אשכול המלפפונים / סגל

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל

הודעהעל ידי yellowaura » 13 יוני 2011, 19:07

yzafrir כתב:אני ממש לא מופתע שג'אבר הוזכר כמעומד , הוא שחקן שפיני בזמנו מאוד רצה להביא לפני שהביא את פרקינס . ג'אבר מאוד מזכיר את פרקינס במשחק שלו , שומר וחוטף מצויין אתלט טוב ולפעמים קצת מפוזר במשחק ההתקפה ולא יציב בקליע מבחוץ .
עד כמה שאני יודע הוא חתום לעונה הבאה אבל גם אם לא הוא מרוויח מעל מליון יורו נטו לעונה ואין סיכוי שמכבי ישלמו לו את הסכומים האלו .

לגבי בויאן בוגדנוביץ' , הוא אופציה מעולה להחליף את איידסון אבל מאוד לא ריאלית כי הוא מאוד יקר ומאוד מבוקש....

נראה לי שההנהלה עוד בכלל לא סגורה על הסגל לעונה הבאה והחתמת ג'יימס היה משהו שנסגר עוד בעונה האחרונה .
הייתה בכלל ישיבת הנהלה לסגירת התקציב והסגל לעונה החדשה ??

ג'אבר חתום לעוד שנה ולא יגיע. בויאן בוגדנוביץ' הוא שם שברור שגם יצוץ בתקשורת שלנו עוד מעט... אתה מן הסתם יודע שכבר הזכירו את השם שלו באינטרבאסקט. אישית אני חושב שהנתונים הסטטיסטיים משלים בגלל המצב הכלכלי בנו את ההתקפה סביבו. בכל מקרה יכולת יצירת המצבים שלו השתפרה.
לא חושב שהוא הסמול שדווקא מתאים למכבי מבחינת אינטנסיביות משחק והגנה כמו גם יכולת שיתוף אחרים.
מדובר יותר בסמול שהוא סקורר.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי yellowaura » 13 יוני 2011, 19:20

בזמנו עשיתי עבודת תחקיר קטנה לגבי המשותף לכמה שושלות גדולות של כדורסל בשנים האחרונות (סטטיסטיקה+היכרות) ולטעמי הדבר החשוב ביותר זה לא סנטר איכותי, פוינט גארד איכותי או סמול איכותי כי בכל מקרה אתה יכול למצוא שושלת גדולה שלא היה לה את אחד מאלה..
הדבר החשוב ביותר והמשותף לשושלות: קבוצת הגנה חזקה (בין עם אישית או קולקטיבית) ושחקנים בוגרים יחסית ואינטנסיביים.
אני מצפה שיביאו לפחות שחקן הגנה אחד שיהיה שחקן אינטנסיבי, שחקן הגנה טוב שיצור איזשהו שינוי במאזן ההגנתי (שיהיה לו איזו תכונה בולטת בהגנה: ידיים זריזות, מוטת ידיים ארוכה, חוטף מעולה, עבודת רגליים מעולה, יכולת לשחק בכמה עמדות בהגנה וכו'...).

אגב יש מספר שושלות שהיו בינוניות בהתקפה אבל לא ראיתי שושלות שלא הצטיינו בהגנה.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי yzafrir » 13 יוני 2011, 19:23

השושלת של מכבי לא הייתה קבוצת הגנה . זה רחוק מהפילוספיה של פיני שבקצרה אומרת שבשביל לנצח את צריך לקלועה סל אחד יותר מהיריבה....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 13 יוני 2011, 19:25

yzafrir כתב:השושלת של מכבי לא הייתה קבוצת הגנה . זה רחוק מהפילוספיה של פיני שבקצרה אומרת שבשביל לנצח את צריך לקלועה סל אחד יותר מהיריבה....

בדיוק.
אני עוד זוכרת אותו אומר שלא אכפת לו לספוג 110 כל עוד אנחנו נקלע 120(האמת,צודק)..
מה גם שוויצ'יץ' ושאראס לא היו איזה סטארים בהגנה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי משה » 13 יוני 2011, 19:40

לדה קולו יש חוזה בעונה הבאה עם ולנסיה? שחקן שאני מאוד מאוד אוהב, יכול להשתלב נהדר יחד עם פארגו והוא גם צעיר ככה שיש לו עוד לאן להתקדם.
משה

הודעהעל ידי yzafrir » 13 יוני 2011, 19:41

פליקס , יש לך מושג מה הסטטוס של פונקראשוב ? יש לו חוזה לעונה הבאה ?
הוא פוינט פאוורד שמתאים לדעתי להחליף את איידסון , שחקן שלא תמיד מחפש לקלוע כמה שיותר ואוהב מאוד למסור ולנהל את ההתקפה . הוא מוסר מעולה וגם יודע לשמור לא רע בכלל , מה שכן מבחינת אופי הוא בחור מאוד דומיננטי ומזכיר קצת את שאראס בתחום הזה , מדבר המון בזמן המשחק ולא דופק חשבון לאף אחד (לא דווקא דבר שלילי...)...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 13 יוני 2011, 20:37

yellowaura כתב:בזמנו עשיתי עבודת תחקיר קטנה לגבי המשותף לכמה שושלות גדולות של כדורסל בשנים האחרונות (סטטיסטיקה+היכרות) ולטעמי הדבר החשוב ביותר זה לא סנטר איכותי, פוינט גארד איכותי או סמול איכותי כי בכל מקרה אתה יכול למצוא שושלת גדולה שלא היה לה את אחד מאלה..
הדבר החשוב ביותר והמשותף לשושלות: קבוצת הגנה חזקה (בין עם אישית או קולקטיבית) ושחקנים בוגרים יחסית ואינטנסיביים.
אני מצפה שיביאו לפחות שחקן הגנה אחד שיהיה שחקן אינטנסיבי, שחקן הגנה טוב שיצור איזשהו שינוי במאזן ההגנתי (שיהיה לו איזו תכונה בולטת בהגנה: ידיים זריזות, מוטת ידיים ארוכה, חוטף מעולה, עבודת רגליים מעולה, יכולת לשחק בכמה עמדות בהגנה וכו'...).

אגב יש מספר שושלות שהיו בינוניות בהתקפה אבל לא ראיתי שושלות שלא הצטיינו בהגנה.

רחוק מהמציאות.
לא רק שבשושלת פיני האחרונה למכבי לא היתה קבוצה הגנה טובה, אלא שהקבוצה בפירוש נבנתה לפי הפילוסופיה של איוש כל עמדה בשחקן שהוא גם מתאים לה ובד"כ, גם הכי טוב לעמדה זו.
לא סתם כמעט כל החמישיה הראשונה של מכבי נבחרה לחמישיית היורוליג באותן עונות.
אגב, רוב הקבוצות שנבנות לפי אסקולה זאת מגיעות לתוצאות מרשימות ורובן, הופכות דוקא לקבוצות התקפה טובות (כמו ברצלונה של שנה שעברה).
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 14 יוני 2011, 02:01

אין מה לבנות על שחקנים רוסייםמסיבה פשוטה - יש ברוסיה מספיק כסף והם ישלמו הרבה יותר ממכבי בגלל החוק הרוסי שם .
מכבי הוציאה לפרקינס חוזה של 350 אךף לעונת פציה והכפלה עם חוזר לעצמו עם אופציה יציאה של קבוצה בלבד ושיקום על חשבון מכבי . הוא דורש חוזה לעונה הבא כמו של פראגו .............עם אופציה יציאה די צדדית . :throwup2
טיקי חוזר

הודעהעל ידי yzafrir » 14 יוני 2011, 03:36

טיקי חוזר כתב:אין מה לבנות על שחקנים רוסייםמסיבה פשוטה - יש ברוסיה מספיק כסף והם ישלמו הרבה יותר ממכבי בגלל החוק הרוסי שם .
מכבי הוציאה לפרקינס חוזה של 350 אךף לעונת פציה והכפלה עם חוזר לעצמו עם אופציה יציאה של קבוצה בלבד ושיקום על חשבון מכבי . הוא דורש חוזה לעונה הבא כמו של פראגו .............עם אופציה יציאה די צדדית . :throwup2

