30 יוני 2015, 16:56
toja27 כתב:כמה שאני אוהב את רנדל, וכמה שההחלטה לשחרר שחקן כמוהו היא קשה, יש בתוכי הרגשה שאומרת שכנראה נעשתה כאן דווקא ההחלטה הנכונה.
30 יוני 2015, 16:59
30 יוני 2015, 17:00
LIAV10 כתב:toja27 כתב:כמה שאני אוהב את רנדל, וכמה שההחלטה לשחרר שחקן כמוהו היא קשה, יש בתוכי הרגשה שאומרת שכנראה נעשתה כאן דווקא ההחלטה הנכונה.
זה אינסטינקט של המוח, בלי זה כל האנושות היו מתאבדים ממזמן.
אין פה באמת מישהו שמאמין שמקלין טוב מרנדל, נכון?
כמו כן, אין פה מישהו שמאמין שהחיסכון על רנדל ילך למקומות אחרים שהם לא הכיס של הדיקטטור, נכון?
30 יוני 2015, 17:01
LIAV10 כתב:toja27 כתב:כמה שאני אוהב את רנדל, וכמה שההחלטה לשחרר שחקן כמוהו היא קשה, יש בתוכי הרגשה שאומרת שכנראה נעשתה כאן דווקא ההחלטה הנכונה.
זה אינסטינקט של המוח, בלי זה כל האנושות היו מתאבדים ממזמן.
אין פה באמת מישהו שמאמין שמקלין טוב מרנדל, נכון?
כמו כן, אין פה מישהו שמאמין שהחיסכון על רנדל ילך למקומות אחרים שהם לא הכיס של הדיקטטור, נכון?
30 יוני 2015, 17:02
roy1000 כתב:toja27 כתב:כמה שאני אוהב את רנדל, וכמה שההחלטה לשחרר שחקן כמוהו היא קשה, יש בתוכי הרגשה שאומרת שכנראה נעשתה כאן דווקא ההחלטה הנכונה.
באמת? בשביל מקלין? אנחנו אוספים שחקנים מאלבא, באיירן וניז'ני ומצפים להגיע לאנשהו?
30 יוני 2015, 17:03
MaccabiTA כתב:שמואל1 כתב:לפי וואלה דרגן בנדר צפוי להיות מושאל לברמרהאבן מהליגה הגרמנית שאותה מאמן מולי קצורין.
הרעיון טוב, אבל לא יכלו למצוא קבוצה יותר טובה שמשחקת באירופה?
אז כדי למנוע ממנו לשחק בארץ עם בסגנון שבו לא ישתמשו בו כמו שצריך ויעכבו לו את ההתפתחות רוצים לשלוח אותו לליגה הגרמנית כדי לשחק בשביל מאמן ישראלי?
30 יוני 2015, 17:04
30 יוני 2015, 17:06
Thorin כתב:ההחלטה לא נכונה בגלל שמקלין מגיע במקומו.
את הכסף הזה היה צריך לתת לטומפקינס שעוד הייתה לנו הזדמנות.
טומפקינס, פניני ומספר דקות של סמית' היו מכסים את העמדה יותר טוב מכל ציוות של מקלין ושחקן נוסף שיגיע.
30 יוני 2015, 17:06
toja27 כתב:roy1000 כתב:toja27 כתב:כמה שאני אוהב את רנדל, וכמה שההחלטה לשחרר שחקן כמוהו היא קשה, יש בתוכי הרגשה שאומרת שכנראה נעשתה כאן דווקא ההחלטה הנכונה.
באמת? בשביל מקלין? אנחנו אוספים שחקנים מאלבא, באיירן וניז'ני ומצפים להגיע לאנשהו?
ומאיפה אספנו את רנדל שעכשיו כל כך קשה לך לוותר עליו?
30 יוני 2015, 17:11
roy1000 כתב:toja27 כתב:roy1000 כתב:toja27 כתב:כמה שאני אוהב את רנדל, וכמה שההחלטה לשחרר שחקן כמוהו היא קשה, יש בתוכי הרגשה שאומרת שכנראה נעשתה כאן דווקא ההחלטה הנכונה.
ומאיפה אספנו את רנדל שעכשיו כל כך קשה לך לוותר עליו?
רנדל היה השחקן הכי טוב של מכבי העונה. 12 נקודות למשחק ביורוליג, אז כן, קשה לי לוותר עליו בשביל מקלין.
30 יוני 2015, 17:13
toja27 כתב:בסדר לא אמרתי שצריך להיות קל. אמרתי שהחלטה לוותר על רנדל היא לא קלה ואני בטוח שגם להנהלה לא היה קל עם זה. אבל אני לא חושב שזה אומר שמקלין זה שחקן לא לגיטימי. לפי דעתי מקלין הוא שחקן טוב בלי שום קשר לשחרור של רנדל.
30 יוני 2015, 17:17
roy1000 כתב:toja27 כתב:בסדר לא אמרתי שצריך להיות קל. אמרתי שהחלטה לוותר על רנדל היא לא קלה ואני בטוח שגם להנהלה לא היה קל עם זה. אבל אני לא חושב שזה אומר שמקלין זה שחקן לא לגיטימי. לפי דעתי מקלין הוא שחקן טוב בלי שום קשר לשחרור של רנדל.
מקלין שחקן טוב למי? לקבוצה ששואפת לטופ 16? כן - לרמה הזו הוא טוב, אבל אם אתה שואף להצלבה או למעלה מזה, מקלין זה לא השחקן שיביא אותך לשם.
30 יוני 2015, 17:18
30 יוני 2015, 17:21
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:toja27 כתב:בסדר לא אמרתי שצריך להיות קל. אמרתי שהחלטה לוותר על רנדל היא לא קלה ואני בטוח שגם להנהלה לא היה קל עם זה. אבל אני לא חושב שזה אומר שמקלין זה שחקן לא לגיטימי. לפי דעתי מקלין הוא שחקן טוב בלי שום קשר לשחרור של רנדל.
מקלין שחקן טוב למי? לקבוצה ששואפת לטופ 16? כן - לרמה הזו הוא טוב, אבל אם אתה שואף להצלבה או למעלה מזה, מקלין זה לא השחקן שיביא אותך לשם.
את מקלין לבד עוד היה אפשר לאכול, אבל זה מקלין, ואמבקווה, ועוד גבוה יורוקאפ כלשהו ועוד גארד יורוקאפ כלשהו.
פאק, חוץ מסמית, היו פה שני זרים שהיו ראויים להישאר. את שניהם העיפו, ובשביל מה?
30 יוני 2015, 17:26
jol9 כתב:MTA2311 כתב:roy1000 כתב:toja27 כתב:בסדר לא אמרתי שצריך להיות קל. אמרתי שהחלטה לוותר על רנדל היא לא קלה ואני בטוח שגם להנהלה לא היה קל עם זה. אבל אני לא חושב שזה אומר שמקלין זה שחקן לא לגיטימי. לפי דעתי מקלין הוא שחקן טוב בלי שום קשר לשחרור של רנדל.
את מקלין לבד עוד היה אפשר לאכול, אבל זה מקלין, ואמבקווה, ועוד גבוה יורוקאפ כלשהו ועוד גארד יורוקאפ כלשהו.
אתה מבין את זה? אנחנו מסיימים את העונה עם ארבעה שחקנים - אוחיון, רנדל, טיוס ופארגו. שניים כבר בחוץ, השלישי בדרך וגם הרביעי בסבירות מסויימת יעזוב.
מי בינתיים עוד לא נחתך? אלכסנדר, לינהארט, היינס, סופו, כהן
ומי כבר ברור שימישך? גודס.
30 יוני 2015, 17:27
30 יוני 2015, 17:28
אדגר פו כתב:לדעתי אף אחד ממי שציינת לא ישאר בסוף, זה רק עניין של זמן בסופו של דבר.
גודס זה באמת שאלה אחרת , עכשיו יש וויכוח כנראה על עוזר מאמן. אני מקווה שזה יהיה דן שמיר ולא עוזר אלמוני מחו"ל.
30 יוני 2015, 17:30
my man כתב:אדגר פו כתב:לדעתי אף אחד ממי שציינת לא ישאר בסוף, זה רק עניין של זמן בסופו של דבר.
גודס זה באמת שאלה אחרת , עכשיו יש וויכוח כנראה על עוזר מאמן. אני מקווה שזה יהיה דן שמיר ולא עוזר אלמוני מחו"ל.
התכוונת אבי אבן..לחסוך אחי זה שם המשחק...
30 יוני 2015, 17:30
roy1000 כתב:toja27 כתב:בסדר לא אמרתי שצריך להיות קל. אמרתי שהחלטה לוותר על רנדל היא לא קלה ואני בטוח שגם להנהלה לא היה קל עם זה. אבל אני לא חושב שזה אומר שמקלין זה שחקן לא לגיטימי. לפי דעתי מקלין הוא שחקן טוב בלי שום קשר לשחרור של רנדל.
30 יוני 2015, 17:37
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:roy1000 כתב:toja27 כתב:בסדר לא אמרתי שצריך להיות קל. אמרתי שהחלטה לוותר על רנדל היא לא קלה ואני בטוח שגם להנהלה לא היה קל עם זה. אבל אני לא חושב שזה אומר שמקלין זה שחקן לא לגיטימי. לפי דעתי מקלין הוא שחקן טוב בלי שום קשר לשחרור של רנדל.
אתה מבין את זה? אנחנו מסיימים את העונה עם ארבעה שחקנים - אוחיון, רנדל, טיוס ופארגו. שניים כבר בחוץ, השלישי בדרך וגם הרביעי בסבירות מסויימת יעזוב.
מי בינתיים עוד לא נחתך? אלכסנדר, לינהארט, היינס, סופו, כהן
ומי כבר ברור שימישך? גודס.
שיאי היהירות נשברים.
הייתי מצפה שהכישלון הקולוסאלי העונה יוריד אותם קצת לקרקע. לא, אה?