ת'רד המלפפונים V2

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים החדש

הודעהעל ידי my man » 22 יוני 2015, 13:38

החציל האצטקי כתב:יוי עוזב את ריאל ליוסטון.
פארגו יגיע לשם במקומו?

אגב, פארמר שוחרר רשמית מדרושפאקה, שהחתימה את רדינג, מילקו בייליצה ואנדר ארסלאן.

בעצם... למה שריאל לא ילכו על פארמר?

אני יודע שככה צריך להגות את השם שלו אבל אני פשוט לא מסוגל...אני אשאר עם יול..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 יוני 2015, 13:46

העונה של מכבי תל אביב הסתיימה מוקדם, והקדימה איתה גם את ההכנות לעונה הבאה. הצהובים עובדים במרץ על סגל שינסה להחזיר את האליפות להיכל, ואחד היעדים העיקריים הוא גל מקל. שיחות עם רכז ניז'ני נובגורוד מתנהלות כבר תקופה ארוכה, אולם ביממה האחרונה חלה התקדמות משמעותית בין הצדדים, אחרי שלפני שבועיים עמד הפער על חצי מיליון דולר.

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 92194.html
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 22 יוני 2015, 14:00

Holiday_Armadillo כתב:העונה של מכבי תל אביב הסתיימה מוקדם, והקדימה איתה גם את ההכנות לעונה הבאה. הצהובים עובדים במרץ על סגל שינסה להחזיר את האליפות להיכל, ואחד היעדים העיקריים הוא גל מקל. שיחות עם רכז ניז'ני נובגורוד מתנהלות כבר תקופה ארוכה, אולם ביממה האחרונה חלה התקדמות משמעותית בין הצדדים, אחרי שלפני שבועיים עמד הפער על חצי מיליון דולר.

עכשיו שיביאו את פרחובסקי ונעמיד את הסגל של הקבוצה שלא עלתה להצלבה...מדהים!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי er79 » 22 יוני 2015, 14:03

felix_r כתב:
er79 כתב:
felix_r כתב:
er79 כתב:עולם כמנהגו נוהג, ושוב מחלקת הסקאוטינג שלנו חיה בסרט שהליגה האיטלקית והגרמנית הן הליגות היחידות על גבי הפלנטה

כאילו עיינת אתמול בדוחות הסקואטינג של מכבי...
די כבר סתם להמציא דברים

להמציא דברים? יש לך ד"ש חם מהיקמן, רייס, היינס ולינהארט.

רק לפני שנה
שחקן מהליגה הגרמנית (רייס)
2 שחקנים מהליגה האיטלקית (היקמן וסמית')
שחקן אחד שבכלל שיחק בחצר בשכונה (בלו)
הביאו לך את הגביע. אז מה אתה מתלונן על הליגה האיטלקית והגרמנית? :D

חוץ מזה, העונה היה לך שחקן מהליגה הרוסית (פארגו)
ולפני זה שחקנים מהליגה הספרדית (אינגלס, קנר-מדלי, הנדריקס)

אני אסביר לך למה זה מציק לי. קודם כל, טעות וטיפשות לחשוב שכל שנה מציאה זולה מהליגות האלה תביא לך תואר. להפך, סביר להניח שעל כל עונה כזאת יבואו עשר עונות שחונות. הסיבה היחידה היא שחקנים זולים יותר בליגות האלה. זה הכל. העובדות מדברות בעד עצמן. ברור שפה ושם יש קיינר מדלים ועוד כמה חוצנים מליגות שכנראה עושות לאבי אבן ויאיר שבח אלרגיה, אבל בשנים האחרונות 80 אחוז מהמלפפונים הם מהליגות האלה וכנ"ל גם מרבית ההחתמות. ואותי אישית זה מרגיז. גניבות כמו רייס יש אחת לעשור, ולא תמיד אותה גניבה זוכה לאימון של בלאט, אלא לאימון של מאמן רע שלא הצליח להביא אפילו אליפות מקומית למועדון מהגדולים באירופה. הגיע הזמן לחשוב קצת יותר כסף וקצת יותר רחוק. יש ליגה רוסית עם שחקנים מעולים, יש ליגה ספרדית, ויש פליטי NBA. נמאס שכל פעם בא שחקן מאחת משתי הליגות האלה. התחילו יפה עם רוצ'סטי, לא יהרסו ויחזרו לשגרה. הליגה האיטלקית היא ליגה פח. הליגה הגרמנית משתפרת אבל עדיין אי אפשר להגיד שמשחקים שם שחקנים שיכולים להצעיד אותך להישגים משמעותיים ברמת יורוליג
er79

הודעהעל ידי my man » 22 יוני 2015, 14:10

אמבקווה במשחק 5 מול באיירן..
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי משה » 22 יוני 2015, 14:16

אני חושב שמקלין יכול להיות החתמה מעולה. אנחנו לא נביא סנטר בגובה 2.10 שהוא שחקן מטרה בתוך הצבע. צרוף של שחקן כמו מקלין (שהוא אמנם לא גבוה) שהוא שחקן פיזי מאוד ושחקן מטרה מצוין יכול להתאים בצורה נפלאה. אם מביאים אותו לדעתי אפשר להביא איזה סנטר נגר אבל אם נוכחות הגנתית מרשימה.
משה

הודעהעל ידי felix_r » 22 יוני 2015, 15:15

משה כתב:אני חושב שמקלין יכול להיות החתמה מעולה. אנחנו לא נביא סנטר בגובה 2.10 שהוא שחקן מטרה בתוך הצבע. צרוף של שחקן כמו מקלין (שהוא אמנם לא גבוה) שהוא שחקן פיזי מאוד ושחקן מטרה מצוין יכול להתאים בצורה נפלאה. אם מביאים אותו לדעתי אפשר להביא איזה סנטר נגר אבל אם נוכחות הגנתית מרשימה.

מקלין מתאים בעיקר לליגה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי docariel » 22 יוני 2015, 15:24

טיוס עוזב סופית ?

http://www.one.co.il/Article/14-15/2,62 ... tml?ref=hp

אם כן, מצבת הישראלים נראית רע ביותר...
סמל אישי של המשתמש
docariel

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 יוני 2015, 15:26

docariel כתב:טיוס עוזב סופית ?

http://www.one.co.il/Article/14-15/2,62 ... tml?ref=hp

אם כן, מצבת הישראלים נראית רע ביותר...

הוא קיבל את ההחלטה הזאת כבר לפני שנתיים
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 22 יוני 2015, 15:26

my man כתב:
Holiday_Armadillo כתב:העונה של מכבי תל אביב הסתיימה מוקדם, והקדימה איתה גם את ההכנות לעונה הבאה. הצהובים עובדים במרץ על סגל שינסה להחזיר את האליפות להיכל, ואחד היעדים העיקריים הוא גל מקל. שיחות עם רכז ניז'ני נובגורוד מתנהלות כבר תקופה ארוכה, אולם ביממה האחרונה חלה התקדמות משמעותית בין הצדדים, אחרי שלפני שבועיים עמד הפער על חצי מיליון דולר.

עכשיו שיביאו את פרחובסקי ונעמיד את הסגל של הקבוצה שלא עלתה להצלבה...מדהים!

דווקא אני מחבב את טרנס קינסי :cool
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 22 יוני 2015, 15:29

אני לא מבין לגמרי מה מכבי בונה עם כפילויות הסמית׳-לנדסברג-פניני בעמדה 3, רוצ׳סטי-מקל-אוחיון בעמדה 1.
ושלל נגרים על שאר העמדות...

מצד שני, אני לא חושב שיש למכבי את הלוקסוס לוותר על מקל. נגמרו הישראלים בשוק.
הולכות להיות שתי קבוצות השנה. מכבי של הליגה של החוק הרוסי וחוק הצעירים ומכבי של היורוליג. תתכוננו.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי roy1000 » 22 יוני 2015, 15:43

החציל האצטקי כתב:אני לא מבין לגמרי מה מכבי בונה עם כפילויות הסמית׳-לנדסברג-פניני בעמדה 3, רוצ׳סטי-מקל-אוחיון בעמדה 1.
ושלל נגרים על שאר העמדות...

מצד שני, אני לא חושב שיש למכבי את הלוקסוס לוותר על מקל. נגמרו הישראלים בשוק.
הולכות להיות שתי קבוצות השנה. מכבי של הליגה של החוק הרוסי וחוק הצעירים ומכבי של היורוליג. תתכוננו.

תגיד לי כשמקל יחתום. לא רואה את זה קורה בינתיים.
roy1000

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 22 יוני 2015, 15:51

מה מתלהבים ממקלין ? אתם באמת רוצים סנטר שמגרד את ה 2.05 כסנטר הראשי שלכם ? ברצינות עדיף כבר להשאיר את סופו לפחות אם הוא ירזה ישמור על עצמו יתגבר על הדיפרסיות יתאמן חזק בקייץ יביאו מי שימסור לו וגיא פניני יחזור לעצמו הוא יכול עוד לחזור להיות אחד הסנטרים הטובים באירופה...
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי Chen » 22 יוני 2015, 15:55

מקלין הוא 4.
אבל באמת יש סיכוי שכאן הוא יהיה סנטר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 יוני 2015, 16:00

מקאדו 3 כתב:מה מתלהבים ממקלין ? אתם באמת רוצים סנטר שמגרד את ה 2.05 כסנטר הראשי שלכם ? ברצינות עדיף כבר להשאיר את סופו לפחות אם הוא ירזה ישמור על עצמו יתגבר על הדיפרסיות יתאמן חזק בקייץ יביאו מי שימסור לו וגיא פניני יחזור לעצמו הוא יכול עוד לחזור להיות אחד הסנטרים הטובים באירופה...

לא מעט "אם" במשפט הזה.
לא חושב שיש הרבה אנשים שאוהבים את סופו כמוני. ללא ספק השחקן האהוב עליי מאז פירוק השושלת. אם אפילו אני חושב שהוא גמור, כנראה שזה נכון.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 22 יוני 2015, 16:09

MTA2311 כתב:
מקאדו 3 כתב:מה מתלהבים ממקלין ? אתם באמת רוצים סנטר שמגרד את ה 2.05 כסנטר הראשי שלכם ? ברצינות עדיף כבר להשאיר את סופו לפחות אם הוא ירזה ישמור על עצמו יתגבר על הדיפרסיות יתאמן חזק בקייץ יביאו מי שימסור לו וגיא פניני יחזור לעצמו הוא יכול עוד לחזור להיות אחד הסנטרים הטובים באירופה...

לא מעט "אם" במשפט הזה.
לא חושב שיש הרבה אנשים שאוהבים את סופו כמוני. ללא ספק השחקן האהוב עליי מאז פירוק השושלת. אם אפילו אני חושב שהוא גמור, כנראה שזה נכון.

אני בדיוק כמוך , אוהב אותו מאוד וכשחזר לקדנציה שניה זו היתה אחת הידיעות הכי משמחות שקבלתי אי פעם בהקשר של מכבי , אני פשוט חושב שאם משחררים אותו אז צריכים להביא סנטר קלאסי ולא קומבינות וברירות מחדל זולות , לא חצי או שלושת רבעיי סנטר .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי אדם » 22 יוני 2015, 16:12

לגבי הספקות אנחנו רואים ושומעים שהיתה לו הצעה מברצלונה והרבה הצעות מקבוצות אחרות ביותר כסף ממכבי ,מענין מה הינו אומרים אם רוצסטי היה חותם בקבוצה אחרת והינו רואים תהחתמה הזו מפה בתור קבוצה יריבה ולא בתור שחקן מאצלנו.
אני בטוח שגם ברצלונה לא מחתימה פחים ולא בינונים ,נכון לברצלונה אין בעיה לחתום לחתוך להחליף אבל עדין היא רצתה אותו במקום הוארטס שהוא פלימקר מובהק.
לגבי מקלין זו טעות להביא אותו עוד פעם דמוי סנטר ,לא רואה תהיגיון בשחקן הזה שוב הוא רעב ואגרסיבי אבל אנחנו צריכים שחקנים שאנחנו יכולים להישען עליהם שההתקפה תקועה ,שחקנים שיצרו לאחרים לעצמם ,תראו כדיר נגר אבל יש לו קצת אינטילגנצית משחק הוא כל המשחקים בסדרה נגדנו עשה פעולות חכמות ,גם אם לא לעצמו אבל הוא היה הוא היה מין פיבוט כזה ,רכז גבוה מהבקבוק ,אנחנו לא יכולים שוב שחקנים כמו הינס או טיוס שלא עושים כלום ובהתקפה אתה משחק 3 על 5 ,כי זה יפגע בנו ובכלל בשחקנים שחותמים אצלנו .
אדם

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 22 יוני 2015, 16:21

מסכים לגבי רוצסטי , מתי בדיוק מכבי הצליחה להחתים את הקלע הבולט ביורוליג ?

הבעיה שאנשים מדברים עליה היא במקרה שזה הוא ועוד חבורת פחים מסביבו כמו עונת ארויו ...
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי er79 » 22 יוני 2015, 16:38

אני לא מחסידי מקלין, לגבי מקל, לדעתי עצם זה שזה פרסום של גלדסטון זה רק מרחיק אותו ממכבי. גלדסטון תמיד ממהר לצאת בסקופים פומפוזיים חסרי שחר רק בשביל לזכות בטייטל של הבלעדיות. זוכר לו את הפדיחות מהקיץ האחרון
er79

הודעהעל ידי rc4991 » 22 יוני 2015, 18:21

זה יהיה ממש דבילי אם פארגו ישוחרר
מקלין שחקן מאוד פרווה וממש לא הסנטר שמכבי צריכה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים