30 יוני 2015, 16:18
roy1000 כתב:felix_r כתב:Assaf M כתב:שמואל, היינס לא בקבוצה.
ולכל הקופצים_ להזכירכם בריאן רנדל כבר משחק בארץ הרבה שנים והשכר שלו כולל המיסוי כמעט מיליון דולר.
ועם כל הכבוד, מכבי לא תשלם על שחקן משלים כמו רנדל מיליון דולר.
עד כמה שידוע לי, התקופה שלו באלבה איפסה את מונה השנים שלו בארץ
אין איפוס. זה 5 שנים מצטבר.
30 יוני 2015, 16:19
felix_r כתב:roy1000 כתב:felix_r כתב:Assaf M כתב:שמואל, היינס לא בקבוצה.
ולכל הקופצים_ להזכירכם בריאן רנדל כבר משחק בארץ הרבה שנים והשכר שלו כולל המיסוי כמעט מיליון דולר.
ועם כל הכבוד, מכבי לא תשלם על שחקן משלים כמו רנדל מיליון דולר.
עד כמה שידוע לי, התקופה שלו באלבה איפסה את מונה השנים שלו בארץ
אין איפוס. זה 5 שנים מצטבר.
אם ככה, הוא לא היה אמור להיות פה מהתחלה
30 יוני 2015, 16:23
Thorin כתב:yzafrir כתב:Thorin כתב:בפעם הראשונה בשנים האחרונות אני מסכים עם החלטה של הפדרמנים.
אין מה להחזיק שחקן ציר בעמדה 4.
מקווה שזה לא היה לחינם ויגיע לכאן סטרצ' נורמלי.
די כבר עם המושג הזה סטרצ' !!!!!
בו תסביר מה זה בדיוק ???
עזוב עכשיו מושגים.
נדבר דוגרי מה אני רוצה מה-4 שלי-
שחקן שמבלה רוב זמן ההתקפה מחוץ לקשת עם יכולות מוכחת לקליעה מהטווח.
ובגלל שה-4 הטובים באירופה משחקים בחוץ, ההגנה שלו צריכה להיות קודם כל טובה בחסימה נכונה של קלעים.
רנדל לא עושה את שניהם.
סיבה מספיק טובה לשחרר אותו.
30 יוני 2015, 16:26
jol9 כתב:Thorin כתב:yzafrir כתב:Thorin כתב:בפעם הראשונה בשנים האחרונות אני מסכים עם החלטה של הפדרמנים.
בו תסביר מה זה בדיוק ???
עזוב עכשיו מושגים.
ובגלל שה-4 הטובים באירופה משחקים בחוץ, ההגנה שלו צריכה להיות קודם כל טובה בחסימה נכונה של קלעים.
רנדל לא עושה את שניהם.
אחד הפוסטים ההזויים...
אני חושב גם שקליבלנד צריכה לוותר על לברון כי הוא לא קולע טוב משלוש...
30 יוני 2015, 16:30
30 יוני 2015, 16:30
30 יוני 2015, 16:31
Thorin כתב:jol9 כתב:Thorin כתב:yzafrir כתב:Thorin כתב:בפעם הראשונה בשנים האחרונות אני מסכים עם החלטה של הפדרמנים.
בו תסביר מה זה בדיוק ???
עזוב עכשיו מושגים.
רנדל לא עושה את שניהם.
אחד הפוסטים ההזויים...
אני חושב גם שקליבלנד צריכה לוותר על לברון כי הוא לא קולע טוב משלוש...
אוקיי, בוא נראה איפה Almighty Randle חותם בעונה הבאה.
שנים שהוא מסתובב בקבוצות פח ובמכבי הוא החזיק בקןשי שנה אחת (למרות עונה מצוינת מבחינה רפואית).
30 יוני 2015, 16:31
30 יוני 2015, 16:33
אדגר פו כתב:משהוא קרה לרנדל בריאותית בסוף העונה ? הוא נראה רזה ותשוש לגמרי וזה לא נראה לי רק עייפות.
30 יוני 2015, 16:34
Holiday_Armadillo כתב:אדגר פו כתב:משהוא קרה לרנדל בריאותית בסוף העונה ? הוא נראה רזה ותשוש לגמרי וזה לא נראה לי רק עייפות.
היה לו התקף של מחלת הקרוהן, אבל זה שלמכבי היה סגל של שלושה שחקנים ושני מנקי רחובות בטח לא עזר
הוא ויוגב היו גמורים
30 יוני 2015, 16:36
אדגר פו כתב:Holiday_Armadillo כתב:אדגר פו כתב:משהוא קרה לרנדל בריאותית בסוף העונה ? הוא נראה רזה ותשוש לגמרי וזה לא נראה לי רק עייפות.
היה לו התקף של מחלת הקרוהן, אבל זה שלמכבי היה סגל של שלושה שחקנים ושני מנקי רחובות בטח לא עזר
הוא ויוגב היו גמורים
אז אולי זה משהוא שהשפיע על ההחלטה לשחרר אותו ? כי אם זה קורה פעם אחת זה יכול לקרות שוב, לא ? אולי באמצע העונה או בסופה.
30 יוני 2015, 16:38
אדגר פו כתב:Holiday_Armadillo כתב:אדגר פו כתב:משהוא קרה לרנדל בריאותית בסוף העונה ? הוא נראה רזה ותשוש לגמרי וזה לא נראה לי רק עייפות.
הוא ויוגב היו גמורים
אז אולי זה משהוא שהשפיע על ההחלטה לשחרר אותו ? כי אם זה קורה פעם אחת זה יכול לקרות שוב, לא ? אולי באמצע העונה או בסופה.
30 יוני 2015, 16:41
30 יוני 2015, 16:41
30 יוני 2015, 16:45
Holiday_Armadillo כתב:אדגר פו כתב:Holiday_Armadillo כתב:אדגר פו כתב:משהוא קרה לרנדל בריאותית בסוף העונה ? הוא נראה רזה ותשוש לגמרי וזה לא נראה לי רק עייפות.
הוא ויוגב היו גמורים
אני לגמרי מאמינה שזה החלטה כספית נטו
סמית' לא בחור צעיר וגם איזה שנתיים ברציפות עם פציעות שמראות שהגוף שלו כבר לא כל כך סוחב אבל החתימו אותו על חוזה גדול
30 יוני 2015, 16:47
Thorin כתב:jol9 כמה שחקנים חסרי אגו אפשר להחזיק בקבוצה אחת?
רנדל היה צריך להנהיג אותנו בסיום העונה כשכל שאר השחקנים חסרי היכולת שלנו נחנקו.
בשורה התחתונה במשחק הקובע על כל הקופה הוא נכשל ובגדול.
ואני לא מבין מה זה שחקן ליורוליג ומה זה שחקן לליגה.
אם הוא היה שחקן מוביל בעמדה 4 ביורוליג, הוא גם היה מספיק טוב לליגה.
עד לפני כמה שנים לא היינו מוכנים בכלל לקבל את זה שהשחקן המוביל שלך נותן תמורה רק בצד אחד.
שחקן עם הגנה טובה כמו של רנדל צריך לעלות מהספסל על מנת להתיש את היריב.
הייתי לוקח את רנדל כמחליף לשחקן מוביל, לא כשחקן המוביל.
30 יוני 2015, 16:50
Asf כתב:WTF?!
![]()
![]()
![]()
![]()
ההתנהלות הקיץ פשוט מגעילה אותי, לא זכור לי שהרגשתי כזאת סלידה לקבוצה (מקבלי ההחלטות) מאז שאני זוכר את עצמי כאוהד.
30 יוני 2015, 16:51
30 יוני 2015, 16:54
30 יוני 2015, 16:55
מכביסט30 כתב:Asf כתב:WTF?!
![]()
![]()
![]()
![]()
ההתנהלות הקיץ פשוט מגעילה אותי, לא זכור לי שהרגשתי כזאת סלידה לקבוצה (מקבלי ההחלטות) מאז שאני זוכר את עצמי כאוהד.
בדיוק מה שעובר עליי..
הגעתי למצב של סלידה אמיתית מההנהלה ומהמאמן. אני לא מסוגל לראות את הפרצוף שלהם יותר.. בכל פעם שאני רואה תמונות שלהם בתקשורת אני כמעט מגיע למצב של שנאה, כאילו אני רואה את אנשי הפועל או משו.. זה מצב שאני ממש לא מכיר וזה משהו שמאוד מתסכל ומרתיח אותי.
עם כל החלטה שגויה שעוברת זה רק מתעצם.