06 יולי 2015, 20:08
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:תישארו עוד 30 שנה.
תיזהר, הם קוראים פה.
06 יולי 2015, 20:10
אחדשיודע כתב:MTA2311 כתב:roy1000 כתב:תישארו עוד 30 שנה.
תיזהר, הם קוראים פה.
עזוב, הרסו את מה שבנינו פה במשך שבועות. עכשיו כשכולם חזרו להחמיא, הם יחזרו להתקמצן.
06 יולי 2015, 20:10
אחדשיודע כתב:MTA2311 כתב:roy1000 כתב:תישארו עוד 30 שנה.
תיזהר, הם קוראים פה.
עזוב, הרסו את מה שבנינו פה במשך שבועות. עכשיו כשכולם חזרו להחמיא, הם יחזרו להתקמצן.
06 יולי 2015, 20:12
06 יולי 2015, 20:12
06 יולי 2015, 20:16
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:תישארו עוד 30 שנה.
תיזהר, הם קוראים פה.
06 יולי 2015, 20:18
06 יולי 2015, 20:20
06 יולי 2015, 20:22
אחדשיודע כתב:אין ספק שהמהלך האחרון היה מהלך טוב, אבל אם יביאו לך שני גבוהים כושלים בשני שקל, מה תגיד? בגלל זה צריך לראות מה הלאה. אם נראה השקעה גם במקומות אחרים, אפשר יהיה להגיד שהיתה גם השקעה וגם התנהלות נכונה.
הם הרוויחו ביושר את הספקנות של האוהדים.
06 יולי 2015, 20:23
MTA2311 כתב:אחדשיודע כתב:אין ספק שהמהלך האחרון היה מהלך טוב, אבל אם יביאו לך שני גבוהים כושלים בשני שקל, מה תגיד? בגלל זה צריך לראות מה הלאה. אם נראה השקעה גם במקומות אחרים, אפשר יהיה להגיד שהיתה גם השקעה וגם התנהלות נכונה.
תגדיר כושלים
06 יולי 2015, 20:24
06 יולי 2015, 20:25
אחדשיודע כתב:MTA2311 כתב:אחדשיודע כתב:אין ספק שהמהלך האחרון היה מהלך טוב, אבל אם יביאו לך שני גבוהים כושלים בשני שקל, מה תגיד? בגלל זה צריך לראות מה הלאה. אם נראה השקעה גם במקומות אחרים, אפשר יהיה להגיד שהיתה גם השקעה וגם התנהלות נכונה.
תגדיר כושלים
מאריץ' כפול 2. מה יש להגדיר?
06 יולי 2015, 20:26
06 יולי 2015, 20:26
MTA2311 כתב:אחדשיודע כתב:MTA2311 כתב:אחדשיודע כתב:אין ספק שהמהלך האחרון היה מהלך טוב, אבל אם יביאו לך שני גבוהים כושלים בשני שקל, מה תגיד? בגלל זה צריך לראות מה הלאה. אם נראה השקעה גם במקומות אחרים, אפשר יהיה להגיד שהיתה גם השקעה וגם התנהלות נכונה.
תגדיר כושלים
מאריץ' כפול 2. מה יש להגדיר?
מקלין+פבראני, קונה?
"כושלים" זה אמורפי as shit.
06 יולי 2015, 20:41
dod כתב:מילוס כתב:מישהו חשב על זה שאולי יש פה משהו מעבר? ניסיון לקצץ כמה דולרים - כדי להביא גארד\סנטר ברמה גבוהה ממה שאנחנו מצפים?
לפי מה שאני מבין, החוזה שלו+מיסוי אמורים להגיע ל-800k (ואולי יותר).. בהנחה שיגיעו פישר+2 גבוהים זרים, אפשר להסתפק בגבוה מחליף ברמת ה-400-500k.. חצי מחיר. הכסף שמתפנה הוא בדיוק הכסף שיכול לעשות את ההבדל בין עוד הימור סטייל היינס, לגארד מוכח. או בין סנטר בינוני לשחקן של מיליון וקצת......
אתה כותב כאילו לא היית כאן ב-5 השנים האחרונות.
כאילו שמחכה לנו איזה פארמר שצריך לגייס עוד 4 לירות לשלם לו.