צודק לגבי שחקנים רוסים , אם אני לא טועה גם בליגה הספרדית יש את אותו סיפור....
אם פרקינס דורש כבר עכשיו חוזה כמו של פארגו אז הוא חיי בסרט וכנראה שהוא ממש לא מבין את מצבו הבריאותי , ההצעה של מכבי הגיוניתותאמת את המצב שלו ואם הוא חושב שהוא יקבל הצעות יותר טובות אז הוא חולם....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 14 יוני 2011, 05:06

אצל ספרדים זה טיפה פחות אבל גם רוב משחק בספרד . מכבי די פגועה מהתנהגות של הפרקינס את האמת .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי misha » 14 יוני 2011, 05:18

מ"ישראל היום":

התוכנית להשאיל את מילאן מצ'באן או ריצ'ארד הנדריקס ירדה מהפרק והשניים יישארו במכבי ת"א גם בעונה הבאה. בכך הושלם קו הפנים של הצהובים שאליו יצטרפו ארבעה שחקנים בעמדות החוץ.

------------------------------

טיקי, מאיפה המידע לגבי פרקינס?
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי aribari24 » 14 יוני 2011, 05:24

לפי ישראל היום גם מצבאן וגם הנדריקס נשארים במכבי "ובכך הושלמה מצבת שחקני הפנים,
אליהם ייצטרפו עוד 4 שחקנים בעמדות החוץ"
aribari24

הודעהעל ידי er79 » 14 יוני 2011, 05:35

זה היה די ברור, למרות שכלום לא סגור עד שהוא סגור. אני מניח שיבואו שני זרים ושני ישראלים לקו האחורי ובכך הסגל ייסגר.
er79

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 14 יוני 2011, 05:50

חברה שבה אני עובד עוסקת בתחום שקשור באספקט מסויים לחוזי שכר בתחומים השונים , כולל קבוצות ספורט . מעבר זה אני לא יכול לפרסם באינטרנט :blush1 , אני ראיתי חלק מחוזים של שחקני מכבי וגם פנו אלינו באיזה שאילה מקצועית שקשורה בפרקינס וראינו פחות או יותר שכומים שמוצאים . סכומים דומים פרסמו גם בתקשורת לפני כחודש מאז לא היו דברים חדשים . לצערי כל מה שקשור לשוק מלפופניםאין לנו משוג כי אחנו רואים רק נתונים מסויימים אחרי שחוזה כבר חתום או יש לפחות טואטת חוזה .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי rc4991 » 14 יוני 2011, 07:44

aribari24 כתב:לפי ישראל היום גם מצבאן וגם הנדריקס נשארים במכבי "ובכך הושלמה מצבת שחקני הפנים,

איזו הודעה משמחת
כעת נהנה גם ממצבאן(אני מאמין שהתפתח השנה מה גם שהיה באדריאטית) וגם מהנדריקס(ריבאונד,הגנה ועוד עבודות שחורות) שהם שחקנים שונים וחשובים גם יהיה להם דקות משחק בגלל שלושת המסגרות ומקסימום נשאיל באמצע אחד מהם
אגב זהו ניצחון גדול של בלאט על ההנהלה כי הם התעקשו לא להשאיר את שניהם

מה שיותר משמש זה שמכבי תצרף עוד שני זרים (ושני ישראלים)כך שאני מאמין שהלפרין לא יפתח ביורוליג ושיביאו שחקן זר לכל עמדה

בקיצור ממש כיייייייף
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי גל גל » 14 יוני 2011, 08:14

rc4991 כתב:
aribari24 כתב:לפי ישראל היום גם מצבאן וגם הנדריקס נשארים במכבי "ובכך הושלמה מצבת שחקני הפנים,

איזו הודעה משמחת
כעת נהנה גם ממצבאן(אני מאמין שהתפתח השנה מה גם שהיה באדריאטית) וגם מהנדריקס(ריבאונד,הגנה ועוד עבודות שחורות) שהם שחקנים שונים וחשובים גם יהיה להם דקות משחק בגלל שלושת המסגרות ומקסימום נשאיל באמצע אחד מהם
אגב זהו ניצחון גדול של בלאט על ההנהלה כי הם התעקשו לא להשאיר את שניהם

