהחלט.
ג'ון איזנר מחפש לבנות מומנטום טוב לקראת עונת החימר, שלמעשה כבר התחילה. גבאשווילי מנסה למצוא את דרכו חזרה לטופ 50 של הגברים.
משחק עם המון חשיבות ויוקרה.
היום בסביבות השעה 3 לפנות בוקר שעון מקומי.