הגארד המוכח כבר הגיע וקוראים לו רוצ'סטי וסנטר של מליון וקצת לא יהיה כאן בחיים.
06 יולי 2015, 22:06
06 יולי 2015, 22:07
06 יולי 2015, 22:10
alex30 כתב:חברה אני לא יודע מה פלח הגלאים כאן.. ))), אבל אתם כמו ילדים קטנים, ואינפנטילים, מצב הרוח משתנה משימחה לדיכאון 10 פעמים בעונה(יכול להיות שזה פשוט משהו אופייני לאוהדים, ואני כבר בשלב הזה של החיים מתעניין הרבה יותר בהצלחה שלי מאשר גורלה של קבוצתי האהודה.
אבל קחו את הדברים בפרופורציה, מאז פירוק השושלת הגענו ל2 גרמים אירופאים, ובנוסף זכינו בגביע אחד. הספק לא רע בכלל באופן אוביקטיבי! פרט לאולימפיאקוס, צסק"א, ריאל-מדריד, ופנאתנקוס, אף אחד לא מתקרב להישגים הללו, זו הצלחה חסרת תקדים! לפני שאתם מקללים את הפדרמנים, הרקנאטים\... תשתו מים, ותרגעו. הייתי חותם כבר היום שעד 2025 נגיע ללפחות 3 גמרים, וניקח לפחות גביע אחד.
06 יולי 2015, 22:15
my man כתב:alex30 כתב:חברה אני לא יודע מה פלח הגלאים כאן.. ))), אבל אתם כמו ילדים קטנים, ואינפנטילים, מצב הרוח משתנה משימחה לדיכאון 10 פעמים בעונה(יכול להיות שזה פשוט משהו אופייני לאוהדים, ואני כבר בשלב הזה של החיים מתעניין הרבה יותר בהצלחה שלי מאשר גורלה של קבוצתי האהודה.
אבל קחו את הדברים בפרופורציה, מאז פירוק השושלת הגענו ל2 גרמים אירופאים, ובנוסף זכינו בגביע אחד. הספק לא רע בכלל באופן אוביקטיבי! פרט לאולימפיאקוס, צסק"א, ריאל-מדריד, ופנאתנקוס, אף אחד לא מתקרב להישגים הללו, זו הצלחה חסרת תקדים! לפני שאתם מקללים את הפדרמנים, הרקנאטים\... תשתו מים, ותרגעו. הייתי חותם כבר היום שעד 2025 נגיע ללפחות 3 גמרים, וניקח לפחות גביע אחד.
די כבר נו... מותר לנו להיות אינפנטיליים וילדים קטנים ואפילו טיפשים...חלאס כל אחד פה בא מהמקום המתנשא שלו ומרראה לכולם פה כמה הם קטנים- יצא מהאף!
06 יולי 2015, 22:18
alex30 כתב:my man כתב:alex30 כתב:חברה אני לא יודע מה פלח הגלאים כאן.. ))), אבל אתם כמו ילדים קטנים, ואינפנטילים, מצב הרוח משתנה משימחה לדיכאון 10 פעמים בעונה(יכול להיות שזה פשוט משהו אופייני לאוהדים, ואני כבר בשלב הזה של החיים מתעניין הרבה יותר בהצלחה שלי מאשר גורלה של קבוצתי האהודה.
די כבר נו... מותר לנו להיות אינפנטיליים וילדים קטנים ואפילו טיפשים...חלאס כל אחד פה בא מהמקום המתנשא שלו ומרראה לכולם פה כמה הם קטנים- יצא מהאף!
מה לעשות שזו האמת..
חכה כאשר תתגבר תבין(ותכנס הרבה פחות לפורום של האוהדים, ותיסע יותר למשחקים של הקבוצה בחוץ), כרגע התפניתי לאחר הרבה זמן של עבודה מאומצת(בסטרטאפ וחזרתי לילדות..), אני זוכר את עצמי בזמנו(לא כזה מזמן), מחכה כמו מטורף לכל החתמה, ונכנס לפורומים עלומים בכדי לקורא שמועות לגבי החתמות אפשריות.. מאז נהיו לי דברים אחרים על הראש, הקבוצה זכתה לפני שנה באליפות, ולפני שלוש שנים הגיע עד הגמר. והפדרנים סה"כ עשו עבודה טובה.