מה שיותר משמש זה שמכבי תצרף עוד שני זרים (ושני ישראלים)כך שאני מאמין שהלפרין לא יפתח ביורוליג ושיביאו שחקן זר לכל עמדה

בקיצור ממש כיייייייף

יופי ששניהם נשארים הם יכולים מאוד להתאים לגיימס מצבאן במיוחד בהתקה והנדריקס בהגנה הוא וגיימס זאת הגנת ברזל

מקווה שמכבי יביאו שני זרים ושני ישראלים גארד מחליף לאיידסון הלפרין ולאנסברג או שאייר
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי itay92 » 14 יוני 2011, 08:16

מי קבע שיבואו שני זרים? אמרו 4 לקו אחורי,אפשר להביא את הלפרין אוחיון/שייר ולנדסברד/שייר ואז יהיו לך 3 ישראלים וזר.
לא צריך כל כך הרבה זרים בקבוצה,אסור לשכוח שיהיה אולי את פרקינס אז בכלל תהיה קבוצה עם 8 זרים וזה יותר מידי.
itay92

הודעהעל ידי er79 » 14 יוני 2011, 08:38

זה העניין, שעל פי איך שנראים הדברים פרקינס לא יישאר, לצערי הרב, ולכן סביר להניח שיבואו שני זרים, רכז ואחד במקום צ'אק. בגזרת הישראלים אני מאמין שנראה שניים מהרשימה: הלפרין/שייר/רוט/אוחיון/לנדסברג. אתה לא באמת מאמין שהלפרין יבוא כרכז המחליף של פארגו. הלפרין ישובץ לעמדה מס' 2, ומורן רוט או יוגב אוחיון (אם בכלל מישהו מהם יחתום) יבואו על תקן רכז שלישי שמשחק יותר בליגה ולא באירופה.
כך צפוי לדעתי להיראות הסגל:
1. פארגו, רכז זר (פרקינס?)
2. הלפרין/שייר/לנדסברג (אחד או שניים משלושתם, אם זה יהיה לנדסברג הוא גם יקבל דקות בעמדה 3), בורשטיין, (שארפ?).
3. סמול פורוורד זר, פניני
4. אליהו, בלו, מאצ'בן.
5. סופו, ג'יימס, הנדריקס.
er79

הודעהעל ידי rc4991 » 14 יוני 2011, 08:41

אני דווקא חושב(או יותר נכון מקווה) שיביאו קומבו גארד ושהלפרין יעלה מהספסל
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי cannon » 14 יוני 2011, 09:12

כמה עדכונים ממקור שאני די סומך עליו (הוא מקבל עדכונים מתוך הקבוצה ואם יש אי דיוקים זה כי בתוך הקבוצה משנים לפעמים את הדעה או ששחקנים לא מסכימים לתנאים שמוצעים להם...). מי שרוצה שיאמין ומי שלא לא:
1. נאכבר לא יגיע למכבי. הפערים בדרישות היו גבוהים מדי והמו"מ הופסק.
2. מכבי רוצה את הלפרין ולא תחתים זרים עד שיחתום או עד שיובהר סופית שהוא לא חותם. הקונספט של הזרים יתבסס על חתימה/אי חתימה שלו בקבוצה.
3. בהנחה שהלפרין יחתום, פטריק בוורלי הוא כרגע המועמד החם ביותר לעמדות 1-2 בזרים.
4. בהנחה שהלפרין יחתום, שני המועמדים החמים והרצויים נכון לעכשיו כמחליפים לאידסון הם קיי.סי ריברס ובויאן בוגדנוביץ' שאותו אפשר להוסיף למלפפונים.
5. יגיע עוד שחקן ישראלי אחד לקו האחורי (העדיפויות הן לנדסברג, אוחיון, רוט בסדר העדיפויות הזה אבל יש גם איתם בעיות).
cannon

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], Shay_uzan ו־13 אורחים