Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:האמת שאחרי הצום אכלתי רק שתי פרוסות עוגה וטילון ורק עכשיו אני אוכל
וואי בא לי טילון
לא מגיע לך, לא צמת
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:האמת שאחרי הצום אכלתי רק שתי פרוסות עוגה וטילון ורק עכשיו אני אוכל
וואי בא לי טילון
חנו'ש כתב:שאלוהים ייקח את כולכם!!
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:האמת שאחרי הצום אכלתי רק שתי פרוסות עוגה וטילון ורק עכשיו אני אוכל
וואי בא לי טילון
לא מגיע לך, לא צמת
felix_r כתב:חנו'ש כתב:שאלוהים ייקח את כולכם!!
תלוי לאן...
חנו'ש כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:שאלוהים ייקח את כולכם!!
תלוי לאן...
לגיהנום...
חוץ מאלה שלא צמו, הם בסדר...
felix_r כתב:אני לא אכלתי, לא שתיתי, אבל עישנתי וראיתי סרטים במחשב. מה זה נחשב?
felix_r כתב:האמת שאין לי שום בעיה להמשיך לא לאכול עוד כמה שעות מעבר למה שדרוש,
חנו'ש כתב:felix_r כתב:אני לא אכלתי, לא שתיתי, אבל עישנתי וראיתי סרטים במחשב. מה זה נחשב?
לא יודעת לגבי אלוהים אבל אתה הולך לגיהנום מבחינתי כי:felix_r כתב:האמת שאין לי שום בעיה להמשיך לא לאכול עוד כמה שעות מעבר למה שדרוש,
שונאת אתכם!!
rc4991 כתב:החלק הקשה זה התפילות: 13 שעות!!! בבית כנסת מתוכן 11 ברציפות (כל היום למעשה)
felix_r כתב:חנו'ש כתב:felix_r כתב:אני לא אכלתי, לא שתיתי, אבל עישנתי וראיתי סרטים במחשב. מה זה נחשב?
לא יודעת לגבי אלוהים אבל אתה הולך לגיהנום מבחינתי כי:felix_r כתב:האמת שאין לי שום בעיה להמשיך לא לאכול עוד כמה שעות מעבר למה שדרוש,
שונאת אתכם!!
זה לא קשה. פשוט הולכים לישון עוד כמה שעות במזגן
חנו'ש כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:felix_r כתב:אני לא אכלתי, לא שתיתי, אבל עישנתי וראיתי סרטים במחשב. מה זה נחשב?
שונאת אתכם!!
זה לא קשה. פשוט הולכים לישון עוד כמה שעות במזגן
אני ביליתי כמעט את כל היום הזה בשינה... במזגן... לא עזר!! (רק הגביר את כאב הראש).
יש אנשים שקיבלו את הגנים הדפקטים של אמא שלהם וכל צום בשבילם זה וואחד ייסורים!!
ואותם אנשים באו לעולם כדי להרוג את אילו ש"יכולים לצום גם עוד יום שלם"!!
felix_r כתב:גם אצלי הראש כאב, אבל לא משהו מיוחד. זה בגלל מחסור בקפה
חנו'ש כתב:felix_r כתב:גם אצלי הראש כאב, אבל לא משהו מיוחד. זה בגלל מחסור בקפה
ובאוכל... ובמים....
LIAV10 כתב:מרגיש לי כאילו אני הבנאדם היחיד בעולם הזה שלא מכור לקפה.
LIAV10 כתב:מרגיש לי כאילו אני הבנאדם היחיד בעולם הזה שלא מכור לקפה.
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:מרגיש לי כאילו אני הבנאדם היחיד בעולם הזה שלא מכור לקפה.
בחיים שלי לא שתיתי קפה חם, לא שחור, לא נס, לא הפוך (זה כמו נס? לא יודעת), לא כלום
מקסימום אייס קפה וגם זה נדיר
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:מרגיש לי כאילו אני הבנאדם היחיד בעולם הזה שלא מכור לקפה.
בחיים שלי לא שתיתי קפה חם, לא שחור, לא נס, לא הפוך (זה כמו נס? לא יודעת), לא כלום
טוב, גם אין לך פייסבוק....
את לא בדיוק בנאדם נורמלי את יודעת
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:מרגיש לי כאילו אני הבנאדם היחיד בעולם הזה שלא מכור לקפה.
טוב, גם אין לך פייסבוק....
את לא בדיוק בנאדם נורמלי את יודעת
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים